Kayınvalide evinde kavga

Ona bakarsanız eskiden Kastilyalı Isabella (İspanyol kraliçesi I. Isabel yani) savaş meydanında çocuğunu çadırın içinde doğurup 1 saat sonra atına atlayıp savaşa gidiyormuş. Siz gadınlar da anca yatakta miskin miskin oturun. :KK53: Kastilyalı Isabella kadınsa siz nesiniz ha???!!
Annem de beni evde ebe yardimiyla doğurup babamla tarlaya gitmiş. 6. Kız çocuğu olunca yikilmislar herhalde...:63:

Annem de beni evde ebe yardimiyla doğurup babamla tarlaya gitmiş. 6. Kız çocuğu olunca yikilmislar herhalde...:63:

Hay maşallah :) Eskilerin vakti yokmuş ayol nazlanmaya, napsın 6 çocuk geldi aileye tarlaya gidecek de ürün ekecek toplayacak sizi besleyecekler.

Bana şey gibi geldi,kızartma yapamıyorum deyince (yiyemiyorum dememiş)insan hamileyken başkasının yaptığını daha iyi yer ya,kızartma yapmaya kalkmış.Oğlu da,anne haşlama olsa kokmazdı,çok koktu deyince,sabah namazına kalkınca tavugu koymuş ocağa (fıkra gibi:confused:)
O da beğenilmeyince ağlamıştır"ne yapsam yaranamıyorum,elde ne gelinler var,bana da bu düştü"diye:)

İlgin bir yemek stili

Hamileyken tam eşimin gelme saatlerinde 7 gibi bir uyku bastırıyordu..Ama nasıl tatlı uyku...Geldiği zaman hep kavga ederdi uyuyorum diye..Hiç anlayışlı olmadı...Ama ben boşadım :)
ya neden boşandınız ki bebişiniz nasıl peki kaç yaşında yada aylık

Ona bakarsanız eskiden Kastilyalı Isabella (İspanyol kraliçesi I. Isabel yani) savaş meydanında çocuğunu çadırın içinde doğurup 1 saat sonra atına atlayıp savaşa gidiyormuş. Siz gadınlar da anca yatakta miskin miskin oturun. :KK53: Kastilyalı Isabella kadınsa siz nesiniz ha???!!
Sözkonusu vatansa,gerisi teferruat,isabella bunu bilmeyecek mi:)

Ben hamileyken, koftecilerin tavukcularin tabelasini gorunce kalkiyordu midem, kv bu konuda anlayisli olabilirdi ya da ayri bir odaniz yok muydu kapisini kapatip penceresini acabileceginiz?

Kocaniz ise tam bir yuruyen sacmalik, ne alaka rezil etmekle..

Zaten eve gitmeyi düşünmüyorum. Çalıştığım şehre yani evimizin olduğu şehre gidince uç beş gün bir kurumun misafirhanesinde kalmayı düşünüyorum
Sen sonuna kadar haklısın kesinlikle öyle bir pişman olup ayaklarına kapanacak ki göreceksin. Asla taviz verme. Böyle aptal bir konudan bu şekilde annesinin gazına gelen adamı kötü bir tabir belki ama sürüm sürüm süründüreceksin. Hem kendi hem o fitneci annesi özürlerini dilemeden pişman olmadan asla ama asla uzlaşma konusunda adımını bile atma. Gerekirse eve o gelmesin sen otur evinde

Saka degil ama eger beni hamile halimle hele de midem bulaniyorken garaja birakan adama babam benim yuzumu bir daha gostermezdi sanirim. Gerci ben de bitirirdim aninda hemde! Beni o halimle garaja birakacak oylemi..? Yurek yemis olmasi lazim!

Ben cocugumu elime alana kadar her Sabah ve gun icerisinde tuvalete yakin dururdun hic midemin bulantisi gecmedi ve O hisden nefret ederdim. Seni cok anliyorum. Yapacagin tek sey sevenleri ayirmiycaksin ve kicina tekmeyi aticaksin o ise yaramayan pez.... esini. Gitsin anasiyla hergun kizartma, tavuk yesin

Bir arkdşım isveç te yaşadı, kadınlar doğuma bisikletiyla geliyor, doğum yapnca, bisikletin arkasına ana kucağını koyuyor çıkıyor demişti. Bu derece normal bir olay, bizim ülkede hamileler kendilerinide çevresindekileride bayıyor.
Arkadasiniz sanirim sallamis. Uzun yillardir yurt disinda yasiyorum bisikletle doguma gidip geleni ne gordum, ne duydum. Her duydugunuza inanmayin.

