- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Hahah bunların gereksiz sahiplenmeleri beni deli ediyor. Bi an benim kayınvalidem ve görümcemden bahsediyorsun sandım. Aynı cümleler.. Ben bunların gelip bizde yatılı kalma hastalıkları olduğunu düşünüyorum. Her fırsatı gelip yerleşmek için değerlendirmek istiyorlar. Grip olsam gelip sana bakayım diyor. Yahu zaten salya sümüğüm kalkıp sen gelcen diye ev mi temizleyim. Gelince her köşeye burnunu sokuyor çünkü. Sanki felç olmuşum. Gelip bakayım diyeceğine yetiştirdiğin oğluna desene oğlum kıza bi tas çorba yap bi nane limon yap diye. Yok illa kendi gelecekSanki tek basima ne yapacaksam namusumu korumaya mi gelecek. Ben de bunu dusunup sinirlendim zaten. Esimin isi geregi sehir disi gorevleri oluyor surekli. Onunla da gitse ya. Ama yok.
Bir de esimi annanesi buyutmus kv calistigi icin. Icinde kalmis. Bizim cocugumuza o bakacakmis. He he dedim icimden. Ortada fol yok yumurta yok. Ayrica onun yaptigi hatayi neden ben de yapiyim.
Gorumcem de diyor ki cok sansliymisim annesiyle ayni sehirde yasiyormusum cocugumuza annesi bakarmis. Annesi iyi birisiymis. Kendi kv si kotu birisi oldugu icin o benim kadar sansli degilmis. Herkesin kv si kendine kotu ama bu nasil bir empatiden yoksunluktur anlayamiyorum.
Banada cok israr etmislerde butun istegim kacmisti.O zaman ben bakarim dediginde soyle ben izin alip kendim bakacagim diye hayal etmesin.Esin ne diyor surekli gelmesine ,aramasinaAynen oyle. Alabildigim kadar uzun izin alip kendim bakarim sonra da krese. Cocuk istiyorum henuz biraz daha vakit var ama yemin ederim israrlar karsisinda yapasim varsa da yapmak istemiyorum. Olacaklari dusindukce bunaliyorum
Insallah bebeginiz olur hayirlisiyla alirsiniz kucaginiza. Ben de korkmuyor degilim. Insanlara istemiyorum istemiyorum deyip de ya isteyince de olmazsa diye. Aslinda istiyorum ama zamani var biraz daha diye dusunuyoruz. Allah hayirlisini versin. Insanlarla ugrasmak cok zor.
Hahah bunların gereksiz sahiplenmeleri beni deli ediyor. Bi an benim kayınvalidem ve görümcemden bahsediyorsun sandım. Aynı cümleler.. Ben bunların gelip bizde yatılı kalma hastalıkları olduğunu düşünüyorum. Her fırsatı gelip yerleşmek için değerlendirmek istiyorlar.
Hicbirsey demiyor. O halinden memnun. Onun icin sikinti yok ki. Geliyor oturuyoruz herkes kendi halinde. Esime bi zarari yok yani.Banada cok israr etmislerde butun istegim kacmisti.O zaman ben bakarim dediginde soyle ben izin alip kendim bakacagim diye hayal etmesin.Esin ne diyor surekli gelmesine ,aramasina
Evet benimkide ayni. Odalari geziyor sik sik mesela. Ne varsa sanki. Anlayamiyorum. Bu ne merak. Hastayim diye beni ziyarete yemege gelmislerdi ya bi keresinde kayinpederle birlikte.Hahah bunların gereksiz sahiplenmeleri beni deli ediyor. Bi an benim kayınvalidem ve görümcemden bahsediyorsun sandım. Aynı cümleler.. Ben bunların gelip bizde yatılı kalma hastalıkları olduğunu düşünüyorum. Her fırsatı gelip yerleşmek için değerlendirmek istiyorlar. Grip olsam gelip sana bakayım diyor. Yahu zaten salya sümüğüm kalkıp sen gelcen diye ev mi temizleyim. Gelince her köşeye burnunu sokuyor çünkü. Sanki felç olmuşum. Gelip bakayım diyeceğine yetiştirdiğin oğluna desene oğlum kıza bi tas çorba yap bi nane limon yap diye. Yok illa kendi gelecek
Eger yakin oturuyorsaniz once uzak bi yere tasininHicbirsey demiyor. O halinden memnun. Onun icin sikinti yok ki. Geliyor oturuyoruz herkes kendi halinde. Esime bi zarari yok yani.
Gorumceme demistim bi kere ben bakacagim izin alip diye ama hemen geri puskutttu beni. Bebek yeni dogdugunda bakacak birisine cok ihtiyac oluyormus insan bunaliyormus bebegi birisine birakip disari cikmak istiyormus falanmis da filanmis. Cocugumuz olsa kv hergun gelir herseye karisir biliyorum.
