Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Sen darb raporu alırsan ...evliliğin biter , bunu göze alıyor musun...biraz sakin davran ...iyi düşün bebeğin var ...kv terörü gitti mi evden ..

Son düzenleme:
Off fenalık geldi valla okurken. Sen hala naapıyosun orda al çocuğunu çık. Sana darp var hakaret var ver mahkemeye çıksın hayatından. Çocuğun için de ver savaşını, sigara içmek de neymiş kötü muamele sayılır . ay deliricem ne insanlar yaa

birdaha yapmayacaksa değişecekse, söz verirse, yuvayı dağıtmak yerine yuvaya şans verilebilir. bebiş annesi babası ayrı mutsuz olduğında daha iyi büyümiycek. hele ki kızcağız o kadar şeyde hala eşini seviyor. eşi de seviyorsa büyün bunları geride bırakıp yeni bir hayata başlayabilirler. birşeyleri yıkmak dünyanın en basit işi. ama yapmak en zoru.

yuvayı yıkan kadın değil hanımefendi. ya da burada konu sahibine kendini kurtar diyen insanlar değil. adam kadına neler yapmış siz sevgi diyosunuz. neyse sizinle aynı bakış açısına sahip olmadığımız ortada.

Bi adım atmış olmanıza inanın çok sevindim inş bundan sonraki hayatınızda bebişiniz ile çok mutlu olursunuz eşinizi evden gönderin kovun daha doğrusu gitsin anası olucak cadolozun yanına sizi gerçekten sevse 'çocuk olmasa çoktan boşardım 'demezdi
Velevki pişman oldu döndü burnunu çok pis yere sürtün vede annesiyle bağınızı tamamen kopartın yok sayamıyorsada yollarınızı ayırın
Bu adam 10 evlilikte yapsa bu pis huyları oldukça öylede anası oldukça 10 kadının 10 unuda mutsuz eder cadoloz kaynanada boşatır,alsın oğlunun turşusunu kursun !

yuvayı yıkan kadın değil hanımefendi. ya da burada konu sahibine kendini kurtar diyen insanlar değil. adam kadına neler yapmış siz sevgi diyosunuz. neyse sizinle aynı bakış açısına sahip olmadığımız ortada.
olaya objektif bakıyorum, hiçbir zaman kavga ve dövüşün kazandığını görmedim o yanda da olmadım. aynı bakış açısında değiliz doğrudur.

Hanimlar bu kafayla dayak yer yer oturursun mesajlari olanlar var cok kirildim. Bosan diyebilirsiniz, bosanma da diyebilirsiniz. Ama boyle mesajlar insani kiriyor.
Bir de bisey paylasmak istiyorum. Gercek hayatta bizi ve kayinvalideyi taniyanlar veya olaylari bilenler, evliligimizi ve aramizdaki dialogu bilenler baska turlu yorumlar yapiyor. Isin icinden cikamadigim icin es dostla biraz paylasmistim. O kadindan kurtulduguna sevin, boyle bir olay olmasaydi ve iliskiniz surseydi daha cok pislik yapacakti diyor. Ve evet buna katiliyorum alttan alttan oyunlar oynayip kurt gibi kemirecegine gercek yuzunu bu sekilde gosterdi. Tabi ki bu durumdan memnun degilim cok utanc verici ama dayagi yiyip yiyip oturacak oldugumu dusunenler de cok ayip etmis. Bu isi kapattim diye bisey yok. Hukuki yoldan biseyler yapacagim. Evet darp raporu icin gidememis utanmis olabilirim ama izlerin fotograflarini cekmis olmam zaten biseyler yapmak icin olan cabalarimdir. Rapor almak icin ayakkaplarimi giyip geri cikarmam da biseyler yapmak icin ugrasmam ve son anda vazgecisimdir. Cunku o kadinla mahkemede dahi karsi karsiya gelmek istemedim cunku benimle adil karsilasmayacak. Kimbilir ne camurlar ne pislikler atacak ve bu sefer de manevi olarak daha cok uzulecegim. Sirf bundan korktum. Fakat baska bir yol deneyecegim. Doktora gidip soracagim fotolar gecerli olur mu. Ya da bi avukata.. bunlar delil kabul edilir mi.. biseyler yapicam. Allaha havale ettigim dogru fakat evimde dayak yiyip oturarak degil. Sevgiler..

Konunuzda avukat bir bayan morluk fotograflari ile darp raporu alamayacaginizi sadece bosanirsaniz one surebileceginizi soylemisti

Canım dayak atan sen değilsin utanma karşındaki insan insanlık yapmamış bir an once rapor almalisin ki ilerde elinde kozunu olsun bence keşkelerin ihtayac duyulmadan iyikilerin olsun

Kocanın davranışları nasıl canım suan. Bence ona göre davranmalısin bir daha sans ver sonuçta esin darp etmemiş seni ayırmaya çalışmış. Yaptığı hatalar elbet var annesinden yana olmakla ama o anki kvnin kışkırtması ile öyle yapmış olabilir. Daha nasil davranıyor esin. Vmsenden özür dileyene kadar barışma.ve kv ile ve kocanla. alttan alma. Baktım hala anasının sözüne bakıyor ver ceketini eline gitsin sakin evinden çıkma. Eşyalarını verme sen almışsın zaten bir copunu koyma.

Şaka yapıyorsun herhalde. Kızı ne hale getirmişler. Ne evliliği ortada evlilik mi var. Bu ortamda büyüyen çocuğa neler olur yazık.
Evet bende senin gibi düşünüyorum ama bebek çok küçük yazık degilmi bir bebeği tek başına büyütmek kolaymi.o yüzden öyle yazdım. Eğer kocası özür diler pişman olursa bir daha düşün diyorum. Tabi artık alttan almasın hic bir şekilde ezdirmesin kendini.

Kocanın davranışları nasıl canım suan. Bence ona göre davranmalısin bir daha sans ver sonuçta esin darp etmemiş seni ayırmaya çalışmış. Yaptığı hatalar elbet var annesinden yana olmakla ama o anki kvnin kışkırtması ile öyle yapmış olabilir. Daha nasil davranıyor esin. Vmsenden özür dileyene kadar barışma.ve kv ile ve kocanla. alttan alma. Baktım hala anasının sözüne bakıyor ver ceketini eline gitsin sakin evinden çıkma. Eşyalarını verme sen almışsın zaten bir copunu koyma.
Iyi davraniyo o da cok uzgun. Ikimiz de cok uzulduk. Kendimize gelemedik. O laflari annesinin bir an once cikmasi icin ve biraz sakinlesmesi icin soyledigini soyledi. Bilmiyorum. Hicbir seyden emin olamiyorum su an. Hic iyi degilim.

X