bu konuda pekte yapacak birşey yok..benimde eşim anneci çok fazla...tamam herkesin anne babası var çok seviliyorlar ama evlendiklerinin farkına varamıyorlar işte...
keyfine bak..takılmamaya çalış...
evet yüzüme karşı çok söylediler sahip çıkanın yok diye ablam ve abimlere söylüyorum hep bunu bi çözüm yok benimde tek çözümüm ayrılmak yapamıorum nefes alamıorum artık
güzellikle konuşmaya çalıştım ama annem o tabi kide olur annem o yapacam edecem karışma dedi sonra gitmek istedim ona da razı gelmedi eşim çok suskun ama sinirlenince gözü bişey görmüyor sinirlenmesinden çekiniorum çok üstünede gidemiorumcanim senin tutumun ne
yani tamamen normal mi karsiliyorsun, esine hic ses etmiyormusun mesela bazen gitmeyelim gitme, cok olmadi mi bu saatte aranir mi gibi cumleleri kuruyormusun
evet kıskandığının artık farkındayım oğlunu geri ister gibi tavırlar sergilemeye başladıBöyle kadınlar sadece anne vasfina sahip oldukları için , çocuklar evlenince ne yapacaklarını şaşırıyor.
söylicem teşekkür ederimkonu sahibi
eger bosanmayi ciddi ciddi dusunuyorsan
esine de ki .. tabiki annenin yaninda olacagiz gelip gidecegiz ama bukadari bana cok fazla geliyor kaldiramiyorum
bir secim yap, ya bu durumu duzelt, ya da bosanalim annenin dibinden ayrilma ozaman, keske hayatimi mahvetmeseydinde annenin dizinin dibinden hic ayrilmasaydin de
yani ben olsam ve bosanma konusunda ciddi olsam boyle yapardim
insallah esin seni gercekten seviyordur ve kaybetmekten korkuyordursöylicem teşekkür ederim
2 yıldır annesi haksız da olsa ne zaman annen ile başlasa cümlelerim hep sonu kavga. kv de istediği bu ama işe yaramıyor inan ki yaramıyor.güzellikle konuşmaya çalıştım ama annem o tabi kide olur annem o yapacam edecem karışma dedi sonra gitmek istedim ona da razı gelmedi eşim çok suskun ama sinirlenince gözü bişey görmüyor sinirlenmesinden çekiniorum çok üstünede gidemiorum
inşallah mesajların için teşekkür ederiminsallah esin seni gercekten seviyordur ve kaybetmekten korkuyordur
umarim hersey duzelir
Anne.. kutsaldir, basimizin tacidir tabiki yaninda olup yardim edecek ama artik onun yeni bir ailesi var, sen varsin onceligi sen olmalisin.. benim dusuncem bu
insallah hersey yoluna girer, esin dengeyi kurar
çok mantıklı davranmışsın gerçekten kaç yıldır evlisin2 yıldır annesi haksız da olsa ne zaman annen ile başlasa cümlelerim hep sonu kavga. kv de istediği bu ama işe yaramıyor inan ki yaramıyor.
yeni bir taktik geliştirdim ben bir kaç aydır bende çok işe yaradı.
öncelikle sakin olun öfkenizi kontrol edin eğer yapamıyorsanız destek alın psikolojik.
ben kv nin oyununu oynuyorum o emrivaki mi yapacak ondan önce ben yapıyorum mesela .
ilk zamanlar kavga döğüş giderdik onun evine şimdi gidiyorum yemeğimi yiyor bulaşığı makineye hadi bay bayy :)
emri vaki bi yere gitmeyi mi planlıyor hop ondan önce ben gidiyorum.onu zorla takıyorum peşime.
