kayınpeder ve kaynanam benle konuşmuyor..

sen kendinden geçiyorsun eşinin yanında yaşamak için eş olabilmek için, eşin kılını kıpırdatmıyor mahvolduğunu göre göre kendine saygın nerde? önce kendini seviceksin sonra eşini..
malesef öle ama ben aptalımki bu yolu eşime teklif eden benim biran önce kavuşmak için ondan her defasında bunu sölüyor kavuştuda noldu mahfoldu herşey

çok zor, hem de çook...

Kaderimin oyunu, telefondan kameraya çek bundan sonra, bundan sonra kimse inkar edemez gerceklerden:)

amin..
ben başından berı onlarla aynı evde ama ayrı katlardayım

yemeklerı bırlıkte yıyoruz yanı bırlıkte yaşıyor sayılıyoruz

eskiden aşağıda çok zaman geçirirdik innmezsek kızarlar kuserler kavga ederlerdı şimdi oğlum oldu pek inmıyoruz enfazla bıkaç saat yemeklerıde bırlıkte yemıyoruz biraz rahatım eşimde herşeyın farkına vardı hatta benım göz ardı ettıklerım bıle artık onu rahatsız edıyor nasılda haksızlık yapıyorlar dıyor ben zamanında çok anlatmıştım ama ozamn benı dınlemıyordu bıle şimdi o söyleınce haksızlık yapıyorlar dıye cvp bıle vermıyorum bişi demek içimden gelmıyor

Son düzenleme:
bence senin gözün önemli değil, onun gözünde
önemli olsaydı bu raddeye gelmezdınız.

sen ailesi ile tartısıyorsun, adam film izler gibi seyredıyor
pes!
demeki önemli değil evet...
allahım bu yaz kurrtarsa beni aşık olucam ona resmen ama sanmıyorum cnm ev almak kolay değili..20 tl anca var kenarda

altlı üstlü oturmakda ayrı bi sorun yok nie inmediniz yok nie beraber yemedik yok nie giderken haber vermionuz...en iyisi uzak olmak yaa nekadar uzak okadar iyi

demeki önemli değil evet...
allahım bu yaz kurrtarsa beni aşık olucam ona resmen ama sanmıyorum cnm ev almak kolay değili..20 tl anca var kenarda

neden her defasında ev almak için bahaneler uydururlar ki bu erkekler?
paran varsa alırsın, yoksa ne yapacaksın?
ömrüm boyunca annenın etegınde mı yaşayacaksın?

herkesin evi yok ki:=) senınkısının bahanesı işte...

Muhasebecilerin bu kadar az aldığını bilmiyordum. Sekreter arkadaşım 1000 alıyor da... İlginç. Yeni mi başladı?

yapmayı düşünüomda kime ne faydası olucakki canım eşim kulağıyla duysa yok sen yanlış anlıyon diyo..
bu olayda anası o lafı eşimin yanında kurdu bana adam resmen yanlış anlıyon dedi ya

Adamın düzeltesi yok ki. Bu adam anasını nasıl bırakır süt kuzularının koyunların peşinden gittiği gibi.

aynı evde yaşamaktan tek farkı var rahat banyo wc ihtiyacını gıderyorsun yoksa herşey aynı
bide her genç kızın hayali olan kendine ait düzen ,eşyalar...erçi huzur olmayınca onlarıda gözü görmüyor insanın....
ben gece wc ye giderken üstüme hırka başıma yazma takıyorum pederle karşılaşırım gece die sora uykum kaçıo çok zorrr

yapmayı düşünüomda kime ne faydası olucakki canım eşim kulağıyla duysa yok sen yanlış anlıyon diyo..
bu olayda anası o lafı eşimin yanında kurdu bana adam resmen yanlış anlıyon dedi ya

Demekki ailece normal olmayan şeyleri, normal algılıyorlar:)
Korku filimi gibi..
Allah sana sabir versin, eyer sende çalışıyorsan eşinle birlikde cok iyi birikdirmeye başlayin.
Eşinde tek kuruş harcamazsin.

tatlım o hayatında hep bu meslekte çalıştı lisesini bile okudu ama mertebeye gre maaş artıo askerden gelince girdi buraya 2 sene oldu ondan böle az galiba ....

Demekki ailece normal olmayan şeyleri, normal algılıyorlar:)
Korku filimi gibi..
Allah sana sabir versin, eyer sende çalışıyorsan eşinle birlikde cok iyi birikdirmeye başlayin.
Eşinde tek kuruş harcamazsin.
başvurduğum işyerinden haber gelmedi hala lanet olsun yarın gidicem ama oraya oyalamayın dicem

Konuyu ve yorumları baştan sona okudum canım. Çok üzüldüm durumuna, ne olursun canını sıkma. Hele intiharı falan sakın düşünme ben bi kere denedim de o hortum burnundan midene girerken anlıyorsun ne olduğunu, beni canlı canlı kesseler o kadar canım acımazdı herhalde. Bak şimdi deliler gibi pişmanım.. Sen sen ol yapma bak yapan biri olarak konuşuyorum.
Bu durumda tek suçlu eşin canım, seni ailesine karşı koruyamıyor sen kendini savunurken de öylece izliyor çok sinir bozucu. Sana erkek olduğunu koca olduğunu hissettiremiyor hiç. Kirada oturmak ayıp bir şey mi sanki bak ben 4 aylık evliyim 4 aydır da kiradayım. Genciz çalışır alırız evimizi dedik. Daha yaşlarınız genç çalışırsınız biriktirirsiniz en azından huzurunuz olur. Yorulmadan ekmek var mı? O zorluğu yaşamadan olur mu? Ne kadar ana kuzusu büyütmüşler bu adamı böyle! Yorulacak, çekecek, çalışacak ki değer bilsin, kıymet bilsin. Sen yine saygıda kusur etme surat falan yapma aman diyeyim. Belli mi olur bakarsın yaza evin olmuş, eşyaların olmuş. O zaman da sık sık görüşmeyiverirsin olur biter. Sakın o evden ayrılmadan çocuk falan yapayım deme temelli kalırsın orda benden söylemesi.
Bir de yeni evlenecekler bu hataya düşmesinler artık. Aynı ev, aile apartmanı falan bunlar hikaye. Hepte aynı vaat ilerde çıkacağız eve. Benim yakın bir arkadaşım bu durumdaydı şu an boşanmak üzere. Hem kendinizi hem evliliğinizi yakmayın

Aynı ev yani:)
Eşin demekki vişdana gelmiş:)

yinede allah intaar durumuna getirmesin ..
kira en iyisi şimdi kredi çekse birsürü borç

tatlım o hayatında hep bu meslekte çalıştı lisesini bile okudu ama mertebeye gre maaş artıo askerden gelince girdi buraya 2 sene oldu ondan böle az galiba ....

ewt cnm haklısın ben bunlara sahıp olduğum için orasını düşünemedım çok haklısın

çocukken oyuna harcadığımız zamanın yarısından çoğu evcılık oyunudur yahu ozaman bıle nasıl düzenlesem evımı falan dıye mahfolorduk buyyorsun evlenıyorsun ama başkasının evıne ya nıye düşünmedın zamanında ne acalen vardı bu yorumundan sonra dahada üzüldüm durumuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…