kayınvalide derdim

Bu arada senin aile durumun nedir, nasildir?
Agac kovugundan cikmissin gibi davrandirtiyorsun kendine. Kendine gek dik dur
Yüzüne gül, mesafeni koy, müdahale ettirme.
ailem istiyor onu saygılı efendi çok iyi biri . babam bana baba de atrtık de dedi hatta . 4 4luk yaotı babam nişanımı

Sen napıyorsun canım ya daha okuyorken neden nişan yapıyorsun 1 yıl tanımışsın sevgilini aileni neden yüz göz ediyorsun ne bu acele? Bir de sevgilini aradın diye annesinden özür dilemek nedir iyi gelin olayım diye içime fenalık geldi. Daha çlk gençsin galiba balıklama dalmışsın her şeye ve ipleri vermişsin tamamen ben hatayı sende buldum kusura bakma.

Canim sunu soyleyeyim kayinvalidene iyi bir gelin olmak onun gonlunu almak zorunda degilsin. Nisanlinla(gelecekte esin olacak kisiyle) iyi anlasiyorsan ve nisanlinin annesinin agzina bakacak biri olmadigina eminsen kv nin gozune girmeye calisma. Nisanliyken biz kadinlarin yaptigi en buyuk hata bu. Ayrica asla ekonomik ozgurlugunuzu elde etmeden evlenmeyin derim. O aileden hicbir sey beklemeyin. Ona muhtac olmayin ki agzini acamasin. Nisani ogrenciyken yapiyorsunuz tamam ama dugunde bu hatayi yapmayin derim. Her seyi kendi paranizla yapin. Bu devirde boyle. Yoksa ya evine karisir ya ayirmaya calisir vs vs.

ailem istiyor onu saygılı efendi çok iyi biri . babam bana baba de atrtık de dedi hatta . 4 4luk yaotı babam nişanımı

Ailen istiyor mu istemiyor mu diye sormadim.
Senin davranislarina kayinvalidenizin davranislarina ne diyor.

Diyorum ya benim de babam olmaz öyle artik kimse taniyalim dedi ama kayinvalidemler babamin cagirdigini bilmezler. Denge kurmak cooook önemli

annem çok sesiz biri babam da bilmiyor bilse nolur bilmişyorum . tutarsızdırbabam bıraz ya onalrı haklı bulur ya beni

annem çok sesiz biri babam da bilmiyor bilse nolur bilmişyorum . tutarsızdırbabam bıraz ya onalrı haklı bulur ya beni

Sen hakliyken haksız olmussun.
Bastan usul hatasi var.
Aslinda bu noktada baban müdahele etmeliydi.
Benim kayinvalidem de nisanlim ve ben aracılığı ile tanismaya gelmek istedikleri günü söylemişti.
Annem de bana kimse bir sey demedi Herşeyin bir usulu, yolu, yordami var ararlar bana sorarlar dedi. Bende annemkn numarasini sevgiline attim. Kalan kisma da biz hiiic karismadik.

peki bundan sonra ne yapayım beni sevmiyor her halinden belli ama nişanlım anneci değil . sen saygısızlık yaoma yeter ben seni savunuruö dıyor

Bu arada senin aile durumun nedir, nasildir?
Agac kovugundan cikmissin gibi davrandirtiyorsun kendine. Kendine gek dik dur
Yüzüne gül, mesafeni koy, müdahale ettirme.

Lafı ağzımdan aldın, nişan çarşısına çıkıyorlar 2 sevgili, kız kayınpeder adayının dükkanına gidiyor akrabaları da istiyorum diyor, sonra evlerine gidip iş yapıyor tatlı yapıyor.

Konu sahibesi,
aşıksınız seviyorsunuz tamam, bizde sevdik aşık olduk ama herşeyin bir yolu yordamı vardır, sevgili olduğunuz adamın annesinin evinde neden iş yaparsınız sizler?
22 yıllık evliyim, aşık olduğumla evlendim bir kere gidip annesine iş yapmadım.

Niye ailenizin konuşması gereken konuları genç bir kız olarak siz konuşuyorsunuz ? Bu tavrınızla nişanlınızın ailesinden asla saygı görmeyeceksiniz, hatta bir tık ötesini söyleyeyim çok özür dilerim ama sen oğlumuzla zorla evlenmeye uğraştın, oğlumuzun peşinden koştun, evimizden çıkmadın denir haberiniz olsun.

