- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
biz istemesek bile sürekli geliyorlar oğlumuzun evi diye eşimi susuturyorlar eşime demiştim birşeyler desene bana cevabı aynen "BENİ ONLARA ÖLDÜRTECEKMİSİN" oldu...işte bu yüzden sesimizi çıkartamıyoruz biraz iyi olsalar eşim onlarda biraz merhamet görse gidin anne bizi rahatsız etmeyin müsait değiliz diyecek...hoş gidin dedi de bir kaç kere hergün kavga edip bizi üzüyorlardı o zaman da kayınbabam eşimi köşeye çekmiş gitmiyoruz diyordu kaynanamda kapı dinliyordu nasıl anne oğlunu o psikopat babadan koruycağına önüne atmış kendi çıkarı için oğlunu ezdiriyor o adama..sonrada bana diyorlardı biz ünüveste okuttuk heray para gönderdik 100 150 mi,lyon abacak bize şimdi...iyi olsalar amenna gelsin bebeğime baksınlar ben işe başlıyyım ama bunlara hi çocuk emanet edilirmi çok korkuyorum çocuk konusunda biz bakacağız diyecekler diye diyorlarda izindeyim diyorum ben bakıyorumben anlamadım hala neden ve nasıl görüşüyosunuz ya abartıyosun ya da korkusuzsun başlarım öyle ana babaya görüşmeyin bu kdar net kapınıza mı dayanacaklar çağırın polisi
İnanması zor biliyorum ama çok zalimler biz de hep tam tersi tayinim çıktığında iş yerindekilerle vedalşamya gittiğimde bir müdür ben ve eşim için ikisi de çok iyi çok mazlumlar demişti...eşin 18 yaşında tüyü bitmemiş sakalı terlememiş bi sabi mi kusura bakma bana mantıklı gelmiyo anlattıkların
Çok dua edin ne olur Allah bizi bu dualar sayesinde kurtarıyor her defasında hep
.Bu karakterdeki insanlarla böyle ilişkinizi sürdürmeyin başınıza bir iş gelir...gözü dönmüş bunların. Memurmuşsunuz tayin isteyin gelemeyecekleri yerlere gidin nasıl çocuk büyüteceksiniz hep böyle yüreğiniz ağzınızda. huzursuz etmesi yeter. Ayrıca neden polis çağırmıyorsunuz. canınız tehlikeye girmiş daha ne olabilir ki. Kapıyı baacayı telefonu açmamak data çözüm değil . Bence de ki eşine tayin isteyelim daha az gelsinler uzak olunca yol parasına kıyıp da gelemezler zaten. O yaşlı teyze için de yetkililere haber verin yoksa vebal sizin de boynunuza olur...en azından size düşeni yapın...
.
.o yaşlı teyze büyükanne ne bileyim bilerek katlanıyor gibi o kadar zulmediyorlar evleri var çıkmak için mücadele etmiyor değişik yani sıcak yemeğim önüme geliyor diyor ama sıcak yemek içinde çekilecek dert değil...adamdan ayrılmıyor ne olsa...
hala seviyor diyor kaynanam adamı gerçekten de hala seviyor ne yaptıysam ben de çok dil döktüm ayrılmam diyor iki tane de evi var oysaki...Affediyorum ben diyor Ahiretde de affedicem diyordu ama Allah affeder mi orasını bilmem diyor...
.
Ben de artık canımıza bir şey olacağından kokuyorum eşimde çünkü artık son haddeye geldik...
özel mesaj olarak gönderdim canım çok kötüler değil miCanim ozel olacak biraz ama bu anlattigin cok afedersin ama seytan kilikli insanlar turkiyenin hangi bolgesinden ??? cevap vermessen onemli degil anlarim
özel mesaj olarak gönderdim canım çok kötüler değil mi en çok bende o büyük anneye üzülüyorum Yaşlı teyzeyi yanıma almayı çok düşündüm düşünüyorum da evimiz biraz büyük olunca bilmiyorum insana bakmak zor ya beraber yaşayamazsak kalbini kırarsam eşimle rahat hareket edemezsek bir de ben hep çok çekingen olmuşumdur rahat hareket edemem oldum olası başkasının yanında hep... yanında babamda yanınıza alın onun duası yeter size demişti ama o gelince de artık hiç rahat hareket edemiyceğiz evde bir de küçük bebek var hangisine bakayım şaşırdım...aslında çok iyi bir insan kendi odası olsa televizyonu olsa ailemle de iyi geçinir diye düşünüyorum kaynanam ile kayınbabam al evinde hizmetçlik yaptır bu hizmetçidir bunun işi hizmetçlik diyorlar hiç insafları yok ya insafları kurusn zalimlerin kaynananmgil ondan genç onlara saygısızlık olur diye biriş yaptırmıyorum...nasıl derim yaşlı teyzeye ...yani akşam kendi odasına çekilir bizde rahat hareket ederiz salonda kardeşlerimi de bizi de seviyor..sadece acaba bebekle ikisine aynı anda bakarsam işten gelince zor olmaz mı diye düşünüyorum yada bebekle daha az ilgilenirmiyim..
Ben de öyle düşünüyorum hep Allaha dua ediyorum onlardan koruması kurtarması için bizi çok tehlikleliler aynı katil gibi herkesinki kötü ama bunlar çok başka çok zalimler katil gibi şimdi bebeğim doğdu sürekli biz bakacağız yanınıza yerleşeceğiz demelrinden korkuyorum.Canim sen bunlardan mumkun mertebe uzak dur sakin islerine karisma olan sana olur Allah korusun bunlar nasil insanlar yaaa anlamis degilim bunlarin yaptiklarini afedersin hayvan bile yapmaz bebegini uzak tut onun gelecegini dusun boyle bir ortamda cocuk sagliksiz yetisir yazik ya o kadina vallah vicdanim sizladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?