• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpeder ve kaynanam benle konuşmuyor..

artık sapıttılar zatn koskoca kayınpeder bile yazık çok yazık...
eşim e de çok kızgınım kiraya çıkmıo diye bazen pişman bile olyorum onla evlendime

benım eşimde böyle aradakı dengeyı kuramadı yıllarca çok zor gunlerım geçti benım gerı dönecek ailem yoktu mecburen devam ettım şimdi eşim çok değişti artık aramızda ne olursa olsun yansıtmıyor ama şimdide bu yuzden kvdem onunla konuşmuyor eskıden aramıdakı konuşmalardan bıle haberı oluyordu artık eşim anlatmıyor aradan 10yıl geçti anca akıllandı yanı geçimsiz insanlarla uğraşmak gerçekten zor bence dertlenmekten vazgeç ve bı karar al ya eşini ikna et ıyı kötü çıkın evden yada hiç söylemek ıstemıyorum ayrıl çünkü değişmiyorlar değişseler bıle artık sende değişiyorsun tahammul sabır kalmıyor sız daha çok yenı evlısnız şimdiki dertleınız bu olmamalı

Son düzenleme:
benim bile içim şişti inanın sizin sorunlarınızı okurken hiç mi güzel gününüz yok sizin.. aileniz nasıl izin veriyor bunların yaşanmasına, anladığım kadarıyla durumları iyi, sağlıkları yerinde, bu nasıl iş gel artık kızım bitsin bu iş diyemiyorlar mı hele ki kayınvalideniz sizi şikayet ederken, başka bi anne olsa madem beğenmiyorsanız kızımı bu akşam evinize anne oğul dönün derdi.. ya siz eşinize aşırı derecede bağımlısınız aileniz de bunu bildiğinden olaya müdahale etmiyorlar ya da aileniz çok vurdumduymaz..
ailemede bazen kızıyorum ya mesela o akşam onlar gelene kadar çok iyidi bana ha veriolardı
kaynanam sinsi sinsi konuşuo kendini masum gösterio beni suçluo hemen ailemde saf ya ona kandılar
yapma böle diyo annem napmışım diyorum arrtık kimse beni anlamıyor sizzden başka

allah razı olsun canım
eşimin dünya umrunda değil nevarki diyor napıyolarki sana diyor
buakşamki çay olayından babasının benle konuşmadığından bile haberi yok
artık yoruldum ona kendimi savunmaktan kendi görsün artık ya görürse tabi oda
kendisi maçtan geldi uyuyor yanımda
benimse içim yanıyor

Bu kadar zaman bunca olanları görmemiş de... Yani nasıl rahat olabiliyor, kendisi çekip gidiyor işe, evde karısı diken üstünde. Hiç mi rahatsız olmuyor onu anlamıyorum. Hani seviyor ya hesapta...

sanırım yorumcularla aynı duyguları taşıyoruz: gıcığız kaynana ve eşine :27:
buradan biz deli olduk .

kayınpederi saymıyoruz bile, o etkilenen biri.
kim ne yöne çekerse, orada.

çoğu kp öleki karım ne derse odur aklıyla yaşıyorlar bız eskıden tartışırdık baba sen olayı bılıyonmu derdım annen haklı derdı ya bı olayı öğrenseydın barı :))

çoğu kp öleki karım ne derse odur aklıyla yaşıyorlar bız eskıden tartışırdık baba sen olayı bılıyonmu derdım annen haklı derdı ya bı olayı öğrenseydın barı :))

pasif kişilik yani.:27::1:...........belli pasif oldugu zaten, gözünün önünde yapılanları görmüyor bile.
:1::1::1:

benım eşimde böyle aradakı dengeyı kuramadı yıllarca çok zor gunlerım geçti benım gerı dönecek ailem yoktu mecburen devam ettım şimdi eşim çok değişti artık aramızda ne olursa olsun yansıtmıyor ama şimdide bu yuzden kvdem onunla konuşmuyor eskıden aramıdakı konuşmalardan bıle haberı oluyordu artık eşim anlatmıyor aradan 10yıl geçti anca akıllandı yanı geçimsiz insanlarla uğraşmak gerçekten zor bence dertlenmekten vazgeç ve bı karar al ya eşini ikna et ıyı kötü çıkın evden yada hiç söylemek ıstemıyorum ayrıl çünkü değişmiyorlar değişseler bıle artık sende değişiyorsun tahammul sabır kalmıyor sız daha çok yenı evlısnız şimdiki dertleınız bu olmamalı
erkekler belki zamanla anlıyor karılarının kıymetini bazıları hemen bazıları hiç bazıları zamanla..
ayrılmak istemiyorum canım eşimden daha yeni evlendik onu ikna edip çıkmak istiyorum bazen intihar etmek istyorum son çare o gibi ozaaman çıkar heralde kiraya ama beb ölürsem

allah razı olsun canım
eşimin dünya umrunda değil nevarki diyor napıyolarki sana diyor
buakşamki çay olayından babasının benle konuşmadığından bile haberi yok
artık yoruldum ona kendimi savunmaktan kendi görsün artık ya görürse tabi oda
kendisi maçtan geldi uyuyor yanımda
benimse içim yanıyor

