Nişan olmadan yüz göz olmuşsunuz, ailenizin konuşacağı seyleri siz konuşmuşsunuz. Burası Türkiye maalesef burda insanlar böyle. Sürekli özür dileyip ev temizlemişsiniz. Ne gerek var? Ayrıca yasınız da küçük. Üniversite son sınıf nişan içim asla uygun degil bence. Aileyle tanışmak için cok acele etmissiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kayınvalide derdim
- Konu Sahibi minta123
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.203
- 798
Bu yurdum kadininin koca meraki nolacak merak ediyorum
Bir koca icin yapmadiginiz sey kalmamis, sirtinda da tasi bari, zorla bir seyler yaptirmaya calisip calisip sonra ozur dilemissin
Yani yeter ki beni alin demissin
Olmaz
Daha ogrencisin bi bismillah yahu, bir bitsin okul,para kazan birseyler yap. Nedir bu koca koca?
Bir koca icin yapmadiginiz sey kalmamis, sirtinda da tasi bari, zorla bir seyler yaptirmaya calisip calisip sonra ozur dilemissin
Yani yeter ki beni alin demissin
Olmaz
Daha ogrencisin bi bismillah yahu, bir bitsin okul,para kazan birseyler yap. Nedir bu koca koca?
- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
- 18
söylediklerinizde haklısınız ben bu değildim aslında çok dişli biriyimdir ama sevdiğim için onun ailesinde sebeyim dedim sevdireyim dedim . insan kendi gibi davanmayonca pişmanlık yaşıyır . bundan osnra asal ezilmicem işte görmücem . sadece nişanlımla mutlu olmaya bakıcam aile faktörünü işin içine katmıcam
- 1 Kasım 2016
- 1.151
- 2.834
- 48
söylediklerinizde haklısınız ben bu değildim aslında çok dişli biriyimdir ama sevdiğim için onun ailesinde sebeyim dedim sevdireyim dedim . insan kendi gibi davanmayonca pişmanlık yaşıyır . bundan osnra asal ezilmicem işte görmücem . sadece nişanlımla mutlu olmaya bakıcam aile faktörünü işin içine katmıcam
Evet... Öylesindir umarım...nasıl çıkarıcam dişleirmi
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
AhahahaEvet... Öylesindir umarım...
- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 32
Ben hemşirwyim borcu birlikte ödedik hala diyo herşeyi benm oğlum yaptı ben yaptım die sanki bizim cebimizdeki para onların hepsi aynı yaEsyalara karisan kv ne kadar cok varya benimkide yapmisti aynisini suan kulladigim koltugun fotosunu 10 kere gostermeme ragmen hani bak bunu begeniyorum diye kadin iki gun sonra gitti kendi basina ogluyla gidip koltuk takimi bakmis geldi bana soyluyo istemiyorum ne istedigimi biliyorum benim begenmem onemli dedim sonra ben sana saka yaptim dedi ama ogun hep beraber biyere gittik burnumuzdan getirdi sozde saka yapmis ya bi senelik evliyken bile benim istedigim and koltugu almadin diye soyleniyordu ki herseyi esim yapti kardeslerin and onlarin takisini bile ama sorsaniz herseyi onlar yapti bide kadin pesimden Kostu aylarca hergun arayip istemeye gelelim diye ona ragmen herseyde sikinti yasatti aglatti halada ugrasmaya devam ediyo bide bu durumda bu kv neler yapmaz o anneci olmayan oglanda evlenirseler anamda anam babamda babam der durur su gunleride yuzune vurur
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
okurken cok evlenen arkadasim oldu da biri de gidip böyle yapmadi.
Akli basinda olmak yasla ilgili degil.
Ben 16 yaşındayken de ayni adamlaydim 24 yaşındayken de..
annesi cok küçükken benimle tanismak istemişti de kabul etmemiştim.
Nisan öncesi iki kere görüştüm.
Bir kere onun is yerine bir kere de o benim is yerime iade-i ziyarete geldi.
nişandan ta kaç ay sonra evlerindeki işlere YARDIM ettim.
olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum.
bundan sonrasında nasıl bir ilişkiniz olmalı?
bunu oturup dengesini kurabilmelisiniz.
nişanlanmışsınız.
nişanlınız sizden daha dikkatli davranmalı. hem sizin hem de kendi ailesine orta bir davranış sergilemeli.
nişanlılıkta yeri gelir sizin düşünemediğiniz bir seyi ailem bunu sever gönüllerini alalım deyip hediye alır verir.
sizde aynısını yaparsınız.
iki aileye de saygı cercevesinde eşit ölçülerle yaklaşın.
siz her şeyi başa alacağım deseniz bile başa alamazsınız. yanlış iliklenmiş bazı düğmeler!
Akli basinda olmak yasla ilgili degil.
