Kayınvalide kıskançlığı

Arkadaşlar iyi akşamlar
Kocamla 8 aylık evliyiz 3.5 senelik de bir sevgililik nişanlılık dönemimiz oldu. Kayınvalidemle oldum olası yıldızlarımız hiç uyuşmadı kendisi kendi şirketlerinin yönetim kısmında ben de sivil havacılık mezunu biriyim bi süre kabin memurluğu yaptım ama evlendikten sonra yatılı kalması gece uçuşu vs kocamı da beni de çok yıprattığı için bıraktım. Kayınvalidemin hareketlerinden konuşma tarzından falan hep ben de dahil insanları küçümsediğini, yukarıdan baktığına şahit oldum. Bi ara aramız o kadar kötü oldu ki aynı evde denk gelsek merhabalaşmaz olduk.
Benim ailem farklı şehirde istemeden önce tanışma yapalım dedik ailemin evinde yemek yedik.. benim kendi ailem isteme için tarih belirlemeyi beklerken ya da ilişkimiz hakkında olumlu konuşulacak sanırken kayınvalidem sürekli çok küçükler vs evlilik kolay değil gibi yıkıcı konuşmalar yaptı benim ünim yeni bitmişti ve işi yok falan dedi benim hakkımda neyse bunları geçiyorum.
Tam evleneceğiz sırada (eşimin babası çok önceden vefat etmiş bu arada sadece annesi ve abisi var ama abisiyle hiçbir şekilde anlaşamıyor) annesi ve abisi eşimi odaya çekip bu kız seni bırakacak den yine bize kalacaksın vs benim hakkımda ileri geri konuşmuşlar bunu da geçiyorum.. Ailem farklı şehirde olduğu için orda da kına yapmak istediler ben alt kattayken kayınvalidemle onun babasının konuşmasına şahit oldum. Kayınvalidem kına ne alaka şimdi, bizden kim kına yapıyor ne saçma, kim gidecek şimdi o şehre (4 saatlik yer) derken duydum ve çok kırıldım çünkü ayda 5 tane ülke gezen bi kadın. Amerika’ya 12 saatte uçakla giderken sorun yok surdan şuraya 1 günlük gitmek yordu kadıncağızı. Daha sonra kocamın abisi bu evden sgidin dedi eşime ve bana eşimle ikisi kavga etti bunları annesine anlattım e nolcak bana da diyo deyip önemsemedi..
Bende hepsi birikti (çok daha fazlası var) ve düğün sonrası görüşmeyi kestim ne telefonlarını açtım ne de gidip geldim(eskiden böyle şeylere çok şaşırırdım ve saçma bulurdum haklıymışsınız ablalar:KK43: Neyse geçen ay bebeğimi düşürdüm bu arada ne bebekten ne düşükten haberi oldu dip dibe oturmamıza rağmen.. Geçenlerde öğrenmiş ve geçen gün de eşimle ikimizin aynı gün doğum günüydü aradı açmadım. 3/4 gün sonra kapıya geldi beni suçlayarak konuştu ben de tek tek görüşmeme nedenlerimi saydım ama sürekli geçmiş geçmişte kaldı vs tarzı konuştu.. sürekli papağan gibi bizde 30dan önce evlenilmez çok erken evlendiniz diye tekrarlayıp beni krize soktu djdndn (eşim 29 ben 24 yaşındayım) kına konusunda zengin ve elit insanlar kına yapmıyormuş ahshsjjsjsjsns bu şekilde kendini savundu hanımefendi sanki Sabancılardan geliyor.. neyse işte bazen manipüle etmeye çalıştı ama yemedi benle görüşmezseniz de kayıp yaparsınız vs dedi.. Her şeyi geçiyorum evden çıkarken KİMSEYE GÜVENİP ÇOCUK YAPMAYIN DEDİ shhsjsjsjs bu cümleye fena takıldım ve eşime mesaj attırdım ne anlama geliyor diye maddi manevi vs ben de çocuğumun çocuğu olsun isterim falan yazmış hiç samimi gelmedi geçmiş olsun bir dahaki sefere sağlıklı olsun diyecegine resmen kıskırtmaya calıstı. Konuşmamakta haklı mıyım sizce?? Anlatacak kimsem yok kendi aileme hiçbirini anlatmadım çünkü onlar da ordan bana üzülmesinler artık..
Azıcık aşım kaygısız başım moduna girin, kapınızı kapatın irtibatı kesin. Eşinizi de maşa yapmayın ne anlama geldiğini çok iyi biliyorsunuz, eşiniz de onların ne mal olduğunu biliyordur (umarım) ki bu konuda baskı yapmiyor , kv katildigim tek konu yaşınız çok küçük ,hiç hayaliniz yokmuydu , biraz kendi paramı kazanayim yiyeyim içeyim gezeyim demediniz mi ? Yoksa kocam zengin onunla gezerim mi dediniz ?

