- 16 Ekim 2015
- 842
- 927
- 42
-
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
Allah razı olsunayrılık anlamında söylemedim. sizi dikkate alan yok, çocuk babasının ilgisizliğiyle nasıl başa çıkacak, onu düşündüm.
evet kaderi bilemeyiz ama tercihlerimiz kaderimizdir aynı zamanda.
eşinize insaf versin Rabbim.
her şeyin başı alışkanlık. biz alışmayı reddediyoruzgrill biz ne yaşadıkta böyle mantıklı olduk yahu, lanet gelsin hep bi mantık, ben kendime etek elbise falan hediye ederim met kendi için çocuk falan yapıyo, adam bakmıyorum diyip çekip gitse bakacak gücü var mı ki
Suç eşinizde de değil sende..yaza yaza bitirememişsin inatla bir de neden tüp bebek neden???Benim bebek baya büyümüştü biz evlendimizde 6 yaşındaydı şimdi 10 yaşında kv le alt üst oturuyoruz çocuk hergün gelip gidiyor yatıya kalmıyor kv önceleri bana karşı dolduruyor çocuğu evliliğimin ilk 3 yılı zehir zıkkım olmuştu bana bekar 3 kynm2 tembel bi okdr ağzı bozuk görümce vardı evde sabah gider akşam dönerdim işini yapardım bi tabak yemek verirdi 3 tane torunu gönderildi onlar yer ben bakardım düşük yaptım akşamında çıkardı evin kocaman bahçesini yıktı 5 dak olsun yatakta dinlen düşük yapmışsın demedi Dr gitmeme izin vermedi oğluda götürmez ne zaman Dr gidecem desem gel kırkını keselim kurşun döktürelim derdi 5 yıllık evliyim son 2 yıl içinde Dr gidiyorum çocuğum olmuyor Düşükten sonra Tüplerim de iltihap oluştu kapandı 2 defa ameliyat oldum aşılama yaptım olmadı şimdi tüp bebek yaptım pazartesi günü transfer yapıldı eşimle yolda geliyoruz annen finalist hastaneye kaldırdık dediler beni kapıya bırakıp gitti akşam 10 da eve döndü sabah annesini alıp Elazığ a gitti bana söylemeden perşembe gece 1 de eve döndü hiç aramadı sormadı kimse gelip bakamadı ihtiyacın yokmu diye soran olmadı bi busra gelip sordu beni hergün abla bişeye ihtiyacın varmı diye eşimin kızı dün görümcem geldi vaktim yok gelmedim sana bitürlü dedi gitti eşim bunları görmüyor tabi ailesi çok önem mel bi aile gelinler iyi yetiştirilmemiş senin ayşe den bende bitane vardı Aynur herşeyden önce gelirdi eşim beni Dr götürmez onu götürürdü neymiş o amca kızı hakkı var böyle işte yazmaktan üşendiyim bir sürü şey Kos kocam 5 koca yıl kynlrm evlendi ayrı eve çıktı biz halen dizlerinin dibindeyiz alt üst suç kimde eşimde isterse tavrını koyar ama nerde
grill biz ne yaşadıkta böyle mantıklı olduk yahu, lanet gelsin hep bi mantık, ben kendime etek elbise falan hediye ederim met kendi için çocuk falan yapıyo, adam bakmıyorum diyip çekip gitse bakacak gücü var mı ki
Gerçekten bu siteyi okuya okuya kadınlara olan bakış açım değişti.Hakikaten he... Millet mi tuhaf, ben mi anlamadım? "Kaynanam bana yan baktı, gül gibi geçindiğimiz eşim ağzımı burnumu kırdı, kaynanama hakkımı helal etmiyorum, ne yapmam lazım? Not; kocamla çok mutluyum, boşanmayı düşünmüyorum."
Zerre mantık olmayn ama birbinirinin benzeri hayat öyküleri karşısında ben şok, ben iptal.. Numara mı yapıyorlar, anlamıyorlar mı allah bilir..
Dayak yersin, aldatılırsın, kovulursun, hayat ne getirir, karşındaki ne yapr bunlar hep bilinmez, herkesin başına gelir ama bunlar karşısında ne yaptığın, yapacağındır önemli olan...
