- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
-
- Konu Sahibi Minigimibeklerken
Valla bi tavuk haşlamak yarım saat bilemedin 1 saat.sabahın köründe kalkıp yapmasına gerek yoktu.hiç hamile kaldınız mı bilmiyorum ama bi kadının iki hamileliği bile birbirinden farklı geçiyor.kızımda bayılana kadar kusardım oğlumda çok çok rahattım.kadının yaptığı naz filan değil.yaşamayan bilemez ne iğrenç birşey olduğunu.benim eltim hamile şu an ve ben hiçbirşey yaptırmıyorum gelince çünkü nasıl bi duygu olduğunu biliyorum.bence tüm suç eşinde.eşi böyle olmasa kv ağzını bile açamazdı.ayrıca eşi olarak etrafında dört dönmesi lazım.benim eşim ayakkabıma kadar bağlardı.hay agzina saglik!
nazinizi gecirememissiniz, fazla naz bayagi usandiriyor malum. kaldi ki bayram gunu kadin gelenine gidenine hazirlik yapacak tabi, ne bekliyosun. kadin nasil caliskanmis ki bak sabah 6da kalkip tavuga girismis.
kocan haksiz diyenlere katilmiyorum, biktirmiicaksin iste adami. iyi yapmis.
Zaten eve gitmeyi düşünmüyorum. Çalıştığım şehre yani evimizin olduğu şehre gidince uç beş gün bir kurumun misafirhanesinde kalmayı düşünüyorum
Ona bakarsanız eskiden Kastilyalı Isabella (İspanyol kraliçesi I. Isabel yani) savaş meydanında çocuğunu çadırın içinde doğurup 1 saat sonra atına atlayıp savaşa gidiyormuş. Siz gadınlar da anca yatakta miskin miskin oturun.Kastilyalı Isabella kadınsa siz nesiniz ha???!!
Arkadasiniz sanirim sallamis. Uzun yillardir yurt disinda yasiyorum bisikletle doguma gidip geleni ne gordum, ne duydum. Her duydugunuza inanmayin.
Ya sorma öyle ki gözüyle şahit olmadan o kadar net yazıyorlar ki aklımız durdu. Allahtan orada ki kadınlar doguma amuda kalkıp gitmemişler yoksa vay halimizeUn kurabiyesi
Yurtdışındaki vatandaşlarımız bazılarını iyi kekliyor
Ahh canim yaa aynilarini bende yaşadim benim bulantim çok şiddetliydi sabuna şampuana ekmege suya dahi dokunamiyodum sürekli kusuyodum.sen çok haklisin kv belliki oğlunu doldurmuş senin üstüne salmiş.benim kvdede oglunu tam 5 yil boyunca her konuda doldurup üstüme salardi.böyle anlayişsiz kötü insanlar bitse tükense keşke artik ya.kocanda benimki gibi tam bi ana kuzusuymuş.senin halinden anlamayip bide moralini bozmuş.işin gücün varsa kurtul bu ana kuzusundan kendi hayatina bak.oda otursun anasinin dizinde ve midesi bulanmayan bi kiz bulsun bulabiliyosaGünaydın. 12 haftalık hamileyim. Annemlerden de kayınvalidemlerden de ayrı bir şehirde yaşıyoruz. Arefeden bir gün önce kayınvalideme gittik bayramın ikinci günü de annemlere gidecektik. Kayınvalidem sürekli hergün kızartma yapan sabah 6 da tavuk haşlayan birisi. Konuşurken miden bulanıyor mu demişti bende çok bulanıyor evde yemek bile doğru düzgün yapamıyorum genelde kahvaltılık tarzı yiyoruz sadece öyle bulanmıyor kızartma filan hiç yapamıyorum demiştim. Gerçekten de öyle hepsi doğru. Bunu konuştuktan iki saat sonra kalktı kızartma yapmaya başladı ve mutfağın kapısı filan açık bütün ev koktu midem bulandı. Eşime yalnızken çok kötü midem bulandı keşke biz gidince kızartma yapsaydı dedim. Ertesi gün sabah 6 da ocağa tavuk haşlamaya koydu. O saatte o kadar kötü koktu ki anlatamam. Eşime tavuğu sonra yapsa olur mu dedim çok kötü koktu dedim. Eşim sonra yap midesi bulanıyor dedi altını kapattı ocağın ama o saate kadar felaket koku sardı evi. Sonra dün bayram gezmesi yapıyoruz tabi her yer et kokuyor. Gezip geldik kayınvalidem de hem et ayıklıyor hem pişiriyor. Kötü koktuğu için mutfağa hiç girmeden direk oturma odasına girip kapıyı kapattım koku gelmesin diye. Bir süre sonra odaya eşimle KV geldi. Eşim KV nin yanında kokuyorsa kokuyor tek hamile sen değilsin bütün hamilelere kokuyor ama kimse şikayet etmiyor dedi. Etmediğini nereden biliyorsun beni Anlamıyorsun midem