kayınvalide sorunu

2 yıldır annesi haksız da olsa ne zaman annen ile başlasa cümlelerim hep sonu kavga. kv de istediği bu ama işe yaramıyor inan ki yaramıyor.
yeni bir taktik geliştirdim ben bir kaç aydır bende çok işe yaradı.
öncelikle sakin olun öfkenizi kontrol edin eğer yapamıyorsanız destek alın psikolojik.
ben kv nin oyununu oynuyorum o emrivaki mi yapacak ondan önce ben yapıyorum mesela .
ilk zamanlar kavga döğüş giderdik onun evine şimdi gidiyorum yemeğimi yiyor bulaşığı makineye hadi bay bayy :)
emri vaki bi yere gitmeyi mi planlıyor hop ondan önce ben gidiyorum.onu zorla takıyorum peşime.
önceden bebeğimi benden kıskanırdı şimdi ben ona bırakıp keyif yapıyorum üstesinden gelemiyor ama ses de çıkartamıyor...
eşimden bişey mi isteyecek hoop ben ondan önce kv den istiyorum
yemeğime laf mı sokacak ay anne sen güzel yapıyorsun ben yemekle uğraşmıyorum bitti yüzü değişiyor
kendini çok önemsetmeye çalışır kendini akıllı göstermeye herşeyi ben bilirimi sever bişey der anne ben onu beğenmiyorum bitti .
beni kızdırırsa annem ben ne yaparsan yap sana kızmam hasta kadınsın acırım haline hem ben hastaya eziyet etmem.
beni eşime şikayet mi edecek ondan önce ben böyle böyle bi durum oldu ben çok üzüldüm hayatım..
laf taşımayı ara karıştırmayı çok sever . ağzından bişey çıktımı karşı tarafı hemen ararım anneme öyle demeyin hasta üzülüyorvs..
sonuç bağırıp çağırmaktan daha etkili.artık kavga etmiyorum,yüzüm gülüyor sahte bi gülüş belki ama gelin yüzünü asıyor dedirtmiyorum.
evde i isterse yapıyorum .ama mesafeli...herşeyi gülerek tatlı tatlı yapınca ve biraz da kv gibi duygu sömürüsü daha etkili :) tavsiye ederim şahsen :KK53::KK53::KK53:
Bu dediklerinizi bikaç kez daha okuyup adım adım ezberlicem valla :) Siz çok yaşayın e mi :KK70: =*

All
hemen hemen hergün ... kayınvalidem annesine geliyor iki adımlık yerden eşimi arıyor beni eve götür diyor tam biz bi yere gidecez bizimle geliyor hiç sormadan iş çıkışı hemen bize geliyor yemeğini yiyor kurmaya kaldırmaya karışmıyor eşimi aniden çağırıyor beni çağırmıyor bana sormadan bize misafir kabul ediyor bugün bunlar gelecek diyor geliyor evimize aldığım bişeyi beğenmiyor bunun yerine ben alıyımda koyalım oraya diyor dahası dahasıı

Allah sabır versin gerçekten dediğiniz kadar varmış , çareyi hemen bulmalısınız ne kadar geç o kadar kötü . Yüz vermezsen gelmez heralde bu kadar . Konuşma bile gerekirse. Ya da misafir cagirinca istemiyorum dersin .

Anasının kuzusuna ne desenız gozu görmez.. Siz söyledıkce daha cok batar. Kendı gormesı ıcın bekleyın.. Ama sizde kenarda izleyici olarak beklemeyın.. Ailenizle ilgilenin.. Arkadasınızla ilgilenin.. Sizin söylemek anlatmak istediğiniz seylerı o size söylemeye calıssın.. Mecburen empati yapmasını sağlamak gerekli gibi..
Ben bu msjin aynisini yazacaktim benim k.v de herseyi esimden ister zaten haftanin 5gunu ordayizdir orda yatar kalkariz 1 seneden beri k.babam oldugunden beri bizi ve gorumcem gili arar gitmemiz icin basta acisinda dolayi saygi duydum k.v me esiminde annesidir dedim elbet bakacak gidecek falan . Tabi kaynanam abartmaya basladi gitmedigimiz gun trip atmalar falan ben doluyum tabi gerginim cogu zaman basta bir iki boyle gitmez dedim esime sonra baktim tartisiyoruz sustum bekledim

Suan esim kendi kendine anliyor ben oluruna biraktim artik esim ben konusmasamda annesinin haksiz oldugu konulari dile getiriyor sıkılıyor artik buda bir iki haftadir bunlari gozlemledim .

Esimde cok anneciydi ama herseyin bir siniri vardir dimi erkekler cok baskiya gelemez yakinda anlar sabir goster bakalim ne olacak ins. Iyi olur

hepsi aynı galiba şu '' şuraya götür benı'' konusunda.
benım kaynananın arabası var
ona ragmen ara sıra benimkini arayıp götür dıyor. çok kızıyorum çünkü altında araban var
git nereye gıtmek ıstıyorsan, engel olan
karısan da yok..

Ben bu msjin aynisini yazacaktim benim k.v de herseyi esimden ister zaten haftanin 5gunu ordayizdir orda yatar kalkariz 1 seneden beri k.babam oldugunden beri bizi ve gorumcem gili arar gitmemiz icin basta acisinda dolayi saygi duydum k.v me esiminde annesidir dedim elbet bakacak gidecek falan . Tabi kaynanam abartmaya basladi gitmedigimiz gun trip atmalar falan ben doluyum tabi gerginim cogu zaman basta bir iki boyle gitmez dedim esime sonra baktim tartisiyoruz sustum bekledim

Suan esim kendi kendine anliyor ben oluruna biraktim artik esim ben konusmasamda annesinin haksiz oldugu konulari dile getiriyor sıkılıyor artik buda bir iki haftadir bunlari gozlemledim .

