e
yani! insanlar sizi düşünmüş evlerini vermişler, kira talep etmemişler,siz hastane masrafını bize yığacaklar diyorsunuz! eğer isteselerdi o evi başkasına kiraya verip çok güzel ek gelir elde ederlerdi ve istedikleri özel hastaneye giderlerdi değil mi konu sahibi???
hem kadın önce devlete gitmiş,ağrıları geçmemiş o yüzden özele gideyim diyor, dahiliye için zaten devlete gideyim demiş. ayıptır yahu!
katılıyorum! kendi kiranızı ödeyemeyecek durumdasınız ama yok doğumum özel hastanede olsun yok parkem boyam yapılsın diyorsunuz.
madem yeterli bütçeniz yok lükse kaçmayın siz de, belki linç edileceğim ama sırf özel hastanede doğum yapmak için eksiye düşecek kadar borç yapıp bir de üstüne parke derdinden dolayı kayınvalidenize sinir olmanız.. pes!
bir hastalık olsa,tedavi alacak olsanız,
tüp bebek falan deneyecek olsanız elbette özel hastane deneyebilirsiniz derdim ama doğum için,elde avuçta imkan yokken bu kadar masraf yapmak?
madem öyle siz doğum için devletteki iyi doktorları bulsaydınız ya? devlette çalışan çok çok iyi doktorlarımız var.
o tarz bir fikir içine girmişsiniz ya (devletteki bu doktor çok iyiymiş diyip annenizi kandırmaktan bahsediyorum.), keşke siz de aynısını yapsaydınız madem.