çok bulanıyor dedim. Sonra KV odadan çıktı bu tekrar söylenmeye başladı ben cevap verince de kes sesini diye bağırdı bana. O bağırınca bende bağırdım. Sonra topla valizini seni otogara bırakıcam dedi topladım beni otogara bıraktı gitti. Bende annemlere geldim. Arkadaşlar gerçekten midem o kadar bulanıyor ki kahvaltı ürünleri hariç hiçbir şey yiyemiyorum ve kokuya gelemiyorum. Otogara giderken de sürekli bağırdı. Ben onu anne babasına rezil etmişim o da beni herkese rezil edecekmiş anne babasını üzmüşüm o da benimkilere çok kötülükler yapacakmış. Ben midem bulanıyor diye yalan söylüyormuşum tek hamile ben değilmişim. Benden başka kimse böyle değilmiş. Dilim çok uzamış o dilimi kesmesi gerekiyormuş. Ne yapayım ben şimdi? Şuan annemlerdeyim. O nerede bilmiyorum. Aynı durumda mide bulantısı olayında sizin Eşiniz de böyle mi tepki verirdi ne yapardı erkekler genel olarak böyle mi acaba.
Ekleme: bazı hususlar yanlış anlaşılmış sanırım.ben kimseye yemek yapmasın demiyorum. Tabiki yapacak. Ama az kokan yemekler yapabilirdi. Kızartmanın nasıl koktuğunu hepimiz biliyoruz. Aynı şekilde tavuk haşlamasının da. Ayrıca dikkatinizi çekerim tavuk haşlaması sabah 6 da yapılıyor. Sabah o saatte tavuk haşlanır mı heleki hamile varken.
Ayrıca gezmekten geldiğimizde et ayıklar ve pişirirken kokuyor filan demedim. Sadece odaya gidip kapıyı kapattım eşim buna kızdı.
Van gölü canavarı gibi ismi var cismi yok rivayetlerUn kurabiyesi
Yurtdışındaki vatandaşlarımız bazılarını iyi kekliyor
2ciye bulmayı başarırsa elleriyle temizler eminimAhh canim yaa aynilarini bende yaşadim benim bulantim çok şiddetliydi sabuna şampuana ekmege suya dahi dokunamiyodum sürekli kusuyodum.sen çok haklisin kv belliki oğlunu doldurmuş senin üstüne salmiş.benim kvdede oglunu tam 5 yil boyunca her konuda doldurup üstüme salardi.böyle anlayişsiz kötü insanlar bitse tükense keşke artik ya.kocanda benimki gibi tam bi ana kuzusuymuş.senin halinden anlamayip bide moralini bozmuş.işin gücün varsa kurtul bu ana kuzusundan kendi hayatina bak.oda otursun anasinin dizinde ve midesi bulanmayan bi kiz bulsun bulabiliyosa
Artik 2.karıda dank eder adama haa der demekki butun kadinlarin bulaniyomuş midesi annem beni keklemiş diye2ciye bulmayı başarırsa elleriyle temizler eminim
Hay ağzina sağlik.ayırma anasından kuzusunu vur tekmeyi hergün kızartma tavuk yesinlerSaka degil ama eger beni hamile halimle hele de midem bulaniyorken garaja birakan adama babam benim yuzumu bir daha gostermezdi sanirim. Gerci ben de bitirirdim aninda hemde! Beni o halimle garaja birakacak oylemi..? Yurek yemis olmasi lazim!
Ben cocugumu elime alana kadar her Sabah ve gun icerisinde tuvalete yakin dururdun hic midemin bulantisi gecmedi ve O hisden nefret ederdim. Seni cok anliyorum. Yapacagin tek sey sevenleri ayirmiycaksin ve kicina tekmeyi aticaksin o ise yaramayan pez.... esini. Gitsin anasiyla hergun kizartma, tavuk yesin
Konuya daha önce de yazmıştım bunu, hamileliğimin bir bölümünü Almanya’da geçirdim. Hayatımı normal sürdürmeme rağmen çevremdeki herkes(şoför, kasiyer, polis, yoldan geçen vatandaş) prensesmişim gibi hareket etti. Hiç bir şey yapmasalar yoldan geçerken daha önce hiç görmediğim biri karnımdaki bebeğim için güzel dilek sundu. Zaten sanırım bazı şeyleri aşmış toplumlar da naz yapmana gerek kalmadan zaten insan gibi davrandınıyorlar sana.Ya sorma öyle ki gözüyle şahit olmadan o kadar net yazıyorlar ki aklımız durdu. Allahtan orada ki kadınlar doguma amuda kalkıp gitmemişler yoksa vay halimize
Ya sorma öyle ki gözüyle şahit olmadan o kadar net yazıyorlar ki aklımız durdu. Allahtan orada ki kadınlar doguma amuda kalkıp gitmemişler yoksa vay halimize
Ayy sus susZaten yeterince kadın mıyız biz olduk. Bir de onu çıkarma.
