- 18 Mart 2011
- 7.819
- 22.281
- 548
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
yinede allah intaar durumuna getirmesin ..
kira en iyisi şimdi kredi çekse birsürü borç
ama eşim kira deyince unut diyor saçını başını yoluyor o derece bende vazgeçmek zorunda kaldım napim ev m alıo naparsa yapsın yeterki kuratsın beni bu cehennemdenAmin Allah kimseyi o duruma getirmesin inşallah..
Tabi kira en iyisi yaşlarınız genç çalışır alırsınız kaçmıyor ya satılık evler.
başvurduğum işyerinden haber gelmedi hala lanet olsun yarın gidicem ama oraya oyalamayın dicem
ama eşim kira deyince unut diyor saçını başını yoluyor o derece bende vazgeçmek zorunda kaldım napim ev m alıo naparsa yapsın yeterki kuratsın beni bu cehennemden
ewt cnm haklısın ben bunlara sahıp olduğum için orasını düşünemedım çok haklısın
çocukken oyuna harcadığımız zamanın yarısından çoğu evcılık oyunudur yahu ozaman bıle nasıl düzenlesem evımı falan dıye mahfolorduk buyyorsun evlenıyorsun ama başkasının evıne ya nıye düşünmedın zamanında ne acalen vardı bu yorumundan sonra dahada üzüldüm durumuna
nasıl yani canım anlatırmısınbu durumda sabırdan da öte bişi lazım; kanatlar ve halka
bana en çok da koyan kendi düzeniin olmaması..çok severim ev eşyasını...mutfak eşyaları koltuklar halılar tüller...
kaynanamların benim için evlerine aldıkları tek şey tül dü...ben beğenmişti..şimdi ise gelene geçene o tülü şikayet ediyor çok pişmanım keşke bunu almasaydım diye...sadece bir tül..o da burnumda geldi...nasıl isterim kendi eşyalarımda yaşamayı ..kendi evimiz temizlemeyi..allahım negüzel bir duygudur..
kredi kartı ve ufak borçlarımız var canım elekrtik su derken 1100 tl gdiyor az da brikim yapmaya çalışıozeşin maaşını ne yapıyor?
nasıl yani canım anlatırmısın
çok yere başvurdum cnm 11 tane..şaka gibi hiç biri dönmedi ..ben boşa lise okumuşum ..Bir yerden bekleme tatlim, her yere başvur!
Enin ol, eşin çift çift maaşi görünce, başı döner.
Pekde korkacak bir durum yok der:)
melek olmak lazım yani.
sadece sabretmek yetmez.
bunlara ancak melek katlanır.
kiraya çıkarsak bu parayı yermişiz sıkışınca zorluğa gelemezmiş direk kendi evine çıkıcakmışcanım kocan niye bu kadar karşı kiraya?
az da olsa birikim yapıyormuşsunuz üzerine koyup kira ödese de kafaniz rahat olsa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?