Arkadaşlar iyi akşamlar
Kocamla 8 aylık evliyiz 3.5 senelik de bir sevgililik nişanlılık dönemimiz oldu. Kayınvalidemle oldum olası yıldızlarımız hiç uyuşmadı kendisi kendi şirketlerinin yönetim kısmında ben de sivil havacılık mezunu biriyim bi süre kabin memurluğu yaptım ama evlendikten sonra yatılı kalması gece uçuşu vs kocamı da beni de çok yıprattığı için bıraktım. Kayınvalidemin hareketlerinden konuşma tarzından falan hep ben de dahil insanları küçümsediğini, yukarıdan baktığına şahit oldum. Bi ara aramız o kadar kötü oldu ki aynı evde denk gelsek merhabalaşmaz olduk.
Benim ailem farklı şehirde istemeden önce tanışma yapalım dedik ailemin evinde yemek yedik.. benim kendi ailem isteme için tarih belirlemeyi beklerken ya da ilişkimiz hakkında olumlu konuşulacak sanırken kayınvalidem sürekli çok küçükler vs evlilik kolay değil gibi yıkıcı konuşmalar yaptı benim ünim yeni bitmişti ve işi yok falan dedi benim hakkımda neyse bunları geçiyorum.
Tam evleneceğiz sırada (eşimin babası çok önceden vefat etmiş bu arada sadece annesi ve abisi var ama abisiyle hiçbir şekilde anlaşamıyor) annesi ve abisi eşimi odaya çekip bu kız seni bırakacak den yine bize kalacaksın vs benim hakkımda ileri geri konuşmuşlar bunu da geçiyorum.. Ailem farklı şehirde olduğu için orda da kına yapmak istediler ben alt kattayken kayınvalidemle onun babasının konuşmasına şahit oldum. Kayınvalidem kına ne alaka şimdi, bizden kim kına yapıyor ne saçma, kim gidecek şimdi o şehre (4 saatlik yer) derken duydum ve çok kırıldım çünkü ayda 5 tane ülke gezen bi kadın. Amerika’ya 12 saatte uçakla giderken sorun yok surdan şuraya 1 günlük gitmek yordu kadıncağızı. Daha sonra kocamın abisi bu evden sgidin dedi eşime ve bana eşimle ikisi kavga etti bunları annesine anlattım e nolcak bana da diyo deyip önemsemedi..
Bende hepsi birikti (çok daha fazlası var) ve düğün sonrası görüşmeyi kestim ne telefonlarını açtım ne de gidip geldim(eskiden böyle şeylere çok şaşırırdım ve saçma bulurdum haklıymışsınız ablalar
Neyse geçen ay bebeğimi düşürdüm bu arada ne bebekten ne düşükten haberi oldu dip dibe oturmamıza rağmen.. Geçenlerde öğrenmiş ve geçen gün de eşimle ikimizin aynı gün doğum günüydü aradı açmadım. 3/4 gün sonra kapıya geldi beni suçlayarak konuştu ben de tek tek görüşmeme nedenlerimi saydım ama sürekli geçmiş geçmişte kaldı vs tarzı konuştu.. sürekli papağan gibi bizde 30dan önce evlenilmez çok erken evlendiniz diye tekrarlayıp beni krize soktu djdndn (eşim 29 ben 24 yaşındayım) kına konusunda zengin ve elit insanlar kına yapmıyormuş ahshsjjsjsjsns bu şekilde kendini savundu hanımefendi sanki Sabancılardan geliyor.. neyse işte bazen manipüle etmeye çalıştı ama yemedi benle görüşmezseniz de kayıp yaparsınız vs dedi.. Her şeyi geçiyorum evden çıkarken KİMSEYE GÜVENİP ÇOCUK YAPMAYIN DEDİ shhsjsjsjs bu cümleye fena takıldım ve eşime mesaj attırdım ne anlama geliyor diye maddi manevi vs ben de çocuğumun çocuğu olsun isterim falan yazmış hiç samimi gelmedi geçmiş olsun bir dahaki sefere sağlıklı olsun diyecegine resmen kıskırtmaya calıstı. Konuşmamakta haklı mıyım sizce?? Anlatacak kimsem yok kendi aileme hiçbirini anlatmadım çünkü onlar da ordan bana üzülmesinler artık..