How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kayınbabam ve kaynanam ile sıkıntılarım

Fatsam52

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
35
-8
16
25
Arkadaşlar kayinbabam bazen kafası kızınca küfür ediyor benim de kötü söz çıkıyor kaynanam da o küfür etsin sen sesini çıkarmayacaksin diyor üzülüyorum kızıyorum ne yapmalıyım

Neden küfür ediyor?
Eşinin tepkisi ne oluyor?
Sen kötü söz olarak ne söylüyorsun mesela?

Ne demek küfür etmek bide o küfür edip sus sus nereye kadar
Tamam ben susayım
Oda küfür etmesin den
Kendi çocuğuna laf edemezken millet geline küfür et
Ne hakla ne münasebet

Koca adam önce ağzını toplasın

Bide beraber mi yaşıyorsunuz
Esin biliyor mu bu durumu ?

Çok sinir bozucu bir durum maalesef bazı erkekler küfürü ağızlarına sakız yapmış gibi günlük hayat için kullanıyorlar onlar için gayet normal alışılmış bir durum oluyor ama bizler alışık olmadığımız için rahatsız oluyoruz haliyle onun oğlu eşi alışmıştır mesela normal geliyordur hee böyle bir insanda sen ne yapsan değiştiremezsin cok zor

Başka türlü yazamadim nasıl değiştirebilirim
Yazdım etiket yaptım konuyu taşıyabilirler belki de kapatabilirler istersen sende etiket yap
Yenisin bilememişin ama en aktif yer sitenin bir derdim var diye altta yazıyor neyse sende etiket yap konun taşınsın

Valla kendimi haklı görüyorsam karşılık veririm net.Saygısızlık etmeden de çok güzel savunursun kendini. Ayrıca küfür eden bir adam saygıyı hak etmiyor neden susacak mışsın?

Ne demek küfür etmek bide o küfür edip sus sus nereye kadar
Tamam ben susayım
Oda küfür etmesin den
Kendi çocuğuna laf edemezken millet geline küfür et
Ne hakla ne münasebet

Koca adam önce ağzını toplasın

Bide beraber mi yaşıyorsunuz
Esin biliyor mu bu durumu ?
Kulakları ile şahit oldu hicbirsey demedi

Kulakları ile şahit oldu hicbirsey demedi
Eşin daha sıkıntılı bence
Ne demek sesini çıkarmadı
Bütün bunlara göz yumup ses çıkarmayan eş
Eş değildir bence
Eşinize de bağırıp küfür ediyor mu bu densiz adam
Birlikte mi yaşıyorsunuz
Kaç yıllık elisiniz
Çocuk varmı

Eşin daha sıkıntılı bence
Ne demek sesini çıkarmadı
Bütün bunlara göz yumup ses çıkarmayan eş
Eş değildir bence
Eşinize de bağırıp küfür ediyor mu bu densiz adam
Birlikte mi yaşıyorsunuz
Kaç yıllık elisiniz
Çocuk varmı
Birlikte yaşıyoruz 1 buçuk yıllık evliyim hamileyim 6 aylık

Birlikte yaşıyoruz 1 buçuk yıllık evliyim hamileyim 6 aylık
Üzüldüm şimdi
Köyde mi yaşıyorsunuz
Eşinizle hiç mi konuşmuyorsunuz ayrılın kendi evinizi kurun hamile hamile neden çekiyorsunuz
Eşiniz olucak kişi siz bu haldeyken niye ses etmiyor
Kayinbabaya mi bağlısınız yani maddi anlam da
Ayrılsanız evden evinizi geciktiremez mi es birazda o yüzden sordum koydemisiniz diye
Yine diyorum eşiniz es olsa tek kelime diyemez kimse heleki bu durum da
Eşinizde iş yok
Asıl sorun eşiniz

Üzüldüm şimdi
Köyde mi yaşıyorsunuz
Eşinizle hiç mi konuşmuyorsunuz ayrılın kendi evinizi kurun hamile hamile neden çekiyorsunuz
Eşiniz olucak kişi siz bu haldeyken niye ses etmiyor
Kayinbabaya mi bağlısınız yani maddi anlam da
Ayrılsanız evden evinizi geciktiremez mi es birazda o yüzden sordum koydemisiniz diye
Yine diyorum eşiniz es olsa tek kelime diyemez kimse heleki bu durum da
Eşinizde iş yok
Asıl sorun eşiniz

Evlenmeden once neden kabul ediyorsunuz ayni evde yasamayi.aile kiyamaz ama el gelir boyle yapar iste.kimse kimseye kufur edemez.ayni evde yasaniyorsa saygili olunmak zorunda.saygisizlik saygisizligi dogurur.saygisizlik yapilmasina izin vermeyin sizde saygisizlik yapmayin uyarin benimle bu sekilde konusmayin diye.

aile olmak icin evlenmemis ki evlenmek icin evlenmis ailesine sussun hizmet etsin diye.nefret ediyorum bu zihniyetten.bu dusunce yapisindan toplumun kurtulabilmesi icin 2 kusak gecmesi gerekiyor
Ne yapacam bilmiyorum hamileyim eşim ayrı eve çıkmıyor inşaat işi yapıyor ama kendim de boşanmak istiyorum

Ne yapacam bilmiyorum hamileyim eşim ayrı eve çıkmıyor inşaat işi yapıyor ama kendim de boşanmak istiyorum
Keske cocuk yapmadan once evliligin oturmasini bekleseydiniz.esinizin size karsi tarlvri nasil saygisizligi alkolu kari kiz ayagi var mi

Back