Söylenecek o kadar şey var ki ama hep içte.. Allah eşinin içine de merhamet versin, sen her an tırnakları çıkık vaziyettesin, her an savunma halindesin çok iyi anlıyorum seni. Henüz evli değilim ama böyle insanları çok gördüm daha beterlerinide, her defasında sinir harbi yaşadım dinleyip, şahit oldukça.. Tek çözüm şuan için görünen ayrı bir ev, inşallah en kısa zamanda çıkarsınız da, şu imtihanı başarıyla vermiş olursun.. Zor çok zor.. Evlilik, kocalık anca yatak odasındamı, sen ona emanetsin artık, böylemi emanete sahip çıkıyor. Allah'ım iyileriyle, hayırlılarıyla denk getirsin inşallah cümlemizi..

Bu kadar zaman bunca olanları görmemiş de... Yani nasıl rahat olabiliyor, kendisi çekip gidiyor işe, evde karısı diken üstünde. Hiç mi rahatsız olmuyor onu anlamıyorum. Hani seviyor ya hesapta...
evet nası rahat ediyor güya 5 sene severek evlendik sanki hepsi bitti..
bu olaydan sora hemen ertesi gün iş buldu bana beraber baktık yoksa biliosun asla izin vermiodu saf saf konuşuodu bari evde durma dedi şimdide işten haber yok kafayı yicem ya

burda destek toplamak eşinizi ve ailesini çekiştirmek sanırım sizi rahatlatıyor ama bunlar kısa süreli rahatlamalar, resti çeksene arkadaşım git annenlerin evine kiraya çıkmıyorsak beni unut de.. dediğini yapmazsa boşan işin olmasın onunla o seni ömür boyu dinlemeyecek bi eştir onunla mı uğraşıcaksın çile çekiceksin.. hadi eşin hayalperest senin aklın nerde sinirlendim iyice eşimle ben çalışıyorken ev alamıyoruz senin kocan ne zaman ev alcakmış herkes kendi evinde mi yuva kuruyo sanıyor kocacın sanki kirada yaşamak yüz kizartıcı bişey.. sen de çalış ayrıca kocanın maaşıyla nasıl geçineceksiniz..

erkekler belki zamanla anlıyor karılarının kıymetini bazıları hemen bazıları hiç bazıları zamanla..
ayrılmak istemiyorum canım eşimden daha yeni evlendik onu ikna edip çıkmak istiyorum bazen intihar etmek istyorum son çare o gibi ozaaman çıkar heralde kiraya ama beb ölürsem[/QUOT

Bak bu olmadı işte.Ne intiharı canım ne yaptın sen :) Çok çok ayrı eve çıkınca görüşmezsin ya dünyanın sonu değil ki.Tek zorluk o evden çıkana kadar malesef çekmek zorundasın.Seni anlıyorum hiç hakları yok,yaptıkları edepsizlik ama ya bu şekilde çekeceksin ya da herşeyi sileceksin.E silmek istemediğine göre biraz sabır canım.Zor olacak ama kazanan sen olacaksın.Önceden de söyledim senin bu durumun bir değişik versiyonunu yaşıyorum.

ayrılmak istemiyorum canım eşimden daha yeni evlendik onu ikna edip çıkmak istiyorum bazen intihar etmek istyorum son çare o gibi ozaaman çıkar heralde kiraya ama beb ölürsem

intıharda en aptal çözum

ben şahsen onuda denedım :)) hiç memnun kalmadım mideye hortum sokulması iğrenç bişi

1 yıllık evlıydım ve kvdem gözümün üstünde kaşım olmasını bıle sorun edıyordu ve daha gençti acayıp hararetli kavga edebılıyordu

içtim bır kutu hap yemyeşil oldum eşim fark ettı hastaneye gttıım mıdem yıkandı 15 gun sonra öğrendımki 1 aylık hamıleymişim

