Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

O zaman bundan sonra çok dikkatli olun, başka bir durum olursa kanuni haklarınızı arayın.

Eşiniz "tamam sen ve çocuğumuz annemle görüşmeyeceksiniz. Çocuğum annemi tanımayacak" diyor mu? Diyorsa inandırıcı geldi mi size?

Cocugum ilerde kimseyi tanimcak bilmicek diye uzuluyorum diyor. Oyle bi kadini tanimamasi tanimasindan daha iyi diyorum. Mesela dogum gunlerini yalniz kutlicakmisiz mesela dugununde kimse olmicakmis onlari diyor. Cok takiyorlardi ya cocugun dogum gununu. Benim evime sanki dolu bebek esyasi getirmis gibi. Insan sapka alir pazarda 5 lira. Inan istedigimden degil. Kizdigim nokta su ki benim cocugumu onemseyip bisey almamis ama gelince diyor ki mert(ilk torunu) asker kiyafeti istiyor amcasi. Senden istiyor diyor. Mertin istekleri hep amcasina duyuruluyor. Lan mertin pesinde 20 kisi dolaniyonuz geberiyosunuz mert diye ordan bi takim asker kiyafeti alip giydiremediniz mi 23 nisanda dda taa 1000km oteye gidiyor bu laf. Iki sene once mert banyoyu cok seviyor diye ona sisme havuz alicam demistim. Esim bunu soylemis yengesi havuz alicak gelirken demis. Kadin beni aradi ki ben o zaman teror bolgesindeydim yani burasi 1000se orasi 2000km yani bi tek derdim havuz degil orda. Yengesi sen havuz alma parasini gonder hesap nomu vereyim de dedi. Gecen havuz istemismis de bunun yaninda parasi yokmus da aglamis da yalan hep. Ben gelirken getirecektim dedim. Yok yok ben burda 30 liraya gordum dedi. Ki ben oyle uyduruk bisey almicaktim bot gibi bisey alcaktim. Iyi dedim aliye soyliyim gondersin dedim. Aliye soyledim anlasin bunlari diye hicbisey anlamadi gonderdi. Sonra iki hafta sonra biz gittik kvlerin memleketine. Diyor ki o parayla ben havuz almadim da merte yatak alacaktim da ona kattim. Iyi dedim nasil olsa benden cikmis naparsa yapsin. Ustune diyor ki ali simdi mertin yanina eli bos mu gideceksin? Ali de diyor ki iyi biseyler aliriz. Bunu duyan kv hiiiiiii onun suna ihtiyaci vardi ondan al amcasi diyor. Ihtiyaci siparisi hic bitmez. Ama hep amcasina. Yillardir sinirlerimi yipratti boyle boyle. Merte bisey alinacaksa birak benim gonlumden bi kopsun ve hep de kopar. Hediyelesmeyi cok severim ben cocuk sevindirmeyi hele. Ama yokk illa bi siparis.
Benim bebegimi mertin babasi gordugunde(bebek gostermeye ayagina gidildi) diyor ki Aaaaaa Ali yaaa oyuncak falan alsam anlamaz daha diyor alacaktim almadim diyor salliyor. Lan zaten 1yil gorusmicez o zamana bebek anliyor olacak. Sen al da hediyeni anlayinca oynasin. Sulalece ayak. Iki kurusluk sey degil yani burda kastettigim tamamen salak yerine konulup kullanilmak. Anneler gununde ayri siparis alttan alttan mesaj vermeler. Bi sen misin bu dunyanin uyanigi. Herkes saf mi anlamiyor mu senin g.tunun basinin oynamasindan isterken. Oglu anlamiyor ya o yeter ona.

Son düzenleme:
Evet darp raporu alin ve o surunsun . Boyle bi erkegi kaybetmekten hic korkma zaten calisiyorsun. Cocuk annesiz duramaz babasiz olur. Kendi sonunuzu dusunun. Allah yardimciniz olsun.

İçim şişti. Çekilir dert değil bu aile. Ve her mesajınızda kocanızın ailesine karşı pısırıklığı, çoluğunun çocuğunun rızkını başkalarına yedirmesi çıkıyor. Kesin konuşmak istemem ama dışarıdan bir göz olarak söylüyorum bu adamdan bir cacık olmaz. İlk eşinin niye boşandığı belli.

ben buna katılmıyorum herkesin imkanı hayat şartları farklı.. boşanmak kolau değil
İşte imkanlar yüzünden boşanmadım, çalışmadığımdan boşanmadım, yalnız kalmak istemedim boşanmadım desinler. Çocukların üzerine bu yükü yüklemesin kimse. Hiçbir çocuk annesinin mutsuz olduğu, şiddet gördüğü bir evliliği sürdürmesine neden olmak istemez. bu yüzden çocuğu bahane etmeyin diyoruz.

