- 13 Ağustos 2015
- 88
- 16
- 33
-
- Konu Sahibi kubracan91
korkuyorum vallakorkmayın kız ısırmazlar benim kayınvalidem melek sanada öyle nasip olsun inşallah
bir kız bir erkek kardeşi var bekar yaşları çok büyük değil , bilmiyorum ki herşeye karışırlar mı meselaBende ayni apartmanda yasiyorum arada canin sikilsada bence biryandan iyi oluyor beraber oturmak eltin varmi
umarım . mesafemi baştan koyarım çok yüz göz olmam diyorum ama bilmem kiiiherkes sorun yaşayacak diye birşey yok...umarım anlaşırsınız..
aynı apartman altlı üstlüAynı apartman mı yoksa aynı mahallede farklı bir ev mi
hımm ama ben kalabalık olmayı iç içe mıç mıç olmayı falan sevmiyorum bu yüzden belki de korkuyorumAblam kayınvalidesi ile aynı apartmanda.
Hiç sorun yaşamıyor.
Karışma vs olmuyor onlarda.
Hatta bir sürü avantajı var, yemek yapamadığında vs yemeğe davet edilirler.
Çocuğu bırakması gerektiğinde gözü arkada kalmaz.
Çalışırken evde küçük bir iş olsa, rica eder, hallederler.
vs vs...
tek sorun diyebileceğim genelde kalabalık takılmaları, ki bu benim ablam için sorun değil, aksine bu durumdan gayet memnun.
Ya simdi kv bagli benimkisi karisir ama iyidir eger iyi anlasiyorsan sen huyunu daha iyu biliyorsun ama bir yandan birsey demeselerde rahat evden cikip biryere gidemiyorsunbir kız bir erkek kardeşi var bekar yaşları çok büyük değil , bilmiyorum ki herşeye karışırlar mı mesela
Ya simdi kv bagli benimkisi karisir ama iyidir eger iyi anlasiyorsan sen huyunu daha iyu biliyorsun ama bir yandan birsey demeselerde rahat evden cikip biryere gidemiyorsunbir kız bir erkek kardeşi var bekar yaşları çok büyük değil , bilmiyorum ki herşeye karışırlar mı mesela
evet tanışmadan önce kendimi ayarlamaak istiyorum işte mesafeyi ciddiyeti korumalıyım diye düşünüyorum ama ilk günden çok mu katı soğuk görünürümNişanlınızın annesi anaç, sevecen biriyse, çocuklar da öyle zırt pırt soluğu sizin evde almayacak kadar adaptan haberdarsa, hiçbir sorun yaşamazsınız. Hatta güzel bile olur. Ancak sanırım henüz hiçbirini tanımıyorsunuz. Bence önce bir tanışın, ileride ne olur, değişirler mi diye kestirmek zor ama en azından bir fikriniz olsun onlar hakkında, aynı apartmanda yaşama kararını daha sonraya bırakın.
Herkes sorun yasayacak diye birsey yok..
Burda sanada is düsüyor tabiki , araba mesafe koymalisin cok fazla isli disli olmamalisin...
Belkide cok iyi insanlardir bilemeyiz tabii , zamabla tabi anlarsin zaten..
çıkıp bi yere gitme konusunda onları çok takacağımı sanmıyorum da dediğin gibi olursa kötü işte misal görümce sürekli bize gelirse falanYa simdi kv bagli benimkisi karisir ama iyidir eger iyi anlasiyorsan sen huyunu daha iyu biliyorsun ama bir yandan birsey demeselerde rahat evden cikip biryere gidemiyorsun