kayınvalide derdim

Erkek ailesi kiz ailesini arayip uygunbi tarih anlasilip tanismaya, istemeye gidilir. Sen bastan hata yapmissin saglikli bi beraberlik gormuyorum. Kendini saydir canim agirdan al o pesinden kosup tutturaun evlenelim diye sen diil.

Erkek ailesi kiz ailesini arayip uygunbi tarih anlasilip tanismaya, istemeye gidilir. Sen bastan hata yapmissin saglikli bi beraberlik gormuyorum. Kendini saydir canim agirdan al o pesinden kosup tutturaun evlenelim diye sen diil.
yarın mulakata girecek özel harekat için . kabul edlirse inşallah seneye evlenecğiz . evlenmek için sınava girdi

Sen elinden geleni fazlasiyla yapmışsın daha ne yapacaksın ki. Sende mesafeni koy ve yoluna bak

Yaptiklarina bahane bulma lutfen. Annem sessiz babam asi diye. Sen aileni hice saydirmissin. Kv kp anneni babani degil seni bilmis ve tabiki sallamamislar.

Istemeye gelmeden misan tarihini nasil belirlediniz. Siz bu ise baliklama atlamissiniz. Yani yanlis yerden girmissin.

Kv evini temizleme sen ogrencisin ya. 4 yillik evliyim ben temizlemem yapsin evinin temizlini. Temizlim yapip tatli borekle cici gelin olunmuyor.

Tamam acemisin heyecanlisin anliyorum. Burda verilen mesajlari lutfen iyi anla gelecegin icin altin ogut veriyor her bir mesaj.

Once ne yapmak yaprirmak istiyorsan ailen dile getirecek ailen soz sahibi olacak. Sen kv kp muhatap olma.

Ayrica ne lafi sozu oluyor ki illa nisan olaun dedin zaten okuyorsun ay istemeye gelmeden nisan tarihini belirlemisler bu kv seni ciddiye almaz tabi.

Sevgilim anneci degil diye guvenme o is simdi gozuktugu gibi olmuyor ister inan ister inanma 180 derece donunce anlarsin

ya ben düşündüm ki iyi olursam iyilik görürüm . bu durmular boylr değilmiş

ya ben düşündüm ki iyi olursam iyilik görürüm . bu durmular boylr değilmiş
Aynen oyle. Bu durumlar oyle iyi dusunmekle olmuyor. Hele ki ailenin agirligi cok onemli. Bu surecte onlar etkin olmali konusma vs seylerde. Bundan sonra bin dusun bir adim at ki uzulmeyesin seni uzemesinler

Kendini bu kadar ezdirirsen seni takmamasi normal herseye defalrca özür dilenr mi ya afedersin ama bi taraflarini kaldirmissin birak ya ilgilenme nisanlinla hallet ne bu samimiyet iyi olma cabasi yaranamazsin ... ewlenince nler olur bilemedim kendin etmissin

Aynen oyle. Bu durumlar oyle iyi dusunmekle olmuyor. Hele ki ailenin agirligi cok onemli. Bu surecte onlar etkin olmali konusma vs seylerde. Bundan sonra bin dusun bir adim at ki uzulmeyesin seni uzemesinler
bundan sonra kv ile muhattap olmayı düşünmüuorum görünce meraba demekten baska yaptıklarına çok kırıldım . aslında kırılmayı bile gururuma yediremşyorum . nasıl beni kırabilir ki hayatımda safdece konumu itibariyle duran biri

bide çok komiktir whatsapp durumundan gınderme yapıyor

Yine yanlis dusuncedesin. Olanlari unut. Mesafeli saygili yeni bir iliski kur. Kv senin hayatinda evliligin suresinde olacak. Bayramda dogumda tatilde ne bileyim var olacak yani. Esin olacak kisinin annesi ve saglam mesafeli bir iliski kurmazsan sikinti

