- 14 Ekim 2021
- 431
- 939
- 44
- Konu Sahibi yorgunedebiyatci
düşünceliyim kız, abimi yalnızmı bıraksaydım o ortamda :))))Nasıl mutlu olmustur gelınnnn :)
4 kardes diye sayı vermesınden bellı
Allah da gorumcenın dusuncelısını versın glşgflkgflk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşünceliyim kız, abimi yalnızmı bıraksaydım o ortamda :))))Nasıl mutlu olmustur gelınnnn :)
4 kardes diye sayı vermesınden bellı
Allah da gorumcenın dusuncelısını versın glşgflkgflk
Şu anlattıklarınız yine babasının evine gitmesine takmanızi açıklamıyor . Kimseyi sizi istemiyorsa evinize çağırmak zorunda değilsiniz iyi ve saf kız olmak zorunda da değilsiniz . Aynı zamanda yine kimsenin evine giren çıkana yorum yapma hakkınız yok . Benim babam bana da sırayla gelin diyebilir ama ben istediğim zaman giderim .Gerçekten bazılarınız öyle bir abartmış ki neler yaşadığımı yaşattıklarını bilseniz... O pembik gelinlerden asla olmadım. Ne evim öyle oldu ne takılarım ne bana aldıkları doğrusu ne aldılar ki... Nişanlı kaldığım sürece ağlamadığım gün kalmadı ağzımı açıp birine laf etmedim. Kayınpederim sen çok saf kızsın ayrılsan hakkındır demişti düğünden 1 hafta önce benim kızlarımdan uzak dur seni aşırı kıskanıyorlar direkt babaları dedi ya. Ben aşırı düşünceli aileye aşırı düşkün manevi değerlere önem veren bir eğitimciyim. Görümcem benden tabi izin almayacak ama biletini almış ise benim evime gelip yok ya bu sene gidemem yol parası çok demeyecekti. Takılarımı düşünüp de benimkini ben arkamı dönünce ortak ticaret yapmak için ikna etmeye çalışmayacaktı. Benim yanımda da yapmıyor bunu. Arkamı döndüğüm anda. Diğerleri bana iyi davranıyor arıyorlar soruyorlar bu beni aramıyor eşimi arıyor eşime beni övüyor evime geliyor arkamı dönünce işi konuşuyor. Bana iyi davranıyorlar çünkü benle yeni iletişime geçip benle yeni gezmeye başladılar. O burnu havada gördükleri sosyete kızın yüzüme dedikleri şekilde saf temiz kalpli pozitif cömert düşünceli olduğunu gördüler. Eskiden görmek istemediler bunu. Eskiden gezen tozan mesleğinde başarılı havalı kızı gördüler gerisine bakmadılar. Ve izin almak nedir babası sırayla gelin diyor onlara bile gideceğini son anda diyor çünkü babası yan yana istemiyor inadına yapar gibi yapıyor ben zaten diğer görümcelerime demiştim siz de gelin edin diye. Eşim 1 2 sene konuşmadı ablaları ile sürekli sorun çıkardılar oturacağımız eve kadar. Birden bizim o düğün öncesi patlamadan sonra hepsine patladı sonra eşimin çok üzgün olduğunu görüp onlar konuşmaya başladı ben düğün sonrası yemeğe davet ettim beni o zaman tanıdılar. Onlar yüzünden düğünümü iptal etmeye o kadar kararlıydım ki... Buna rağmen hiçbirine saygısızlık etmedim. Bana dediklerini çoğunuza deseler ay gelinden izin mi alacağım vs demek yerine çoğunuz o nişanı atardınız! Ben hiçbiri ile kötü olmadım hanımlığımı eğitimci oluşumu bozmadım. Şimdi o pembik gelin dalgacıları bence neler yaşadığımı sorun önce sonra neden sevmediğimi anlarsınız...
