-
- Konu Sahibi Minigimibeklerken
Annem de beni evde ebe yardimiyla doğurup babamla tarlaya gitmiş. 6. Kız çocuğu olunca yikilmislar herhalde...Ona bakarsanız eskiden Kastilyalı Isabella (İspanyol kraliçesi I. Isabel yani) savaş meydanında çocuğunu çadırın içinde doğurup 1 saat sonra atına atlayıp savaşa gidiyormuş. Siz gadınlar da anca yatakta miskin miskin oturun.Kastilyalı Isabella kadınsa siz nesiniz ha???!!
Annem de beni evde ebe yardimiyla doğurup babamla tarlaya gitmiş. 6. Kız çocuğu olunca yikilmislar herhalde...
Bana şey gibi geldi,kızartma yapamıyorum deyince (yiyemiyorum dememiş)insan hamileyken başkasının yaptığını daha iyi yer ya,kızartma yapmaya kalkmış.Oğlu da,anne haşlama olsa kokmazdı,çok koktu deyince,sabah namazına kalkınca tavugu koymuş ocağa (fıkra gibi)
O da beğenilmeyince ağlamıştır"ne yapsam yaranamıyorum,elde ne gelinler var,bana da bu düştü"diye:)
ya neden boşandınız ki bebişiniz nasıl peki kaç yaşında yada aylıkHamileyken tam eşimin gelme saatlerinde 7 gibi bir uyku bastırıyordu..Ama nasıl tatlı uyku...Geldiği zaman hep kavga ederdi uyuyorum diye..Hiç anlayışlı olmadı...Ama ben boşadım :)
Sözkonusu vatansa,gerisi teferruat,isabella bunu bilmeyecek mi:)Ona bakarsanız eskiden Kastilyalı Isabella (İspanyol kraliçesi I. Isabel yani) savaş meydanında çocuğunu çadırın içinde doğurup 1 saat sonra atına atlayıp savaşa gidiyormuş. Siz gadınlar da anca yatakta miskin miskin oturun.Kastilyalı Isabella kadınsa siz nesiniz ha???!!
İlgin bir yemek stili
ya neden boşandınız ki bebişiniz nasıl peki kaç yaşında yada aylık
Insanin bir davranışi bütün davranışlarına örnektir ,aynadir .Ben bunu konu sahibine feyz olsun diye yazdım..
10 yaşında benim kızım..Çok oldu bosanali..
Sağolun hepimizi..Ben boşanalı yedi yıl oldu..Ekonomik psikolojik fiziksel şiddet diyelim kısacaYooo sadece merak ettim konu sahibiyle alakası yok sırf bu sebepten değildir tabiki Allah bağışlasın kızınızı
Sen sonuna kadar haklısın kesinlikle öyle bir pişman olup ayaklarına kapanacak ki göreceksin. Asla taviz verme. Böyle aptal bir konudan bu şekilde annesinin gazına gelen adamı kötü bir tabir belki ama sürüm sürüm süründüreceksin. Hem kendi hem o fitneci annesi özürlerini dilemeden pişman olmadan asla ama asla uzlaşma konusunda adımını bile atma. Gerekirse eve o gelmesin sen otur evindeZaten eve gitmeyi düşünmüyorum. Çalıştığım şehre yani evimizin olduğu şehre gidince uç beş gün bir kurumun misafirhanesinde kalmayı düşünüyorum
Arkadasiniz sanirim sallamis. Uzun yillardir yurt disinda yasiyorum bisikletle doguma gidip geleni ne gordum, ne duydum. Her duydugunuza inanmayin.Bir arkdşım isveç te yaşadı, kadınlar doğuma bisikletiyla geliyor, doğum yapnca, bisikletin arkasına ana kucağını koyuyor çıkıyor demişti. Bu derece normal bir olay, bizim ülkede hamileler kendilerinide çevresindekileride bayıyor.
Benim eşimin dedesi hamileliğimde doktora gidiyorum diye (bebegimde down olma olasılığı 63/1 di , normal ileri ultrasonda eklem ve parmakları gorulemiyordu) "bizim zamanımızda hamile kadın ata binip pazara giderdi orada doğurup atla evine dönerdi ,şimdikiler sürekli doktorda"Arkadasiniz sanirim sallamis. Uzun yillardir yurt disinda yasiyorum bisikletle doguma gidip geleni ne gordum, ne duydum. Her duydugunuza inanmayin.
Zaten kadın odaya geçmiş oturmuş ona Aslan kesilmiş adam.anasına yardım etmiyoryaIki gün dayanabilirdiniz bence...
Yemek pişmesin mi evde ?
Sizden pişirmenizi beklememişler...
Odanıza çekilip pencerenizi açıp,dinlenin...
Bilmiyormusunuz erkekler analarının yanında aslan kesilirler...
Keşke sabredebilseydiniz...
Haaa kocanızı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın...
Yaptıkları yanlış ...
Bence arkadaşı abartmış.kadının sancısı tuttu diyelim nasıl sürecek o bisikleti.yada normal Doğum yapınca insan zor yürüyor keza sezeryanda öyle nasıl binip geliyormuş.bence çok saçma.kimin ne yasadigini bilmiyoruz ama, herkes ayni geçirmez, fizyolojik farklar var yani, ben ilk 3 ayda sürekli kilo vermiştim, yakin arkadasimin 1 kez midesi bulanmamisti.. bi arkadasim ilk 3 ayda 7 kilo verdi kizcagiz...
Aklıselim bir yorum. Katılıyorum. Her ilişkide denge olmalı.Ben Doğum yapmadım ama son yıllarda kadınların hamileliği her tür kaprise karşı mazeret olarak kullandığını düşünüyorum. Manikürcüde bir kadın ben hamileyim deyip sıramı istedi geçenlerde ne alakaysa artık. Ama bu konuda konuşulacak eeeen son mesele bu yani. Hamile ya da değil haklı ya da değil velev ki konu sahibi aşşşırı haksız bir huzursuzluk çıkarmış olsun; yalnızken yaparsın tartışmanı terbiye sınırları içinde, biter. Ben bu üründen memnun kalmadım der gibi paketleyip anne evine göndermek hakaret etmek nedir. Eşiniz insan değil konu sahibi hiç alttan almayın bu kadar zorbalık görürken bırakın inceldiği yerden kopsun
O kadınlar için Allaha verecekleri hesabı düşünsün dedeler önceBenim eşimin dedesi hamileliğimde doktora gidiyorum diye (bebegimde down olma olasılığı 63/1 di , normal ileri ultrasonda eklem ve parmakları gorulemiyordu) "bizim zamanımızda hamile kadın ata binip pazara giderdi orada doğurup atla evine dönerdi ,şimdikiler sürekli doktorda"demişti.Bisiklete binip hastahaneye bile gitmesine gerek yokmuş İsveçli hemcinslerimin.Direk pazara alisveris yapmaya gitmeleri yeterli bence,orda dogurup bisiklete binip donerler
Sizinde yorumlarınız çok iticiBana bu kadar uzuun uzuun savunmanıza gerek yoktu, ben eşi değilim eşine savunun :) ben düşüncemin arkasındayım, hamile tripleri itici bana göre. İyi günler