- 13 Ağustos 2015
- 88
- 16
- 33
-
- Konu Sahibi kubracan91
ilahi yani adami suclu cikartcaktiniz hemen. En saglikli karari boyle verirsiniz. Bol sans. Simdiden mutluluklar
ay ben gülerimTanis o zaman canim. Evlenince o aileye gelin olucaksin. Bu kadar korkmaya gerek yok inan:)))
bilmiyorum bende istemem ama işte bakalı m hayırlısıııHerkes farklıdır anlaşırsan kv her şeye Karışmazsa sürekli kapına gelmezse olur belki. Ben yapamazdım şahsen, sadece o değil kendi annem de olsa istemem. Kavga etsem sesim gider, her gün kapım çalınır özelim kalmaz evde otursan yalnız oturma derler, bazı insanların yalnız kalmayı sevdiğini bilmezler, kafama göre bi yere gitsem hepsine haber vermek zorunda kalırım. Ha bunlar bana zor gelir biraz fazla özgürlüğüme düşkünüm ama kimi insanın hoşuna gider. Sen belki öyle de mutlu olursun
semeyin öyle :)Arkana bakmadan kaç
Valla esinizin isi zor gibi cok kararsizsiniz
ay ben gülerim
öyle her daim suçlı o:))) teşekkür ederim inşallah ama bu hafta sonu da çok erken ve ani oldu bilemiyorum
sizinki resmen inadına yapıyor yani allah yardım etsinValla cnm ben kaynanamla altli ustlu oturuyorum, o benim ust katimda ustten asagiya yapmadigi rezillik kalmiyo yerlere vurmalar ses yapmalar balkonuma her turlu tozu pisligi atmalar vs. Ayrica oglusuyla gezmeye gidecegimiz zaman gitmeyelim diye ne isler cikariyo basimiza anlatmakla bitmez, ama bnm kaynanam normal degil zaten hic bir akrabasiyla gorusmuyor kizlari bile senede birdefa yanina geliyor ondada en fazla iki gun kalip hemen kaynanalarina kaciyorlar yani dayanilacak bi kadin degil. Bu evden gitmek icin kocama cok dil dokuyorum ama annesi bize sutunu helal etmezmis, analik hakki varmis da bilmem ne... Ama her insan ayni olacak diye bisey yok tabi bence kaynana adayini iyice analiz et beraber yasanabilecek birimi degilmi diye baktin ki sana sorun cikartabilir en bastan beraber oturmayi kabul etme cunku ayni apartmana girince ordan bi daha cikisin olmuyo... Birde bence bekar gorumcenin olmasi senin icin buyuk sans eger azcik kafa dengiyseniz beraber bolca zaman gecirip eglenirsiniz esinin ailesinin yaninda hic sikilmazsin, ayricada her isi senden beklemezler ortaklasa yaparsiniz
öyle olmasına engel olmalıyım işteeYa hic bisey olmasa su tarz durumlar bile yetiyor..ornegin; nereye gittigin, kacta geldigin, alisveris torbalari hep yakin markaj,kocanla tartissan yada atiyorum canin sikkin hep uzerine alinma durumu, devamli han kapisi gibi giren cikan, misafirleri beraber agirlama vs vs..
canini sikmak istemezdim ama benim tavsiye etmedigim bi durum..yinede umarim esinin dedigi gibidir kv..
evet kararsızım malesefValla esinizin isi zor gibi cok kararsizsiniztabi son karar sizin bizim ki tavsiye sadece
allah yardımcınız olsunVerme alma konusunda sorunda yok ama herşey dinleniyor sabah tan akşam a kadar dinle kafam rahat olmazsa huzurum olur mu huzurum olmazsa yaşadığın zevki olurmu pff off yaram derin içerden Allah yardımcın olsun
bak canım kv deyle sorunlar yaşayan biriyim ama inan onunla iyi geçinmek için herşeyi yaptım taa nişanlıyken başladı kaynanalık yapmaya ama eşimi seviyordum hala da seviyorum ve vazgeçmedim her kv aynı olacak diye bişey yok inan çok iyi kv deler de var bu durumdan sevdigin kişiye bahsetme o da huzursuz olur umarım hersey güzel olur umarım kalbini ferah tutHerkese merhaba ,
Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu kv ile ilgiliGüzel giden ilişkimizi Allah nasip ederse eylül ayında adımları atarak evliliğe doğru götürmeyi düşünüyoruz , şöyle ki eylül de tanışma ve isteme olacak ondan sonra nişan düğün bir kaç aya yapılacak inşallah yani uzatmıycaz çok fazla ailelerin haberi var şu an, ben 24 sevgilim 28 yaşında
Asıl konuya gelirsekte ben avrupa yakasında sevgilim ise asya yakasında oturuyor mesafe fazla ve evlendiğimizde ailesiyle aynı apartmanda olacağızçünkü evi ve işi orada hatta aynı mahallede ve kendi işi bu yüzden düzenini bozamıyor .
bu siteyi de sürekli takip ediyorum kv konularını çok görüyorum bu yüzden çok korkuyorumnapıcam bilmiyorum sevgilimin anlatmasına göre annesi etliye sütlüye karışmayan kendi halinde biriymiş ama ne kadar bir de bekar genç kız görümce var evde
Çok sorun yaşar mıyım ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum
Teşekkürler şimdiden
umarım benimki öyle yapmaz yaaabak canım kv deyle sorunlar yaşayan biriyim ama inan onunla iyi geçinmek için herşeyi yaptım taa nişanlıyken başladı kaynanalık yapmaya ama eşimi seviyordum hala da seviyorum ve vazgeçmedim her kv aynı olacak diye bişey yok inan çok iyi kv deler de var bu durumdan sevdigin kişiye bahsetme o da huzursuz olur umarım hersey güzel olur umarım kalbini ferah tut
Evlendikten sonra hergün görüşmek istemiceklerse ve evinin düzenine karışmayacaklarsa düşünülebilir.
Benim kayınvalidem melek gibidir ama yinede ister miydim bi düşüneyim
----- hayır------ istedikleri kadar karışmasınlar bi diken üstü olma durumu olmaz mı? En azından birkaç blok uzak olalım yahu.
görümce evde oturuyor kendi isteğiyle çalışmıyor yaniGörümce ne yapıyor evde?
yok yahu o kadar da hissedilmez ama komşu gibi davranırlarsa :) ben komşuluk bile sevmiyorum ki yaaaAyni mahalle ok. Ama ayni apartman cok cok yakin. En iyi anlasiyorum diyen bile sorun yasar ben sahsen kendimi oraya hapsolmus hissederdim. Dort bir yanim sarilmiş gibi falan
çocuklarını paylaşmak istemedikleri içinumarım benimki öyle yapmaz yaaainsan çocukları mutlu olsun ister niye böyleler anlamıyorumm
malesef öyle ama inşallah sorun yaşanmazzz
evet bi tanışayım da bakayımKayınvalide adayınla tanışman lazım Dominant izler taşıyorsa hiç bulaşma, erkek arkadaşını ikna et.
işte çok saçma yazık olan gençlere oluyor heveslerineçocuklarını paylaşmak istemedikleri için