Kayınvalide İle Aynı Apartmanda

pek yemek seçmiyor :KK45: çalışmam konusunda da gönlünden geçmiyor ama bana bırakıyor kararı çalışırken çok yorulacağım ve zor olacağı için çünkü hem evlilik sorumluluğu hem gidiş geliş toplam günde 4 saatim yolda geçiçek kaldırabilir miyim onu da bilmiyorum işten çıkıp kv ile başbaşa kalmakta istemiyorum :eek::eek: :)

Haftasonların tatil ise sakın çıkma işten, ya da anadolu yakasında bir iş bak istersen.
Ben de evlenince anadolu yakasına taşınmıştım ama 3 ay sonra avrupa yakasındaki işten ayrılmak zorunda kaldım.
Gerçi o da geçici bir işti, "evleneceğim, masrafım var" diye girmiştim sonra burada bir işe girdim istersen sen de öyle yaparsın.
Ama sakın evde oturma :)

Öyle deme ya madem artık tavrını koydun kendi evinle ilgilen çocuk var mı peki
Çocuk yok istemiyorum de şuan bezdirdiler beni canımdan evliliğimin en güzel günlerini hizmetçi gibi geçirdim bir ay sonra kaza yaptı K. Pederim beş ay yattım ayağa kalktım zarzor yürüyorum iş beklendi aş beklendi bütün ümitlerim hayallerim herşeyimi aldılar benden yaşama hevesim gitti gençliğim gitti

Paraları evleri arabaları var. Ağız tadıyla yemedikten sonra ben senin paranı neyleyim binmedikten sonra arabanı ne yapayım huzurum olmayınca evinde yaşamamın ne önemi var

Siz yaşayın istemezdim hergün başınıza birşeylerin kakılmasını

Cahil ile muhabbet edilmez. Cahiller benim annem Evime geliyor alıp aşağı iniyor kendi gidiyor telefon ile konuşmaya annem k
. Peder ile oturuyor sonra annem bırakmıyor kızımla oturayım dediğinde annem her gelişine yüzüne kapı örtülüyor kendi zili kapısı çalınmadığı halde sırf zevkine sebep ne biliyor musunuz. Annem kızımın evinde oturamıyorum dedi diye kapıyı yüzüne örtmesinin sebebi de çık kızınla oturmuş

Cahillik işte çağırma o zaman kızı ile otursunsa bizde kapı yüzüne örtüldü mü bir daha gitmezsin o eve bu kadın anneme teyzeme yengeme kardeşime aynı şeyleri yaptı en basidi bu

Anneme evli evine köylü köyüne evi olmayan sıçan deliğine dedi

Ne yani kızı aldınız diye sizin mi sandınız annemden babamdan uzaklaştırıyor kocamı örgütlüyor

Eşim ailemin yanına ya ölü yada düğün olursa gider iki yıllık evliyim üçe girdim bezdim evli olmaktan
Yaşamaktan. Ölseler duygulanıp ta ağlayacak his bile kalmadı içimde

Haftasonların tatil ise sakın çıkma işten, ya da anadolu yakasında bir iş bak istersen.
Ben de evlenince anadolu yakasına taşınmıştım ama 3 ay sonra avrupa yakasındaki işten ayrılmak zorunda kaldım.
Gerçi o da geçici bir işti, "evleneceğim, masrafım var" diye girmiştim sonra burada bir işe girdim istersen sen de öyle yaparsın.
Ama sakın evde oturma :)
işten çıkıp başka bir işe giremem yani hem işi bırakıp bu şartlarda iş bulamam hemde çıkarsam tekrar işe girmemi istemez :) h.sonu tatil evet ama çok yorucu işte bilmiyorum ki hayırlısı inşallah

pek yemek seçmiyor :KK45: çalışmam konusunda da çalışırken çok yorulacağım ve zor olacağı için gönlünden geçmiyor ama bana bırakıyor kararı ç çünkü hem evlilik sorumluluğu hem gidiş geliş toplam günde 4 saatim yolda geçiçek kaldırabilir miyim onu da bilmiyorum işten çıkıp kv ile başbaşa kalmakta istemiyorum :eek::eek: :)
Ben çalışmanı tavsiye ederim