önceden bebeğimi benden kıskanırdı şimdi ben ona bırakıp keyif yapıyorum üstesinden gelemiyor ama ses de çıkartamıyor...
eşimden bişey mi isteyecek hoop ben ondan önce kv den istiyorum
yemeğime laf mı sokacak ay anne sen güzel yapıyorsun ben yemekle uğraşmıyorum bitti yüzü değişiyor
kendini çok önemsetmeye çalışır kendini akıllı göstermeye herşeyi ben bilirimi sever bişey der anne ben onu beğenmiyorum bitti .
beni kızdırırsa annem ben ne yaparsan yap sana kızmam hasta kadınsın acırım haline hem ben hastaya eziyet etmem.
beni eşime şikayet mi edecek ondan önce ben böyle böyle bi durum oldu ben çok üzüldüm hayatım..
laf taşımayı ara karıştırmayı çok sever . ağzından bişey çıktımı karşı tarafı hemen ararım anneme öyle demeyin hasta üzülüyorvs..
sonuç bağırıp çağırmaktan daha etkili.artık kavga etmiyorum,yüzüm gülüyor sahte bi gülüş belki ama gelin yüzünü asıyor dedirtmiyorum.
evde i isterse yapıyorum .ama mesafeli...herşeyi gülerek tatlı tatlı yapınca ve biraz da kv gibi duygu sömürüsü daha etkili :) tavsiye ederim şahsen
evet kıskandığının artık farkındayım oğlunu geri ister gibi tavırlar sergilemeye başladı
Bu msj beni de üzdü. Ne diyim senden, sizden uzak olur inş. Allah sana sabır versin. Kv ye de akıl fikir anlayış falan filan...kızı gibi davrandım herşeyi yaptım inanın haftada bir ben çağırırdım yemeğe falan ama hergün tekrarladı bunu hergünde olmuyor işte ve bize emrivaki şuraya gideceksiniz bu gelecek diyor benim bir fikrimin önemi yok kayınvalidem yaşlı bi bayan değil annesi babasıda hayatta yakın oturuorlar
hemen hemen hergün ... kayınvalidem annesine geliyor iki adımlık yerden eşimi arıyor beni eve götür diyor tam biz bi yere gidecez bizimle geliyor hiç sormadan iş çıkışı hemen bize geliyor yemeğini yiyor kurmaya kaldırmaya karışmıyor eşimi aniden çağırıyor beni çağırmıyor bana sormadan bize misafir kabul ediyor bugün bunlar gelecek diyor geliyor evimize aldığım bişeyi beğenmiyor bunun yerine ben alıyımda koyalım oraya diyor dahası dahasııTam olarak ne sıklıkta neler yapıyor ? Bunu soruyorum çünkü bazı kadınlar aileleriyle görüşünce rahatsız oluyorlar o da çok yanlış.
eşi yok anne babası çok yakın ve 4 kız kardeşi 2 abisi var bir sürü komssu arkadaşı varOlay sizde bitiyor. .
Mesafeli olmak şart. .
Eşin özel şöförü mü :/
Eşi yada başka çocuğu yokmu?
ded.iğim gibi anne babam yok ablam ve abilerim var onlarda kendi aileleriyle meşgul durumu anlattım onlara fakat çözümü sağlayamadım gelmiyorlar nadiren arada geliyorlarAnasının kuzusuna ne desenız gozu görmez.. Siz söyledıkce daha cok batar. Kendı gormesı ıcın bekleyın.. Ama sizde kenarda izleyici olarak beklemeyın.. Ailenizle ilgilenin.. Arkadasınızla ilgilenin.. Sizin söylemek anlatmak istediğiniz seylerı o size söylemeye calıssın.. Mecburen empati yapmasını sağlamak gerekli gibi..
teşekkür ederim amin Allah ıma hergün duamBu msj beni de üzdü. Ne diyim senden, sizden uzak olur inş. Allah sana sabır versin. Kv ye de akıl fikir anlayış falan filan...
canim senin tutumun ne
yani tamamen normal mi karsiliyorsun, esine hic ses etmiyormusun mesela bazen gitmeyelim gitme, cok olmadi mi bu saatte aranir mi gibi cumleleri kuruyormusun