Öyle deme ya madem artık tavrını koydun kendi evinle ilgilen çocuk var mı peki
Çocuk yok istemiyorum de şuan bezdirdiler beni canımdan evliliğimin en güzel günlerini hizmetçi gibi geçirdim bir ay sonra kaza yaptı K. Pederim beş ay yattım ayağa kalktım zarzor yürüyorum iş beklendi aş beklendi bütün ümitlerim hayallerim herşeyimi aldılar benden yaşama hevesim gitti gençliğim gitti
Paraları evleri arabaları var. Ağız tadıyla yemedikten sonra ben senin paranı neyleyim binmedikten sonra arabanı ne yapayım huzurum olmayınca evinde yaşamamın ne önemi var
Siz yaşayın istemezdim hergün başınıza birşeylerin kakılmasını
Cahil ile muhabbet edilmez. Cahiller benim annem Evime geliyor alıp aşağı iniyor kendi gidiyor telefon ile konuşmaya annem k
. Peder ile oturuyor sonra annem bırakmıyor kızımla oturayım dediğinde annem her gelişine yüzüne kapı örtülüyor kendi zili kapısı çalınmadığı halde sırf zevkine sebep ne biliyor musunuz. Annem kızımın evinde oturamıyorum dedi diye kapıyı yüzüne örtmesinin sebebi de çık kızınla oturmuş
Cahillik işte çağırma o zaman kızı ile otursunsa bizde kapı yüzüne örtüldü mü bir daha gitmezsin o eve bu kadın anneme teyzeme yengeme kardeşime aynı şeyleri yaptı en basidi bu
Anneme evli evine köylü köyüne evi olmayan sıçan deliğine dedi
Ne yani kızı aldınız diye sizin mi sandınız annemden babamdan uzaklaştırıyor kocamı örgütlüyor
Eşim ailemin yanına ya ölü yada düğün olursa gider iki yıllık evliyim üçe girdim bezdim evli olmaktan
Yaşamaktan. Ölseler duygulanıp ta ağlayacak his bile kalmadı içimde