Başıma bir iş gelmeyecekse ben kayınvalideyi haklı buldum. Konuda kayınvalide kıskançlığı da göremedim. Oğlunun yanlış seçim yaptığını düşünen bir anne var, çok haksız da sayılmaz

Başıma bir iş gelmeyecekse ben kayınvalideyi haklı buldum. Konuda kayınvalide kıskançlığı da göremedim. Oğlunun yanlış seçim yaptığını düşünen bir anne var, çok haksız da sayılmaz gibi.
Kayınvalidemin fake hesabı bu itibar etmeyiniz

Yaş konusunda kime göre neye göre küçüğüm? Siz 30dan sonra evlenip 40da çocuk yapabilirsiniz bu şekilde düşünüyorsanız ama yaşımın gayet evlenilecek yaşta olduğunu düşünüyorum. Ayrıca iş konusunda kimseden yardım talep etmediğim sürece çalışıp çalışmadığıma ben karar veririm okumanız varsa ‘haftalarca yurtdışında yatıda kaldığım için kabin memurluğunu bıraktım dedim iş hayatını bıraktım’ demedim. Size cvmi gönderebilirim meslek hayatımı çok merak ettiyseniz :)
24 yaşında ne cvniz olacak ya lütfen kendinize güldürmeyin. Kendinizden çok eminseniz gelip sormayın. Burdan bakınca kadın haklı duruyor çünkü.

Ablacım hangi elit kesimde olmaz diye bir şey duydun asıl elit kesim yapıyor kat ve kat şaşalısını yapıyorlar. Zaten şehir farkı olduğu için orda da olsun annemlerin gönlü olsun diye yapılan bir seydi. Ben de kına diye delirmedim ki konu 1 ayda 5 ülke değiştirirken şehir değiştirmenin zor gelmesi
Konu kına degılse kına elit kesimde olmazmıs sdasfasdas demiceksin
Sen neyin ustunde durduysan ona değindik

Birileri hunharca kutluyomus ya elitte olsa
Bence o da elit kesimin içindeki Bi iki köylüden gelen bişey bence yıne
Ne kınası cidden ya
After parti olur before parti olur
Bekarlıga veda olur
Kına mı yakcaz cidden oturup ahoy ahoy dıye

Ablacım hangi elit kesimde olmaz diye bir şey duydun asıl elit kesim yapıyor kat ve kat şaşalısını yapıyorlar. Zaten şehir farkı olduğu için orda da olsun annemlerin gönlü olsun diye yapılan bir seydi. Ben de kına diye delirmedim ki konu 1 ayda 5 ülke değiştirirken şehir değiştirmenin zor gelmesi

Evet maalesef çok uyumsuzuz:KK43: Eşim de elitist biri fakat her şeye uyum sağlayabiliyor hatta hayatında ilk kez kınayı kendi kınamızda gördü ve çok hoşuna gitti.
Şimdi elit kesim kına yapıyor mu yapmıyor mu?

Evet maalesef çok uyumsuzuz:KK43: Eşim de elitist biri fakat her şeye uyum sağlayabiliyor hatta hayatında ilk kez kınayı kendi kınamızda gördü ve çok hoşuna gitti.
Eşiniz hayatında ilk defa kına gördüyse demek ki elit kesim cidden kına yapmıyor. Yukarda elit insanlar daha şaşalı kına yapıyor dediğiniz için söyledim. Bir de kayınvalidenizin tavırlarını haklı bulmadım ancak konuşma şekliniz cidden çok avam. Arada ciddi bir kültür farkı olduğu aşikar.

Azıcık aşım kaygısız başım moduna girin, kapınızı kapatın irtibatı kesin. Eşinizi de maşa yapmayın ne anlama geldiğini çok iyi biliyorsunuz, eşiniz de onların ne mal olduğunu biliyordur (umarım) ki bu konuda baskı yapmiyor , kv katildigim tek konu yaşınız çok küçük ,hiç hayaliniz yokmuydu , biraz kendi paramı kazanayim yiyeyim içeyim gezeyim demediniz mi ? Yoksa kocam zengin onunla gezerim mi dediniz

Azıcık aşım kaygısız başım moduna girin, kapınızı kapatın irtibatı kesin. Eşinizi de maşa yapmayın ne anlama geldiğini çok iyi biliyorsunuz, eşiniz de onların ne mal olduğunu biliyordur (umarım) ki bu konuda baskı yapmiyor , kv katildigim tek konu yaşınız çok küçük ,hiç hayaliniz yokmuydu , biraz kendi paramı kazanayim yiyeyim içeyim gezeyim demediniz mi ? Yoksa kocam zengin onunla gezerim mi dediniz ?
Evlenince hayaller gerçekleşmiyor mu ben de bunu merak ediyorum.. dediğim gibi kabin memurluğunu biliyorsanız haftalarca yurtdışında yatıda kalabiliyorsunuz bu eşimi benden çok rahatsız ettiği için kabin memurluğunu bıraktım. Bu ömrüm boyunca çalışmayacağım anlamına gelmiyor ki suan e ticaret yapıyorum ayrıca kocamın parasına hiç ihtiyacım olmadı.

