• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpeder ve kaynanam benle konuşmuyor..

yinede allah intaar durumuna getirmesin ..
kira en iyisi şimdi kredi çekse birsürü borç

Amin Allah kimseyi o duruma getirmesin inşallah..
Tabi kira en iyisi yaşlarınız genç çalışır alırsınız kaçmıyor ya satılık evler.

Amin Allah kimseyi o duruma getirmesin inşallah..
Tabi kira en iyisi yaşlarınız genç çalışır alırsınız kaçmıyor ya satılık evler.
ama eşim kira deyince unut diyor saçını başını yoluyor o derece bende vazgeçmek zorunda kaldım napim ev m alıo naparsa yapsın yeterki kuratsın beni bu cehennemden

ama eşim kira deyince unut diyor saçını başını yoluyor o derece bende vazgeçmek zorunda kaldım napim ev m alıo naparsa yapsın yeterki kuratsın beni bu cehennemden

İnşallah en kısa zamanda kurtulursun o evden inan ki bana yapılmış gibi oldu anlattıkların. Eşini karşına alsan konuşsan daha çok genciz zamanla çalışır biriktirir alırız etrafta böyle bir dünya evli çift var desen, bende çalışırım sana destek çıkarım desen ne der ki böyle sakin sakin konuşsan acaba?

ewt cnm haklısın ben bunlara sahıp olduğum için orasını düşünemedım çok haklısın

çocukken oyuna harcadığımız zamanın yarısından çoğu evcılık oyunudur yahu ozaman bıle nasıl düzenlesem evımı falan dıye mahfolorduk buyyorsun evlenıyorsun ama başkasının evıne ya nıye düşünmedın zamanında ne acalen vardı bu yorumundan sonra dahada üzüldüm durumuna

bana en çok da koyan kendi düzeniin olmaması..çok severim ev eşyasını...mutfak eşyaları koltuklar halılar tüller...
kaynanamların benim için evlerine aldıkları tek şey tül dü...ben beğenmişti..şimdi ise gelene geçene o tülü şikayet ediyor çok pişmanım keşke bunu almasaydım diye...sadece bir tül..o da burnumda geldi...nasıl isterim kendi eşyalarımda yaşamayı ..kendi evimiz temizlemeyi..allahım negüzel bir duygudur..

bana en çok da koyan kendi düzeniin olmaması..çok severim ev eşyasını...mutfak eşyaları koltuklar halılar tüller...
kaynanamların benim için evlerine aldıkları tek şey tül dü...ben beğenmişti..şimdi ise gelene geçene o tülü şikayet ediyor çok pişmanım keşke bunu almasaydım diye...sadece bir tül..o da burnumda geldi...nasıl isterim kendi eşyalarımda yaşamayı ..kendi evimiz temizlemeyi..allahım negüzel bir duygudur..

eşin maaşını ne yapıyor?

Bir yerden bekleme tatlim, her yere başvur!
Enin ol, eşin çift çift maaşi görünce, başı döner.
Pekde korkacak bir durum yok der:)
çok yere başvurdum cnm 11 tane..şaka gibi hiç biri dönmedi ..ben boşa lise okumuşum ..
bu çok istediğim yerle anlaştık güya aricaz dediler aramdılar yarın gidecem ssoracam olmassa acil biyere gricem

canım kocan niye bu kadar karşı kiraya?
az da olsa birikim yapıyormuşsunuz üzerine koyup kira ödese de kafaniz rahat olsa ya

kızlar ben çıkmak zorundayım eşim çağrıyor gel diye...yarın görüşürz beni unutmaın yalnız bırakmayın sizden başka kimsem yok..sevgicim yarın görüşürz bitanem

Konusmasinlar niye takiyorsunki

Sende konusma onlar yok gibi davran

Beni sileni ben zaten silerim tavrini takin

Hiic uzme tatli canini kendi ailenide yipratma

Ev konusunda diren

Bebek gelince daha da zorlanirsin

canım eskı konularına goz attım allah sabır versın oncelıkle.esımle evlendıgımız ilk yıl kıraya cıkmıstık 4 ay anca oturabıldık astım hastasıyım oksıjensız kalınca hemen bayılıyorum hayatım tehlıkeye gırıyor dıye donduk geldık küpçü dukkanına .eltım bızle oturuyor gorumcem 1 yıllık evli fakat bunun bır 9 ayı bu evde gectı ve ınanırmısın aylardır burd esıde tuhaf sadece arar işsiz dıye esı evıne gıtmıyor.bende bu kalabalıktan daralıyorum mısafırı gelemıyor hemen yarısıyorlar ust kata bıktım.allahtan benım esyalarım ust katta sadece mutfak ortak ve kayınpederımın 2.esı kayınvaldem 41 yasında ablam yasındakı bır kadına anne dıyorum.bu kadında cok sınsı bırı yapmadıgı oyun kalmıyor ama hep ıcıme atıyorum.belkıde şuan kı psıkolojımın buyuk kısmı onların sayesıne bu duruma geldı.hadı ben saglık durumundan gıdemıyorum bu evden ama eltıme gıtmıyor hıcte cekılmıyor dogrusu.allahtan oturma odam farklıda kafa dınlıyorum.yemek ıhtıyacım olmasa hıc gormem yuzlerını.esınde hıc caba sarfetmıyor cok kotu ,onlerınde senı ezerken ıcı yanmıyor mu bu adamın?

çok sabirlisin çok
nasil dayaniyorsun butun bunlara
ben olsam simdiye çoktan çekip gitmistim
annenlere git ya da bos olan evlerine
esin gurur yapip annenlerin evinde kalmam demeyi biliyor
sen de ben artik bunlari çekemiyorum de ve kararinin arkasinda dur
ya esin ev kiralar ya da gelir seninle annenlerin evinde kalir ev alana kadar
ya da annesinde kalmaya devam eder

canım ıs basvurusu yaptım donen yok demissın ama bence esının anasından babasından ayrılmaya nıyetı yok.konusmazlarsa konusmasınlar ıyı oldunda elıne ne gectıkı ?zaten kotu gelın daha cok sevılıyor emın ol

Back