- 16 Şubat 2015
- 1.562
- 1.440
-
- Konu Sahibi kubracan91
eylülde tanışma olacak işte hemen akabinde isteme söz o zaman göreceğiz bakalım gerçi ikimizinde ailesi biiyor şu an annesi de biliyor beğenmiş beni resimden bakalım
anladım baştan oraya oturunca çıkmaz daha da zordur.Bende aynı binada oturuyorum calismiyorum evdeyim bebisimi bekliyorum hiç gündüz çıkıp oturmam yanına esimle akşam ugrariz ya da esimsiz gitmem başlarda hergun geliyordu bana baktı ben gitmiyorum şimdi kapıdan komşu gibi konusuruz gider ama bizim evlenmeden önce bir takım husumetimiz oldu ondan dolayida sesini cikarmiyo herhalde arada sitem yapiyo neden gelmiyorsun diye burada gorusuyoruz işte diyorum maksat para biriktirip ev almak bizimkisi daha 3 ay oldu geleli kaç sene otururuz bilmiyorum ama bi an önce gitmek istiyorum sevmedigim insanların yüzüne bakmak çok zor
yok zaten tanışma olacak ama ailece önce onlar gelecek sonra biz gidicez sonra istemeye gelecekler .Bilmek ayri resimde gormek ayri ama yuzyuze tanismak daha da ayri canim. Imkanin varsa istemeyw gelmeden once git tanis. Beni istemeye geldiklerinde 2 senedir beraberdik esimle. Iliskimizin ilk 6. Ayinda tanistim ailesiyle bi zamanda gittim geldim birbirimizi tanidik. Esimde ayni sekilde istemeye gelmeden yaklasik 1 senw once kadar ailemle tanisti oda bize gidip geldi.
İnşallah onun dediği gibi olur, baştan taviz verme..o fikri ben söyledim de kabul etmiyor yani ne gerek var böyle bir şeye sorun yaşayacağımızı sanmıyorum güzel olacak deyip duruyor
Benim bahsettigim tek tanismaniz isin icine ailer girince cok cok degisiyor olay. Neden tek tanismakda bu kadar on yargilisiniz kiyok zaten tanışma olacak ama ailece önce onlar gelecek sonra biz gidicez sonra istemeye gelecekler .
ben ayrı olarak gidip tanışmayı düşünmüyorum , kardeşiyle bile tanışmaya olumlu bakmıyorum da işte :)
İnşallah onun dediği gibi olur, baştan taviz verme..
Ben çok iyi niyetli oldum o yüzden söylüyorum, ve sonunda kırılan hep ben oldum..
Her gün gitme, anahtar filan bırakma, taviz dediğim şeyler..
Tabi bunları evlendikten sonra daha net anlarsın..
Şimdi biz sana ne desek boş..
Bana o kadar söylüyolardı ki, aynı binada birlikte zor olacağını..
ama ben anlamıyodum ya da o dönem anlamak istemiyodum..
bilmiyorumBenim bahsettigim tek tanismaniz isin icine ailer girince cok cok degisiyor olay. Neden tek tanismakda bu kadar on yargilisiniz ki
o sevgililerin , o eşlerin anacıkları hep zaten melek etliye sütlüye karışmazlar (!)Herkese merhaba ,
Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu kv ile ilgiliGüzel giden ilişkimizi Allah nasip ederse eylül ayında adımları atarak evliliğe doğru götürmeyi düşünüyoruz , şöyle ki eylül de tanışma ve isteme olacak ondan sonra nişan düğün bir kaç aya yapılacak inşallah yani uzatmıycaz çok fazla ailelerin haberi var şu an, ben 24 sevgilim 28 yaşında
Asıl konuya gelirsekte ben avrupa yakasında sevgilim ise asya yakasında oturuyor mesafe fazla ve evlendiğimizde ailesiyle aynı apartmanda olacağızçünkü evi ve işi orada hatta aynı mahallede ve kendi işi bu yüzden düzenini bozamıyor .
bu siteyi de sürekli takip ediyorum kv konularını çok görüyorum bu yüzden çok korkuyorumnapıcam bilmiyorum sevgilimin anlatmasına göre annesi etliye sütlüye karışmayan kendi halinde biriymiş ama ne kadar bir de bekar genç kız görümce var evde
Çok sorun yaşar mıyım ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum
Teşekkürler şimdiden
bilmiyorumyüz göz olmaktan çok korkuyorum
bilmem ki gerek yok gibi geliyor zaten tanışılacak ne bileyim
biraz önce dedim niye beni annenle tanıştırmıyosun diyeValla canim tanismalisin bence. Bizim o bahsettigimiz donemlerde ailer hic tanismiyordu birbiriyle. Istemeye gelmeden 6 ay once tanıştılar. Bu evreler onemli bence. Ilk ben esimim ailesini tanidim . sonra esim benim ailemi tanidi. Baktik her sey güzel en son aileler tanisti. Hicse sorun cimadi. Korkucak utanicak bir sey yok. Aileler tanismadan siz birbirinizi ailelerinize tanitin
kötü şeyler yaşayan çok tabiki inşallah hayırlısı olur ne diyimo sevgililerin , o eşlerin anacıkları hep zaten melek etliye sütlüye karışmazlar (!)
ne diyecekti benim annem cok cadoloz herşeye karışır bezdirir seni mi diyecekti
orasını artık melek mi şeytan mı oraya gidince siz görebilirsiniz
kumar gibi yani iyi de çıkabilir kötü de
fakat bana sorarsanız cadır kurun oraya gelin olun ama kaynana ile aynı apartmana gelin olmayın
yorumları falan okumadım hanı yeme içme bir falan gibi adetlerinniz varsa öle bişe dedilerse hatta arkanıza bakmadan kaçın bile derim
daha yeni duydum komsumuzun kızı on senelık evlı cocugu var kaynanasıyla aynı apartmanda oturuyordu babasının evıne gelmıs kocasıyla barısıyorlar sımdı ama ayrı ev acmıs kocası o şartla
yanı bedava evi bırakıp kiraya gidiyorlar ne için aile huzurları için
ben kaynanaya yakın olup mutlu olanı görmedim
e tabi kim sıkılmazistediği kadar melek olsun ben istemezdim fazla samimiyet tez ayrılık getirir. ama kuzenim görümcesi ile karşılıklı oturuyor memnun halinden. biraz sizin anlaşmanıza bağlı sanırım. ben 3 günden fazla yakınlıktan sıkılıyorum.
biraz önce dedim niye beni annenle tanıştırmıyosun diyeo da sen istemiyosun ki unuttun mu diyor
belki annesiyle tanışabilirim dediğiniz gibi ama bakalım
Tanis o zaman canim. Evlenince o aileye gelin olucaksin. Bu kadar korkmaya gerek yok inan:)))
ay çok kötü yaaainşallah bunları yaşamam yoksa çok sorun çıkar büyük konuşmak istemiyorum ama alttan alıp susmak isteme öyle durumlarda
babam da iş konusunda çok katıdır yarın ne olacağı bilinmez der haklıdır da aynen bazen evde olmak cazip geliyor ama sonra aklıma kv geliyor napıcam evde diyorum
kayınvalideni çok iyi tanımıyorsan tanımak için biraz zaman geçir derim illa ki beraber oturulacaksa. sonradan çok üzülüyor insan. ben önemsemezdim aman nolacak falan diye ama en uufak şeyler kocaman sorunlara dönüşebiliyor.