Çocuk yok istemiyorum de şuan bezdirdiler beni canımdan evliliğimin en güzel günlerini hizmetçi gibi geçirdim bir ay sonra kaza yaptı K. Pederim beş ay yattım ayağa kalktım zarzor yürüyorum iş beklendi aş beklendi bütün ümitlerim hayallerim herşeyimi aldılar benden yaşama hevesim gitti gençliğim gitti

Paraları evleri arabaları var. Ağız tadıyla yemedikten sonra ben senin paranı neyleyim binmedikten sonra arabanı ne yapayım huzurum olmayınca evinde yaşamamın ne önemi var

Siz yaşayın istemezdim hergün başınıza birşeylerin kakılmasını

Cahil ile muhabbet edilmez. Cahiller benim annem Evime geliyor alıp aşağı iniyor kendi gidiyor telefon ile konuşmaya annem k
. Peder ile oturuyor sonra annem bırakmıyor kızımla oturayım dediğinde annem her gelişine yüzüne kapı örtülüyor kendi zili kapısı çalınmadığı halde sırf zevkine sebep ne biliyor musunuz. Annem kızımın evinde oturamıyorum dedi diye kapıyı yüzüne örtmesinin sebebi de çık kızınla oturmuş

Cahillik işte çağırma o zaman kızı ile otursunsa bizde kapı yüzüne örtüldü mü bir daha gitmezsin o eve bu kadın anneme teyzeme yengeme kardeşime aynı şeyleri yaptı en basidi bu

Anneme evli evine köylü köyüne evi olmayan sıçan deliğine dedi

Ne yani kızı aldınız diye sizin mi sandınız annemden babamdan uzaklaştırıyor kocamı örgütlüyor

Eşim ailemin yanına ya ölü yada düğün olursa gider iki yıllık evliyim üçe girdim bezdim evli olmaktan
Yaşamaktan. Ölseler duygulanıp ta ağlayacak his bile kalmadı içimde
Ya senin işin oluru yok galiba ayrılmayı düşündün mü sen kimsenin hizmetçisi drğilsin yada valizini al annenin yanına git restini çek ya ayrı ev yada ayrılık desen

işten çıkıp başka bir işe giremem yani hem işi bırakıp bu şartlarda iş bulamam hemde çıkarsam tekrar işe girmemi istemez :) h.sonu tatil evet ama çok yorucu işte bilmiyorum ki hayırlısı inşallah

Haftaiçi azıck yorulursun ama haftasonu dinlenirsin bence çıkma işten.
Haftasonları bi kaç çeşit yemek yapsan hafta için onları ısıtıp yersiniz. Tabi bazı erkekler her gün yeni pişmiş yemek diye tutturuyor . Hele ki seninkinin anası hemen üst ya da alt katta olacak. Umarım zorluk çıkarmaz.

şöyle bir şey var eğer baştan net tavrınızı duruşunuzu belli ederseniz rahat edersiniz.
ben aile aptsinde oturuyorum kvdem iyi kadındır
ben ne kimseyi evime karıştırırım nede kimseye karışırım kimse ile işim olmaz
kvdem de oturmam bile otursamda 5-10 dk bir şeydir.
asla yemeğimiz bir değildir sakın böyle bir şeyi kabul etme yeme içmeniz de her şeyinizde ayrı olsun
benim kvdem iyidir ben rahatım ama bu senin için geçerli olmayabilir bugun iyi olan yarın ne olur belli olmuyor
çizgini koru her şeye evet deme sınırını çzdin mi rahat edersin.

Haftaiçi azıck yorulursun ama haftasonu dinlenirsin bence çıkma işten.
Haftasonları bi kaç çeşit yemek yapsan hafta için onları ısıtıp yersiniz. Tabi bazı erkekler her gün yeni pişmiş yemek diye tutturuyor . Hele ki seninkinin anası hemen üst ya da alt katta olacak. Umarım zorluk çıkarmaz.
ilk etapta bende öyle düşünüyorum da evlendikten sonra benimki çıkmamı istemez umarım . inşallah güzel olur bakalımm

