Ben de öyle düşünüyorum hep Allaha dua ediyorum onlardan koruması kurtarması için bizi çok tehlikleliler aynı katil gibi herkesinki kötü ama bunlar çok başka çok zalimler katil gibi şimdi bebeğim doğdu sürekli biz bakacağız yanınıza yerleşeceğiz demelrinden korkuyorum.
90 yaşındaki büyükanneyi sırf kendileri kurtulsun diye al bebeğe bu bakacak diyorlar tamam gelsin ama o bakamazki sürekli hasta uyuyor 14 aylık bebekle ilgilenebilirmi..
ama diycem kreşe gidecek o diye inşaalah iznim bitsin...
hepsinden korusun kurtarsın Allah...ne olur siz de dua edin Allah bebeğimle bana çok acısın hiç getirmesin onları ...inşallah bize yeni güzel -kolay bir kapı açar onlardan uzak...
Yoksa bebeğimin yanında bana bağırırlarsa ne yaparım gözüme korkarak bakarsa...
Amin canım Allah çok çok razı olsun tek onu düşüyorum şu anda hep eşimle bile ayrılırım diyorum bazen bebeğimi korumak için eşimde üzülüyor kokuyor...Cnm Allah'a dua etmekten baska caren yok biliyorum zor. Bebegini onlara sakin yaklastirma hatta dokunmasinlar bile. Tayinini baska bir yere iste uzaklas bunlardan. Kac yani kac aslinda ben olsam gider polise sikayet ederdim vallah o buyukannenin kurtulabilmesi icin bu zalimlerden tovbe yarabbim bir de insaniz diye gecinirler cok sinir oldum su an
Amin canım Allah çok çok razı olsun tek onu düşüyorum şu anda hep eşimle bile ayrılırım diyorum bazen bebeğimi korumak için eşimde üzülüyor kokuyor...Cnm Allah'a dua etmekten baska caren yok biliyorum zor. Bebegini onlara sakin yaklastirma hatta dokunmasinlar bile. Tayinini baska bir yere iste uzaklas bunlardan. Kac yani kac aslinda ben olsam gider polise sikayet ederdim vallah o buyukannenin kurtulabilmesi icin bu zalimlerden tovbe yarabbim bir de insaniz diye gecinirler cok sinir oldum su an
Amin canım Allah çok çok razı olsun tek onu düşüyorum şu anda hep eşimle bile ayrılırım diyorum bazen bebeğimi korumak için eşimde üzülüyor kokuyor...
Allahım inşallah bir kapı açar çok sağolun Allah razı olsun tekrar çok dua edin ne olur
selamlarımla..
bu süreçte bazen hep dua etcek gücü bile kendimde bulamadım sonra tekrar hep Kuran-ı Kerimden ayet seçtiğimde dua et biz seni koruduk daha önce yine koruyacağız şeklinde ayetler çıktı hep dua ediyorum..
Allaha şükürler olsun Allah okadar çok mucize yarattıki bu süreçte onlarıda bir başlıkta anlatsam...birsürü sayfa tutar..
hep dualr kurttardı beni arkadaşlarımın ailemin kendimin duası bazen..ve Allahın acıması ve lutfu...
İnşallah Allah hiç korumasını eksik etmez hiç birimizin üzerinden...
selamlarımla tekrar hepinize...ilgilendiniz vaktinizi aldım helal edin çok sağlolun tekrar
canım okudukça korku filmi izliyormuşum gibi oldu böyle insanlar varmı gerçekten:18:
Boyle insanlar maalesef var canim hayatin gercekleri
insanlik ölmüs , .. hersey madiyat olmus ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?