-
- Konu Sahibi Minigimibeklerken
Bir arkdşım isveç te yaşadı, kadınlar doğuma bisikletiyla geliyor, doğum yapnca, bisikletin arkasına ana kucağını koyuyor çıkıyor demişti. Bu derece normal bir olay, bizim ülkede hamileler kendilerinide çevresindekileride bayıyor.
Konu sahibinin iyiliğini düşünmek,ona değer vermeyen biriyle beraber olma konusunu bir daha düşünmesini söylemek çirkinlik mi?Bu arada yorumlar ne kadar cirkinlesmis bu konuda ya
Tek söyleyeceğim büyük konusmayin arkadaşlar
Hayir ben sizin için söylemedim daha önceki sayfalarda yorumlar var kötü sözler beddualar havada ucusmusKonu sahibinin iyiliğini düşünmek,ona değer vermeyen biriyle beraber olma konusunu bir daha düşünmesini söylemek çirkinlik mi?
Çirkin olan bu yorumlar değil. Beddualar edilmiş bir sürüKonu sahibinin iyiliğini düşünmek,ona değer vermeyen biriyle beraber olma konusunu bir daha düşünmesini söylemek çirkinlik mi?
konu buraya nasıl geldi takip edemedim.
türklerden başka hamileyken midesi bulanan başka millet kadını yokmuymuş?
Bazı arkadaşlar "bi arkadaşları" üzerinden genelleme yapacak kadar bilgi sahibi olmuşlar da sağolsunlar o bilgiyi bizimle paylaştılar. Övropada kadınlar bisikletle doğuma gidip geliyorlarmış lohusalık yaşamıyorlarmış bir kere bile mideleri bulanmıyormuş. Mış miş muş ama. Ömürlerinde kaç kere yurtdışına çıktıklarını da ayrıca merak etmekteyim. Herneyse konumuza dönelim, ne diyorduk bisiklet tepelerinde...
Magnezyum eksiklğin olabilir mi halime,ben 6cı ayda artık işimi göremez hale geleceğm sanmıştım,aynı dediğin gibiydi bacaklarım,acı acı ağrıyordu,doktorun masasında tanıtım kartları vardı,magnezyum hakkında bilgi veriyordu.Okuyunca doktora bahsettim,izniyle kullandım,gözüm açıldı vallahi,bir şey kalmadı,sen de bir danış istersen...Geçmiş olsun canım her gebeliğin bir zorluğu var çok imrendim ben hiç sıkıntısız gebelik geçirip güle oynaya doguma giden kadınlara. Öyle olma için neler yapmazdım sanki bu halimizden zevk alıyormuş gibi genelleme yapılması çok can sıkıcı.
Bu durumun için doktor birşey önermesi mi zordur gerçekten benim de hep bacaklarım ağrıyor halen az yürüsem sızlıyor Allah sağlık sıhhat versin inşaAllah bir an önce iyileşirsin.
Bana şey gibi geldi,kızartma yapamıyorum deyince (yiyemiyorum dememiş)insan hamileyken başkasının yaptığını daha iyi yer ya,kızartma yapmaya kalkmış.Oğlu da,anne haşlama olsa kokmazdı,çok koktu deyince,sabah namazına kalkınca tavugu koymuş ocağa (fıkra gibiKocasının evet aklına gelebilirdr gebelikte sabah uyanmak bazen çok zor olabiliyor inan ki gece uyumadığın zaman oluyor nereye gidecek
Anlayışsız bir eş ve kayınvalide kesinlikle
Sabahın 6 sında tavuk haşlama mantığını çözemedim kurban niyetine mi kesti ayrı bir konu
Çok ilginç bir aile yapısı kesinlikle ben desem ben kaldıramıyorum kayınvalide bahçenin en uç tarafına gider yapar biliyorum kadını ama benm eşim daha duyarsız annesi uyarıyor mesela
Dalga geçmeye hakkınız yok!insan kinadigini yaşamadan ölmezmiş.dün geceyi hastanede geçirmiş ard arda kusmaktan bitap düşmüş birisi olarak yazıyorum bunları. Her yer hersey kokuyor 24 saat bulantı insanin sinir sistemini oynatiyorAaaa olmadı şimdi bu. Etleri mutfakta bırakıp oturma odasında burnunuzu kapatarak oturmanız gerekiyordu. Hamilesiniz siz, kendinize gelin prenses.