- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
-
- Konu Sahibi Minigimibeklerken
Evet evet gördükleri 1 2 kadını örnek veriyorlar vallahi keşke ben de gidip doğurup gelsem çok isterim ama olmuyor işte kimse o sıkıntıları çekmek istemez ki bunun adına premses sendromu diyor bazıları çok gülünç ne diyeyim ki anlatsan da anlamazlar yasamamışlar çünkü!Her milletten hamile bulmaları da ilginç ötesi ben eltim için kızlar dedim ki hamilelikte bacak ağrısı olur mu şuan 10+2yim kisten dolayı bacağım uyuşuk toplalladığım oluyor
Ailemin yanında geçirmem maalesef mümkün değil işten o kadar izin alamamEşiniz,önceki konularınıza da göz attım ve anladığım şu;problemli biri.Sizin ve bebeğinizin sağlığı açısından gebelik döneminizi ailenizin yanında geçirmeniz en sağlıklısı olur gibi duruyor.Kayınvalide meselesi sanki bardağı taşıran son damla olmuş gibi
Hem Isveç bilimadamları araştırmış istatistik yapmışlar buna göre türk kadınları yapı olarak bir-çok milletten daha güçlü ve....he tamam o zaman
Yokmuş nooption,ben de bilmiyordum,aydınlandım resmenkonu buraya nasıl geldi takip edemedim.
türklerden başka hamileyken midesi bulanan başka millet kadını yokmuymuş?
İlk Sayfa da yazıyor yalnış hatırlamıyorsam sanki dünya da bir tek biz turkiyede ki kadınların midesi bulanıyor etrafımızda ki herkesi bezdiriyormusuz. Ne desem bilemedim tek tek bütün dünya kadınlarını kontrol edip analiz edip yorumlamislar bu nasıl bir düşünce çözemedim.
O bana kes sesini diye bağırınca bende ona bağırdım ya ondan rezil etmişim. Benim ailemi zaten bu olaydan önce aramıştı. Akşam ben babamı arayıp beni otogardan alır mısın dedikten sonra babam onu arayıp noldu demiş. Ailemin yanına gidicem dedi bekle birlikte gidelim dedim beklemedi demiş tamamen yalan. Otogarda da o kadar nefret doluyken aramak gelmedi zaten içimden
Ya sorma öyle büyük beceridir ağızdan yetmediği gibi burundan fiskirtarak kusmak :) zorla da olsa bunu başaran bir milletiz bütün madalyalar kupalar bizebak sen şu türk kadınlarına zorla kendilerini kusturuyorlar demek cık cık cık
Çalışıyorsanız çok doğru.Ancak eşinizle ilgili bir gerilim var çünkü çözüm bulmak yerine olayı iyice karmaşık hale getirmiş sonuçta durumunuzu en iyi kendiniz tartabilirsiniz.Ailemin yanında geçirmem maalesef mümkün değil işten o kadar izin alamam
Evet evet gördükleri 1 2 kadını örnek veriyorlar vallahi keşke ben de gidip doğurup gelsem çok isterim ama olmuyor işte kimse o sıkıntıları çekmek istemez ki bunun adına premses sendromu diyor bazıları çok gülünç ne diyeyim ki anlatsan da anlamazlar yasamamışlar çünkü!
Maddi anlamda sıkıntım yok çok şükür param olduğunu zaten bilir ondan o konuda birşey demediKes sesini diye bağırmış zaten karşılık vermen zoruna gitmiş çünkü annesi ya biraz erkeklik egosunu okşamanı istemiş beyin sanırım
Ailene yalan söylemesi hoş değil tabiki anlatsaydın doğrusunu gelip alması o kdr kolay olmasın Bi zahmet
Ben kayınvalide ye de bağırdım yeri geldi eşime de bağırdım onların yanında fakat şuan da pişmanlık duyuyorum açıkcası ne gerek var otur evinde kavganı yap o annesinin yanında egosunu okşasın diyorum çünkü o odaya girince burnundan getiriyorum Bi dahakine kaşımdan gözümden anlıyor
Tabi ki burda seni suçlamıyorum haklısın sonuna kdr seni otogara yalnız bırakması çok büyük bir hata eve nasıl döneceksin para verdi mi bunu görmedim ben hiç
Maddi anlamda sıkıntım yok çok şükür param olduğunu zaten bilir ondan o konuda birşey demedi
Aileme anlattım onlarda bu kadar basit mide bulantısının bu noktaya gelebildiğine şaşırdılarAilenle ne konuştun ne dediler ?
Geçmiş olsun canım her gebeliğin bir zorluğu var çok imrendim ben hiç sıkıntısız gebelik geçirip güle oynaya doguma giden kadınlara. Öyle olma için neler yapmazdım sanki bu halimizden zevk alıyormuş gibi genelleme yapılması çok can sıkıcı.Şey şuanda bende premses sendromu yaşıyorum ve mutluyum bozan yakarım 
Ağrım var kistim patlasa da ameliyata alsın dediğim an çok yoruldum gerçektenyatağıma yatıp uyumak varken şuan ağrım vvar
Aileme anlattım onlarda bu kadar basit mide bulantısının bu noktaya gelebildiğine şaşırdılar
Zaten eve gitmeyi düşünmüyorum. Çalıştığım şehre yani evimizin olduğu şehre gidince uç beş gün bir kurumun misafirhanesinde kalmayı düşünüyorumBilmiyorum ne kdr dayanıklısın ama Bn eve almazdım en azından 2 gün
Geçmiş olsun canım her gebeliğin bir zorluğu var çok imrendim ben hiç sıkıntısız gebelik geçirip güle oynaya doguma giden kadınlara. Öyle olma için neler yapmazdım sanki bu halimizden zevk alıyormuş gibi genelleme yapılması çok can sıkıcı.
Bu durumun için doktor birşey önermesi mi zordur gerçekten benim de hep bacaklarım ağrıyor halen az yürüsem sızlıyor Allah sağlık sıhhat versin inşaAllah bir an önce iyileşirsin.
Zaten eve gitmeyi düşünmüyorum. Çalıştığım şehre yani evimizin olduğu şehre gidince uç beş gün bir kurumun misafirhanesinde kalmayı düşünüyorum