Eşin seni ne güzel inandırmış ya senelerdir hayalimdi falan diye hem ailesiyle olacak hemde bedavadan tatil gören der sanki memleketi italya da senelerce hayal kurmuş 3 haftalık evlisiniz çıkın baş başa başka yere gidin gezin tozunKızlar selaaaammm,
Eşimin memleketine gidiyoruz Allah nasip ederse bayramda. Ailesi bayramda orada olacak. Yeni evliyim 3 haftalık. Senelerdir hayaliydi benimle oraya gitmek. Ve görümcem ve eşi de geliyor. Bize de bunu yeni diyorlar. Sözde 1 ay önceden bilet almışlar ne hikmetse söylemediler. Ben de o görümcemden pek hoşlanmıyorum zamanında çok sorun yaşadım görümcelerimle. Evlenince beni tanıyınca sevdiler ama ben yapılanları unutmadım. Buna da ayrı bir antipatim var. Bana yan yana çok iyi davranıyor ama samimi gelmiyor hareketleri çok abartılı. Bir yandan diyorum yapma belki tatil güzel geçecek ama yok eşimle de sürekli bu konuda tartışıyorum. O benim ablam onlarla da gezeceğiz baş başa da diyor. Sizce nasıl davranmalıyım yeni evliyim ve bu sebepten kavga etmek de istemiyorum. Tatilde nasıl davranmalıyım eşime nasıl davranmalıyım?
Kaç defa eğitimciyim yazmışsınız, nickiniz dahil gayet anladık bunu merak etmeyin.Gerçekten bazılarınız öyle bir abartmış ki neler yaşadığımı yaşattıklarını bilseniz... O pembik gelinlerden asla olmadım. Ne evim öyle oldu ne takılarım ne bana aldıkları doğrusu ne aldılar ki... Nişanlı kaldığım sürece ağlamadığım gün kalmadı ağzımı açıp birine laf etmedim. Kayınpederim sen çok saf kızsın ayrılsan hakkındır demişti düğünden 1 hafta önce benim kızlarımdan uzak dur seni aşırı kıskanıyorlar direkt babaları dedi ya. Ben aşırı düşünceli aileye aşırı düşkün manevi değerlere önem veren bir eğitimciyim. Görümcem benden tabi izin almayacak ama biletini almış ise benim evime gelip yok ya bu sene gidemem yol parası çok demeyecekti. Takılarımı düşünüp de benimkini ben arkamı dönünce ortak ticaret yapmak için ikna etmeye çalışmayacaktı. Benim yanımda da yapmıyor bunu. Arkamı döndüğüm anda. Diğerleri bana iyi davranıyor arıyorlar soruyorlar bu beni aramıyor eşimi arıyor eşime beni övüyor evime geliyor arkamı dönünce işi konuşuyor. Bana iyi davranıyorlar çünkü benle yeni iletişime geçip benle yeni gezmeye başladılar. O burnu havada gördükleri sosyete kızın yüzüme dedikleri şekilde saf temiz kalpli pozitif cömert düşünceli olduğunu gördüler. Eskiden görmek istemediler bunu. Eskiden gezen tozan mesleğinde başarılı havalı kızı gördüler gerisine bakmadılar. Ve izin almak nedir babası sırayla gelin diyor onlara bile gideceğini son anda diyor çünkü babası yan yana istemiyor inadına yapar gibi yapıyor ben zaten diğer görümcelerime demiştim siz de gelin edin diye. Eşim 1 2 sene konuşmadı ablaları ile sürekli sorun çıkardılar oturacağımız eve kadar. Birden bizim o düğün öncesi patlamadan sonra hepsine patladı sonra eşimin çok üzgün olduğunu görüp onlar konuşmaya başladı ben düğün sonrası yemeğe davet ettim beni o zaman tanıdılar. Onlar yüzünden düğünümü iptal etmeye o kadar kararlıydım ki... Buna rağmen hiçbirine saygısızlık etmedim. Bana dediklerini çoğunuza deseler ay gelinden izin mi alacağım vs demek yerine çoğunuz o nişanı atardınız! Ben hiçbiri ile kötü olmadım hanımlığımı eğitimci oluşumu bozmadım. Şimdi o pembik gelin dalgacıları bence neler yaşadığımı sorun önce sonra neden sevmediğimi anlarsınız...
