kayınvalide derdim

Kendini ezdirme, sonun benim gibi olur bak

Niye kv'nin evini temizliyorsun? Sen hemen kendi kendini hizmetçi gelin moduna sokmuşsun. Gereksiz özürler havada uçuşuyor. Bence de çook aceleci davranıyorsun.

Aynen öyle,bizde de annem ben ve eşim salon takımı bakmaya gittik,bi takima bayildik,annem pazarlık yaptı aldik.Ertesi gün aradı resmen haykirarak numaradan ağladı anneme..annem şok oldu.Eşime bile kizmis vay efendim "neden beni de cagirmadiniz".Para yok dedi sonradan kayinvalidemin kendine ait bankada 20bin kadar (ki bu neredeyse 2 yıl önce) birikimi oldugunu esim agzindan kaçırdı iste o zaman fena bozuldum,bir daha da eskisi gibi olmadı hiçbir şey.Benim ihtiyacim yok onlara,o yüzden tenezzül etmem hicbir seylerine.Kv ha oğlum yapmış ha ben yapmışım mantığıyla hareket ediyordu buyuk ihtimal ama o kadar bencil ki oğlunun kendileri adina yaptığı harcamalar su an bizim yaşadığımız duruma getirdi,yani bu haneden gitti,bunu hiç düşünmedi.Zerre yardimlari olmadı gercekten bunlari kimseye anlatmadik etrafimizdaki..Anlatsak millet ayıplardı.O yuzden hic kafa yormaya gerek yok,mesafe koymak en iyisi bu durumlarda.

hayr tanısmaya gelmeyeceklerdiki ısrar ettim ben direk istemeye gelip nişanı takacaklardı . onalrın demesi gerekiyor ne allaım edelim biz erekk tarfı oarak diye öyle değil mi
Hatayi siz yapmissiniz tanismaya gelmeye onlar ısrar edecekler siz deyil.Direkt gelip nisan takmak da nedir bakalim senin ailen bu aileyi beyenecek mi kabul edecek mi.Sen böyle yaparak kendi ailene söz hakki tanimamissin.Bundan sonra erkek tarafi seni hiç önemsemez..Annen kizmadi mi sana sen böyle kaya kovugundan mi ciktin.Ben senin annenin yerinde olsam seni fena yapardim.Kesinliklede evlenmene izin vermezdim.

Ezdirme kendini bak sonra tependen inmezler evlenince hizmetci muamelesi yaparlar sen kendini naza cek niye onlar nazlaniyor kiz evi naz evidir derler

sanki sen erkek tarafı gibi olmussun bu kadar samimi olma ailen konussun nişan dugun alısverıs işini çok seviyosan dogru ınsansa deiş biraz yok annesi gibiyse ayrıl yol yakınken

Kız niye öğrenciyken nişan ve detaylarını istedin adamlar mecbur değilki çok istiyorsanız işe girer öyle yapardınız sen bişeyleri istedikçe naza cekmişler kv deden özür diledikçe G.tü kalkmış, sen günde yüz defa özür dile her gün evini temizle iyi gelinmi direk sanıyorsun, kork o kv deden dikkatli ol
Nişan istemekte onlardan bişiler beklemekte sen haksızsın ama.

bendaha hazır hissetmiyorum

Ne sacma ya sanki kendi evleniyor.

seyi unutma kararıaldım iyi bir gelin olmak için

Iyi de kendini ezdirmeye baslamissin bile. evini temizleyip tatli yapmak da ne ? sonra başın ağrır. Ayrica şu gelin modundan kızlarımız ciksin ki toplum da buna alissin. İyi olmak değil ki bu. Gelinlik yapma olayina hic gerek yok. bi bizim ulkede var galiba bu. Ayrica hep hakli oldugun yerde özürler dilemissin kadinin da bi yeri kalkmis. bence artik tavrini koy. yani illa sert olmasi gerekmiyor. gulerekten acik ve net söyleyebilirsin düşüncelerini. yoksa bu kadin seni zorlar ilerde.

Tam da bunlari yazacaktim ki iyi ki yorumunuzu okumusum. Buyukler olmadan is yapmaya kalkismissiniz ayrica kaynana degil mustakbel kayinvalideniz bu konuda ki gosterdigi tavrinda cok hakli. Kimsesiz gibi davranip babasi ile nisan tarihi konusmaniz bana cok abes geldi.

ya ben düşündüm ki iyi olursam iyilik görürüm . bu durmular boylr değilmiş

Yok genel olarak oyle olmuyor. Karsindaki baktin farkli düşüncelerde ya da iyilikten anlamıyorsa mesafe koyarsin rahat edersin.

Minta hatun!
Sen başını yakmaya yemin mi ettin?
Kimse için böyle yıkıcı konuşmak istemem ama bak bu kadar insanın yorumunu dikkate al.

Seni arayıp azarlamış, 10 dan sonra arayamazmışsın, bak sen. Gecenin köründe bile arar sevgililer birbirini, ona ne?
Özür dilemişsin!

