- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
ben 23 eşim 24 canım
Erken yaşta evliliklerin sonuçları diyoruz biz buna Bir erkek ,ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmeden evlenmeye kalkmasın.24 yaşında ki bir erkeğin kişiliği bile doğru düzgün oturmamışken ,nasıl oteriterlik kurup da senin ve ailesiyle arada ki dengeyi kurabilsin. O dengeyi kuramadığı için şuan bu çatışmaları yaşıyorsunuz . 24 yaşında ki adam , ne zaman eğitimini tamamladı da iş güç sahibi olabildi ? eğitimini yarım bırakıp iş güç sahibi olsa bile ,24 yaşında ki bir adamın evlilik yapabilecek birikimi ne zaman oldu ? bunların hiç biri olmadığı için de şuan da ailesinin eline bakmak zorunda kalıyorsunuz malesef .
Eşiniz de kendine güvenmediği için ayrı eve çıkmayı gözü yemiyor .Yaşadıklarınız evet üzücü ,amacım sizi yargılamak elbette değil .Ancak bu yaşadıklarınız sizin seçiminiz ! evlenmeden önce de beraber yaşayacağınızı biliyordunuz ,eşinizin ayrı eve çıkacak birikimi olmadığını da biliyordunuz .Bunları bile bile siz lades demişsiniz .Bunları bile bile evlendiyseniz eğer ,yapacak inanın hiçbir şey yok .Beraber oturmayı siz kabul etmişsiniz ,yolunuzu bu şekil de kendiniz çizmişsiniz ,ayrı eve çıkacak kıyıda köşede bir birikiminiz de yoksa eğer ,yapacak hiçbir şey de yok demektir bu .Şu durum karşısın da sinir kırizi de geçirseniz ,boşanıyorum diye blöf de çekseniz hiçbir faydası olmayacaktır ,sadece kendinizi hırpalamış olacaksınız hepsi bu .Eşinizin ailesinin eline muhtaçsanız eğer, ne yaparsanız yapın hiçbir faydası olmaz ! Keşke evlilik için bu kadar acele etmeseydiniz .En azından ayrı eve çıkabilecek kadar birikiminizi yaptıktan sonra evlenseydiniz .
Umarım sizi kırmadım ,inciltmedim :/ Amacım kesinlikle sizi üzmek değil . İnanın yaşadıklarınıza çok üzüldüm .Keşke bir yolu yordamı olsa da size yardımcı olabilsek , şu yaşadıklarınıza çözüm bulabilsek . Ama malesef ki şu durum da yapılacak birşey yok .Eşinizin ayrı ev için birikim yapması şart .Şuan da aileyle aynı evi paylaştığınız için sizin de o eve , ailesine , ortama ayak uydurmanız şart . Aksi takdirde böyle huzursuzluklar çıkacak siz yıpranacaksınız .Aileyle beraber yaşamak kolay değildir .Eğer o aileyle beraber yaşamayı kabul ettiysen o evin kurallarına da , gelen gideni ağırlamaya da mecbursun.Üzgünüm ama bu böyle Ne zaman kendi evinize çıkarsınız ancak o zaman mutlu olacaksınız .
Son düzenleme: