• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerekirse ailem isterse beraber yaşarım..?

Kızlar bir nişanlı kızce savaşından düğüne 2 ay kala yine bir sorun ve yine merhaba hepinize.
Biliyorum üstüme gelen kişiler benim iyiliğim için. Ama ciddi anlamda son yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.
Yüzüğü çıkardım Kargoya verdim bulunduğu şehre. :KK43:
Artık burama kadar geldi..:sinirli:
Babası ameliyat oluyor bugün.
Kendisi başka şehirde ailesi benim bulunduğum şehirde.
Bana diyorki vicdanım el vermiyor ben orada değilim. Evli olsaydık şimdi babamı Boluya getirirdim burada ameliyat olurdu. (Basit bir fıtık ameliyatı)
Bende ne gerek var adamı yoracaksın sen izin alır gider ilgilenirsin babanla dedim.
Sonra işte eniştemler (ablalarının eşleri) ilgileniyor içim acıyor ben vicdanlı adamım filan dedi.
Eee bende izin al gel ilgilen babanla o zaman dedim. Sonuçta basitte olsa ameliyat. Diyor ki ananesi ablaları gelme filan demiş. :KK51:
Bu sefer bana diyor ki sen gidersin kuzum seni görsün destek ol. (Ben içten içe çıldırıyorum tabi:sopa:)
Ben işten nasıl izin alayım akşama babamlarla gideriz dedim. Tamam dedi bi bozuldu sanki neyse.
Sonra ben ilişkinin en başındaki konuyu açtım. Bak dedim hastalık olur acil bişe olur gider ilgilenirsin sonuçta baban.
Ama benden büyük beklentiler içine girme canım olur mu dedim. :olamaz: (Tutamadım kendimi genelde aklıma geleni söylerim)
Bu Ne diyosun sen yani ailene sevgi göstermem ben saygı gösteririm sadece mi diyosun dedi. Bende evet dedim aynı şey senin yaklaşımın Benim ailem içinde olabilir dedim.
Ben evimde en fazla hastalık vs. Hariç 1 ay misafir edebilirim dedim. :skandal:
Bu sefer bu kudurdu. O benim ailem ben nasıl onlara en fazla 1 ay diyebilirim. Onlar istediği sürece benim yanımda sonsuza dek kalırlar yaşarlar dedi. Sanki ben öyle bişe söyle dedim..
Dengeyi koruması mahiyetinde söyledim.
Benim tepem attı tabi iyice.:sinirli:
Baştan bunu söylememiştin ne oldu dedim.
Sonra sustu.
Ben evlenmek istemiyorum bu konuda böyle düşünen bir adamla yapamam dedim. Yine ses Yok.
Sabah mesaj atmış iki medeni insan gibi konuşalım diye. Bu adam 32 yaşında kızlar ben 26 o kadar ailem ve ben fedakarlık ettik kendisinin ekonomik bir şeyi Yok güzelliğim her şeyim yerli yerinde.. Nankör bi çocuk.
Ezik gibi bazen. Bana diyorki köylü kızları gibi düşünüyorsun. Ailesi bana Ne kadar iyiymiş. Benim yaptığım terbiyesizlikten başka bir şey değilmiş.
Ailesi bi salon tuttu.
Eşyaları ben aldım. Beyaz eşyaları nişanlıma aldıracaklar.
Bilezikleri nişanlım yapmış bekarken.
Ne yapmış ailesi ben anlamadım..
Trafik kazası geçirdi kendi babası önce arabanın kaskosu var mı diye soruyor.. Bunları görüyor.
Benim ailem koştu parası yoktur çocuğun diye arabasını yaptırıyor. (Karşılıksız) buna rağmen nankör beni üzüyor her bi konu açıldığında anlayışsız, itiraz.
Ve katlanamıyorum düğüne 2 ay kalmış her ne desem sorun ediyor.:KK42: Ben ona hep destek oldum her konuda.
Yüzüğü çıkardım kargoya verdim. Hiç bir şekilde onunla artık konuşmuyorum.
En fazla bir ay üzülürüm. Sonra geçer..
(Şu güzelim lafını genel olarak kullandım da neden bazıları saçma sapan düşünüyor.. rica ediyorum ego anlamında söylemedim ben onu genel geçer bir şeydi.)
Ne yaparsan yap ailesinden uzaklaştıramazsin yada mesafe koymasini saglayamazsın..Bazi erkekler ne yazik ki böyle benimki de böyle. Ailesi biz evlenirken hic bir seye karışmadı,bir ceyrek altin dahi ne bana ne ogullarina taktilar,dugunumuzu bile benim babam yaptı,benim ailemde cok sey yapti esime simdi babam sirketinde yonetici bile yapmayi dusunuyor o derece.. ama esimin ailesi esimi yemeye alismis senelerce yemisler ve esim farkinda diil alismis bu duruma.. ne kadar kotu de olsalar erkekler bunlari göremiyor.Seninkini bilmem ama benim esimin annesi inanilmaz duygu sömürüsü yapiyor esim vicdan yapiyor her seferinde.Belki de baski ve duygu sömürüsü yapiyorlardir esine de..Imkanin varda dugunu ertele yada nisanlini empati yapmaya zorla.

