Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Çok doğru söylemişsin hiç bir kadın mutluluğunu yarım bırakıp çekip gitmez

Allah sabır versin yardımcın olsun
Yazdıklarını okurken bi an kv canlandı gözümde tabi cesareti eşlerimiz veriyor kimseyi suçlama benimkide eşinden ayrılmış 10 günlük bebeyi ni bırakıp kaçmış kadıncağız insan ci yerini bırakıp giderim dayanamamış gitmiş eşim değişmişmi yok
bunları kv yanlız suçlamaman için yazdım suçun büyüğü eşlerimizde

Zaten esim evimle baskalari arasina duvar oremedi hic bir zaman. Herkes evime burnunu soktu meydan bos olunca. Kv yi istese sus pus edebilirdi bastan tavir koysa. Bi kac kere konustu girisimde bulundu kadin bunu kandirdi hep. Ee boyle olunca oglum nasil olsa kaniyor geline bk yemek duser dedi.
Bebege sen mi bakiyorsun simdi?

Benim bebek baya büyümüştü biz evlendimizde 6 yaşındaydı şimdi 10 yaşında kv le alt üst oturuyoruz çocuk hergün gelip gidiyor yatıya kalmıyor kv önceleri bana karşı dolduruyor çocuğu evliliğimin ilk 3 yılı zehir zıkkım olmuştu bana bekar 3 kynm2 tembel bi okdr ağzı bozuk görümce vardı evde sabah gider akşam dönerdim işini yapardım bi tabak yemek verirdi 3 tane torunu gönderildi onlar yer ben bakardım düşük yaptım akşamında çıkardı evin kocaman bahçesini yıktı 5 dak olsun yatakta dinlen düşük yapmışsın demedi Dr gitmeme izin vermedi oğluda götürmez ne zaman Dr gidecem desem gel kırkını keselim kurşun döktürelim derdi 5 yıllık evliyim son 2 yıl içinde Dr gidiyorum çocuğum olmuyor Düşükten sonra Tüplerim de iltihap oluştu kapandı 2 defa ameliyat oldum aşılama yaptım olmadı şimdi tüp bebek yaptım pazartesi günü transfer yapıldı eşimle yolda geliyoruz annen finalist hastaneye kaldırdık dediler beni kapıya bırakıp gitti akşam 10 da eve döndü sabah annesini alıp Elazığ a gitti bana söylemeden perşembe gece 1 de eve döndü hiç aramadı sormadı kimse gelip bakamadı ihtiyacın yokmu diye soran olmadı bi busra gelip sordu beni hergün abla bişeye ihtiyacın varmı diye eşimin kızı dün görümcem geldi vaktim yok gelmedim sana bitürlü dedi gitti eşim bunları görmüyor tabi ailesi çok önem mel bi aile gelinler iyi yetiştirilmemiş senin ayşe den bende bitane vardı Aynur herşeyden önce gelirdi eşim beni Dr götürmez onu götürürdü neymiş o amca kızı hakkı var böyle işte yazmaktan üşendiyim bir sürü şey Kos kocam 5 koca yıl kynlrm evlendi ayrı eve çıktı biz halen dizlerinin dibindeyiz alt üst suç kimde eşimde isterse tavrını koyar ama nerde

sizi insan yerine koymayan kocaya çocuk vermek için uğraşmak neden?

Allah gonlune gore versin canim. Insallah her istedigin olur.

Haklısın ben çocuğu onun için deyil kendim için istiyorum tek hayalim anne olmak bütün hayallerim soldu gitti anne olmam da bundan sonra imkansız tek çare tüp bebek ben kendim için istiyorum çocuğu

Haklısın ben çocuğu onun için deyil kendim için istiyorum tek hayalim anne olmak bütün hayallerim soldu gitti anne olmam da bundan sonra imkansız tek çare tüp bebek ben kendim için istiyorum çocuğu
babasız büyütmeyi göze alabiliyor musunuz?

Onlar cocuk heyecanini tatmis. Nerden anlasinlar senin duygularini. Dusuk yapinca hakli olarak ilgi bekliyorsun. Sor bakalim kac tane dogurdu kac tane dusurdu umrunda olmaz. Kac tane torunu var seninkini mi dusuncek seni mi. Allah onlarin da gonlune gore versin.

Kendim için çocuk istiyorum ne demek yaa çocuk kopmayacak bir bağ demek ha zaten bu adamı bırakma niyetin de yokmuş Lale kozan lakin normal.değil kendim için çocuk istiyorum lafı,eşya değil ki bu

Canınıza bu kadar eziyet etmek neden ben cidden anlamıyorum nedir bu adamları vazgeçilmez kılan,nedir tip mi para mı aşk desem onca eziyete biter yani

Babasız mı anasızmı onu ne ben nede başkası bilemez kaderini Allah çizer bizim konumuz ayrılık söz konusu deyil de zaten
ayrılık anlamında söylemedim. sizi dikkate alan yok, çocuk babasının ilgisizliğiyle nasıl başa çıkacak, onu düşündüm.
evet kaderi bilemeyiz ama tercihlerimiz kaderimizdir aynı zamanda.
eşinize insaf versin Rabbim.

grill biz ne yaşadıkta böyle mantıklı olduk yahu, lanet gelsin hep bi mantık, ben kendime etek elbise falan hediye ederim met kendi için çocuk falan yapıyo, adam bakmıyorum diyip çekip gitse bakacak gücü var mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…