2 aylıkkende bebeği kaybettım boşuna zedelendı ve düştü ALLAH benı cezalandırdı 8 yıl bebeğim olsun dıye uğraştım bıde

yanı olan yıne bana oldu haa eşim fark etmesydıde ölseydım ne olacaktı

olan yıne bana olacaktı tabı bıde eşimin 2 eşine neyse o barı kvdemın dırdırından kurtulmuş oldu :)))))

intıharı aklından çıkar çözüm değil bu dunyada geçiçiyiz ebedıyetını yakma

Son düzenleme:
burda destek toplamak eşinizi ve ailesini çekiştirmek sanırım sizi rahatlatıyor ama bunlar kısa süreli rahatlamalar, resti çeksene arkadaşım git annenlerin evine kiraya çıkmıyorsak beni unut de.. dediğini yapmazsa boşan işin olmasın onunla o seni ömür boyu dinlemeyecek bi eştir onunla mı uğraşıcaksın çile çekiceksin.. hadi eşin hayalperest senin aklın nerde sinirlendim iyice eşimle ben çalışıyorken ev alamıyoruz senin kocan ne zaman ev alcakmış herkes kendi evinde mi yuva kuruyo sanıyor kocacın sanki kirada yaşamak yüz kizartıcı bişey.. sen de çalış ayrıca kocanın maaşıyla nasıl geçineceksiniz..
dertleştğim için içimi döktüğüm için rahatlıyorum eşime bile diyemiyorum bunları dediğim anda kavga çıkıyor savunmaya geçiyor
boşanmak istemiyorum daha çok yeni evliyiz ayrı eve çıkmak istiyorum
bende çalışıcam elbette

intıharda en aptal çözum

ben şahsen onuda denedım :)) hiç memnun kalmadım mideye hortum sokulması iğrenç bişi

1 yıllık evlıydım ve kvdem gözümün üstünde kaşım olmasını bıle sorun edıyordu ve daha gençti acayıp hararetli kavga edebılıyordu

içtim bır kutu hap yemyeşil oldum eşim fark ettı hastaneye gttıım mıdem yıkandı 15 gun sonra öğrendımki 1 aylık hamıleymişim

2 aylıkkende bebeği kaybettım boşuna zedelendı ve düştü ALLAH benı cezalandırdı 8 yıl bebeğim olsun dıye uğraştım bıde

yanı olan yıne bana oldu haa eşim fark etmesydıde ölseydım ne olacaktı

olan yıne bana olacaktı tabı bıde eşimin 2 eşine neyse o barı kvdemın dırdırından kurtulmuş oldu :)))))

intıharı aklından çıkar çözüm değil bu dunyada geçiçiyiz ebedıyetını yakma

aayrı eve çıkmak için en son çare bu geliyor aklıma...
sen ettin ha olan bebeğine olmuş cnm iyi bişey değil ama bunu yaptırtıyorlar bazı insan kılıklı yaratıklar

evet nası rahat ediyor güya 5 sene severek evlendik sanki hepsi bitti..
bu olaydan sora hemen ertesi gün iş buldu bana beraber baktık yoksa biliosun asla izin vermiodu saf saf konuşuodu bari evde durma dedi şimdide işten haber yok kafayı yicem ya

Eşin çok bencil. Varsa yoksa kendisi ve yanlarında güvende hissettiği ailesi. O kendini hala çocuk sanıyor. Evlendiğinin farkında değil. Kavuşamasaydınız da hala aşık olacaktı değil mi?

pederi bilmem de eşim çok pasif çok sessiz sakin biri ben mesela okadar kriz geçiriom milletin içinde mal mal bakıo

Yok artık :53:

Tam ailenin küçük çocuğu modunda eşin. Büyükler yapar eder karar verirr o verilen kararlara saygı duyar anca. İstediği kadar bu sene çıkıcam desin, annesi kalın derse saniyesinde fikri değişir. Evlenmeden önce de böyle edilgen miydi?

Eşin çok bencil. Varsa yoksa kendisi ve yanlarında güvende hissettiği ailesi. O kendini hala çocuk sanıyor. Evlendiğinin farkında değil. Kavuşamasaydınız da hala aşık olacaktı değil mi?

Yok artık :53:

Tam ailenin küçük çocuğu modunda eşin. Büyükler yapar eder karar verirr o verilen kararlara saygı duyar anca. İstediği kadar bu sene çıkıcam desin, annesi kalın derse saniyesinde fikri değişir. Evlenmeden önce de böyle edilgen miydi?

evet eşim bana çok çocksu geliyor hele annesinin yanında yumoş oluyor ayıcık oluyor:47:
anca anasının babasının kararına saygı duyar..kayınpeder tutturdu kira zor biz çok çektik o da çekmesin ...yahu çekmeden bişe oluyomu ..böle hanımevladı yetişmişde çok mu ii karısını kaybettirionuz haberiniz yok...onlarada dedim ama o gece boşanma noktasına geldik dedim..evlenmeden önce bukadar aile düşkünü olduğunu bilmiodum evlenince birsürü huy çıkıyor ortaya

Son düzenleme:
Back