- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.527
- 28
benim esimin babası da evlenen tümm çocuklarını. takılarını kendi kasasında tutuyordu vermiyordu. düğünden önce esimle konusmustuk bunu. ben de esime o zaman ailemde kalsın altınlar cünkü ben onlardan istediğim zaman isterim, sen isteyemiyorsun demistim. ama kendi annem doğru bulmadı. laf olur, kızlarının takısında gözü varmış falan derler demişti. zaten bana sormadan üstümdeki her seyi eltilerim toplayıp kv ye vermisti düğünde. kolumda sadece bileziklerim kalmisti. onu da düğünden sonra kaynanam bakayında kaybedersin bana ver diyip aldi. annem sağ olsun yurt dışından benim için gönderilen altın ve euroları düğünde takmayıp sakladı balayından döndük kp z raporu veriyor su kadar takıldı falan diye. bizim düğün paramızdan bize sormadan düğün masrafları ödenmis. takılan dövizler tlye çevrilmiş falan. benim kan beynime sıçradı. o ara da bulaşık yıkıyorum ben esim he tamam hıhı diyip geciyor. en son dayanamayıp baba takıları biz alalım giderken dedim. ne gerek var dursunlar burda kasada falan dedi. biz uzak şehirde yaşicaz ihtiyacımız olsa gelip sizden altın mı isticez her seferinde dedim. kp hemen esime bakıyor. lafı ona geciyor cünkü. esim de direkt esim öyle istiyorsa öyle yapalım onun parası sonucta dedi 80 bin nakiti esimin borçlarına (ailesi düğün sürecinde 5 krş yardım yapmadı) verdik. gerisini altın olarak bankaya yatırdım. ne oldu dersiniz? düğünden 2 ay sonra abisi arayıp araba alcam bankaya faiz ödemiyim siz altınlarınızı verin dedi ben de 1-2 ay içerisinde geri yapıcam diyince sorun etmeyip verdim. sonuc? altın olarak değil para olarak geri verdi parayı. onu da 8-9 ay icerisinde 50 bin 20 bin hatta 15 bin falan diye ödedi. olan altınlarıma oldu. su an annemde hala sakladığı para ve altınlar duruyor. esimin bile haberi yok o paradan. 100 bin civarı ediyor. artık nefffreettt esümin ailesine neyse en azından esim de gercek yüzlerini gördü. en son abisine açlıktan ölseniz benden 5 krş para istemeyin bi daha dedi. eltim bile beni arayıp ‘zam geldi esinin maası su kadar olmustur diimii’ falan diye muahebbet yapıyor. vurcan bi tane