Hastalık harici bir ay kalmalarıni kabul etmişsin seni baştan etmesi gerekirdi. Fazla bile iyi davranmissiniz. Ayrıca bir ayı bırak 2 günumune evine geldiklerinde boşanma noktasına getiren aileler var iyi olmuş bittigi

Banlanmisin ama yazicam heme heme tum konularini biliyorum o cocuk kinlendi sana evlenincede etmedigini birakmayacak
Bunu buraya tarihe not dusuyorum zamani gelince usenmeyip bulup alintilayip yapistiricam
Bastan cok ezdiniz sende ailende cok bastirdiniz sonra bekaret olayini cikartti simdi aile ile otururmusun denemesi yapio yas 32 birinci ihtimal evlenip anandan emdigini burnundan getirecek 2. İhtimal paran var muhtemelen ailen parali kendinde iyi kazaniyosun sirtini dayayip semirecek ama sundam eminim seni sevdigi icin evlenmeyecek
Ha sende bile bile lades diyeceksen kargoyu ulasmadan geri cevir

Konu sahibi her konuda bu kez sondu bu defa bitti diye giriyor konuya gel gör ki yeniden barışıp devam ettiklerini Yen'i konu açınca farkediyorum.
Her tartışmalarında küfür hakaret rest çekmeler gırla gidiyor , hayır barışacaksan seviyeyi düşürme bu kadar, ben burdan inanmıyorum senin ayrılacağına bu ilişkinin içinde olan nişanlın hayatta inanmıyordur.

Bu defa küfür falan etme bari, ayrılmak sen de bir trip şekli sinirin geçince bir şekilde barışacaksınız

Kızlar bir nişanlı kızce savaşından düğüne 2 ay kala yine bir sorun ve yine merhaba hepinize.
Biliyorum üstüme gelen kişiler benim iyiliğim için. Ama ciddi anlamda son yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.
Yüzüğü çıkardım Kargoya verdim bulunduğu şehre. :KK43:
Artık burama kadar geldi..:sinirli:
Babası ameliyat oluyor bugün.
Kendisi başka şehirde ailesi benim bulunduğum şehirde.
Bana diyorki vicdanım el vermiyor ben orada değilim. Evli olsaydık şimdi babamı Boluya getirirdim burada ameliyat olurdu. (Basit bir fıtık ameliyatı)
Bende ne gerek var adamı yoracaksın sen izin alır gider ilgilenirsin babanla dedim.
Sonra işte eniştemler (ablalarının eşleri) ilgileniyor içim acıyor ben vicdanlı adamım filan dedi.
Eee bende izin al gel ilgilen babanla o zaman dedim. Sonuçta basitte olsa ameliyat. Diyor ki ananesi ablaları gelme filan demiş. :KK51:
Bu sefer bana diyor ki sen gidersin kuzum seni görsün destek ol. (Ben içten içe çıldırıyorum tabi:sopa:)
Ben işten nasıl izin alayım akşama babamlarla gideriz dedim. Tamam dedi bi bozuldu sanki neyse.
Sonra ben ilişkinin en başındaki konuyu açtım. Bak dedim hastalık olur acil bişe olur gider ilgilenirsin sonuçta baban.
Ama benden büyük beklentiler içine girme canım olur mu dedim. :olamaz: (Tutamadım kendimi genelde aklıma geleni söylerim)
Bu Ne diyosun sen yani ailene sevgi göstermem ben saygı gösteririm sadece mi diyosun dedi. Bende evet dedim aynı şey senin yaklaşımın Benim ailem içinde olabilir dedim.
Ben evimde en fazla hastalık vs. Hariç 1 ay misafir edebilirim dedim. :skandal:
Bu sefer bu kudurdu. O benim ailem ben nasıl onlara en fazla 1 ay diyebilirim. Onlar istediği sürece benim yanımda sonsuza dek kalırlar yaşarlar dedi. Sanki ben öyle bişe söyle dedim..
Dengeyi koruması mahiyetinde söyledim.
Benim tepem attı tabi iyice.:sinirli:
Baştan bunu söylememiştin ne oldu dedim.
Sonra sustu.
Ben evlenmek istemiyorum bu konuda böyle düşünen bir adamla yapamam dedim. Yine ses Yok.
Sabah mesaj atmış iki medeni insan gibi konuşalım diye. Bu adam 32 yaşında kızlar ben 26 o kadar ailem ve ben fedakarlık ettik kendisinin ekonomik bir şeyi Yok güzelliğim her şeyim yerli yerinde.. Nankör bi çocuk.
Ezik gibi bazen. Bana diyorki köylü kızları gibi düşünüyorsun. Ailesi bana Ne kadar iyiymiş. Benim yaptığım terbiyesizlikten başka bir şey değilmiş.
Ailesi bi salon tuttu.
Eşyaları ben aldım. Beyaz eşyaları nişanlıma aldıracaklar.
Bilezikleri nişanlım yapmış bekarken.
Ne yapmış ailesi ben anlamadım..
Trafik kazası geçirdi kendi babası önce arabanın kaskosu var mı diye soruyor.. Bunları görüyor.
Benim ailem koştu parası yoktur çocuğun diye arabasını yaptırıyor. (Karşılıksız) buna rağmen nankör beni üzüyor her bi konu açıldığında anlayışsız, itiraz.
Ve katlanamıyorum düğüne 2 ay kalmış her ne desem sorun ediyor.:KK42: Ben ona hep destek oldum her konuda.
Yüzüğü çıkardım kargoya verdim. Hiç bir şekilde onunla artık konuşmuyorum.
En fazla bir ay üzülürüm. Sonra geçer..
(Şu güzelim lafını genel olarak kullandım da neden bazıları saçma sapan düşünüyor.. rica ediyorum ego anlamında söylemedim ben onu genel geçer bir şeydi.)
Bence çok ıı yapmissin bu tipler evlendikten sora daha bi kuduruo benim eşim bunlardan birisi adam her bulduğu firsatta onlarda inan bikkinlik nefret ediorum bazen kesinlikle çekilir çile deil çok çok çok ıı yapmissin arkana bile dönüp bakma

