Konuyu ve yorumları baştan sona okudum canım. Çok üzüldüm durumuna, ne olursun canını sıkma. Hele intiharı falan sakın düşünme ben bi kere denedim de o hortum burnundan midene girerken anlıyorsun ne olduğunu, beni canlı canlı kesseler o kadar canım acımazdı herhalde. Bak şimdi deliler gibi pişmanım.. Sen sen ol yapma bak yapan biri olarak konuşuyorum.
Bu durumda tek suçlu eşin canım, seni ailesine karşı koruyamıyor sen kendini savunurken de öylece izliyor çok sinir bozucu. Sana erkek olduğunu koca olduğunu hissettiremiyor hiç. Kirada oturmak ayıp bir şey mi sanki bak ben 4 aylık evliyim 4 aydır da kiradayım. Genciz çalışır alırız evimizi dedik. Daha yaşlarınız genç çalışırsınız biriktirirsiniz en azından huzurunuz olur. Yorulmadan ekmek var mı? O zorluğu yaşamadan olur mu? Ne kadar ana kuzusu büyütmüşler bu adamı böyle! Yorulacak, çekecek, çalışacak ki değer bilsin, kıymet bilsin. Sen yine saygıda kusur etme surat falan yapma aman diyeyim. Belli mi olur bakarsın yaza evin olmuş, eşyaların olmuş. O zaman da sık sık görüşmeyiverirsin olur biter. Sakın o evden ayrılmadan çocuk falan yapayım deme temelli kalırsın orda benden söylemesi.
Bir de yeni evlenecekler bu hataya düşmesinler artık. Aynı ev, aile apartmanı falan bunlar hikaye. Hepte aynı vaat ilerde çıkacağız eve. Benim yakın bir arkadaşım bu durumdaydı şu an boşanmak üzere. Hem kendinizi hem evliliğinizi yakmayın