• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerekirse ailem isterse beraber yaşarım..?

Yüzüğü yolladım numaramı değiştim kafamda bitirdim lakin gelip yalvarmış babama. Numaramı vermişler tekrar başladık söz verdi. Ama ben artık Ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum .

Kocaman kadınsınız ve ilişkiniz hep babanız üzerinden yürüyor. Bir önceki barışmada da öyle olmuştu. Çok yanlış yoldasınız.

Dayanamıyorum ablalar kardeşler benimle yaşıt olanlar :KK43:
Ev alacağız başta tamam dedi kabul etti hatta bayıldı eve krediyi çekecektim ben evlenmeden önce hemen evi kaçırmadan alacaktık.
Sonra Ne olduysa geri kalan parayı baban çekmesin ben babanın parası var sandım. Diğer kardeşlerin var kredi çekecekse bu eve girmeyelim adamı zora sokmayalım dedi.
Ben de kızı için yapıyor bir kısım hazır parası var dedim.
Zaten düğündeki altınlar veririz dedim geri kalan borç kapansın diye.
Bu başladı kirada otursak Ne olur ki işte evlenince biz bakalım evimize. Demeye başladı..
Yine tartıştık. Altınları duyunca abdesti kaçtı diye düşünüyorum.
Ben ailesi dolduruşa getirdiğini düşünüyorum :KK43:
Bana telefonda bir bağırdı yüzüne kapattım :KK43:
Düğüne 1,5 ay kalmış şu bana yaptığı eziyete bakın.
Çok kötüyüm kızlar yüzüm gözüm döktü. :KK43:

Bu konuda nişanlınız haklı.
Ev kimin üzerine olacaktı?

ya bi durun bir evlenin bakalım.
nedir bu acele?
nişanlın istemiyorsa evi bir düşündüğü vardır.
bu ısrar niye?
illa sizin dediğiniz mi olacak?
Ya düğüne kalmış 1,5 ay ev düzülevek eşya düzülecek o başka şehirde tayini zor çıkacak zaten. Gitmeden babama dedi sen her şeyi hallet baba dedi. Şimdi bu durum Ne oluyor dengesiz gibi ama ben ne yapacağımı iyi biliyırum

Zaten ev almak istiyoruz oda ben de babamda kızına yardım ediyor Ne alaka ya..

her konunuz ayrı sorun
hala niye babanız istedi diye barisiyorsunuz
niye hala evlenme isteği hevesi
kötü bir evlilik olacağı o kadar belli ki
onu diyorum işte

Ya düğüne kalmış 1,5 ay ev düzülevek eşya düzülecek o başka şehirde tayini zor çıkacak zaten. Gitmeden babama dedi sen her şeyi hallet baba dedi. Şimdi bu durum Ne oluyor dengesiz gibi ama ben ne yapacağımı iyi biliyırum
kiralık ev tutun olmuyor mu?
ısrarınızı haklı bulmadım.
ayrıca tapu yüzünden olabilir isteksizliği

Merlincim aslında sana şaşırmıyorum basiretin bağlanmış sorunların üstünü örtmeye meyillisin gençlik işte, ama ailene çok şaşırıyorum herşeyi ailelerin gözü önünde yaşıyorsunuz mutsuzluğunu görüyolar buna rağmen bişey demiyorlar mı hiç olmaz bu iş diye

Çok garip geliyor bana ben yüzüğü attım babama yalvardı söz verdi demen, normalde tersi olur aman ailem duymasın yoksa razı gelmezler diye saklarlar kızlar

Fesatça bunu düşünmüş olabilir ama ben öyle bir insan değilim.

Bunun fesatlıkla alakası yok arkadaşım. Biz burda bütün kadınlara erkekler aynı şeyi yapmaya çalıştığında itiraz ediyorsak bu da yanlış. Dünyanın binbir türlü hali var. Ev alınacaksa evlendikten sonra alınır. Evlenmeden önce alınacaksa da ortak tapu yapılır. Bu kadar kavga gürültü ve karşılıklı çirkin konuşmalarla zaten evlenebileceğiniz muammayken evliliği sürdürebileceğinizin garantisi nerde? İnanın siz bir tartışmada evin sizin olmasını bile kafasına kakarsınız adamın. Çünkü sinirlenince ağzınızdan çıkanı çok önemsemiyorsunuz.

Back