Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

çünkü kuzenim aynısını yaşadı. kv değil kp dövdü. üstelik kp öz dayısı oluyor. çocuğu bahane edip ayrılmadı. bir de 2. çocuğu yaptı. mutsuz ama hala eşini sevdiğini söylüyor. 7 yaşındaki çocuğu şahit olduğu şeyler yüzünden psikolojik destek alıyor. ayrılmak istemediği için aile müdahale edemiyor.

Eşini sevebilir sefamsa sürerim cefamsa çekerim diyen çok kadın var ama birini sevmek onu olduğu gibi kabul ettiğinde güzel,onun yanlışlarını başka birine tümüyle yüklemek...
onu suçlasa vazgeçmek zorunda olduğunu biliyor. o yüzden en kolayını yapıp kv yi suçluyor.

Araya kaynamasın bu soru. Ben de merak ettim.

B Began konulardaki sıkıntı şu; bir sinirle konu açıp baya bi detay veriyorlar iyice bi anlatıyorlar sonra biz 30.sayfada bak kocan bunu da yapmıştı 3.sayfada yazdın diyince kötü oluyoruz halbuki kimse kafasından birsey uydurmuyo yazılanlar açık,fark şurda günler geçtikçe aşık tarafın síniri geçiyo ama bizim duygusal bir bağımiz olmadigindan mantık çerçevesinde yazmaya devam ediyoruz

Bir kadının vakti zamanında geçirdiği depresyonu kullanıp çocuğu senden alırım diyen adam.edepli falan değildir örneğin,bildiğin kaypaktır,edepli adam ben bu kadına ne yaptım da boşanmayi düşündürdüm diyendir

görüyoruz ki, aşkın gözü kör,kulağı sağır, vücudu şiddete dayanıklı, mantığı felç olunca sonuç bu oluyor.
bırak kocayı, ben annemden çocukken yediğim dayakların kinini, kırgınlığını yıllardır taşıyorum. sırf bu yüzden sürekli çatışıyoruz. kocam yapsa paralarım, affedemem üç çocuğa rağmen

Bunu siz benden daha iyi yapmissiniz su an.

Dadandi..

Ortada söyle bir soru varken benim başka bir üye ile olan konuşmamdan alıntı yapmak ne ola ki

İstediğim yere istediğim kadar yorum yaparım sen sana sorulan soruya cevap ver ille alıntı yapacaksan

Hoşa gitmeyen yorumlar yaptım ya ısrarla hata kocanda diyorum ya kötü oldum, sizin havada kalmasın.dediginiz soru dururken bu sebepten benden alıntı yapıyo

Konuya yapılan çoğu yorum aklın yolu bir olduğundan aynı daha kaç 50 sayfa yazılacak bilmem

Bırak allah aşkına ya. Bu kadının basireti gerçekten bağlı. Biz bisey yapamayoz

Maşallah, Allah peygamber sabrı vermiş derler ya, o hesap.
Bana saldıracak kaynananın vay haline.

Bende erkek evladı büyütüyorum, fakat Allah böyle kaynanaları bildiği gibi yapsın ve mümkünse belasını versin.
Bela okumak hiç huyum değildir, ama yuh diyorum...
Ben bu kadarını yaşamadım, yaşasaydım katil olurdum kesin!
Yaşadıklarıma tahammülüm yetmiyor bazen, en son bende çıldırma noktasına geldim ama, en azından eşim arkamda biraz.
Ona şükrediyorum.

Ne diyeyim, olan 3 senenize ve masum evladınıza olmuş.
Fakat hayatın geri kalanı sizin, böyle düşünün.
Güçlü bir kadınsınız ve mesleğiniz var ki maddi olarak birşeyler yapabiliyorsunuz, onlar düşünsün kendi hallerini.

Ben o eski fotoğrafları gördüğümde ayrılırdım, düğün dernek mevzularında ayrılırdım kesin.
Fakat sizi de anlıyorum, gönül işte... Hepimiz duygularımız ile verdiğimiz kararlarımızın mahkumu değilmiyiz zaten...

sadece ilk sayfayı okudum yorumları okumadım. kv de değil suçu kocanda ara. kocan ciğeri beş para etmez herifin teki. kocan izin vermese kv gıkını çıkaramaz. ayrıca kv sana vururken bardak fırlatırken elin armut mu topladı iki tane de sen sallayaydın ya pasif kalmışsın. yerinde olsam şikayetçi olur sürüm sürüm süründürürdüm o kv yi. o kıl kuyruk kocayada tekmeyi basmalısın biran önce.

ama sineye çeker devam ederseniz daha çoook konu açarsınız burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…