Esimin isi sebebiyle baska sehre tasinma sansimiz yok ki oldu da tasindik diyelim o da gelir bizimle. Gram isi kucucuk bir ugrasi yok. Varsa yoksa oglu. Kayinpeder sahil kentine tasinalim emekliligin tadini cikartalim diyor ama kv oglumu birakip nereye gidecegim diyor. Kizi baska sehirde ama ondan ayri yasayabiliyor. Coreklendi basimiza.Aynen cok zor. Kendi adima bnm cocugm olursa iki aile icinde ilk olcak. Dusunun yani kaynanam da annemde birak torunu gez fln diyo. Sizinki gibi zorlama yok kayinbaba biraz kaynanama sen karisma dedigi oluyo. Ama gule gule laf soktugunu bazen hissediyorm. Gulup gecmeyi ogrenin derim. Gulerem bile karsinizdaki kisiye onu istemediginizi bir sinirinin oldugunu gosterebilirsiniz. Bnm kaynanam bnden cok cekinir cunku bni kirarsa oglu mutlu olmaz ve bunun farkinda. Sinir iliskilerde cok onemli cidden. Bebegide geciktirmeyin kim ne derse desin o bebek anne babasina ihtiyac duyar. Gerekirse uzak bir sehre tasinin. Kimse bisey diyemez inemli olan esinizin sizi desteklemesi gerisi fasa fiso
Esim hic kiyamaz dayanamaz annesine. Simdi siz sorun diyorsunuz ama esime gore sorun degil bunlar. Yani tek dert eden benim. Cocuk israrlarini esime soylemedim olur olmadik bir de o israr etmesin etkilenip diye.evet bunlar sorun.
ilk önce sorun oldugunu gör
sen kırmamaya calısıyorsun iyi niyetli davranıyorsun tepene cıkıyorlar
bizimkide ilk zamanlar sık sık arardı bunalırdım.annemle babamla bile okadar sık konusmuyorum
artık acmıyorum geri dönmedim anladılar haftada iki haftada bir gibi konusuyoruz.
cocuk meselesine gelince biz esimle düsünürüz o mesele bizi ilgilendirr diyeceksin
ben bizim kv kp bi cok kere söylediler birkere siz yapın ozman demistim belki fazlaydı dediğim ama bunalttılar.
müdahale ettirmissin yönetiyor evinize mi gelecek işim var özel bitti
Esimin isi sebebiyle baska sehre tasinma sansimiz yok ki oldu da tasindik diyelim o da gelir bizimle. Gram isi kucucuk bir ugrasi yok. Varsa yoksa oglu. Kayinpeder sahil kentine tasinalim emekliligin tadini cikartalim diyor ama kv oglumu birakip nereye gidecegim diyor. Kizi baska sehirde ama ondan ayri yasayabiliyor. Coreklendi basimiza.
Ayni sehirde ama yakin degiliz. Farketmiyor ki kadin bos. Uc saatlik yerde otursak yine gelir ama haklisin bir de yakin otursak aramak yerine hergun gelir.Eger yakin oturuyorsaniz once uzak bi yere tasinin
Hayir canim ya bilmiyordum tabiki. Biz esimle yaklasik sekiz yillik birliktelik sonunda evlendik ve kv yi uzun yillardir tanirim. Evlenince oglu kiymete bindi.Evlenmeden once bu durumu biliyo muydunyz? Cok ayip cidden yaptiklari
Hayir canim ya bilmiyordum tabiki. Biz esimle yaklasik sekiz yillik birliktelik sonunda evlendik ve kv yi uzun yillardir tanirim. Evlenince oglu kiymete bindi.
anladığım kadarıyla siz de birşey söyleyemiyorsunuz, çocuğumu kendim bakmak istiyorum büyütme aşamasında hiçbir kimse annesi gibi olmuyor, çocuğun küçükken anneye ihtiyacı var deyin. iki yıl iyi sabretmişsiniz ama hiçbir şeyin kendiliğinden olmasını beklemeyin kendiniz herşeyi yapmalısınız eşiniz annesine cevap vermez siz sıkıştırmadıkça.. çocuk konusundaysa artık sormayın, herkesin sürekli sormasından bıktım kocamla benim arasında deyin. tayine de karışıyor, ilk baştan mesafeyi koymamışsınız ki herşeye karışmaya hakkı olduğunu zannediyorAynen oyle. Alabildigim kadar uzun izin alip kendim bakarim sonra da krese. Cocuk istiyorum henuz biraz daha vakit var ama yemin ederim israrlar karsisinda yapasim varsa da yapmak istemiyorum. Olacaklari dusindukce bunaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?