Kayınvalide İle Aynı Apartmanda

Ben sizin yerinizde olsam kabul etmezdim.
Mesela kendi annemlere bile o kadar yakin olmak istemem. Ne zaman nere çıkıp gittiginizden hep haberdar olacaklar. Dünyanın en iyi kvsi olcagini bilsem bile istemezdim.
Size kalmış tabi. Benim fikrim bu. Nisanliniz istese bir yolunu bulur. Sizin kararli oldugunuzu görse. Ama siz kabullenmis gibisiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda

allah kurtarir insallah sizi de
ne kotu degil mi bunu diyorum iste bende
kendi masraf yapip da yaptirdiginiz evde hic gozunuz yok degil mi
orayi birakip kiraya bile cikmayi dusunuyorsunuz huzurunuz icin

ben cok gordum kaynana kayinpederin yaptirdigi eve gelin giden bedava ev diye ama
sonuc husran bedava evi birakip en sonunda arkalarina bakmadan kiraya cikiyorlar tabi kocasini ikna edebilen yapiyor bunu
ikna edemeyen ya o cileyi cekiyor omur boyu ya da bosaniyo
allah herkesi kurtarsin yapiskan kaynanalardan
allahlarindan bulsunlar

Aynen oyle ben kocami bunca yilin sonunda zor ikna ettim. Edemesem evet bosanmaya kadar gidebilirdi. Zaten bu yil kisin filan daha cok annemde kalirim diyordum. O kadar biktim ki yuzlerini gordulce psikolojim bozuluyo. Neyse bugun bi kac ev baktik sanirim kurtulucam sonundainsallaaahh. Rabbim kimseye huzursuzluk vermesin.huzur olmayinca sagligindan bile olabilir insan.

ne yaptınız peki malum eylül ayı geldi nasıl bir plan cizdiniz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…