Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

her şeyin başı alışkanlık. biz alışmayı reddediyoruz AdAm_OLaCaK_KIZ . bazı insanlar katlanmayı, alışmayı tercih ediyor. alışınca vazgeçmek imkansız oluyor. fiziksel veya psikolojik şiddet görse de alıştığı için vazgeçemiyor.

Suç eşinizde de değil sende..yaza yaza bitirememişsin inatla bir de neden tüp bebek neden???

Allah cezalarını versin boyle kvlerin ve kocalarin. kusura bakma canim eşini seviyorsun anladigim kadariyla ama inanki böyle sünepe adamlardan hayr cikmaz.ilk esinden neden boşanmış ?
eger senin ailen sana sahip cikacaklarsa git hatta sahip cikmayacaklarsa bile git.sonucta çalışıyorsun inan kendi basina daha mutlu olursun. gerçekten cok üzüldüm okurken sinirlerim altust oldu. kv'n cooooookkk edepsiz coooookkkk hic Allah korkusu yok
Rabbim yardimcin olsun ...

Hep söylüyorum insana en büyük kötülüğü kendisi yapıyor ne kv ne koca.
Onlar bizi birkere kandırır o zaman suçlu onlardır ama 2.kez kandırırlarsa suç bizimdir!
Kaderimiz inşallahlar filan havada uçuşuyor bunların altı boş olduktan sonra laf sadece.
Aslolan akıl ve mantıktır allah bize akıl vermiş beyin vermiş.

Hakikaten he... Millet mi tuhaf, ben mi anlamadım? "Kaynanam bana yan baktı, gül gibi geçindiğimiz eşim ağzımı burnumu kırdı, kaynanama hakkımı helal etmiyorum, ne yapmam lazım? Not; kocamla çok mutluyum, boşanmayı düşünmüyorum."
Zerre mantık olmayn ama birbinirinin benzeri hayat öyküleri karşısında ben şok, ben iptal.. Numara mı yapıyorlar, anlamıyorlar mı allah bilir..
Dayak yersin, aldatılırsın, kovulursun, hayat ne getirir, karşındaki ne yapr bunlar hep bilinmez, herkesin başına gelir ama bunlar karşısında ne yaptığın, yapacağındır önemli olan...
Bir de hep kocaları aklama yarışı...

Gerçekten bu siteyi okuya okuya kadınlara olan bakış açım değişti.
Evet ülkede erkek terörü kaynana terörü diye bir şey var doğru.
Ama bu yıllaaaar önceymiş Kadın okumaz çalışmazmış bazı istisna aileler var elbet.
Ama şu an kızını okutmayan aile yok gibi.
Herkes kızım okusun elin adamına muhtaç olmasın kafasında.
Burdaki pek çok kadında okumuş Üni.mezunu çalışıyor.Ama bakıyorsun kadın resmen zulüm görüyor kocasından ayrı kaynanadan ayrı görümceden ayrı zulüm hem de.
Ama yok saygılı oldum yok ses çıkarmadım adı altında eziliyor da eziliyor.
Niye ya niye neden yani neden??
Bir türlü anlam veremiyorum gerçekten sadece bu konuyla ilgili değil pek çok konu için geçerli bu durum.

Ya umut ya da ego,belki düzelir umudu ya da ben kazandım diyebilme egosu, kv görümce şu bu değil ben kazandım bakııın boşanmıyorum hırsı...başka alternatif düşünemiyorum

Ya umut ya da ego,belki düzelir umudu ya da ben kazandım diyebilme egosu, kv görümce şu bu değil ben kazandım bakııın boşanmıyorum hırsı...başka alternatif düşünemiyorum
El alem diye bi olgumuz var bizim gerçi çok mühim elalem.
Ayy gerçekten çok moralim bozuluyor okuduğum her konuda.

Ağzım açık kaldı okurken.Felaket kopmuş ipler.Artık yüz yüze bakamazsınız.Geri adım atma.Sana ve ailene ağır hakaretler var.Eşinde annesini susturmayı bilmezse daha çok çeker.

Canim insallah saglicakla bebegin tutar ve kucagina alirsin.
Evliliginiz bebekle daha cok pekisir insallah

Yanimda olsan sana sarilip aglardim dagildim ben de su an sayfalarca yazmak istedim ama oyle dagildim ki takat kalmadi

En iyisini yapmissin sonuc ne olursa olsun o kopegin kopekligini bu kadar ortaya cikarman demek onu onun gozunde iyi resmettin demektir helal olsun sana simdi son durum ne

Son durum, bosanmadim. Yilan ininde!

Dehşetle okudum yazdıklarınızı..Yaşadığınız şartları ve hayatı bilemem.Ama size bu şekilde davranan birine çocuk vermek..Bunu kendiniz için yaptığınızı söylüyorsunuz ama bu nasıl bir bencilliktir..O bir esyami egonuzu tatmin etmek için dünyaya getiriyorsunuz?..Ona nasıl açıklayacaksınız böyle huzursuz bir ortama zevkiniz için getirdiginizi??Anne olmayi tatmak istiyorum die size zerre deger vermeyen bir adama ben çocuk doğurup ömrüm boyunca bağlı kalmazdim...Çocuk böyle bir egoistligi haketmio çok masum onlar..Daha çok sey söylerdim ama susuyorum..Allah akıl fikir versin dahada birşey dileyemem sizin icin...

Son durum, bosanmadim. Yilan ininde!
Kusura bakma hata sen de..o kadini da o kocani da çekmeye devam ettikce bu dertlerin hic bitmicek..hele o kv resmen seni dövmüş ve esin hala seni sucluyor..Kendine yapma bunu...kurtul bunlardan..Nasil unutacaksin bu yapilanlari..

Evlilik korkum biraz daha arttı, 2 yıllık nişanlıyım hiç mi güzel bi örnek olmaz! Yok .. Allah yardımcınız olsun çok çok üzüldüm sonuna kadar okudum ama çok öfkelendim . Lütfen Allahın emaneti olan bedeninize sahip çıkın susmayın!

Güzel örnek olmaz olur mu. Burası bir derdim var, burayı okurken evliliğim şöyle iyi böyle güzel yazmak abes olur. Elbetteki güzel evlilikler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…