Kayınvalide evinde kavga

Ailemin yanında geçirmem maalesef mümkün değil işten o kadar izin alamam
Eğer ailenin evi ile iş arası mesafe hergün gidilebilecek mesafe ise gidiş gelis yap....

Yok eger uzak ise eve dönme, otele yerleş...

İs için dönecek olsan bile o bunu kendine mecbursun diye değerlendirip egosunu şişirmesin...kendi ailesine de " tıpış tipis döndü" diyemesin....

İki hamilelik yaşadım dediğiniz gibi midem çok bulanıyordu. Fakat gittiğim yerlerde yemek yapılıyordu. Bir gün şikayet etmedim siz yemiyorsunuz diye kimse mi yememeli
Ayrıca ben yemek yapıyorken biri gelip altını kapatsa fena bozulurum!
Bence de
Eşi tam kabalık yapmış ama kayinvalide ne yapsin yemek yemesinler mi
Eti mecbur yapacaklar ona bakarsak kim hoşlanır eti alıp dogramaya çalışmaktan her tarafın et kokmasindan

Keşke ilk gün evde otursalarmis kurban bayramına hep birinci günden sonra baslanir denir boşa değil

Aslinda Eşi gel yemek yapılana kadar biz seninle parka gidelim temiz hava alalim diyebilirdi yada yemek yapilana kadar bir akrabaya gidebilirlerdi ama zaten anlattığı kadarıyla eşi öyle naif düşünecek kibar bir adam değil

Koku olayında sende kendine göre haklısın kvde de haklı.
Asıl sorun eşinde.
Hayatım evi koku sarmış artık, sen kahvaltılık yiyorsun da insanlar yemek yemek ister gel senle az dolaşıp temiz hava alalım evden de yemek kokusu azalınca annemle haberleşir öyle döneriz eve zaten nasılsa yarın sizinkilere geçicez idare edelim şimdilik bu şekilde" diyebilirdi seni çanta gibi otogara bırakıp gideceğine.
+10000000

Seni resmen kovmuş bu nasıl davranış ya gerçekten sınır bozucu.kvn gaza getirmiş resmen.tabi esin de gaza gelmeseydi.ama erkekler çok anlamayabilir o ayrı konu sana basit bir tepki verebilirdi doğru düzgün konuşabilirdiniz bu kadar büyümesi garip

Bence de
Eşi tam kabalık yapmış ama kayinvalide ne yapsin yemek yemesinler mi
Eti mecbur yapacaklar ona bakarsak kim hoşlanır eti alıp dogramaya çalışmaktan her tarafın et kokmasindan

Keşke ilk gün evde otursalarmis kurban bayramına hep birinci günden sonra baslanir denir boşa değil

Aslinda Eşi gel yemek yapılana kadar biz seninle parka gidelim temiz hava alalim diyebilirdi yada yemek yapilana kadar bir akrabaya gidebilirlerdi ama zaten anlattığı kadarıyla eşi öyle naif düşünecek kibar bir adam değil

Ama ya kızartma da yapmayabilir bence fırında gayet güzel kızartma oluyor gebe kaldığımdan beri bende evde 2 kez felan yaptım sanırım kokusu hiç hoş değil.
Sabahın 6 sında tavuk haşlama da normal gelmedi bana

Eşim ben uyurken sucuklu yumurta yaptı diye adamı evden kovuyordum bütün günüm kötü geçti insan cam pencere açar dimi ama

Hamileligimin ilk ayi ailelerin yanina kurban bayramina izne gitmistik,hic biseye elimi surmedim ,benim yuzumden de kimse et yememezlik yapmaz sonucta ama disarda yada baska odadaydim kapilar kapatip..gercekten feci bir bulantiydi,normal hastalik halleri gibi degildi ogurup duruyordum.cok iyi anliyorum sizi .allah yardimciniz olsun

Ama ya kızartma da yapmayabilir bence fırında gayet güzel kızartma oluyor gebe kaldığımdan beri bende evde 2 kez felan yaptım sanırım kokusu hiç hoş değil.
Sabahın 6 sında tavuk haşlama da normal gelmedi bana

Eşim ben uyurken sucuklu yumurta yaptı diye adamı evden kovuyordum bütün günüm kötü geçti insan cam pencere açar dimi ama
Anlayışlı insanlar olsaydı kayinvalidesiyle kocası zaten işler bu raddeye gelmezdi
Ama yemek yapilirken kadının dışarı çıkması kocasının aklına gelmeliydi
Bu arada
Hakikatten ya sabahın altısında neyin tavuguymus bu

Anlayışlı insanlar olsaydı kayinvalidesiyle kocası zaten işler bu raddeye gelmezdi
Bu arada

Kocasının evet aklına gelebilirdr gebelikte sabah uyanmak bazen çok zor olabiliyor inan ki gece uyumadığın zaman oluyor nereye gidecek
Anlayışsız bir eş ve kayınvalide kesinlikle
Sabahın 6 sında tavuk haşlama mantığını çözemedim kurban niyetine mi kesti ayrı bir konu
Çok ilginç bir aile yapısı kesinlikle ben desem ben kaldıramıyorum kayınvalide bahçenin en uç tarafına gider yapar biliyorum kadını ama benm eşim daha duyarsız annesi uyarıyor mesela

Bu arada
Düşünce ve terbuyeden yoksun insanlar demek ki
Ama hiç şaşırmadım çünkü
9 ay hamilelikte sadece tavuktan tiksindim o sürede ailesine 9 kere ancak gitmişizdir ama her gittiğimizde tavuk yaptı
Sonrada aaaaa sen tavuk yemiyor musun dedi . Bazı kadınlar gelinleri kendilerine kuma olarak görüyorlar .

