kayınvalide sorunu

Sakınnnn sabret ve dua et eğer haklıysan mevlam bunu er yada geç gösteriyor bazı kv deler gelini gelin değilde kuma görüyor sanki bunu yaşamayan bilemez bende çok ağladım krizlere girdim ama hep o haklıydı hep o mazlumdu ve bende artık görmezden gelmeye başladım hiç olmazsa kafam rahat eşin ile aran iyiyse sakın boşanma ekmeğine yağ sürme eşine de bir şey anlatmamaya çalış ve kv sevmediğini belli etme

bişey sorabilir miyim sizinde eşiniz annesinin sözünde midir hep yani siz nasıl davranıyorsunuz aynı ortamda falan

emin ol işe yarayacak

biliyor musun kv ler bu yüzden kazanıyor.hep aciz hep mazlum.
erkekler aciz insanı daha çok koruyor belki sahiplik belki acıma hissi ama zayıf ve güçsüz olana daha merhametli.
birde malum yılları yaşamanın verdiği deneyim de var kullanıyorlar işte
kendi kv sinin yaptıklarından dolayı da hem yapılacağı biliyor hem de kullanıyor.tabi biz toy gelinlerde aman haksızlık yapıldı bangır bangır bağırıyoruz sonuç kocalarımız bizi suçluyor. çünkü o koca babannesinin annesine kötü davrandığını görmüştü ve annesini de sessiz savunmasız kaldığını anneyi haklı görüyordu. şimdi kv değil gelini var karşısında aynı durum da mağduru oynayınca oğlan da hak veriyor tabiki...
ama diğer türlü erkek annesini eşine yaptıklarını gördüğünde eşi de çaktırmadan ve dırdır etmeden üzüldüm mağdurum ayakları yaparsa elbet eşine hak verecek

bişey sorabilir miyim sizinde eşiniz annesinin sözünde midir hep yani siz nasıl davranıyorsunuz aynı ortamda falan
Annesinin sözünde derken mesela biraz açar mısın aynı ortamda daha evvel konuşurdum filan ama sora kv ile çok zıt karakterlere ve aynı kafa yada yapısına sahip olduğumu anlayınca şimdi öyle çok konuşmamaya çalışıyorum çok yüz göz olmuşum onu farkettim ve böyle olmayacağını anladım

Sana katılıyorum kesinlikle bak hamileyim ve feci geçiriyorum serumla geçiyor sürekli gündüz asla kapımı çalıp açmısın nasılsın demez eşim gelince yemek ismi sayar hangisini yersin diye aynı binadayız ama ben artık çözdüm onu ce sabrettim şuan eşimde birşeyleri fark etti

Ses sesi susturur sen merak etme benim de eşim deli sinirliydi benle evlenene kadar ben sustum sustum bir patladım sinir neymiş gördü onum sesi hemen kesildi beni sakinleştirmeye başladı sinirinden korkup tırsma sakın bu eşin için değil herkez için geçerli

benim eşim annesinin sözünden hiç çıkmaz annesi şuraya gitcen bunu yapcan dese bana sormadan yapar eder misal geçen gün annesi emrivaki yaparak eşime akşam size yemeğe bunlar bunlar gelecek demiş bana bişey demedi tabi 3 saat falan kala eşim bana söylüo bunlar gelecek diye tabiki hiçbir hazırlığım doğru dürüst olmadı bize misafir geldiğinde de kayınvalidem hiç eksik kalmaz hemen gelir sonra masayı kurduğumda misafirlerin yanında bana keşke evden şunu getirseydim hay allah olmadı şimdi dedi benim yaptığımda ayıptır söylemsi fırında tavuk ve makarnaydı buna rağmen böle söyledi yani eşimde gıgını çıkarmadı

eşinle birebir sorununn yoksa yuvanı yıkma derim

Yooooo buna ben musade etmem benden habersiz misafir alamaz evime gerçi o misafiri sevmez de eşim babası hayatta olmadığı ve büyük erkek olduğu için kendini o ailenin babası gibi hissediyor tabi kimse eşimi iplemiyor mesela eşim beni nişanlı iken işte çıkarttı çalışmamı istemedi evlendik annesi çalışıyordu ara ara işte eşime mesela ben işe gidicem diyor eşimde otur oturduğun yerde diyor ertesi gun gizlice işe gidip sırada bana kocana deme diyor kendi anlatıyo bi nevi önemsenmek istiyor sanırım her şeyi benim eşime anlatır benden çok naz yapar benden eşim beni öpmeye görsün ses çıkara çıkara onu öper filan bir sürü şey daha anaç biri olmadığı halde kendini anaç göstermeye çalışır ama ben artık napıyorum asla takmıyorum yok sayıyorum inan bu çok iyi oluyor benim kafam rahat en azından

Bunu kendin için yapmak zorundasın yoksa yarın bir gün stresten hastalıklarla uğraşmak zorunda kalırsın kendine yapmış olursun

eşinin annesi sonuçta... oğlunuda evlendirip paylaşamayanlardan.. bence sizde gidinn eşinizlee canım sıkılıyorr bende hava alayım bahanesiylee

Seni suçlaması normal çünkü kendi yaptıklarıno normaş sanıyolar
Sanırım çoğu böyle erkeklerin arada istisnalar olabiliyor bence devamlı böyleyse boşan.. Gece senin yanından annesine gidiyorsa annesiyle yatak odalarıno birleştirip beraber yaşasınlar sen aralarından çekil..
Annesinin kucağından ayrılamayan erkekler neden evlenmwye kalkışıp kadınlarıda ziyan ederlerki..

Neden olayları bu denli çıkmaza sokuyorsunuz. Annesi kocanıza zarar vermeyeceğine göre biraz sağ duyulu olabilirsiniz. Yaptıkları yanlış olsada o bir anne ve güleryüzün hoşgörün senin katında sevap olacak herşeyi bu Dünyalık düşünmeyi bırakın.

Çocuğundan isteyecek tabi ki karşı komşudan mı istesin.Üstelik dul bir kadın siz yıllar önce ayrılmış derken yalnız yaşamayı zamanında göze almış ne diye isteklerde bulunuyor demeye getiriyorsunuz farkinda bile değilsiniz belki.Ya biz bu evlatları niye yetiştiriyoruz .Yapmayın ya bırakın şımarsın çocuklarına o kadar nazımız geçsin evlatlarımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…