Her doğru her zaman söylenemez ve akıldan her gecende . KV ve KP i 1 aydan fazla evinde istemeyebilirsin bi çok kişi de böyle düşünür ama bunu nisanlina söylersen tepki alman da çok normal .

Ayrılığın için Üzgün olduğuna dair hiç bişey yazmamissin bu da ilginç

Siz zaten sevmiyosunuz bu cocugu galiba ezik falan da demissiniz ayrilin cocuk sizden kurtulsun en fazla 1 ay uzulursun zaten.

Eski konularini bilmiyorum acikcasi okumadim. Yalniz sunu farkettim.
Su anda evli olsaydin ve buraya esim babasina bakmami istiyor gibi bir konu acsaydin simdi seni haksiz bulanlarin %90 i aa olur mu oyle sey, tavrini koy, ev ev ustune olmaz, bahane edip sana yerlesirler tarzi yorumlar yapacakti.
Sonuna kadar haklisin. Adam simdiden ailesiyle yasamanin yolunu yapiyor, ilerde ben sana zaten soylemistim demek icin.
En guzel yerde soylemissin bence soylemen gerekeni. Tekrar barisip hata yapma bence.
Adam resmen evli olsaydik getirirdim yanimizda kalirdi (Turkce meali: Evli olsak sen bakardin) demis zaten.
He evet kimse ailesi icin boyle seyler duymak istemez ama ben esime ailem isterse gelir bizle yasar dersem esim bana 1 aydan fazla olmaz deme hakkina sahip.

Ben şu kuaför mevzusunu hatırlıyorum, o zaman da aranızda güçlü bir bağ olmadığını düşünmüştüm. Sanki evlenmek için evleniyorsunuz gibi. Adamı çok seviyor olsan zaten ailesini ailen gibi görmen lazım. Aile ile çok sıkı fıkı olmak istemeyebilirisn ama bunu ona anlatis tarzın çok yanlış, yani üslubun çok tahrik edici. Düğüne 2 Ay kala yüzük gönderilecek kadar ciddi bi konu da değil bu ayrıca. Sen bu adamla evlenmek isteyip istemediğinden emin değilsin o yüzden her hareketi batar olmuş, ezik olduğunu falan düşünüyorsun hatta.

Evlilik bu sakaya gelmez, zararın neresinden dönülürse kar. Benim bir arkadaşım tam 1 hafta kala 6 yıllık ilişkisini bitirdi nişanı attı. Ben davetiye getirmeye geldi sanmıştım meğer ayrıldığını söylemeye gelmiş. Ev döşenmiş, salon tutulmuş gelinlik davetiyeler her şey hazirken düşün. Başkasına aşık olduğunu anlamış ve su an 4 yıldır o aşık olduğunu anladığı adamla beraber, çoluk çocuğa karışti ve İnanılmaz mutlular.