Ben 16 yaşındayken de ayni adamlaydim 24 yaşındayken de..
annesi cok küçükken benimle tanismak istemişti de kabul etmemiştim.
Nisan öncesi iki kere görüştüm.
Bir kere onun is yerine bir kere de o benim is yerime iade-i ziyarete geldi.
nişandan ta kaç ay sonra evlerindeki işlere YARDIM ettim.
olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum.
bundan sonrasında nasıl bir ilişkiniz olmalı?
bunu oturup dengesini kurabilmelisiniz.
nişanlanmışsınız.
nişanlınız sizden daha dikkatli davranmalı. hem sizin hem de kendi ailesine orta bir davranış sergilemeli.
nişanlılıkta yeri gelir sizin düşünemediğiniz bir seyi ailem bunu sever gönüllerini alalım deyip hediye alır verir.
sizde aynısını yaparsınız.
iki aileye de saygı cercevesinde eşit ölçülerle yaklaşın.
siz her şeyi başa alacağım deseniz bile başa alamazsınız. yanlış iliklenmiş bazı düğmeler!
- 1 Aralık 2012
- 1.209
- 1.356
- 333
Bak simdi kuzum biz bissuru eltiyiz.. Hepimiz ayni binadayiz.. En büyük olan eltim ayni sen gibiydi ve hala daha öyle ve onun lafina kaynanam ne saygi duyar ne yaptigina saygi duyar hicbirseyini begenmez.. Onu hep yoksayar ki yaşı da bayağı var!!!
Ama ben de dahil diger gelinleri ise hayir demesini bilen onun istedigi gibi olmayan kendini bilen ezdirmeyen karakterleriz..
Bizim ise her dedigimize onem verir her yaptigimizi begenir yerlere goklere sigdiramaz..
Buyuk eltimizide koruruz elimizden geldigince acidir ki kayinvalidemize karsi savunuruz..
Çünkü anne gibi olmaz cogu kayinvalideler kendini savunmak durumunda birakir insani..
Sen sen ol asla gidip evini temizleme daha sen evli bile degilsin ona tatli yapip durma..
O sana kirildiysa ben de kirildim de geri cekil..
Bak aradaki ince noktayı kacirma kimse sana terbiyesizlik yap demez burada kendini ezdirme mesafen ile gereken cevabi ver gerekli sekilde haddini bildir sesin ciksin ..
Baska türlü asla ama asla anlasamaz hep üzülürsun...
Ama ben de dahil diger gelinleri ise hayir demesini bilen onun istedigi gibi olmayan kendini bilen ezdirmeyen karakterleriz..
Bizim ise her dedigimize onem verir her yaptigimizi begenir yerlere goklere sigdiramaz..
Buyuk eltimizide koruruz elimizden geldigince acidir ki kayinvalidemize karsi savunuruz..
Çünkü anne gibi olmaz cogu kayinvalideler kendini savunmak durumunda birakir insani..
Sen sen ol asla gidip evini temizleme daha sen evli bile degilsin ona tatli yapip durma..
O sana kirildiysa ben de kirildim de geri cekil..
Bak aradaki ince noktayı kacirma kimse sana terbiyesizlik yap demez burada kendini ezdirme mesafen ile gereken cevabi ver gerekli sekilde haddini bildir sesin ciksin ..
Baska türlü asla ama asla anlasamaz hep üzülürsun...
- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 32
Bence sen bu cokcuktan ayril hatta kac hic arkana bile bakma malesef evlendiginde anneci degil dedigin kocan nasil anneci oluyo nasil eziliyosun goreceksin simdiden byleyse evlenince neler olur sen kendinj ezdirmeye baslamissjn bile yazik olur valla hem senin ailenede yazik dogru duzgun bi isteme bile yapmamislar ne demek arayiota altin yapamayiz demek bunlar aeni cantada keklik gormus nasil olsa her istedigimizi yapiyo diye sen bunlara mecburmusun kuzum bide universite okuyosun gelecegini hic karartma derim
- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
- 18
sizce telden silmeli miyim . yani bana bi akıl verin bana yaptıklarına sustum ama içimde kaldı haksızlığa uğramak . öyle bir sey yapayım ki tepkimi belli edeyim. Bazen diyorum içimdeki her seyi yazayım . ama öyle de ezik gibi olacak zaten yeterince ezik gibi davarndım
not bana whatasapptan gondermeler yapıyordu , facebooktanda
- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
- 133
Cannim gecmis olan bir mesele icin sonradan tepki verme. Anlik sinirle hareket etme ve asiri tepki vermekten sakin. Kin beslemene gerek yok. Hele onceden olmus bir olay icin. Artik bundan sonraki hareketlerine dikkat edeceksin. Nisanlina gidip durup dururken ben senin annenle gorusmem falan deme. Agirbasli ol cok evlilik meraklisi gibi gozukme. Bir seyler yaparken ailenle beraber adim at. Bak nisanlin her seyi ailesiyle yapiyor. Daha once de yazdim. Atiyorum oturmaya mi cagiracaksin kayinvalidene degil nisanlina soyle. Baslica muhattabin nisanlin olsun.sizce telden silmeli miyim . yani bana bi akıl verin bana yaptıklarına sustum ama içimde kaldı haksızlığa uğramak . öyle bir sey yapayım ki tepkimi belli edeyim. Bazen diyorum içimdeki her seyi yazayım . ama öyle de ezik gibi olacak zaten yeterince ezik gibi davarndım
- 21 Temmuz 2016
- 1.603
- 2.138
- 63
- 38
Istemeye gelmeyen insanlara nişan diye tutturmuşsun. Uni son sınıf nişan yapmak için geç bir zaman değil bence. Bir de aşırı ve gereksiz bir samimiyet var seninle nişanlının ailesi arasında ama ailen tanımıyor. Keşke önce bir tanışma organizasyonu yapsaydınız.