Imkanim var cocugumu da rahatlikla buyuturum. Ama bu sefer de cocuk bizim davasi olcak. Onu da gectim gercekten yiprandim ben iyi degilim kaldiramam su an. Lohusa depresyonunu bile atlatmis degilim.

sinirden ağlayasım geldi ya. bu nedir böyle. bu nasıl bi ana nasıl bi oğul. eşin de koftiden adammış kusura bakma ama, böyle erkeklik, böyle kocalık, böyle insanlık olmaz. ilk eşinden allah bilir neden boşandı. oofff offff.

kocan seni anlamaktan çok uzak. duygu sömürüsüyle hala anası için yol yapmaya çalışıyor. bu kadar kör bu kadar yüzsüz olunmaz. sen bu kocayla mutlu olamayacaksın, bu artık kesin.

Imkanim var cocugumu da rahatlikla buyuturum. Ama bu sefer de cocuk bizim davasi olcak. Onu da gectim gercekten yiprandim ben iyi degilim kaldiramam su an. Lohusa depresyonunu bile atlatmis degilim.
Bir daha yaşamazsınız böyle bir travmayı umarım ama eğer yaşarsanız darp raporu alın ki üste çıkmasınlar. Bir de bebek daha o. Sizden almaları pek mümkün değildir. Endişe etmeyin o açıdan. Avukat arkadaşlar daha iyi bilgi verir tabii.

Yaşadığınız şey çok ağır, çok geçmiş olsun.

kocan seni anlamaktan çok uzak. duygu sömürüsüyle hala anası için yol yapmaya çalışıyor. bu kadar kör bu kadar yüzsüz olunmaz. sen bu kocayla mutlu olamayacaksın, bu artık kesin.
Zaten su an da hic mutlu degilim. Ilerde o pislik cirkin burnunu soktugunda daha mutsuz olucam evet.

Tesekkur ederim.

2 gündür konuyu takip ediyorum sınırından patladim. Konu sahibinin tramvasini anlıyorum ama bunun sebebi olan kocayla nasıl aynı evde kalabiliyor nasıl gördükçe daha çok sinirlenmiyor bunu anlayamadım. Bence acilen kendi annesini babasını eve cagirsin onlar adamı def etsin.sahipsiz olmadığını da böylece hem koca hem KV anlamış olurlar. Genel olarak insanların bize nasıl davranmalarina izin veriyorsa onlar da öyle davranırlar diye düşünüyorum. ..

Şimdi olaylar bu kadar tazeyken bile böyle diyorsa, ileride görüşmeniz için çok fazla baskı yapar gibi geliyor. Umarım öyle olmaz.

Pasif bir eş felaketlerin habercisidir.Evlilikte eşlere hitap edilen sözler eşlerin kişiliğini yansıtır.Ve dışardaki bir insanın kv kp görümce her kim olursa olsun isminizin yanına çirkin içerikli sözler sadece size yapılan saygısızlık değildir eşiniz güçlü sahiplenici bir eş olmuş olsaydı bu şekilde size hitap ettirmez ve son noktayı koyardı fakat eş pasif olunca yaşadığınız olay kaçınılmaz olmuş.Bundan sonra ki oyunlardan korkmayın güçlü bir aileye sahipseniz.

Her kelimesini şok içinde okudum. Çok geçmiş olsun. Olaydan bir hafta geçmiş şimdi durum nedir?
İnsanı hangisi daha çok üzer bilemedim. Sevdiğin insan tarafından ötelenmek mi yoksa 3 yıldır bunları yaşamak mı? Bazen diyorum ki birinin öncedenevliliği bitmişse korkmak lazım acaba neden diye!

+1
O adamın ağzına s....k gerek. Ben olsam ailemi karıştırmam kendi işimi kendim görürdüm, sıcak su kaynatıp kafasından indirirdim herhalde.

Ne demek çocuk bizim. Vesikalı hayat kadını olmadığınız sürece çocuk 7 yaşa kadar annenindir!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…