Kayınvalide İle Aynı Apartmanda

eylülde tanışma olacak işte hemen akabinde isteme söz o zaman göreceğiz bakalım gerçi ikimizinde ailesi biiyor şu an annesi de biliyor beğenmiş beni resimden bakalım

Bilmek ayri resimde gormek ayri ama yuzyuze tanismak daha da ayri canim. Imkanin varsa istemeyw gelmeden once git tanis. Beni istemeye geldiklerinde 2 senedir beraberdik esimle. Iliskimizin ilk 6. Ayinda tanistim ailesiyle bi zamanda gittim geldim birbirimizi tanidik. Esimde ayni sekilde istemeye gelmeden yaklasik 1 senw once kadar ailemle tanisti oda bize gidip geldi.

anladım baştan oraya oturunca çıkmaz daha da zordur.

iyi kadın anlamış gelmiyor artık

yok zaten tanışma olacak ama ailece önce onlar gelecek sonra biz gidicez sonra istemeye gelecekler .
ben ayrı olarak gidip tanışmayı düşünmüyorum , kardeşiyle bile tanışmaya olumlu bakmıyorum da işte :)

o fikri ben söyledim de kabul etmiyor yani ne gerek var böyle bir şeye sorun yaşayacağımızı sanmıyorum güzel olacak deyip duruyor
İnşallah onun dediği gibi olur, baştan taviz verme..
Ben çok iyi niyetli oldum o yüzden söylüyorum, ve sonunda kırılan hep ben oldum..
Her gün gitme, anahtar filan bırakma, taviz dediğim şeyler..
Tabi bunları evlendikten sonra daha net anlarsın..
Şimdi biz sana ne desek boş..
Bana o kadar söylüyolardı ki, aynı binada birlikte zor olacağını..
ama ben anlamıyodum ya da o dönem anlamak istemiyodum..

Benim bahsettigim tek tanismaniz isin icine ailer girince cok cok degisiyor olay. Neden tek tanismakda bu kadar on yargilisiniz ki

İnşallah onun dediği gibi olur, baştan taviz verme..

yok bana kimse söylemeden ben kendim diyorum zaten zor diye farkındayım da o yüzden dediğin gibi taviz hiç vermiycem

o sevgililerin , o eşlerin anacıkları hep zaten melek etliye sütlüye karışmazlar (!)
ne diyecekti benim annem cok cadoloz herşeye karışır bezdirir seni mi diyecekti
orasını artık melek mi şeytan mı oraya gidince siz görebilirsiniz
kumar gibi yani iyi de çıkabilir kötü de

fakat bana sorarsanız cadır kurun oraya gelin olun ama kaynana ile aynı apartmana gelin olmayın
yorumları falan okumadım hanı yeme içme bir falan gibi adetlerinniz varsa öle bişe dedilerse hatta arkanıza bakmadan kaçın bile derim

daha yeni duydum komsumuzun kızı on senelık evlı cocugu var kaynanasıyla aynı apartmanda oturuyordu babasının evıne gelmıs kocasıyla barısıyorlar sımdı ama ayrı ev acmıs kocası o şartla
yanı bedava evi bırakıp kiraya gidiyorlar ne için aile huzurları için
ben kaynanaya yakın olup mutlu olanı görmedim

bilmiyorum yüz göz olmaktan çok korkuyorum
bilmem ki gerek yok gibi geliyor zaten tanışılacak ne bileyim

Valla canim tanismalisin bence. Bizim o bahsettigimiz donemlerde ailer hic tanismiyordu birbiriyle. Istemeye gelmeden 6 ay once tanıştılar. Bu evreler onemli bence. Ilk ben esimim ailesini tanidim . sonra esim benim ailemi tanidi. Baktik her sey güzel en son aileler tanisti. Hicse sorun cimadi. Korkucak utanicak bir sey yok. Aileler tanismadan siz birbirinizi ailelerinize tanitin

biraz önce dedim niye beni annenle tanıştırmıyosun diye o da sen istemiyosun ki unuttun mu diyor

belki annesiyle tanışabilirim dediğiniz gibi ama bakalım

istediği kadar melek olsun ben istemezdim fazla samimiyet tez ayrılık getirir. ama kuzenim görümcesi ile karşılıklı oturuyor memnun halinden. biraz sizin anlaşmanıza bağlı sanırım. ben 3 günden fazla yakınlıktan sıkılıyorum.

kötü şeyler yaşayan çok tabiki inşallah hayırlısı olur ne diyim

e tabi kim sıkılmaz bunaltmazlar inşallahhh

Herkes farklıdır anlaşırsan kv her şeye Karışmazsa sürekli kapına gelmezse olur belki. Ben yapamazdım şahsen, sadece o değil kendi annem de olsa istemem. Kavga etsem sesim gider, her gün kapım çalınır özelim kalmaz evde otursan yalnız oturma derler, bazı insanların yalnız kalmayı sevdiğini bilmezler, kafama göre bi yere gitsem hepsine haber vermek zorunda kalırım. Ha bunlar bana zor gelir biraz fazla özgürlüğüme düşkünüm ama kimi insanın hoşuna gider. Sen belki öyle de mutlu olursun

biraz önce dedim niye beni annenle tanıştırmıyosun diye o da sen istemiyosun ki unuttun mu diyor

belki annesiyle tanışabilirim dediğiniz gibi ama bakalım

ilahi yani adami suclu cikartcaktiniz hemen. En saglikli karari boyle verirsiniz. Bol sans. Simdiden mutluluklar

Ben mi kötü gelinim bilmiyorum da evime geldiklerinde de ben bi üç günden sonra daralmaya başlıyorum. Kendi odamda sigara içiyorum ortalığı koklamaya başlıyorlar evde sigara koktu diye. Yaa insan anlasa da belli etmez belki gelin içmiştir utandırmayalım diye Yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…