Tanışmaya gelmek istemeyen insanlara nişan isterim diye tutturmuşsun!

Evini temizlemişsin!

Ottan çöpten sebeplerle sürekli özür dilemişsin!

Sen de insan evladısın, ailen yok mu, pırlanta gibi kızsındır, bu ne ayak altına serilmeler?
Bulunmaz Bursa kumaşı mı bu aile..
Seviyorum deme.. Sevginin de içine eder böyleleri, hevesini hayalini kursağına dizerler.
İyi düşün...

Genç kızların aşktan gözü hiçbirşey görmüyor diyeceğim ama aşkımla evlendim gözümde gayet açıktı, yıllarca flört ettim aileler az çok birbirini tanıyor olmasına rağmen erkek tarafı geldi tanıştı, söz tarihini konuştu büyükler, sonrada aldılar çiçek çikolatalarını istemeye geldiler, çağ ne kadar değişmiş olsa da usül budur, zira çağ değişir ama gelin adayına bakış açısı değişmez.

Mune hanim ben de bu yollardan gectim ben hanim kizimizi burda linc etmedim. Ama gercek su ki kiz evi naz evi derler. Inanin ayni davranislara ben de maruz kaldim iyi mi oldu sanki bulunmaz hint kumasiydi sanki yeryuzunde kalmis tek erkek oydu. Annesi aglardi 27 yasina gelmis "Benim oglum daha kucuuuk, evlenemeeeez." Kadin beni caydirmak icin neler etti neler. Ama evlendik mutluyuz keyfim yerinde mi yerinde kimseyi karistitiyor muyum asla!

Kimse konu sahibesini ezmek için yazmıyor hatasını anlattı çoğu üye, annesi de çok sessiz bir kadınmış kızım böyle yapma diyememiş kadıncağız, ben evladım yerine koyarak yazıyorum, 21'inde kızım var yarın birine aşık olmayacağının garantisi yok ama sürekli erkek evine gitmeye kalkarsa, nişandı sözdü mevzularında direkt muhatap olursa şöyle kolundan bir çekip geri dur bakayım ne oluyorsun kızım derim, kızlara daha bir hassasım ezildiklerini görünce sinir basıyor ister istemez.

Bu kadın seni istemiyor. Sende acaip üstüne düşmüşsün. Yok özürler, yok evi temizler vs.

Nişanı bile zorla yaptırmışsın. Adam yerine konmamışsın, alışveriş yok takı yok. Nişanda bin surat yapmış. E daha ne olsun. Gül gibi bi kaynanaya sahip olmuşsun. Tebrikler.

Anlaşamıyorsanız ayrılın demiş ya oğluna zaten belli etmiş istemediğini.

Allah aşkına bu kadar ezik olma.

Kendini zorla kabul ettirmeye çalışıyorsan bundan sonra bütün sorumlulukları sırtlanmayı kabul etmişsin demektir ki bütün bunlara gücün varmış gibi görünmüyorsun..

Isler tamamen birbirine girmis.. boyle kendini zorla ogullari ile evlendirmek isteyen kizi hic bir aile istemez .. biraz agir ol.. ne gerek vardi nisan yapmaya alip bohcani otursaydin cocugun evine..

Sevgililerin aileleri ile icli disli olmak cok yanlis. Yarin kyinvalide kendin zorla geldin diye lafi tıkayiverir apisip kalirsin. Ne gerek var ev temizleme tatli yapma.. kayinvalidenin totosunu kldirip kendini pasps etmissin.

Nisan yapin deyip birde cocugun babasi ile niye muhatap oluyorsun bu islerin sirasi boyle olmaz cok itici duruyor burdan

Sevgiline soylersin artik vakit geldi diye o ailesine acar geliler tanisilir. Sonra soz ve nisan olacaksa oda aileler arasinda konusulur bu isleri kendi ailenizle konusbilirsiniz ama karsi tarafla siz degil aileniz muhatap olur. Siz boyle olunca Kadinin tavri normal geldi bu is bastan yanlis olmus sonu hic iyi gorunmuyor.

Senin yaptiklarin iyi niyetli gibi gorunmuyo. Yani niyetin iyi onu sorgulamiyorum ama bu isler kizin baskisiyla olursa iyi niyet degil acelecilik olur. Sana mi dustu anne babayla oturup detay konusmak. Onlar istemeye gelecekti ailece kararlastirilacakti carsi alisveris nisan isleri. Her sey kaos icinde olmus. Kadin sorunlu bi tip belli ama sen de cok normal gelmedin bana. Keske dogal seyrinde ilerleseydi bazi seyler

Acelen ne?
Üniversite son sınıfmışsın! Çalış, para kazan, ye, iç, gez!!!
Kv değil henüz, ev temizlemek de NESİ? Sen kendine kıymet vermezsen, onlardan HİÇ bekleme. Senin için üzüldüm.
Tanışma için bile gelmeye nazlanan erkek tarafı mı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…