Bir de hep kocaları aklama yarışı...
Gerçekten bu siteyi okuya okuya kadınlara olan bakış açım değişti.
Evet ülkede erkek terörü kaynana terörü diye bir şey var doğru.
Ama bu yıllaaaar önceymiş Kadın okumaz çalışmazmış bazı istisna aileler var elbet.
Ama şu an kızını okutmayan aile yok gibi.
Herkes kızım okusun elin adamına muhtaç olmasın kafasında.
Burdaki pek çok kadında okumuş Üni.mezunu çalışıyor.Ama bakıyorsun kadın resmen zulüm görüyor kocasından ayrı kaynanadan ayrı görümceden ayrı zulüm hem de.
Ama yok saygılı oldum yok ses çıkarmadım adı altında eziliyor da eziliyor.
Niye ya niye neden yani neden??
Bir türlü anlam veremiyorum gerçekten sadece bu konuyla ilgili değil pek çok konu için geçerli bu durum.
El alem diye bi olgumuz var bizim gerçi çok mühim elalem.Ya umut ya da ego,belki düzelir umudu ya da ben kazandım diyebilme egosu, kv görümce şu bu değil ben kazandım bakııın boşanmıyorum hırsı...başka alternatif düşünemiyorum
Bu da olabilir evet.Ya umut ya da ego,belki düzelir umudu ya da ben kazandım diyebilme egosu, kv görümce şu bu değil ben kazandım bakııın boşanmıyorum hırsı...başka alternatif düşünemiyorum
İnatla çocuk yapmaya mı çalışıyosun 2.eşinden? Eltinin eşinin amca kızı olması o ailenin ne biçim bi aile olduğunu gösteriyor ya neyse, üzüldüm oğluna.Allah razı olsun
Canim insallah saglicakla bebegin tutar ve kucagina alirsin.Benim bebek baya büyümüştü biz evlendimizde 6 yaşındaydı şimdi 10 yaşında kv le alt üst oturuyoruz çocuk hergün gelip gidiyor yatıya kalmıyor kv önceleri bana karşı dolduruyor çocuğu evliliğimin ilk 3 yılı zehir zıkkım olmuştu bana bekar 3 kynm2 tembel bi okdr ağzı bozuk görümce vardı evde sabah gider akşam dönerdim işini yapardım bi tabak yemek verirdi 3 tane torunu gönderildi onlar yer ben bakardım düşük yaptım akşamında çıkardı evin kocaman bahçesini yıktı 5 dak olsun yatakta dinlen düşük yapmışsın demedi Dr gitmeme izin vermedi oğluda götürmez ne zaman Dr gidecem desem gel kırkını keselim kurşun döktürelim derdi 5 yıllık evliyim son 2 yıl içinde Dr gidiyorum çocuğum olmuyor Düşükten sonra Tüplerim de iltihap oluştu kapandı 2 defa ameliyat oldum aşılama yaptım olmadı şimdi tüp bebek yaptım pazartesi günü transfer yapıldı eşimle yolda geliyoruz annen finalist hastaneye kaldırdık dediler beni kapıya bırakıp gitti akşam 10 da eve döndü sabah annesini alıp Elazığ a gitti bana söylemeden perşembe gece 1 de eve döndü hiç aramadı sormadı kimse gelip bakamadı ihtiyacın yokmu diye soran olmadı bi busra gelip sordu beni hergün abla bişeye ihtiyacın varmı diye eşimin kızı dün görümcem geldi vaktim yok gelmedim sana bitürlü dedi gitti eşim bunları görmüyor tabi ailesi çok önem mel bi aile gelinler iyi yetiştirilmemiş senin ayşe den bende bitane vardı Aynur herşeyden önce gelirdi eşim beni Dr götürmez onu götürürdü neymiş o amca kızı hakkı var böyle işte yazmaktan üşendiyim bir sürü şey Kos kocam 5 koca yıl kynlrm evlendi ayrı eve çıktı biz halen dizlerinin dibindeyiz alt üst suç kimde eşimde isterse tavrını koyar ama nerde
Son durum, bosanmadim. Yilan ininde!Yanimda olsan sana sarilip aglardim dagildim ben de su an sayfalarca yazmak istedim ama oyle dagildim ki takat kalmadi
