- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
intıharda en aptal çözum
ben şahsen onuda denedım :)) hiç memnun kalmadım mideye hortum sokulması iğrenç bişi
1 yıllık evlıydım ve kvdem gözümün üstünde kaşım olmasını bıle sorun edıyordu ve daha gençti acayıp hararetli kavga edebılıyordu
içtim bır kutu hap yemyeşil oldum eşim fark ettı hastaneye gttıım mıdem yıkandı 15 gun sonra öğrendımki 1 aylık hamıleymişim
2 aylıkkende bebeği kaybettım boşuna zedelendı ve düştü ALLAH benı cezalandırdı 8 yıl bebeğim olsun dıye uğraştım bıde
yanı olan yıne bana oldu haa eşim fark etmesydıde ölseydım ne olacaktı
olan yıne bana olacaktı tabı bıde eşimin 2 eşine neyse o barı kvdemın dırdırından kurtulmuş oldu :)))))
intıharı aklından çıkar çözüm değil bu dunyada geçiçiyiz ebedıyetını yakma
napsam sence canım:44:konu sahıbıde kvdesıne çekse
bu bır çözum olabılırmı :26::26:
konu sahıbıde kvdesıne çekse
denedi aslında o yöntemikonu sahıbıde kvdesıne çekse
anasıda çok pasif ama çok sinsidir herkez melek der ona ama bide bana sorsunlar aynı evde yaşasınlar da görelim ..
bzi bi akrabaya kaynanaı çok yakından tanıyan biri o çok sinsi biridir sessizdir ama demiş....
yanılmıyorum hiç birzaman gözlemlerimde
Cok üzüldüm bu yazdiklarini okunca...
Umarim şimdi iyisindir...!
evet eşim bana çok çocksu geliyor hele annesinin yanında yumoş oluyor ayıcık oluyor
anca anasının babasının kararına saygı duyar..kayınpeder tutturdu kira zor biz çok çektik o da çekmesin ...yahu çekmeden bişe oluyomu ..böle hanımevladı yetişmişde çok mu ii karısını kaybettirionuz haberiniz yok...onlarada dedim ama o gece boşanma noktasına geldik dedim..evlenmeden önce bukadar aile düşkünü olduğunu bilmiodum evlenince birsürü huy çıkıyor ortaya
denedi aslında o yönetemi
bu pasif hali misinsiden korkacaksın
pederi bilmem de eşim çok pasif çok sessiz sakin biri ben mesela okadar kriz geçiriom milletin içinde mal mal bakıo
surrender hangi yöntemi nasıl denedim valla kafam alla bullak yöntemler yollar planlar derken artık yaptıklarımıda hatırlamıyorum..:44:
gerçekten sinsiden korkucaksın
öyle benim gibi bağıra çağıra konuşmuyor tatlı dille millete bi güzel gaz veriyor sonra hoppppppp kaderiminoyunu sinirden parçalanıyor bağırıyor çağıryor ve hoppppp laderimin oyunu suçlu....kaynanamdaki pes yani güzel yöntemmiş
Çeksin canım. Biraz olsun evlendiğini, mücadele etmesi gerektiğini, erkek olduğunu anlasın fena mı? Eşinin yaşı küçük ama 35 inde bile öyle olur. Ben eşimle 24 yaşında tanıştım, benden 6 ay küçük. Mücadele içinde sanki karşımda 40 yaşındaki gibi olgun bir insan vardı. Böyle tipleri biliyorum, ayrı ev bile olsa her akşam her haftasonu kaynana evine taşınan gelinler de çok fazla görüyoruz. Ayrı ev bile olsa illa annecim annecim... Hayatta büyümez bunlar.
Eşinin mesleği ne? Yani daha fazla para kazanmak için kendini geliştirmesi zor olmasa gerek. Millet kadın başına daha iyi maaş için işten çıkıp kursa gidiyor, oradan da evine gidip yemek, bulaşık ev işi...
napsam sence canım:44:
cinneti denemedın mı?
sen kayınvaliden gibi numara yapamazsın
sanmıyorum. zor iş.
aslında bu durumun çözumu yok malasef kendınden tavız verıceksın huyun suyun değişecek onların ıstediği gibi biri olacaksın bu işi tek çözumu bu çünkü eşini tahmın edebılıyorum onlar aslında eşini muhatap alammlılar senı değil 7 aylık gelınle ne işleri olur ama bılıyorlar oğulları kendılerıyle tartışamaz ya adam bu devırde anasının babasının yanına evlenmiş daha ne olsun onlara göre oğulları çok saygılı ama sen cadolozsun eşinide kışkırtıyorsun aynen böyle düşünüyorlar hatta ilerde eşin senı yavaş yavaş savunmaya başladığında bunu çok sık duyacaksın karın senı dolduruyo benım oğlum evlenemden önce melektı falan fılan saydırır kvde dediğim gibi madem vazgeçemem dıyorsan yukarda dedıklerımı yapıcaksın ben yapamadım yapamıycamda denedım aslında ama olmuyor değilim ben öyle bırı
cinneti denemedim canım geçirdim elimde olmadan ...ama bazen diom iyikide geçirmişim eşimin biraz gözü korktu...
ben ayak uyduramam ben neysem oyum ama değil canım
herşey aynen devam edıyor herkes aynı eşim bıraz yuz vermıyor işte onun dışında değişen bişi yok ama sabrımın tukendığı noktada ALLAH bana bır hedıye yolladı cnm oğlumu şimdi kendımı daha güçlü hıssedıyorum dayanamaz ayrılsamda ben bır anneyım daha güçlü olmalıyım dıyebılıyorum
evet korkaklığı da var onlara okadar ürkek davranıyorki resmen gözlerinin içine bakıyor biyere giderken ikimiz...annesınden korkuyor bence
evet cnm ama yetersizdi demekki hala bu cehennemdeyimbilinçli olmasa da geçirmişsin işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?