Esimde cok anneciydi ama herseyin bir siniri vardir dimi erkekler cok baskiya gelemez yakinda anlar sabir goster bakalim ne olacak ins. Iyi olur
inşallah ama evliliğimizin birinci ayında peşimize takılan insandan aynı şeyleri tekrar görürüm gibi geliyor beynim uyuşmuş vaziyette inanın sabır sakinlik kalmadı artık bıkkınlığın son aşamasındayım kararım istemeyerekte ayrılmak değişmiyorlar bir söz söylüyor eşim koşa koşa gidio yapacak bişeyim kalmadı benim çocukta yok başka çarede yok :KK43:

Neden bu ana oğullar 12 saatten fazla ayrı kalamıyolar o zaman evlenmeyin yaşayın bi ömür beraber. Bu yüzden ayrılma bence ne kadar dayanılmaz ve sinir bozucu olduğunu farkındayım

hepsi aynı galiba şu '' şuraya götür benı'' konusunda.
benım kaynananın arabası var
ona ragmen ara sıra benimkini arayıp götür dıyor. çok kızıyorum çünkü altında araban var
git nereye gıtmek ıstıyorsan, engel olan
karısan da yok..
yeterki oğlu dibinde olsun işte karısının huzuru kalmasın

Neden bu ana oğullar 12 saatten fazla ayrı kalamıyolar o zaman evlenmeyin yaşayın bi ömür beraber. Bu yüzden ayrılma bence ne kadar dayanılmaz ve sinir bozucu olduğunu farkındayım
oğlunu geri istiyor dizimin dibinde dursun istediğimi yapsın diyor bu böyle oldukça bana huzur yok malesef

Ayar ver ikisine de ben böyle yaşayamam ya makul bir düzeye çekerseniz ilişkinizi ya da ayrılırım de blöf değil ama düzelmezs4 cidden ayrıl
ilişkiyi makul düzeye çekmek nedir ki acep? şu kaynanalarla konuşurken protokol lisanına geçiş yapanlar çok güldürüyor beni vallahi.

Ya benim k.v de basta ugrasti 2 sene bakti esim benle vakit gecirmeyi tercib ediyor bi ara vazgecti ugrasmadi simdi neden gene basladi anlamadim senin k.v yle ayni psiklojide degiller o kesinde seninnki kiskancliktan paranoya ya donmus artik .Allah kolaylik versin ne diyim .ama hemen ayrilmaya kadar getirmeyin noolur bi yuva kolay kurulmuyor .

Ahh ahhh erkekler ne cins varliklar biri anesini karisina tercih eder biri karisi icin annnesini siler biri isi disinda herseyden bihaber biri alemci say say bitmez anam isimiz zorr valla en iyisinde bile gicik eden bi huy var napcan

ilişkiyi makul düzeye çekmek nedir ki acep? şu kaynanalarla konuşurken protokol lisanına geçiş yapanlar çok güldürüyor beni vallahi.

Protokol lisanı ne demek, günlük konuşma tarzım bu benim, konjonktür falan demedim kv si anlar heralde

Makul düzey nedir, Ota çöpe aramamaktir, belli bir saatten sonra acil birsey yoksa cagirmamaktir karısıyla keyif yapsın diyebilmektir her gün arayip sorup ihtiyacını karşılayıp akabinde kendi karısına zaman ayirmaktir

merhaba,kayınvalidem yıllar önce eşinden ayrılmış ve sonra ayrıldığı eşi vefat etmiş.iki oğlu var.büyük oğluyla evli bulunmaktayım.evleneli 14 ay oldu.14 aydır kayınvalidem burnumuzun dibinde.evlerimiz yakın ve her fırsatta bize geliyor uygun olmayan saatlerde eşimi arayıp beni buraya şuraya götür deyip çağırıyor. eşim annesinden başka gözü kimseyi görmüyor.kayınvalidem de farkında herşeyini eşime yaptırıyor herşeyi eşimden istiyor.biz onun dedikleriyle git gel yapıyoruz heryere .bu sıralar konuşmuyorum bana inadına eşimi arıyor akşamın bi vakti çağırıyor istediğini yaptırıyor ben eşimle konuşmaya çalıştığımda hep annesini haklı görüyor ve tartışıyoruz huzur denen bişey yok boşanmayı düşünüyorum .sizler ne düşünüyorsunuz ?
KV yi al karşına konuş. Bu nedir ya bi oğlu bu mu diğerleri yüz vermiyor o da buna yanasiyor

kızlar dün bi taktik başlattım bilmiorum işe yarayacak mı eşimin yanında kayınvalideme gülüp iyi konuşacağım çünkü o aynısını bana yapıyor oğlunun yanında can ciğer davranıo yalnızken yüzüme bakmıyor bize geldiğinde başka şeylerle uğraşacağım eşimide bana katılmasını sağlayacağım bende eşimden hep yardım alacağım her konuda bi yere gidip onu çağırıcam somurtmak bi işe yaramadı bide böyle deniyim

Bence senin annende esini arasın sürekli birseyler istesin, ayni sekilde annen kardesin sürekli arayip seni cagirsinlat, sende git.esin bir.sure sonra sikayetlenince konusur yola getirirsin...

X