kayınpeder ve kaynanam benle konuşmuyor..

Cok üzüldüm bu yazdiklarini okunca...
Umarim şimdi iyisindir...!

ben dün balkona çıktım ağlayarak ...............nefes alayım dedim.yan komşu görmüş ağladığımı..arkadaşıma çok acıyorum onu balkonda öle sessizce ağlarken gördüm büyükle yaşamak kolay değil yazık o kıza demiş...bunada üzüldüm herkez bana çok acıyor

Son düzenleme:
canım seni çok iyi anlıyorum. bende eşimin ailesinden hiç kimseyle görüşmüyorum. ayrı yaşıyorum ama yinede huzurum yok. Eşinle dertleşemezsin bu konuda çünkü onun anne babası....
zaten aklı başında insanlar olsa bu şekilde davranmazlar.. inan cahil insanlarla uğraşmak çok zor

konu sahıbıde kvdesıne çekse

bu bır çözum olabılırmı :26::26:
denedi aslında o yöntemi

bu pasif hali mi sinsiden korkacaksın

Son düzenleme:
Cok üzüldüm bu yazdiklarini okunca...
Umarim şimdi iyisindir...!

herşey aynen devam edıyor herkes aynı eşim bıraz yuz vermıyor işte onun dışında değişen bişi yok ama sabrımın tukendığı noktada ALLAH bana bır hedıye yolladı cnm oğlumu şimdi kendımı daha güçlü hıssedıyorum dayanamaz ayrılsamda ben bır anneyım daha güçlü olmalıyım dıyebılıyorum

Çeksin canım. Biraz olsun evlendiğini, mücadele etmesi gerektiğini, erkek olduğunu anlasın fena mı? Eşinin yaşı küçük ama 35 inde bile öyle olur. Ben eşimle 24 yaşında tanıştım, benden 6 ay küçük. Mücadele içinde sanki karşımda 40 yaşındaki gibi olgun bir insan vardı. Böyle tipleri biliyorum, ayrı ev bile olsa her akşam her haftasonu kaynana evine taşınan gelinler de çok fazla görüyoruz. Ayrı ev bile olsa illa annecim annecim... Hayatta büyümez bunlar.

Eşinin mesleği ne? Yani daha fazla para kazanmak için kendini geliştirmesi zor olmasa gerek. Millet kadın başına daha iyi maaş için işten çıkıp kursa gidiyor, oradan da evine gidip yemek, bulaşık ev işi...

denedi aslında o yönetemi

bu pasif hali mi sinsiden korkacaksın

surrender hangi yöntemi nasıl denedim valla kafam alla bullak yöntemler yollar planlar derken artık yaptıklarımıda hatırlamıyorum..:44:
gerçekten sinsiden korkucaksın
öyle benim gibi bağıra çağıra konuşmuyor tatlı dille millete bi güzel gaz veriyor sonra hoppppppp kaderiminoyunu sinirden parçalanıyor bağırıyor çağıryor ve hoppppp laderimin oyunu suçlu....kaynanamdaki pes yani güzel yöntemmiş

cinneti denemedın mı?
sen kayınvaliden gibi numara yapamazsın
sanmıyorum. zor iş.

bende öle dedim pedere ..çeksin....çekmeden olmaz dedim...eşşeğe binmeden ata binilmez dedim ne hemen ev alması kira neyine yetmio dedim...bütün gerçkeleri söledim şimdi benden suçlusu yok suratıma bakmıo adam ..doğru söleyeni dokuz köyden kovarlar oldu bu iş..evet eşimin değişceni hiç sanmıyorum ..sevmiorum çok aşırı anacı erkekleri yaa...
eşimin mesleği muhasebeci canım..1100 maaş alıyo...aöf 3.sınıfta ..mali müşavir olaaya uğraşıyor

napsam sence canım:44:

aslında bu durumun çözumu yok malasef kendınden tavız verıceksın huyun suyun değişecek onların ıstediği gibi biri olacaksın bu işi tek çözumu bu çünkü eşini tahmın edebılıyorum onlar aslında eşini muhatap alammlılar senı değil 7 aylık gelınle ne işleri olur ama bılıyorlar oğulları kendılerıyle tartışamaz ya adam bu devırde anasının babasının yanına evlenmiş daha ne olsun onlara göre oğulları çok saygılı ama sen cadolozsun eşinide kışkırtıyorsun aynen böyle düşünüyorlar hatta ilerde eşin senı yavaş yavaş savunmaya başladığında bunu çok sık duyacaksın karın senı dolduruyo benım oğlum evlenemden önce melektı falan fılan saydırır kvde dediğim gibi madem vazgeçemem dıyorsan yukarda dedıklerımı yapıcaksın ben yapamadım yapamıycamda denedım aslında ama olmuyor değilim ben öyle bırı

sen kendinden geçiyorsun eşinin yanında yaşamak için eş olabilmek için, eşin kılını kıpırdatmıyor mahvolduğunu göre göre kendine saygın nerde? önce kendini seviceksin sonra eşini..

evet cnm onların istediği gibi olunca süper herşey ama ben taviz veremiyorum kendimden...kaynanam sürekli cilve istiyor mesela nasıl desem bi oyana koşturuim bi buyana..habire iş yapim çılgın gibi yemek yapim...yahu benim huyum farklı kadın beni bi sevemedi ha bende onu..

Sayfalar kabardikca, yorumları takip edemiyorum.
Fakat siz artik ayri yaşamiyormusunuz?
Yaşamıyor saniz bile neden, hala üzülüyorsunuzki?
Yasadiklarinizimi hatirlayip üzülüyorsunuz, yoksa hala cekdiriyorlarmi?
Evinizdende yüz bulamıyorlar artık, bu ne güzel:)
Herseyi unutmak cok zor olmali...:)

Allah oglunuzu size bağışlasin!

bilinçli olmasa da geçirmişsin işte
evet cnm ama yetersizdi demekki hala bu cehennemdeyim
aslında varya birkere daha bişe olursa kırıp döküp heryeri kapıyı vurduğum gibi gitsem herşey bitecek ..ama çok korkuyorm bunu yapmaktan..gerçi damarıma basarlarsa yaparım dahada asla dönmem ev açılmadıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…