Evet... Çünkü yakın oturuyoruz ya bana geliyorlar ya beni davet ediyorlar ya dışarı çıkıyoruz işlerimizin müsait oldukları zaman ya da akşam yemeklerinde... Bu 3 haftada en az 8 9 kere bir araya geldik telefonlaştık mesajlaştık alışverişlere çıktık.Zaten evleneli 3 hafta olmuş, sürekli bir araya mi geldiniz?
Bunları onlar yüzünden nişan atacaktım diyen görüncelerinizle mi yaptınız?Evet... Çünkü yakın oturuyoruz ya bana geliyorlar ya beni davet ediyorlar ya dışarı çıkıyoruz işlerimizin müsait oldukları zaman ya da akşam yemeklerinde... Bu 3 haftada en az 8 9 kere bir araya geldik telefonlaştık mesajlaştık alışverişlere çıktık.
Bu kadar eziyet etmeseler hep birlikte aynı evde mi yasayacaktiniz? Çok tuhafsinizEvet... Çünkü yakın oturuyoruz ya bana geliyorlar ya beni davet ediyorlar ya dışarı çıkıyoruz işlerimizin müsait oldukları zaman ya da akşam yemeklerinde... Bu 3 haftada en az 8 9 kere bir araya geldik telefonlaştık mesajlaştık alışverişlere çıktık.
İşte tam da böyle biriyim... Yine de kin tutamadım onca yapılana rağmen. Ve anne babalarının evi dediğim şey anne babaları zaten İstanbul'da yaşıyor gideli onlar 2 hafta oldu. Babası gelmeyin sıra sıra dediği halde gizli saklı yapması sorun. Neden gizli saklı? Geliyorum demesine kimse gelme demezdi. Ama bizim gideceğimiz bayramda çok belliydi yine de tamam sıra sıra olsa da neden son günde ben bileti alalı 1 ay oldu söylemedim demesi sorun? Evimde annesine babasına bile dememesi? Bu arada sıkı fıkı değilim gayet mesafeli ama uyumlu davranıyorum sizden öteye geçmeden kendimle ilgili pek paylaşım yapmadan ortama uyumluBunları onlar yüzünden nişan atacaktım diyen görüncelerinizle mi yaptınız?
Bu kadar sıkı fıkı olabiliyorsunuz ama görümcenin anne babasının evine aynı zamanda gidecek olması sorun oluyor. Ben anlamadım açıkçası sizi.
Çok şükür evimiz var ne alaka yani...Bu kadar eziyet etmeseler hep birlikte aynı evde mi yasayacaktiniz? Çok tuhafsiniz
Iyi ki kotulermis diyorum iyi olsalar ne yapacaktiniz hiç ayrilmazdiniz herhalde . Siz denge problemi yaşıyorsunuz ben olsam üç haftalık evliliğimde dokuz kere görüşmem hele ki beni istemeyen insanlarla . Ama kimsenin evine giren çıkana da karışmam . Üç haftada dokuz gün gecirirken gorumcelerle keşke o zaman eşinize söyleseydiniz ben seninle baş başa kalmak istiyorum diye. Haksız yerlerde patliyorsunuz. Bu kadar mesafesiz bir iliskiniz olursa diğer görümce gibi bu iyi anlastiklarinizla da sorun yasayacaksinizÇok şükür evimiz var ne alaka yani...