şöyle bir şey var eğer baştan net tavrınızı duruşunuzu belli ederseniz rahat edersiniz.
ben aile aptsinde oturuyorum kvdem iyi kadındır
ben ne kimseyi evime karıştırırım nede kimseye karışırım kimse ile işim olmaz
kvdem de oturmam bile otursamda 5-10 dk bir şeydir.
asla yemeğimiz bir değildir sakın böyle bir şeyi kabul etme yeme içmeniz de her şeyinizde ayrı olsun
benim kvdem iyidir ben rahatım ama bu senin için geçerli olmayabilir bugun iyi olan yarın ne olur belli olmuyor
çizgini koru her şeye evet deme sınırını çzdin mi rahat edersin.
aynen aynen bende öyle yapmalıyım birde onlar çalışmıyor benim çalışmama karışmazlar umarımm

Herkese merhaba ,

Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu kv ile ilgili :eek: Güzel giden ilişkimizi Allah nasip ederse eylül ayında adımları atarak evliliğe doğru götürmeyi düşünüyoruz , şöyle ki eylül de tanışma ve isteme olacak ondan sonra nişan düğün bir kaç aya yapılacak inşallah yani uzatmıycaz çok fazla ailelerin haberi var şu an, ben 24 sevgilim 28 yaşında

Asıl konuya gelirsekte ben avrupa yakasında sevgilim ise asya yakasında oturuyor mesafe fazla ve evlendiğimizde ailesiyle aynı apartmanda olacağız:eek: çünkü evi ve işi orada hatta aynı mahallede ve kendi işi bu yüzden düzenini bozamıyor .

bu siteyi de sürekli takip ediyorum kv konularını çok görüyorum bu yüzden çok korkuyorum :KK17::KK17: napıcam bilmiyorum sevgilimin anlatmasına göre annesi etliye sütlüye karışmayan kendi halinde biriymiş ama ne kadar bir de bekar genç kız görümce var evde :eek:

Çok sorun yaşar mıyım ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum :KK51:

Teşekkürler şimdiden

gecen sene eylülde evlendim bende kaynanamla altı üstlü otuyorum yapabileceğin en güzel şey araya mesafe koymak sen ya da o ne kadar iyi olursanız olur tabıkı zor yanları oluyor ...arada iyi yönleride var tabıkı ama bence en önemlisi araya mesafe koymak

Herkese merhaba ,

Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu kv ile ilgili :eek: Güzel giden ilişkimizi Allah nasip ederse eylül ayında adımları atarak evliliğe doğru götürmeyi düşünüyoruz , şöyle ki eylül de tanışma ve isteme olacak ondan sonra nişan düğün bir kaç aya yapılacak inşallah yani uzatmıycaz çok fazla ailelerin haberi var şu an, ben 24 sevgilim 28 yaşında

Asıl konuya gelirsekte ben avrupa yakasında sevgilim ise asya yakasında oturuyor mesafe fazla ve evlendiğimizde ailesiyle aynı apartmanda olacağız:eek: çünkü evi ve işi orada hatta aynı mahallede ve kendi işi bu yüzden düzenini bozamıyor .

bu siteyi de sürekli takip ediyorum kv konularını çok görüyorum bu yüzden çok korkuyorum :KK17::KK17: napıcam bilmiyorum sevgilimin anlatmasına göre annesi etliye sütlüye karışmayan kendi halinde biriymiş ama ne kadar bir de bekar genç kız görümce var evde :eek:

Çok sorun yaşar mıyım ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum :KK51:

Teşekkürler şimdiden

öncelikle hayırlı olsun... biz de kv-kp ile yanyana apartmanlardayız inan sorun oluyor çünkü sizin ayrı bir aile olduğunuzu kabullenemeyip her an her çağırdıklarında yanlarında olmanızı istiyorlar. küsüyorlar vs... keşke uzak bi yerde ev tutsaydım diyorum şimdi

gecen sene eylülde evlendim bende kaynanamla altı üstlü otuyorum yapabileceğin en güzel şey araya mesafe koymak sen ya da o ne kadar iyi olursanız olur tabıkı zor yanları oluyor ...arada iyi yönleride var tabıkı ama bence en önemlisi araya mesafe koymak
evet bende mesafe deyip duruyorum çünküü baştan nasıl başlarsa öyle gider bence de

