Kayınvalide İle Aynı Apartmanda

bilmiyorum bende istemem ama işte bakalı m hayırlısııı
Arkana bakmadan kaç
semeyin öyle :)

Valla cnm ben kaynanamla altli ustlu oturuyorum, o benim ust katimda ustten asagiya yapmadigi rezillik kalmiyo yerlere vurmalar ses yapmalar balkonuma her turlu tozu pisligi atmalar vs. Ayrica oglusuyla gezmeye gidecegimiz zaman gitmeyelim diye ne isler cikariyo basimiza anlatmakla bitmez, ama bnm kaynanam normal degil zaten hic bir akrabasiyla gorusmuyor kizlari bile senede birdefa yanina geliyor ondada en fazla iki gun kalip hemen kaynanalarina kaciyorlar yani dayanilacak bi kadin degil. Bu evden gitmek icin kocama cok dil dokuyorum ama annesi bize sutunu helal etmezmis, analik hakki varmis da bilmem ne... Ama her insan ayni olacak diye bisey yok tabi bence kaynana adayini iyice analiz et beraber yasanabilecek birimi degilmi diye baktin ki sana sorun cikartabilir en bastan beraber oturmayi kabul etme cunku ayni apartmana girince ordan bi daha cikisin olmuyo... Birde bence bekar gorumcenin olmasi senin icin buyuk sans eger azcik kafa dengiyseniz beraber bolca zaman gecirip eglenirsiniz esinin ailesinin yaninda hic sikilmazsin, ayricada her isi senden beklemezler ortaklasa yaparsiniz

Ya hic bisey olmasa su tarz durumlar bile yetiyor..ornegin; nereye gittigin, kacta geldigin, alisveris torbalari hep yakin markaj,kocanla tartissan yada atiyorum canin sikkin hep uzerine alinma durumu, devamli han kapisi gibi giren cikan, misafirleri beraber agirlama vs vs..

canini sikmak istemezdim ama benim tavsiye etmedigim bi durum..yinede umarim esinin dedigi gibidir kv..

sizinki resmen inadına yapıyor yani allah yardım etsin

tanıyacam bakalım inşallahhhh, görümceyi dehenüz bilmiyorum umarım gıcık bir tip değildir
öyle olmasına engel olmalıyım iştee

bak canım kv deyle sorunlar yaşayan biriyim ama inan onunla iyi geçinmek için herşeyi yaptım taa nişanlıyken başladı kaynanalık yapmaya ama eşimi seviyordum hala da seviyorum ve vazgeçmedim her kv aynı olacak diye bişey yok inan çok iyi kv deler de var bu durumdan sevdigin kişiye bahsetme o da huzursuz olur umarım hersey güzel olur umarım kalbini ferah tut

Evlendikten sonra hergün görüşmek istemiceklerse ve evinin düzenine karışmayacaklarsa düşünülebilir.
Benim kayınvalidem melek gibidir ama yinede ister miydim bi düşüneyim
----- hayır------ istedikleri kadar karışmasınlar bi diken üstü olma durumu olmaz mı? En azından birkaç blok uzak olalım yahu.

Ayni mahalle ok. Ama ayni apartman cok cok yakin. En iyi anlasiyorum diyen bile sorun yasar ben sahsen kendimi oraya hapsolmus hissederdim. Dort bir yanim sarilmiş gibi falan

umarım benimki öyle yapmaz yaaa insan çocukları mutlu olsun ister niye böyleler anlamıyorumm

malesef öyle ama inşallah sorun yaşanmazzz

Görümce ne yapıyor evde?
görümce evde oturuyor kendi isteğiyle çalışmıyor yani
Ayni mahalle ok. Ama ayni apartman cok cok yakin. En iyi anlasiyorum diyen bile sorun yasar ben sahsen kendimi oraya hapsolmus hissederdim. Dort bir yanim sarilmiş gibi falan
yok yahu o kadar da hissedilmez ama komşu gibi davranırlarsa :) ben komşuluk bile sevmiyorum ki yaaa

Kayınvalide adayınla tanışman lazım Dominant izler taşıyorsa hiç bulaşma, erkek arkadaşını ikna et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…