Başıma bir iş gelmeyecekse ben kayınvalideyi haklı buldum. Konuda kayınvalide kıskançlığı da göremedim. Oğlunun yanlış seçim yaptığını düşünen bir anne var, çok haksız da sayılmaz gibi.
Konu sahibini haksiz bulunca ne cahilliğimiz ve okumadigimiz kalıyor 😂 cv yollayacak bir de. Arkadaşım biz seni haklı bulmak zorunda değiliz. Kaldı ki herkes kendi penceresinden yorum yapar. Farklı bakış açılarını da oku bence. Bak bakalım kim kıskanç sen mi kayınvaliden mi? Kadın seni kıskanıp ne yapacak

Evlenince hayaller gerçekleşmiyor mu ben de bunu merak ediyorum.. dediğim gibi kabin memurluğunu biliyorsanız haftalarca yurtdışında yatıda kalabiliyorsunuz bu eşimi benden çok rahatsız ettiği için kabin memurluğunu bıraktım. Bu ömrüm boyunca çalışmayacağım anlamına gelmiyor ki suan e ticaret yapıyorum ayrıca kocamın parasına hiç ihtiyacım olmadı.
E iyi o zaman. Tebrik ederim.

Eşiniz hayatında ilk defa kına gördüyse demek ki elit kesim cidden kına yapmıyor. Yukarda elit insanlar daha şaşalı kına yapıyor dediğiniz için söyledim. Bir de kayınvalidenizin tavırlarını haklı bulmadım ancak konuşma şekliniz cidden çok avam. Arada ciddi bir kültür farkı olduğu aşikar.
Eşim düğüne de hayatında ilk kez gitti… saçma gelebilir ama maalesef böyle hep annem babam giderdi dedi düğüne ve kınaya gitmemesi sizce o kesimin yapmaması anlamını mı tasıyor merak ettiğim için soruyorum

Eşinizin ailesinden ayri bir geliri var mi yeterli olacak şekilde? Bu yoksa (kvnin konusma ve davranislarindan yok gibi duruyor) bu davranişlarin sonu gelmez gibi gorunuyor.

Konu kına degılse kına elit kesimde olmazmıs sdasfasdas demiceksin
Sen neyin ustunde durduysan ona değindik

Birileri hunharca kutluyomus ya elitte olsa
Bence o da elit kesimin içindeki Bi iki köylüden gelen bişey bence yıne
Ne kınası cidden ya
After parti olur before parti olur
Bekarlıga veda olur
Kına mı yakcaz cidden oturup ahoy ahoy dıye
Bebek Profilinde İbrahim tatlises varken ahoy ahoy demen beni üzdü😂😂😂💃♥️

Eşinizin ailesinden ayri bir geliri var mi yeterli olacak şekilde? Bu yoksa (kvnin konusma ve davranislarindan yok gibi duruyor) bu davranişlarin sonu gelmez gibi gorunuyor.
Onun da benim de ayrı bi gelirimiz var. Eşim ailesinden alakasız ticaret yapıyor ben de e ticaretle uğraşıyorum şuan kayınvalidemizin herhangi bir desteği olmamasına rağmen bu şekilde konuştu. Ben maddiden ziyade bana bırakıp gidemezsiniz şeklinde algılamıstım

Eşim düğüne de hayatında ilk kez gitti… saçma gelebilir ama maalesef böyle hep annem babam giderdi dedi düğüne ve kınaya gitmemesi sizce o kesimin yapmaması anlamını mı tasıyor merak ettiğim için soruyorum
Şu an bana çok fake gelmeye başladınız. İnsanın hayatında hiç düğüne gitmemiş olması çok anormal. Hele de anne babası giderken. Ne bileyim en basitinden kuzeni evlenir insanın ona gider ya da çocukken anne babası giderken yanında götürür vs. Türkiyede nerdeyse 30 yaşına gelmiş bir adamın kendi düğünü dışında düğün görmemesi için elit kesimde değil mağarada doğması gerekir. İnanılmaz fake vibe alıyorum sizden

X