söylediklerinizde haklısınız ben bu değildim aslında çok dişli biriyimdir ama sevdiğim için onun ailesinde sebeyim dedim sevdireyim dedim . insan kendi gibi davanmayonca pişmanlık yaşıyır . bundan osnra asal ezilmicem işte görmücem . sadece nişanlımla mutlu olmaya bakıcam aile faktörünü işin içine katmıcam
Evet... Öylesindir umarım...nasıl çıkarıcam dişleirmi
AhahahaEvet... Öylesindir umarım...
Ben hemşirwyim borcu birlikte ödedik hala diyo herşeyi benm oğlum yaptı ben yaptım die sanki bizim cebimizdeki para onların hepsi aynı yaEsyalara karisan kv ne kadar cok varya benimkide yapmisti aynisini suan kulladigim koltugun fotosunu 10 kere gostermeme ragmen hani bak bunu begeniyorum diye kadin iki gun sonra gitti kendi basina ogluyla gidip koltuk takimi bakmis geldi bana soyluyo istemiyorum ne istedigimi biliyorum benim begenmem onemli dedim sonra ben sana saka yaptim dedi ama ogun hep beraber biyere gittik burnumuzdan getirdi sozde saka yapmis ya bi senelik evliyken bile benim istedigim and koltugu almadin diye soyleniyordu ki herseyi esim yapti kardeslerin and onlarin takisini bile ama sorsaniz herseyi onlar yapti bide kadin pesimden Kostu aylarca hergun arayip istemeye gelelim diye ona ragmen herseyde sikinti yasatti aglatti halada ugrasmaya devam ediyo bide bu durumda bu kv neler yapmaz o anneci olmayan oglanda evlenirseler anamda anam babamda babam der durur su gunleride yuzune vurur
Cannim gecmis olan bir mesele icin sonradan tepki verme. Anlik sinirle hareket etme ve asiri tepki vermekten sakin. Kin beslemene gerek yok. Hele onceden olmus bir olay icin. Artik bundan sonraki hareketlerine dikkat edeceksin. Nisanlina gidip durup dururken ben senin annenle gorusmem falan deme. Agirbasli ol cok evlilik meraklisi gibi gozukme. Bir seyler yaparken ailenle beraber adim at. Bak nisanlin her seyi ailesiyle yapiyor. Daha once de yazdim. Atiyorum oturmaya mi cagiracaksin kayinvalidene degil nisanlina soyle. Baslica muhattabin nisanlin olsun.sizce telden silmeli miyim . yani bana bi akıl verin bana yaptıklarına sustum ama içimde kaldı haksızlığa uğramak . öyle bir sey yapayım ki tepkimi belli edeyim. Bazen diyorum içimdeki her seyi yazayım . ama öyle de ezik gibi olacak zaten yeterince ezik gibi davarndım
not bana whatasapptan gondermeler yapıyordu , facebooktanda
evet saatimi yzuugumu elbsemi makyaj malzemelerimi hep o aldı parası kalmadı . ona minnettarımmIstemeye gelmeyen insanlara nişan diye tutturmuşsun. Uni son sınıf nişan yapmak için geç bir zaman değil bence. Bir de aşırı ve gereksiz bir samimiyet var seninle nişanlının ailesi arasında ama ailen tanımıyor. Keşke önce bir tanışma organizasyonu yapsaydınız.
Olan olmuş artık ama bundan sonra biraz mesafe koyup evlilik için bekleyin derim ben.
Bir de ben çocuğa üzüldüm ya telefon alacağı parayla gidip yüzük elbise almış falan..
Hadi yüzük neyse de elbisen makyaj malzemen yok muydu da nişanlına aldırdın. Bana yaptığın bütün her şey saçma geldi...evet saatimi yzuugumu elbsemi makyaj malzemelerimi hep o aldı parası kalmadı . ona minnettarımm
yoktu . zaten niyese senin gibiler havadan atıp duruyor . ne bu ya . yorumyazanlara da hep bir ezme cabası . basamak olarak kullnmak istiyor millet birbirini . hayatta yaptığı eziklilkleri burada baskasını ezmeye calısarak kapatmaya çalısıyor . hepimiz kadınız . kim oluyoruz ki abuk sabuk konusuyoruz . sanane hem aldırdıysam benim nişanlım . alır veya almaz . sen hangi sıfatla sacma buluyorsunHadi yüzük neyse de elbisen makyaj malzemen yok muydu da nişanlına aldırdın. Bana yaptığın bütün her şey saçma geldi...
32 yaşındayım evliyim ve kızım var. 28imde evlendim. Sevgili eşime saçma sapan hiç bir şey aldırmadım evlenmeden önce. Nişan kıyafetlerimizi de kendimiz aldık. Sen adama kıyafer aldırdın eyvallah da adama nişan için takım elbise aldın mı? Ve kızım okul bitmeden evlenicem diye tuttursa elin adamına yerin dibine girerim. Bir de şirinlik için elin adamının anasının evini temizlemek... temizlikçi misin gelin mi ona karar ver...yoktu . zaten niyese senin gibiler havadan atıp duruyor . ne bu ya . yorumyazanlara da hep bir ezme cabası . basamak olarak kullnmak istiyor millet birbirini . hayatta yaptığı eziklilkleri burada baskasını ezmeye calısarak kapatmaya çalısıyor . hepimiz kadınız . kim oluyoruz ki abuk sabuk konusuyoruz . sanane hem aldırdıysam benim nişanlım . alır veya almaz . sen hangi sıfatla sacma buluyorsun
ben buraya senin gibiler kararlarımı sorgulasın diye değil içimi dökmek için yazdım . bunu bir det olarak gördüğüm için . sana bu hakkı vermek için değil32 yaşındayım evliyim ve kızım var. 28imde evlendim. Sevgili eşime saçma sapan hiç bir şey aldırmadım evlenmeden önce. Nişan kıyafetlerimizi de kendimiz aldık. Sen adama kıyafer aldırdın eyvallah da adama nişan için takım elbise aldın mı? Ve kızım okul bitmeden evlenicem diye tuttursa elin adamına yerin dibine girerim. Bir de şirinlik için elin adamının anasının evini temizlemek... temizlikçi misin gelin mi ona karar ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?