Kayınvalide İle Aynı Apartmanda

Ben sizin yerinizde olsam kabul etmezdim.
Mesela kendi annemlere bile o kadar yakin olmak istemem. Ne zaman nere çıkıp gittiginizden hep haberdar olacaklar. Dünyanın en iyi kvsi olcagini bilsem bile istemezdim.
Size kalmış tabi. Benim fikrim bu. Nisanliniz istese bir yolunu bulur. Sizin kararli oldugunuzu görse. Ama siz kabullenmis gibisiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda

Canim yaa ben yazsam bu kadar olurdu. Bn sadece kv deil kp de sevmiyorum. Ust katlarindayiz. biz yaptirdik bu evi bide. 9. Yilimiz evliligimizde. Esimle bi kac yila ev almayi dusunuyorduk ki sorunlarcikti. Evi de birakip kiraya cikicaz galiba. Ona da raziyim. Huzur olsun yeterki.... bide evlenmeden once ne iyi insanlr derdim. Evlendikbi yil sonra evi yptirdik :KK43: aynen yazdigin gibi canim misfiri gelir inmek zorundayim.misafirim gelse cagirmak zorundayim. Bi yere gidilcekse hep beraber gidilecek. Oglumu hergun indirmek zorundayim sevsinler diye. Musait miyimdeilmiyim dusunmeden kapiya geliyo actirana kadar caliyo.haMileyken uyandiriyor diye esim zilin kablosunu kesti.acikca da dedik boyleyaptigin icin zil iptal diye. Yine de hala acana kadar tak tak vuruyo. Kiracak bigun... bide her ozelimize dahil oluyorlar kavgamiza da mutlulugumuza da.. bi markete ne bilim yemege filan gitsek kv ben de gelim diyo. Offf kirada olsa kurtulmak istiyorum. Ve cooookk dua ettim aglaya aglaya...
allah kurtarir insallah sizi de
ne kotu degil mi bunu diyorum iste bende
kendi masraf yapip da yaptirdiginiz evde hic gozunuz yok degil mi
orayi birakip kiraya bile cikmayi dusunuyorsunuz huzurunuz icin

ben cok gordum kaynana kayinpederin yaptirdigi eve gelin giden bedava ev diye ama
sonuc husran bedava evi birakip en sonunda arkalarina bakmadan kiraya cikiyorlar tabi kocasini ikna edebilen yapiyor bunu
ikna edemeyen ya o cileyi cekiyor omur boyu ya da bosaniyo
allah herkesi kurtarsin yapiskan kaynanalardan
allahlarindan bulsunlar

allah kurtarir insallah sizi de
ne kotu degil mi bunu diyorum iste bende
kendi masraf yapip da yaptirdiginiz evde hic gozunuz yok degil mi
orayi birakip kiraya bile cikmayi dusunuyorsunuz huzurunuz icin

ben cok gordum kaynana kayinpederin yaptirdigi eve gelin giden bedava ev diye ama
sonuc husran bedava evi birakip en sonunda arkalarina bakmadan kiraya cikiyorlar tabi kocasini ikna edebilen yapiyor bunu
ikna edemeyen ya o cileyi cekiyor omur boyu ya da bosaniyo
allah herkesi kurtarsin yapiskan kaynanalardan
allahlarindan bulsunlar
Aynen oyle ben kocami bunca yilin sonunda zor ikna ettim. Edemesem evet bosanmaya kadar gidebilirdi. Zaten bu yil kisin filan daha cok annemde kalirim diyordum. O kadar biktim ki yuzlerini gordulce psikolojim bozuluyo. Neyse bugun bi kac ev baktik sanirim kurtulucam sonunda:KK33:insallaaahh. Rabbim kimseye huzursuzluk vermesin.huzur olmayinca sagligindan bile olabilir insan.

Herkese merhaba ,

Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu kv ile ilgili :eek: Güzel giden ilişkimizi Allah nasip ederse eylül ayında adımları atarak evliliğe doğru götürmeyi düşünüyoruz , şöyle ki eylül de tanışma ve isteme olacak ondan sonra nişan düğün bir kaç aya yapılacak inşallah yani uzatmıycaz çok fazla ailelerin haberi var şu an, ben 24 sevgilim 28 yaşında

Asıl konuya gelirsekte ben avrupa yakasında sevgilim ise asya yakasında oturuyor mesafe fazla ve evlendiğimizde ailesiyle aynı apartmanda olacağız:eek: çünkü evi ve işi orada hatta aynı mahallede ve kendi işi bu yüzden düzenini bozamıyor .

bu siteyi de sürekli takip ediyorum kv konularını çok görüyorum bu yüzden çok korkuyorum :KK17::KK17: napıcam bilmiyorum sevgilimin anlatmasına göre annesi etliye sütlüye karışmayan kendi halinde biriymiş ama ne kadar bir de bekar genç kız görümce var evde :eek:

Çok sorun yaşar mıyım ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum :KK51:

Teşekkürler şimdiden

ne yaptınız peki malum eylül ayı geldi nasıl bir plan cizdiniz merak ettim

X