Bosanmak cok.zor karar verilecek surec.basit dusunmeyin.esinizi karsiniza alin tatli dille beni savun ailene karsi falan.sizde saygisizlik yapmayin hep uyarirken tatli dille uyarin.esiniz cocugunuzun babasi.bosanmak en son dusuneceginiz sey olsun.yeni evlisiniz evliliginizin oturma sureci var.aileninde size alismasi lazim sizinde onlara.esiniz belki zamanla sizi korur siz uyardikca haatasini anlar kayinbabaniza baba gibi olun baba bana bpyle soyleme uzukuyorum deyin.kisisellestirmetin olanlari size denilenler onlarin kendi karakteri ile iliskili.esinizi sevin ailesini sevin .onlarda sizden ogrensin sevgiyi saygiyi.biz bu kiza niye boyle yaptik diye pisman olurlar.herkesin buyukluk kucukluk farketmez birbirinden ogrenecegi seyler var
.fevri karar vermeyin.esiniz dovmuyor alkolu yok kari kiz ayagi yok tek sikinti ailesi ile ayni evde olmak oda duzelir ilerde alisma suresinden cocjktan sonra bizde evimize cikalim der sen aile olmaya onunla bir olmaya calis.tatli dille.evlilik kolay olmuyor .haa baktiniz duzelmiyor esiniz anlasilacak biri degil ailesi ile yapamiyorsun ona o zaman karar verirsin.bi anlik ofke ile donulemez yola girmeyin hep olumlu yonlerine odaklanin.olumlu guzel taraflarini dusunun esinizin.kin beslemek kendini doldurmak dogru birsey degil