Anne babasına dememesi sizi ilgilendirmez. Belki farklı şeyler düşündü o yüzden söylemedi, bilemezsiniz ki bunu. Hani desem ki küssünüz de biraraya gelmek zor olacak anlayacağım rahatsız olmanızı. 3 haftada 8-9 kez gördüğünüz görümce bu yani.İşte tam da böyle biriyim... Yine de kin tutamadım onca yapılana rağmen. Ve anne babalarının evi dediğim şey anne babaları zaten İstanbul'da yaşıyor gideli onlar 2 hafta oldu. Babası gelmeyin sıra sıra dediği halde gizli saklı yapması sorun. Neden gizli saklı? Geliyorum demesine kimse gelme demezdi. Ama bizim gideceğimiz bayramda çok belliydi yine de tamam sıra sıra olsa da neden son günde ben bileti alalı 1 ay oldu söylemedim demesi sorun? Evimde annesine babasına bile dememesi? Bu arada sıkı fıkı değilim gayet mesafeli ama uyumlu davranıyorum sizden öteye geçmeden kendimle ilgili pek paylaşım yapmadan ortama uyumlu
Bununla 2 kere görüştüm evimin yanında olanlarla o kadar görüştük. bu dediğim gibi arkamdan iş çevirmekle meşgulAnne babasına dememesi sizi ilgilendirmez. Belki farklı şeyler düşündü o yüzden söylemedi, bilemezsiniz ki bunu. Hani desem ki küssünüz de biraraya gelmek zor olacak anlayacağım rahatsız olmanızı. 3 haftada 8-9 kez gördüğünüz görümce bu yani.
Ayrıca sizden öteye geçip geçmeme meselesi değil ben kendi kardeşimle bile bu kadar sık görüşmedik görüşmem ekstra bir durum yoksa.
Ve daha üç haftalık gelin .üç hafta..üç yıl olsa neler diyecek nefes alislarini bile başka.seye yoracak ..Bayramda annesine gelecek olan görümcenin bunun neden size önceden bildirmesi gerekiyor?
Bileti alış tarihlerine bile inanmamışsınız kendinizce. Size ne yahu?
Bu arada siz tatile gitmiyorsunuz, bayramda aileye köye ziyarete gidiyorsunuz. O yüzden sanki otel tatiline gidiyormuş da peşinize takılmışlar gibi kendinizi doldurmayın.
Yersiz olur.
3 haftalık evlilik o kadar yeni ki. Bu kadar kin fazla.
Düğün sürecinde yaşananlar dev gibi sorunlar değilse siz de onlar gibi unutun.
Tadını çıkarsanıza bazı şeylerin.
Bu kadar negatiflik yorucu olur.
Kendimi överken ben:Gerçekten bazılarınız öyle bir abartmış ki neler yaşadığımı yaşattıklarını bilseniz... O pembik gelinlerden asla olmadım. Ne evim öyle oldu ne takılarım ne bana aldıkları doğrusu ne aldılar ki... Nişanlı kaldığım sürece ağlamadığım gün kalmadı ağzımı açıp birine laf etmedim. Kayınpederim sen çok saf kızsın ayrılsan hakkındır demişti düğünden 1 hafta önce benim kızlarımdan uzak dur seni aşırı kıskanıyorlar direkt babaları dedi ya. Ben aşırı düşünceli aileye aşırı düşkün manevi değerlere önem veren bir eğitimciyim. Görümcem benden tabi izin almayacak ama biletini almış ise benim evime gelip yok ya bu sene gidemem yol parası çok demeyecekti. Takılarımı düşünüp de benimkini ben arkamı dönünce ortak ticaret yapmak için ikna etmeye çalışmayacaktı. Benim yanımda da yapmıyor bunu. Arkamı döndüğüm anda. Diğerleri bana iyi davranıyor arıyorlar soruyorlar bu beni aramıyor eşimi arıyor eşime beni övüyor evime geliyor arkamı dönünce işi konuşuyor. Bana iyi davranıyorlar çünkü benle yeni iletişime geçip benle yeni gezmeye başladılar. O burnu havada gördükleri sosyete kızın yüzüme dedikleri şekilde saf temiz kalpli pozitif cömert düşünceli olduğunu gördüler. Eskiden görmek istemediler bunu. Eskiden gezen tozan mesleğinde başarılı havalı kızı gördüler gerisine bakmadılar. Ve izin almak nedir babası sırayla gelin diyor onlara bile gideceğini son anda diyor çünkü babası yan yana istemiyor inadına yapar gibi yapıyor ben zaten diğer görümcelerime demiştim siz de gelin edin diye. Eşim 1 2 sene konuşmadı ablaları ile sürekli sorun çıkardılar oturacağımız eve kadar. Birden bizim o düğün öncesi patlamadan sonra hepsine patladı sonra eşimin çok üzgün olduğunu görüp onlar konuşmaya başladı ben düğün sonrası yemeğe davet ettim beni o zaman tanıdılar. Onlar yüzünden düğünümü iptal etmeye o kadar kararlıydım ki... Buna rağmen hiçbirine saygısızlık etmedim. Bana dediklerini çoğunuza deseler ay gelinden izin mi alacağım vs demek yerine çoğunuz o nişanı atardınız! Ben hiçbiri ile kötü olmadım hanımlığımı eğitimci oluşumu bozmadım. Şimdi o pembik gelin dalgacıları bence neler yaşadığımı sorun önce sonra neden sevmediğimi anlarsınız...