Ama hiç şaşırmadım çünkü
9 ay hamilelikte sadece tavuktan tiksindim o sürede ailesine 9 kere ancak gitmişizdir ama her gittiğimizde tavuk yaptı
Sonrada aaaaa sen tavuk yemiyor musun dedi . Bazı kadınlar gelinleri kendilerine kuma olarak görüyorlar .

Ne insanlar var Ya

Ama hiç şaşırmadım çünkü
O kadın seninde torununu taşıyor ne vicdansiz insanlar var be

Bu bulantiyi yaşamayan asla bilmez ben en cok etli yemekleri seven bir insanken 2 hamileliğinde de 15. Haftaya kadar hiçbir hayvansal gıda tuketemedim.Hatta TV de reklamı bile tiksindiriyordu. arkadaşlar iş yerinde yemek muhabbeti yaparken ölecek gibi oluyordum.Hic nazlı bir insan da değilim yaşamayan bilmez gerçekten benim eşim de yemek yapmıyorum diye söylenip duruyordu ben de o dönem nefret ettim kendisinden.Sixin eşinizin de otogara bırakması çok ayıp kötü olmuş ama yorumların bir kısmını okudum kadın arkadaşlardan bile bu hassasiyetinizi anlamayanlar olmuş hayırlısı olsun diyorum

Ama hiç şaşırmadım çünkü
Bu arada sizi anlıyorum ben bekarim ama bir ara koku duyarlılığı gelişti bende hastalık sebebiyle
Sabah yataktan af edersin istifra ederek uyanıyordum
Her şey çok iğrenç geliyordu yemek yerken özellikle tavuk yumurta et
Sadece peynir ekmek domates ve bir de yoğurtlu makarna yiyebiliyordum
Allah gerçekten insani iyi niyetlilerle kendi gibilerle karsilastirsin

canım Allah sana sağlık bebeğine kuvvet versin.. üzülme erkekler annenin yanında ablanın yanında değişebilir. isteğim evliliğinin bitmemesinden yana çünkü senin için de bebeğin için de zor olur. umarım eşin hatasını anlar, iki tarafı da idare etmeyi bilir. edemiyorsa da çok fazla biraraya getirmesin. üzülme,herkesde bir dert.. sen hep güzel düşün:KK68:

Hayır canım katiyen bütün erkekler eşler seninki gibi değil asla da olamaz o nasıl bir terbiyesizlik bayram günü hamile karısıyla bahaneyle kavga edip seni hem herkese rezil etmiş hem de otogara atmış gitmiş inanılır gibi değil ailene de rezil olmuşsun çok ayıp olmuş ailenede, sepet gibi göndermiş seni, bu adam mı çocuğuna baba olacak? nerden buldun bu hasta ruhlu adamı süründürrr asla affetme!

Eşin annesinin yanında cengaver kesilmiş. Keşke mide bulantına sebep olan koku olduğunda kv den kendin rica etseydin, kapıyı örtsek ya da camı açsak olur mu ben çok kötü oldum diye. Veya çıkıp balkonda bir yerde hava alsaydın.
Ben sigara kokusuna hiç dayanamıyordum. Eşim sağolsun günde 2 taneden fazla içmezdi ki onun için de dışarı çıkar geldiğinde de hemen üstünü başını değiştirirdi üzerine sinmişse rahatsız olmayayım diye. Ama sülalesi çok duyarsız böyle konularda. Ygmr sigarayı bıraktın mı diyorlar, evet diyip kokusundan ne kadar rahatsız olduğumu anlatıyorum. Hımmm diye cevap verip çıkarıp sigara yakarlardı. Eşim bir söyledi iki söyledi. Baktı her seferinde umursayan yok biri sigara yaktığı zaman sen karşı odaya geçip kapını ört uzan biraz diyordu anlasınlar diye. Anlıyorlar mıydı? Hayır..

Eşin baya baya abartmış, ben olsam özür dileyene kadar yüzüne bakmam

Bu arada sizi anlıyorum ben bekarim ama bir ara koku duyarlılığı gelişti bende hastalık sebebiyle
Sabah yataktan af edersin istifra ederek uyanıyordum
Her şey çok iğrenç geliyordu yemek yerken özellikle tavuk yumurta et
Sadece peynir ekmek domates ve bir de yoğurtlu makarna yiyebiliyordum
Allah gerçekten insani iyi niyetlilerle kendi gibilerle karsilastirsin

Ben kızım için şöyle dua ediyorum
Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın
amin

Eşiniz çok ama çok ayıp etmiş. Peki siz bu durumda ne yapamyı düşünüyorsunuz? Yani kolah affedilir gibi durmuyor yaptığından iyice pişman olana kadar hatasını gerçekten anlayana kadar affetmeyin!!'

X