Olan olmuş artık ama bundan sonra biraz mesafe koyup evlilik için bekleyin derim ben.
Bir de ben çocuğa üzüldüm ya telefon alacağı parayla gidip yüzük elbise almış falan..
Olan olmuş artık ama bundan sonra biraz mesafe koyup evlilik için bekleyin derim ben.
Bir de ben çocuğa üzüldüm ya telefon alacağı parayla gidip yüzük elbise almış falan..
- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
- 18
evet saatimi yzuugumu elbsemi makyaj malzemelerimi hep o aldı parası kalmadı . ona minnettarımmIstemeye gelmeyen insanlara nişan diye tutturmuşsun. Uni son sınıf nişan yapmak için geç bir zaman değil bence. Bir de aşırı ve gereksiz bir samimiyet var seninle nişanlının ailesi arasında ama ailen tanımıyor. Keşke önce bir tanışma organizasyonu yapsaydınız.
Hadi yüzük neyse de elbisen makyaj malzemen yok muydu da nişanlına aldırdın. Bana yaptığın bütün her şey saçma geldi...evet saatimi yzuugumu elbsemi makyaj malzemelerimi hep o aldı parası kalmadı . ona minnettarımm
- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
- 18
yoktu . zaten niyese senin gibiler havadan atıp duruyor . ne bu ya . yorumyazanlara da hep bir ezme cabası . basamak olarak kullnmak istiyor millet birbirini . hayatta yaptığı eziklilkleri burada baskasını ezmeye calısarak kapatmaya çalısıyor . hepimiz kadınız . kim oluyoruz ki abuk sabuk konusuyoruz . sanane hem aldırdıysam benim nişanlım . alır veya almaz . sen hangi sıfatla sacma buluyorsunHadi yüzük neyse de elbisen makyaj malzemen yok muydu da nişanlına aldırdın. Bana yaptığın bütün her şey saçma geldi...
32 yaşındayım evliyim ve kızım var. 28imde evlendim. Sevgili eşime saçma sapan hiç bir şey aldırmadım evlenmeden önce. Nişan kıyafetlerimizi de kendimiz aldık. Sen adama kıyafer aldırdın eyvallah da adama nişan için takım elbise aldın mı? Ve kızım okul bitmeden evlenicem diye tuttursa elin adamına yerin dibine girerim. Bir de şirinlik için elin adamının anasının evini temizlemek... temizlikçi misin gelin mi ona karar ver...yoktu . zaten niyese senin gibiler havadan atıp duruyor . ne bu ya . yorumyazanlara da hep bir ezme cabası . basamak olarak kullnmak istiyor millet birbirini . hayatta yaptığı eziklilkleri burada baskasını ezmeye calısarak kapatmaya çalısıyor . hepimiz kadınız . kim oluyoruz ki abuk sabuk konusuyoruz . sanane hem aldırdıysam benim nişanlım . alır veya almaz . sen hangi sıfatla sacma buluyorsun
- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
- 18
ben buraya senin gibiler kararlarımı sorgulasın diye değil içimi dökmek için yazdım . bunu bir det olarak gördüğüm için . sana bu hakkı vermek için değil32 yaşındayım evliyim ve kızım var. 28imde evlendim. Sevgili eşime saçma sapan hiç bir şey aldırmadım evlenmeden önce. Nişan kıyafetlerimizi de kendimiz aldık. Sen adama kıyafer aldırdın eyvallah da adama nişan için takım elbise aldın mı? Ve kızım okul bitmeden evlenicem diye tuttursa elin adamına yerin dibine girerim. Bir de şirinlik için elin adamının anasının evini temizlemek... temizlikçi misin gelin mi ona karar ver...