Kayınvalide İle Aynı Apartmanda

bana iyi örnekler verin amin inşallah iyidir onlar alınır diye düşünmem de alınıp eşimi doldurursalar sıkıntı işte

bana iyi örnekler verin amin inşallah iyidir onlar alınır diye düşünmem de alınıp eşimi doldurursalar sıkıntı işte

Sen dusunmezsin onların alınması eşine batıyor canım. Can kan muhabbeti işte. .

Valla evliliğin ilk yılları zaten zor en güzel şartlarda bile. Kvye yakın hepten kabus olur sanırım.

Iyi örneğim yok Üzgünüm:)

ay çok kötü yaaa inşallah bunları yaşamam yoksa çok sorun çıkar büyük konuşmak istemiyorum ama alttan alıp susmak isteme öyle durumlarda
babam da iş konusunda çok katıdır yarın ne olacağı bilinmez der haklıdır da aynen bazen evde olmak cazip geliyor ama sonra aklıma kv geliyor napıcam evde diyorum
baslıgı gorur gormez allah yardımcısı olsun ınsallah ıyı ınsanlardır dıye dusundum...
ıyıyse guzel
kotuyse sabrın guclenır :)
aminnn inşallah :)
maşallah ne güzel darısı başımaaa

onu diyorum işte aynen çok zor kaldırabilirim inşallah
İnşallah problem yaşamazsın ..
Fırsatın varsa uzağa otur bir dost. .
ah işte fırsatım olsaydı inşallahhh

Kaynana adayına bagli canim. Bizde ayni sokakda otryoruz. Arada orda yeriz yemegi bazan ben cagiririm. Mesela ramazanda evdeydim. Kucuk bir kaynim var kaynanam onunla ilgilenir surekli. Disari cikmadikca yada misafirim gelmedikce hep cagirdim. Ki kaynanam para konusunda eli sıkıdir karisir ama buna ragmen dert sorun çıkmıyor. Karsilikli anlayis saygida onemli

aynen öyle benımde oyle yapmam gerek , benim kendimden şüphem yokta sonra beni oğluna kötüler falan bunları yaşamak uğraşmak istemiyrum o yüzden

Ah ah geçmiş geldi gözümün önüne bir an..
Ben de nişanlıyken karar vermiştim kayınvalide ile aynı apt. oturma olayına..
Başta dedim iyi olur yardımcı olur vs.
Ama yok olmadı, çok büyük sorunlar yaşadım,
bide aynı binada elti kabusum var ki..
Tuz biber oldu..
Bana kalırsa aynı binada evini kiraya ver,
bir sokak bile olsa farklı bir apt oturun derim..
Neden derlerse, küçük eşyam sığmaz gibi şeyler söylersin..
Yine de sen bilirsin. .

evet saygılı olmak zorundalar bende öyle , iyi insanlardır inşallahh

Ah ah geçmiş geldi gözümün önüne bir an..

o fikri ben söyledim de kabul etmiyor yani ne gerek var böyle bir şeye sorun yaşayacağımızı sanmıyorum güzel olacak deyip duruyor

aynen öyle benımde oyle yapmam gerek , benim kendimden şüphem yokta sonra beni oğluna kötüler falan bunları yaşamak uğraşmak istemiyrum o yüzden
politik olacaksın canım kvden eşine birşeyleri anlatmadan güzellikle içten işleyerek sen anlatacaksın
ay bugun annen çarsıya çıkalım dedi ama çok yorgundum ev işlerimde vardı gidemedim onla diye alttan alttan işlicen kocanım kurnaz olacaksın azıcık asla ve asla kötü şekilde kvdeni eşine şikayet etmicen.

bunları öğreniyorum tabi ben aileler tanışmadan önce kız kardeşiyle tanışmayı kabul etsem mi peki sorun olur mu ki

O zaman isin zor canim cunku dugun zamani herkesin psikoloji alt ust oluyor. Ne deseler ters geliyor. O izlenime kalirsan daha da guvenip sicak bakamazsin
eylülde tanışma olacak işte hemen akabinde isteme söz o zaman göreceğiz bakalım gerçi ikimizinde ailesi biiyor şu an annesi de biliyor beğenmiş beni resimden bakalım

Benim teyzem iki geliniyle ayni apartmanda oturuyor. Hicbir sorunlari yok. Teyzem zaten sessiz bir insandir karismaz etmez. Evlerine bile cagirilirsa misafir gibi gider. Hicbir islerine karismaz. Hatta gezmeye giderlerse cocuklarina bakar. Herkes sorun yasayacak diye bir kural yok. Insallah sizde sorun yasamazsiniz.

Bende aynı binada oturuyorum calismiyorum evdeyim bebisimi bekliyorum hiç gündüz çıkıp oturmam yanına esimle akşam ugrariz ya da esimsiz gitmem başlarda hergun geliyordu bana baktı ben gitmiyorum şimdi kapıdan komşu gibi konusuruz gider ama bizim evlenmeden önce bir takım husumetimiz oldu ondan dolayida sesini cikarmiyo herhalde arada sitem yapiyo neden gelmiyorsun diye burada gorusuyoruz işte diyorum maksat para biriktirip ev almak bizimkisi daha 3 ay oldu geleli kaç sene otururuz bilmiyorum ama bi an önce gitmek istiyorum sevmedigim insanların yüzüne bakmak çok zor

inşallah o da sessiz sakindir :) amin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…