O hissi yaşamayan bilemez Allah düşmanıma vermesin...
Sen onun evladını karnında taşıyorsun o kalkmış ne diyor.
Ben olsam gelip özür dileyip hatasını anlamadıkca bir daha eve filan dönmem kalırım annemin evinde..

Arkadasiniz sanirim sallamis. Uzun yillardir yurt disinda yasiyorum bisikletle doguma gidip geleni ne gordum, ne duydum. Her duydugunuza inanmayin.
Benim eşimin dedesi hamileliğimde doktora gidiyorum diye (bebegimde down olma olasılığı 63/1 di , normal ileri ultrasonda eklem ve parmakları gorulemiyordu) "bizim zamanımızda hamile kadın ata binip pazara giderdi orada doğurup atla evine dönerdi ,şimdikiler sürekli doktorda" :silah:demişti.Bisiklete binip hastahaneye bile gitmesine gerek yokmuş İsveçli hemcinslerimin.Direk pazara alisveris yapmaya gitmeleri yeterli bence,orda dogurup bisiklete binip donerler:KK45:

Iki gün dayanabilirdiniz bence...
Yemek pişmesin mi evde ?
Sizden pişirmenizi beklememişler...

Odanıza çekilip pencerenizi açıp,dinlenin...

Bilmiyormusunuz erkekler analarının yanında aslan kesilirler...

Keşke sabredebilseydiniz...
Haaa kocanızı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın...
Yaptıkları yanlış ...
Zaten kadın odaya geçmiş oturmuş ona Aslan kesilmiş adam.anasına yardım etmiyorya

Ah canım benim o duyguyu yaşamayan bilemez.tavuğu tv de görünce gidip kusardım.o derece nefret ederdim.bende hiç yemek yapamazdım.ay çok kötü gerçekten.ikinci de hiç olmadı çok şükür.şuan eltimde hamile ve mutfağa giremiyor bile.bizde kıyamıyoruz hiç çünkü gerçekten çok kötü.eşin kusura bakmada tam bir öküz.dönme annenin evinden.o zihniyette biri sen lohusaykende burnundan getirir emin ol.

kimin ne yasadigini bilmiyoruz ama, herkes ayni geçirmez, fizyolojik farklar var yani, ben ilk 3 ayda sürekli kilo vermiştim, yakin arkadasimin 1 kez midesi bulanmamisti.. bi arkadasim ilk 3 ayda 7 kilo verdi kizcagiz...
Bence arkadaşı abartmış.kadının sancısı tuttu diyelim nasıl sürecek o bisikleti.yada normal Doğum yapınca insan zor yürüyor keza sezeryanda öyle nasıl binip geliyormuş.bence çok saçma.

Ben Doğum yapmadım ama son yıllarda kadınların hamileliği her tür kaprise karşı mazeret olarak kullandığını düşünüyorum. Manikürcüde bir kadın ben hamileyim deyip sıramı istedi geçenlerde ne alakaysa artık. Ama bu konuda konuşulacak eeeen son mesele bu yani. Hamile ya da değil haklı ya da değil velev ki konu sahibi aşşşırı haksız bir huzursuzluk çıkarmış olsun; yalnızken yaparsın tartışmanı terbiye sınırları içinde, biter. Ben bu üründen memnun kalmadım der gibi paketleyip anne evine göndermek hakaret etmek nedir. Eşiniz insan değil konu sahibi hiç alttan almayın bu kadar zorbalık görürken bırakın inceldiği yerden kopsun
Aklıselim bir yorum. Katılıyorum. Her ilişkide denge olmalı.

Benim eşimin dedesi hamileliğimde doktora gidiyorum diye (bebegimde down olma olasılığı 63/1 di , normal ileri ultrasonda eklem ve parmakları gorulemiyordu) "bizim zamanımızda hamile kadın ata binip pazara giderdi orada doğurup atla evine dönerdi ,şimdikiler sürekli doktorda" :silah:demişti.Bisiklete binip hastahaneye bile gitmesine gerek yokmuş İsveçli hemcinslerimin.Direk pazara alisveris yapmaya gitmeleri yeterli bence,orda dogurup bisiklete binip donerler:KK45:
O kadınlar için Allaha verecekleri hesabı düşünsün dedeler önce:KK43:

X