öncelikle hayırlı olsun... biz de kv-kp ile yanyana apartmanlardayız inan sorun oluyor çünkü sizin ayrı bir aile olduğunuzu kabullenemeyip her an her çağırdıklarında yanlarında olmanızı istiyorlar. küsüyorlar vs... keşke uzak bi yerde ev tutsaydım diyorum şimdi
öyle malesef mutlaka istekler olacak ama her istedikleri olmayacak kusura bakmasınlar :eek: zaten çalışıyor olucam işten gelip yetiştirmeye çalışcam herşeyi bide başımda bu dertler olsun istemiyorum:KK12:

Aman ben almayayım.
En melek kv benim babaannemdi o bile yapardı arada kaynanalik.. :)

Ne kadar melek olabilir diye düşündüğümde beni sarmiyor.
Ayrıca ne kadar uzak,o kadar tatlı kalınır buna inancim sonsuz.

Çevremde aynı apartmanda ya da yan apartmanda oturup mutlu olan görmedim daha.

Birinin eşi evde ekmek bitince bakkala gitmek yerine annesinin kapısını tiklatirmis kadına bu batiyordu. Hep yapıyormus çünkü.

Birinin azıcık tartissalar ses yükselince kv gelip kapıyı çaliyormus. Ağız tadiyla tartisamazsin da yahu:)

Birinin kv pide yaptım gelin, bunu pişirdim gelin diye her gün davet ediyordu. 3 kere git bir kere gitme küsuyordu.
Birinin eşi her kavgada nasıl olsa anası yakın diye evi terkediyordu.

Ben yapmam öyle evlilik yapamam yani..

Ama senin başka seçeneğin yokmuş.

Allah sabir versin, umarım sorun yaşamazsin.

baslıgı gorur gormez allah yardımcısı olsun ınsallah ıyı ınsanlardır dıye dusundum...
ıyıyse guzel
kotuyse sabrın guclenır :)

aynen aynen bende öyle yapmalıyım birde onlar çalışmıyor benim çalışmama karışmazlar umarımm
karışmazlar değil karıştırtmayacaksın canım baştan net tavrın belli olacak. hala kuşku içindesin çalışmama karışırlar mı felan diye ben çalışacam de geç karşıya....
mesela bi yere giderken niye haber veresin ki ben bi yere gidersem kvde görürse çarşıya gidiyorum derim(asla gerçeği söylemem sadece eşim bilir nereye gittiğimi) geçerim görmezse asla kapılarını çalışta ben şuraya gidiyorum demem alıştırmadım çünkü gidip evini temizlemem akşamları beraber yemek yemeyiz bunlar hep alıştırma nasıl alıştırırsan öyle gidersin. bunu unutma ama kötüde olma :KK70:

öyle malesef mutlaka istekler olacak ama her istedikleri olmayacak kusura bakmasınlar :eek: zaten çalışıyor olucam işten gelip yetiştirmeye çalışcam herşeyi bide başımda bu dertler olsun istemiyorum:KK12:

işte sorunda burda istedikleri olmayınca sorun çıkıyor. ben çok yoğun çalışan biriyim, akşam 7 de eve gelirim yemektir ev işidir yatma vaktim gelir, bi tek haftasonum vardır. haftasonu elimde çamaşır suyu wc temizlerken hadi düğüne gidiyoruz diye beni çağırıp niye önceden haber vermediniz diye feryadım çıkınca küsülen boculan kimseyle görüşmek istemiyor damgası yiyen gelin ben oluyorum. eşimi de alıp düğüne gittiler ben evde temizlik yaparken. bir çok küçük küçük sorun...eve ne zaman geliyorum, kaça kadar ışığım yanıyor hepsine kadar gözlüyorlar ve sonradan utanmadan söylüyorlar. iş konusuna gelince de biliyorum evde oturup evinle ilgilenmek cazip geliyor ama inanki çocukların büyüdükten sonra bomboş bir hayat seni bekliyor olacak. işini kariyerini bırakma kimse için... ben bırakmayı düşünmüyorum şahsen...

yanyana oturuyoruz. kendı anne - babam daha cok gelmıstır evıme. dun hesapladıkta 9 yıllık evlıyız daha 1 defa ben geldııım dıye gelmemıs olup , max. 10-15 defa kendı akrabaları bana mısafır geldı dıye benım cgaırmamla caya gelmıstır. insan olacak once.. etlıme sutlume hıc bıseyıme karısmaz :nazar: evıme gıren cıkan para-arkadas-misafir hiçbirini bilmez.

X