En iyisini yapmissin sonuc ne olursa olsun o kopegin kopekligini bu kadar ortaya cikarman demek onu onun gozunde iyi resmettin demektir helal olsun sana simdi son durum ne
Dehşetle okudum yazdıklarınızı..Yaşadığınız şartları ve hayatı bilemem.Ama size bu şekilde davranan birine çocuk vermek..Bunu kendiniz için yaptığınızı söylüyorsunuz ama bu nasıl bir bencilliktir..O bir esyami egonuzu tatmin etmek için dünyaya getiriyorsunuz?..Ona nasıl açıklayacaksınız böyle huzursuz bir ortama zevkiniz için getirdiginizi??Anne olmayi tatmak istiyorum die size zerre deger vermeyen bir adama ben çocuk doğurup ömrüm boyunca bağlı kalmazdim...Çocuk böyle bir egoistligi haketmio çok masum onlar..Daha çok sey söylerdim ama susuyorum..Allah akıl fikir versin dahada birşey dileyemem sizin icin...Benim bebek baya büyümüştü biz evlendimizde 6 yaşındaydı şimdi 10 yaşında kv le alt üst oturuyoruz çocuk hergün gelip gidiyor yatıya kalmıyor kv önceleri bana karşı dolduruyor çocuğu evliliğimin ilk 3 yılı zehir zıkkım olmuştu bana bekar 3 kynm2 tembel bi okdr ağzı bozuk görümce vardı evde sabah gider akşam dönerdim işini yapardım bi tabak yemek verirdi 3 tane torunu gönderildi onlar yer ben bakardım düşük yaptım akşamında çıkardı evin kocaman bahçesini yıktı 5 dak olsun yatakta dinlen düşük yapmışsın demedi Dr gitmeme izin vermedi oğluda götürmez ne zaman Dr gidecem desem gel kırkını keselim kurşun döktürelim derdi 5 yıllık evliyim son 2 yıl içinde Dr gidiyorum çocuğum olmuyor Düşükten sonra Tüplerim de iltihap oluştu kapandı 2 defa ameliyat oldum aşılama yaptım olmadı şimdi tüp bebek yaptım pazartesi günü transfer yapıldı eşimle yolda geliyoruz annen finalist hastaneye kaldırdık dediler beni kapıya bırakıp gitti akşam 10 da eve döndü sabah annesini alıp Elazığ a gitti bana söylemeden perşembe gece 1 de eve döndü hiç aramadı sormadı kimse gelip bakamadı ihtiyacın yokmu diye soran olmadı bi busra gelip sordu beni hergün abla bişeye ihtiyacın varmı diye eşimin kızı dün görümcem geldi vaktim yok gelmedim sana bitürlü dedi gitti eşim bunları görmüyor tabi ailesi çok önem mel bi aile gelinler iyi yetiştirilmemiş senin ayşe den bende bitane vardı Aynur herşeyden önce gelirdi eşim beni Dr götürmez onu götürürdü neymiş o amca kızı hakkı var böyle işte yazmaktan üşendiyim bir sürü şey Kos kocam 5 koca yıl kynlrm evlendi ayrı eve çıktı biz halen dizlerinin dibindeyiz alt üst suç kimde eşimde isterse tavrını koyar ama nerde
Son durum, bosanmadim. Yilan ininde!
Kusura bakma hata sen de..o kadini da o kocani da çekmeye devam ettikce bu dertlerin hic bitmicek..hele o kv resmen seni dövmüş ve esin hala seni sucluyor..Kendine yapma bunu...kurtul bunlardan..Nasil unutacaksin bu yapilanlari..Son durum, bosanmadim. Yilan ininde!
Güzel örnek olmaz olur mu. Burası bir derdim var, burayı okurken evliliğim şöyle iyi böyle güzel yazmak abes olur. Elbetteki güzel evlilikler var.Evlilik korkum biraz daha arttı, 2 yıllık nişanlıyım hiç mi güzel bi örnek olmaz! Yok .. Allah yardımcınız olsun çok çok üzüldüm sonuna kadar okudum ama çok öfkelendim . Lütfen Allahın emaneti olan bedeninize sahip çıkın susmayın!