Valla cnm ben kaynanamla altli ustlu oturuyorum, o benim ust katimda ustten asagiya yapmadigi rezillik kalmiyo yerlere vurmalar ses yapmalar balkonuma her turlu tozu pisligi atmalar vs. Ayrica oglusuyla gezmeye gidecegimiz zaman gitmeyelim diye ne isler cikariyo basimiza anlatmakla bitmez, ama bnm kaynanam normal degil zaten hic bir akrabasiyla gorusmuyor kizlari bile senede birdefa yanina geliyor ondada en fazla iki gun kalip hemen kaynanalarina kaciyorlar yani dayanilacak bi kadin degil. Bu evden gitmek icin kocama cok dil dokuyorum ama annesi bize sutunu helal etmezmis, analik hakki varmis da bilmem ne... Ama her insan ayni olacak diye bisey yok tabi bence kaynana adayini iyice analiz et beraber yasanabilecek birimi degilmi diye baktin ki sana sorun cikartabilir en bastan beraber oturmayi kabul etme cunku ayni apartmana girince ordan bi daha cikisin olmuyo... Birde bence bekar gorumcenin olmasi senin icin buyuk sans eger azcik kafa dengiyseniz beraber bolca zaman gecirip eglenirsiniz esinin ailesinin yaninda hic sikilmazsin, ayricada her isi senden beklemezler ortaklasa yaparsiniz