Yine değişen birşey olmuyor. Görümce anne babasının evine gidiyor. Kimseye de bunun hesabını verecek değil.Bununla 2 kere görüştüm evimin yanında olanlarla o kadar görüştük. bu dediğim gibi arkamdan iş çevirmekle meşgul
Gerçekten bazılarınız öyle bir abartmış ki neler yaşadığımı yaşattıklarını bilseniz... O pembik gelinlerden asla olmadım. Ne evim öyle oldu ne takılarım ne bana aldıkları doğrusu ne aldılar ki... Nişanlı kaldığım sürece ağlamadığım gün kalmadı ağzımı açıp birine laf etmedim. Kayınpederim sen çok saf kızsın ayrılsan hakkındır demişti düğünden 1 hafta önce benim kızlarımdan uzak dur seni aşırı kıskanıyorlar direkt babaları dedi ya. Ben aşırı düşünceli aileye aşırı düşkün manevi değerlere önem veren bir eğitimciyim. Görümcem benden tabi izin almayacak ama biletini almış ise benim evime gelip yok ya bu sene gidemem yol parası çok demeyecekti. Takılarımı düşünüp de benimkini ben arkamı dönünce ortak ticaret yapmak için ikna etmeye çalışmayacaktı. Benim yanımda da yapmıyor bunu. Arkamı döndüğüm anda. Diğerleri bana iyi davranıyor arıyorlar soruyorlar bu beni aramıyor eşimi arıyor eşime beni övüyor evime geliyor arkamı dönünce işi konuşuyor. Bana iyi davranıyorlar çünkü benle yeni iletişime geçip benle yeni gezmeye başladılar. O burnu havada gördükleri sosyete kızın yüzüme dedikleri şekilde saf temiz kalpli pozitif cömert düşünceli olduğunu gördüler. Eskiden görmek istemediler bunu. Eskiden gezen tozan mesleğinde başarılı havalı kızı gördüler gerisine bakmadılar. Ve izin almak nedir babası sırayla gelin diyor onlara bile gideceğini son anda diyor çünkü babası yan yana istemiyor inadına yapar gibi yapıyor ben zaten diğer görümcelerime demiştim siz de gelin edin diye. Eşim 1 2 sene konuşmadı ablaları ile sürekli sorun çıkardılar oturacağımız eve kadar. Birden bizim o düğün öncesi patlamadan sonra hepsine patladı sonra eşimin çok üzgün olduğunu görüp onlar konuşmaya başladı ben düğün sonrası yemeğe davet ettim beni o zaman tanıdılar. Onlar yüzünden düğünümü iptal etmeye o kadar kararlıydım ki... Buna rağmen hiçbirine saygısızlık etmedim. Bana dediklerini çoğunuza deseler ay gelinden izin mi alacağım vs demek yerine çoğunuz o nişanı atardınız! Ben hiçbiri ile kötü olmadım hanımlığımı eğitimci oluşumu bozmadım. Şimdi o pembik gelin dalgacıları bence neler yaşadığımı sorun önce sonra neden sevmediğimi anlarsınız...