Sizin de fazla süreniz kalmamıs ama şöyle en azından 1 hafta hiç iletişim kurmadan kafanı dinle. Ulaşmaya çalışırsa ona da söyle o da dinlesin.

Oncelikle fıtık basit bir ameliyat değildir. Ben gecmis konularinizi bilmiyorum.
Yorumumu suanki konunuza göre yapacağım.
Guzelliginizden dem vurup nisanlinizin ezikligine varan cumleleriniz bana aranizda sevgi olmadığını hissettirdi.
Zaten diyorsunuz da 1 ay aglar yoluma bakarim.bence de en doğrusu bu.
Bunun dışında size bir tavsiye her doğru her yerde söylenmez. Hani demissiniz ya ben hastalık dışı bir aydan baska evimde misafir edemem kimseyi...bence bu cok itici bir cümle. Doğru ama itici.herseyin bir yolu yordami vardir.
Bende ayni dusuncedeyim ama bunu bir kez bile boyle pat pat soylemedim ne esime ne ailesine..
Yeri gelir herkesin kendi düzeni farkli,ev ev üstüne olmuyor gibi genellemelerle empoze edersiniz düşüncenizi,
Ha yorumlara bakilirsa herkes önceki konunuza binayen bu cocukta is yok demis ama sanirim siz israrla yurutuyorsunuz.
Ben burda iki tarafı da normal bulmadım, sevgi olmamakla birlikte saygida yitirilmeye başlanmış,
Yol yakınken dönün.

Sürekli actigin konularla hatırlıyorum seni.
Belli ki sorunlu bi ilişki yolun da gitmeyen bir şeyler var.
Ee o zaman ayrıl net olarak.
Yok ayrılamiyorum diyorsan da düğünü bari ertele.

Diyecek birsey bulamıyorum artık. Ne dersek diyelim yine kendi bildiğini yapıyorsun zaten.Allahın verdiği nefesi bosuna tuketmemek gerek.senin daha cooookk konunu okuyacağız bu gidisle

Sonunda banım açıldı ben neden başlandım anlamıyorum neyse.
Kızlar yüzük eline ulaşmış ama ben hiç bir şekilde iletişime geçmedim.
Bir anda değişti ben evlenirken başka şehirde yaşayacağım diyor. (Normalde ailelerimizle aynı şehirde yaşayacaktık çocuk olunca rahat olur ikimizde çalışıyoruz diye)
Caydı vazgeçti aradı beni açtım. Yüzüğü gönderdim daha Ne bekliyorsun dedim bağırdım biraz çok sinirlendim.. :( sana Ne oldu canım sakin ol diyor.
Annesi aradı kızım Ne oldu yapmayın etmeyin filan.
Ben ev alıcam dedim oğlunuz istemiyor başta evet diyor sonra hayır ben başka şehirde yaşayacağım falan filan.
Babamın da tepesi attı kızlar. Bu çocuk nankör diyor. Evlilik olmayacak bozuldu bozulacak nişan.
Ve benim tel üzüldüğüm böyle nankör bir adama kör gibi nasıl inanmışım..
aklındaki tilkilerin hepsini çözdüm düğüne 2 ay kala.
:(
İntikam almak istiyorum..

Sonunda banım açıldı ben neden başlandım anlamıyorum neyse.
Kızlar yüzük eline ulaşmış ama ben hiç bir şekilde iletişime geçmedim.
Bir anda değişti ben evlenirken başka şehirde yaşayacağım diyor. (Normalde ailelerimizle aynı şehirde yaşayacaktık çocuk olunca rahat olur ikimizde çalışıyoruz diye)
Caydı vazgeçti aradı beni açtım. Yüzüğü gönderdim daha Ne bekliyorsun dedim bağırdım biraz çok sinirlendim.. :KK43: sana Ne oldu canım sakin ol diyor.
Annesi aradı kızım Ne oldu yapmayın etmeyin filan.
Ben ev alıcam dedim oğlunuz istemiyor başta evet diyor sonra hayır ben başka şehirde yaşayacağım falan filan.
Babamın da tepesi attı kızlar. Bu çocuk nankör diyor. Evlilik olmayacak bozuldu bozulacak nişan.
Ve benim tel üzüldüğüm böyle nankör bir adama kör gibi nasıl inanmışım..
aklındaki tilkilerin hepsini çözdüm düğüne 2 ay kala.
:KK43:
İntikam almak istiyorum..

biz daha önce çözdüydük..
ama yine de ben oyumu barışacağınızdan yana kullanıyorum..

Back