Yazdiklariniz cok dogru ama kizcagiz daha ogrenci kucuk ve cahil. Uzuldum acikcasi bu duruma dusmesine. Ama hatalar biz insanoglu icin var. Hata yaparak olgunlasiyoruz.
Konu sahibi kardesim kendino cok uzup yipratma zararin neresinden donsen kâr. Kimsenin gozune girmeye calisma. birak insanlar seni dogaclama tanisin ve sevsin ayrica sevmiyorlarsa da sevmesinler. Kimseye kendini sevdirmek zorunda degilsin. Senin muhattabin kv degil nisanlin!!! bunu unutma!!

Seni istesinler diye yırtınmışsın resmen.
Kv adayın da çook güzel eziyor seni zaten.
Davranışların çok çocukça, baak ne aldık deyip yüzük göstermeler falan.
Olgunlaşmadan evlilik işlerine girişince böyle oluyor işte.

hayır elşmdeydi yuzukler kutusuyla sevinsin diye gösterdim yanlıs anlasılma olmasın

Senin ailen yokmu da cocugun evine okadar rahat girip cikiyorsun ortada bisey yokken temizlik yapiyorsun? Kendini zorla istetmissin boyle bi evlilik yurumez kusura bakma

Acele neden

Bitsin okul

benim oğlum olsa ne nişanı yazdan önce olmaz derdim

Bitsin okul iş Hayatına girin evin çocuğu modundan çıkın Evlenirsiniz

Nereye yetişiyorsunuz ki

Bu arada Kv 40 ise sevgili 21 falan sen de o kadar ancasındır

10 yıl önce 26 yaşında işim gücüm varken evlendim de herkes acelen ne dedi git gide evlenme yaşı mı düşüyor acaba

23 yasınadyız

Canim
kiz kardesim olsaydi su konunun aynisini yazan
Daha fazlasini yazabilirdim kendisine.
Kotu niyet asla yok. Kiziyorum suan kendisine bu durumlara dustugu icin..

Ki uni son sinif bu kiz.
Lise ogrencisi degil. Kucuk diyemeyiz.

Neden yapiyor bunu kendine bilmiyorum
Yazik ediyor.

Bu ne saçmalık dedim okurken. Allah aşkına senin başında anne babam yok mu sen kafana göre daha aileler tanışmadan isteme olmadan gidip kaynananın kendi ailenin haberi yok kayınpederin ve çıktığınla nişan elbisesi alıyorsun alyans alıyorsun bu ne acele bir de alışveriş yapılırken mi denir ailemle gelip tanışın diye. Kaynanan haklı sen gidip almışsın gösteriyorsun kayınpederinle ne işin vat emrivaki gibi olmuş kadına.

Ayrıca nişanlımın işi yok diyorsun gece çalışıyor diyorsun 700 tl ancak biriktirebilmiş daha üniversite okuyorsunuz ve nişan evlenme peşindesiniz sonra da yok bana takı yapmayacaklar yok onu bunu almadılar valla kendinize güvenmiyorsanız evlenmeyeceksiniz nişan yapmayacaksınıx onlarda yapmak zorunda değiller. ohh cebinizde 5 kuruş yok bize onu bunu yapsınlar yok öyle bi dünya. bu çocuk mezun olacak iş bulacak da para birikecek ee ailesi ne güne duruyor dimi. çok garip ailenizde ayrı rahatmış

Sonunu okumadim uzgunum.

1 kimin evini temizleyip tatli yaptiniz cidden cok merak ettim?

2 niye surakli ozur diliyorsunuz? Ozur yanlis bir davranis sonucu söylenir e siz hatali oldunuzu kabul ediyorsunuz.

3 uni sondasiniz madfi durum yok niye nisan istiyorsunuz illa ki. Sevgilinin ailesi yapmak zorunda degil almak zorunda hic degil.
Nisani kiz taragi yapar ama sizde durum farkli mi anlamadim

Sizin anne babaniz yok mu bu olayin neresinde
Niye her detayi siz gidip konusuyorsunuz
Valla cevap bekliyorum iyice merak ettim

Kendini bir güzel rezil etmişsin. Memlekette erkek kıtlığı var da sen de sonuncusunu kapıyormuşsun gibi... Üstüne başlık parası da verseydin bari. Biraz ağır ol canım. Gündelikçi misin sen ki evlerini temizleyip tatlı yapınca göze gireceksin? Aklını başına topla yoksa sonın kötü cidden..

kvnın evini temizledim ve tatlı yapptım
çünkü kalp kırmak istemdim özür diledim
laf soz oluyor bi adım atmak için nişan istedim
biz yaptık zaten nişanı ama istemeye gelmeleri gerkeiyor ya once o yuzden gelsinler diye
babam asi bir adam annem de sessiz bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…