Tek tek okudum.neden boyle ezdriyrsun kndini ozurler flan oglun dedi de gec ne muhatap oluosun dha evli degildn ki evliykn bile bu kadar gidip gelinmiyor.bn sende sucu buldum.onlr naz yapio flan sen nie muhatap oluon nisanlina dicen anne bbana solersin boyle boyle olck die sen nie soyluyrsn.atma kndini bu kadar ortaya.sonra kiymet bılmıyrlr

bundan sonra ezdirmicem . karakterim bu değil benim ama sevdiğim için dısına çıktım karaketerimin

Bi kere nişanlın anacı bunu kabul edip ona göre başla işe seninkilere bnzer şeyler yaşadım bende benm eşim ewlenelim die tutturdu kendi geldi babamla tanıştı bİz ciddiyz babam tamam biz söz takalım dedi kv çok erken dedi biz eşimle gittik konuştyk dedim o zamn oğlunu nie bize yolladın babamı böle bişe istiyeceği belli ikna ettik spmrası zaten hep bi naz niyaz bende ewlerini falan temizledimdüğüne bi ay kala ki nikah oldu tutturdu ayrılın die biz yinede ewlendik tam iki yıl küs kaldık sonra torun olunca barıştık eşim diyo ara diye aramıyorum bile beni merak eden arar o annelik yapsın önce diyorum insan akıllanıyo ama çok geç yani ne yap et kendini saydır sonra pişman olursun ve eminim nişanlın bulunmaz bursa kumaşı değildir seni kaybedebileceğini hissettir

Canım sen neden bu kadar alttan aldın ki? Yani çok evlenmek istiyorsun ve heveslisin gibi anladım o yüzden kadının her yaptığına Özür dilemissin. Üzüldüm senin adına cidden de.
Lütfen meslek sahibi olmadan da evlenme.

Benden sana tavsiye hiç bir sey isteme eşin olacak kişinin ailesinden..Tenezzül dahi etme.Ben de aynı şeyleri yaşadım,eşimin ailesi para yok dedi 1 ceyrek altin bile takmadilar birak nisanlik almayı,adet ne varsa hic biri yapilmadı.Hepsini annem babam sağolsun onlar yaptı.Birazini da eşim..Bunları hiç bir zaman unutmazsın ama soyliyim..Ben hiç unutamıyorum,o yüzden soğuk duruyorum onlara.Kendini de fazla ezdirme,tek erkek nişanlınmış gibi davranma annesine naçizane tavsiyemdir.

hislerimi özetlediniz var ya mesele para değil tabiki ama bu yapılanalr soğuk olmaya itiyot insanı

Banada hiçbişe yapılmadı 50 bin borçla ewlendim ve ailem kendi üstüne düşeni yaptı sonuç kv eşyaları ben beğendim die küstü kendi beğenmek istiyomuş ne demek ben beğenmişim yani herşeye özür dilersen nefes aldığın için özür dilemek zorunda bırakırlar insanı

Bak bu zamana kadar yaptığın hataları söyledi herkes zaten.
Bundan sonrası için dikkatli adımlar atmalisin.
Mesela sizi ailece davet etmedikleri sürece asla ve asla kv ne gitmemelisin onunla baş başa kalmamalısin.
Sizi ailecek davet ederler o zaman gidersin ağırlığınla oturursun hizmetçilik yapmana gerek yok yardım etsen kafi.
Onun dışında özür dilemeyi bırak gördüğün gibi bu işe yaramamış kadın tepene çıkmış.Gerektiginde hakkini savun kendini ezdirme.
Ve asla ama asla bu kadına anne deme abla de geç gitsin.
Nisanlini da bu konuyla ilgili bunaltma madem seviyorsun aşkının tadını çıkar gez toz keyif almaya bak başka türlü mutlu olamazsın.
Mesela düğün konusunu sen açma büyükler acsinlar sabret bekle bu kez ağır davran nisana donmesin bu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…