iki kuma çok gördüm ama kaynanam 90 yaşındaki kadını kıskanıyor ona yaptıkları akıl sır ermez çok zalim çok hiç konuşmuyor onla salona almıyor kendi küçük oadaında oturcak asla televizyon açtırmıyor elektirği kullanmasınmış o...geberesi diye isim koymuş ona...ayak işleribi sürekli okadına yaptırılar git marketten şunu al bir teşekkür bile asla etmez gider alır gelir köpek gibi de bağırırı kocasını üstüne salar koçasıda ona hoş görünmek için o yaşlı kadını döver bağırır kadın öyle iyiki görseniz ben hep affettim diyor bunları çok dau edip ibadet ediyor hep kadının hiç kimsesi yok...kvnin bütün akrabaları Allah onlardan soracak diyor...kendi evlatlarına da öyleler o kadar kötü insanlar ki...Allaha sığınıyoruz sadece inşallah bizi korusun onlardan hep...
Uzak durmamak elde değil kendileri vermek diyince bu kadar zalimlik adam öldürme konumuna gelmelerine rağmen almak diyince de aynı zalimliğe geliyorlar eşimle biz memeuruz diye neler yaptılar evimize gelip çıkmıyorlar birlik oturcağız diyorlar hiç gurur vs yok zaten para gözlerini karartmış bana diyor oğlum bana ara sıra ters davranıyor bizim ailede hapse g.rmiş çıkmış çok kişi var gözümü karartıp onu öldürmek geçiyor içimden vs...çok şerliler ya hiç normal değiller.zalimlikleri diyorum ya hiç durmuyorlar eşim ünüverstedeyken yazın eve gelir en fazla bir hafta durabilirdim diyor yanlarında...Dua ediyoruz hep siz de dua edin çünkü bizim de yuvamızı dağıtırlar normal değiller bütün akrabaları zalimliklerinden çekiyor.Yaşlı teyze önlara yakın şehirdeyken kışalrı gelip yanımızda kalıyordu onlar gönderiyordu daha doğrusu siz bakın diye çok iyi biri zaten baharda geri çağırırız diyorlardı köyde işvar gelsin yanımıza çalışsın okdar fedakarki bir deasla teşekkür etmezler..Bunlar nasıl insanlar aklım almadı.Neler var ya Dünyada.Bunlarda Allah korkusu da yok,Allah öncelikle o yaşlı teyzenin yardımcısı olsun,sizde fazla görüşmeyin böyle insanlarla.Teyze için yapılacak bişey yok mu yazık yani onların elinde daha nekadar çekecek Allah yardımcısı olsun..(
öz oğlunu mu öldürmekten bahsediyor?Uzak durmamak elde değil kendileri vermek diyince bu kadar zalimlik adam öldürme konumuna gelmelerine rağmen almak diyince de aynı zalimliğe geliyorlar eşimle biz memeuruz diye neler yaptılar evimize gelip çıkmıyorlar birlik oturcağız diyorlar hiç gurur vs yok zaten para gözlerini karartmış bana diyor oğlum bana ara sıra ters davranıyor bizim ailede hapse g.rmiş çıkmış çok kişi var gözümü karartıp onu öldürmek geçiyor içimden vs...çok şerliler ya hiç normal değiller.zalimlikleri diyorum ya hiç durmuyorlar eşim ünüverstedeyken yazın eve gelir en fazla bir hafta durabilirdim diyor yanlarında...Dua ediyoruz hep siz de dua edin çünkü bizim de yuvamızı dağıtırlar normal değiller bütün akrabaları zalimliklerinden çekiyor.Yaşlı teyze önlara yakın şehirdeyken kışalrı gelip yanımızda kalıyordu onlar gönderiyordu daha doğrusu siz bakın diye çok iyi biri zaten baharda geri çağırırız diyorlardı köyde işvar gelsin yanımıza çalışsın okdar fedakarki bir de
Uzak durmamak elde değil kendileri vermek diyince bu kadar zalimlik adam öldürme konumuna gelmelerine rağmen almak diyince de aynı zalimliğe geliyorlar eşimle biz memeuruz diye neler yaptılar evimize gelip çıkmıyorlar birlik oturcağız diyorlar hiç gurur vs yok zaten para gözlerini karartmış bana diyor oğlum bana ara sıra ters davranıyor bizim ailede hapse g.rmiş çıkmış çok kişi var gözümü karartıp onu öldürmek geçiyor içimden vs...çok şerliler ya hiç normal değiller.zalimlikleri diyorum ya hiç durmuyorlar eşim ünüverstedeyken yazın eve gelir en fazla bir hafta durabilirdim diyor yanlarında...Dua ediyoruz hep siz de dua edin çünkü bizim de yuvamızı dağıtırlar normal değiller bütün akrabaları zalimliklerinden çekiyor.Yaşlı teyze önlara yakın şehirdeyken kışalrı gelip yanımızda kalıyordu onlar gönderiyordu daha doğrusu siz bakın diye çok iyi biri zaten baharda geri çağırırız diyorlardı köyde işvar gelsin yanımıza çalışsın okdar fedakarki bir deasla teşekkür etmezler..
öz oğlunu mu öldürmekten bahsediyor?bacım geldiklerinde kapı falan açmayın. birgün doğrarlar sizi..
Ya bende aynı şeyi düşündüm ama bunlara sırt çevirmekte olmaz,başlarını agritirlar
Sağı solu belli olmayacak insanlar
KNEDİ EVLERİ VAR İKİ tane ama çıkmak istemiyor teyze burada yemeğim önüme gliyor çok yaşlıyım tek başıma yapamam bizde artık uzaktayız onlardan uzak şehirde bize de gelmiyor yol çok uzak ölürüm yolda diyor bir de siz çalışıyorsunuz evde yoksunuz ben hastayım bana bir şey olursa ne olacak kim yetişecek diyor.bekliyor ki diğer kaynım memlekette evlensin onun yanına yerleşsin kız bakarsa tabi o da ...cnm esin görusmedıkten sonra sıze hıc bısey yapamazlar.eşininde zaten gittiği yokmuş.rahat ol. düşünme onları.
ben o teyzeye cok üzüldüm.resmen eziyet çekiyor aldırılmasını sağlayın o teyzenin ya bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?