Ayy sus susZaten yeterince kadın mıyız biz olduk. Bir de onu çıkarma.
Bende hamileyken ankarada otobüs ve metrolarda oturan genç erkeklerin hiçbiri bir gün bile yer vermedi.dogumumu özel hastanede yapmama ragmen toparlanana kadar 2gün daha kalayim yatayim evde bakicak kimsem yok dememe ragmen paramla bile yatirmadilar.herşey tam bi rezilliktiKonuya daha önce de yazmıştım bunu, hamileliğimin bir bölümünü Almanya’da geçirdim. Hayatımı normal sürdürmeme rağmen çevremdeki herkes(şoför, kasiyer, polis, yoldan geçen vatandaş) prensesmişim gibi hareket etti. Hiç bir şey yapmasalar yoldan geçerken daha önce hiç görmediğim biri karnımdaki bebeğim için güzel dilek sundu. Zaten sanırım bazı şeyleri aşmış toplumlar da naz yapmana gerek kalmadan zaten insan gibi davrandınıyorlar sana.
Bu arada bir arkadaş da yazmış, zaten doğum süreçleri o kadar güzel ki, öncesinde ve sonrasında toparlanana kadar zaten anne adayı hastanede kalıyor, gerek kendi bakımı gerek bebek bakımı için hem uygulama hem eğitim için çevresinde sağlık personelleri var. Doğumdan sonra bebeğin ilk yıkanması için eve gelen hemşireler var.
Canım işte bu gelişmiş insanlar biz de yok o konuda da haklılar. Kadınlar midem bulanıyor dediğin de misal ellerinden geleni yaparak yardım ederler.Konuya daha önce de yazmıştım bunu, hamileliğimin bir bölümünü Almanya’da geçirdim. Hayatımı normal sürdürmeme rağmen çevremdeki herkes(şoför, kasiyer, polis, yoldan geçen vatandaş) prensesmişim gibi hareket etti. Hiç bir şey yapmasalar yoldan geçerken daha önce hiç görmediğim biri karnımdaki bebeğim için güzel dilek sundu. Zaten sanırım bazı şeyleri aşmış toplumlar da naz yapmana gerek kalmadan zaten insan gibi davrandınıyorlar sana.
Bu arada bir arkadaş da yazmış, zaten doğum süreçleri o kadar güzel ki, öncesinde ve sonrasında toparlanana kadar zaten anne adayı hastanede kalıyor, gerek kendi bakımı gerek bebek bakımı için hem uygulama hem eğitim için çevresinde sağlık personelleri var. Doğumdan sonra bebeğin ilk yıkanması için eve gelen hemşireler var.
En katildigim yorum bu oldu!Koku olayında sende kendine göre haklısın kvde de haklı.
Asıl sorun eşinde.
Hayatım evi koku sarmış artık, sen kahvaltılık yiyorsun da insanlar yemek yemek ister gel senle az dolaşıp temiz hava alalım evden de yemek kokusu azalınca annemle haberleşir öyle döneriz eve zaten nasılsa yarın sizinkilere geçicez idare edelim şimdilik bu şekilde" diyebilirdi seni çanta gibi otogara bırakıp gideceğine.
Yooo. Gebelik hastalık değildir. Özel bir durum olur anlarım. Normal bir gebelikte fazla naz çok itici geliyor. Konu sahibinin eşi tartışmayı aileye taşıdığı için haksız, o ayrı.Valla bi tavuk haşlamak yarım saat bilemedin 1 saat.sabahın köründe kalkıp yapmasına gerek yoktu.hiç hamile kaldınız mı bilmiyorum ama bi kadının iki hamileliği bile birbirinden farklı geçiyor.kızımda bayılana kadar kusardım oğlumda çok çok rahattım.kadının yaptığı naz filan değil.yaşamayan bilemez ne iğrenç birşey olduğunu.benim eltim hamile şu an ve ben hiçbirşey yaptırmıyorum gelince çünkü nasıl bi duygu olduğunu biliyorum.bence tüm suç eşinde.eşi böyle olmasa kv ağzını bile açamazdı.ayrıca eşi olarak etrafında dört dönmesi lazım.benim eşim ayakkabıma kadar bağlardı.