Kayınbabam Para İçin Anneme Bakmıyorum Oğlumun Evde Durması Gözüme Batıyor Diyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi slax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben anlamadım hala neden ve nasıl görüşüyosunuz ya abartıyosun ya da korkusuzsun başlarım öyle ana babaya görüşmeyin bu kdar net kapınıza mı dayanacaklar çağırın polisi

kayınbabamın kardeşi diyorki biz onlara iyi günde kötü günde gitmek istiyoruz sürekli kavga ediyorlar bizimle biz onlardan artık korkuyoruz kapılarını çalmıyoruz diyor gerçekten biz bebek olduğunda gitmişk kvlere gelmedi bile adamın kardeşi görmeye...
korkuyoruz onlardan diyor..korkuyoruz gerçekten korku düşüyor onları tanıyınca insanın kalbine...
50 yaşında adam diyor bu karıma hakaret ediyordu diyor aynı şeyleri şu anda bana yapıyorlar eşime...
Kb nin kardeşin eşi bana diyor ki onların yanında kalbin hep pırpır değil mi bir şey olacak diye korkuyorsun ben de evet dedim gerçekten öyle onlarda da uyandırmışlar o korkuyu..
hep kalbim sıkışıyor sürekli bir şey oldu olacak diyorum sürekli felak nas ayetel kürsüyü okuyorum hep Allah içime doğuruyor eüzü besmele çek diye onların uzak durması için...

kayınbabamın kardeşi diyorki biz onlara iyi günde kötü günde gitmek istiyoruz sürekli kavga ediyorlar bizimle biz onlardan artık korkuyoruz kapılarını çalmıyoruz diyor gerçekten biz bebek olduğunda gitmişk kvlere gelmedi bile adamın kardeşi görmeye...
korkuyoruz onlardan diyor..korkuyoruz gerçekten korku düşüyor onları tanıyınca insanın kalbine...
50 yaşında adam diyor bu karıma hakaret ediyordu diyor aynı şeyleri şu anda bana yapıyorlar eşime...
Kb nin kardeşin eşi bana diyor ki onların yanında kalbin hep pırpır değil mi bir şey olacak diye korkuyorsun ben de evet dedim gerçekten öyle onlarda da uyandırmışlar o korkuyu..
hep kalbim sıkışıyor sürekli bir şey oldu olacak diyorum sürekli felak nas ayetel kürsüyü okuyorum hep Allah içime doğuruyor eüzü besmele çek diye onların uzak durması için...

ben anlamadım hala neden ve nasıl görüşüyosunuz ya abartıyosun ya da korkusuzsun başlarım öyle ana babaya görüşmeyin bu kdar net kapınıza mı dayanacaklar çağırın polisi
biz istemesek bile sürekli geliyorlar oğlumuzun evi diye eşimi susuturyorlar eşime demiştim birşeyler desene bana cevabı aynen "BENİ ONLARA ÖLDÜRTECEKMİSİN" oldu...işte bu yüzden sesimizi çıkartamıyoruz biraz iyi olsalar eşim onlarda biraz merhamet görse gidin anne bizi rahatsız etmeyin müsait değiliz diyecek...hoş gidin dedi de bir kaç kere hergün kavga edip bizi üzüyorlardı o zaman da kayınbabam eşimi köşeye çekmiş gitmiyoruz diyordu kaynanamda kapı dinliyordu nasıl anne oğlunu o psikopat babadan koruycağına önüne atmış kendi çıkarı için oğlunu ezdiriyor o adama..sonrada bana diyorlardı biz ünüveste okuttuk heray para gönderdik 100 150 mi,lyon abacak bize şimdi...iyi olsalar amenna gelsin bebeğime baksınlar ben işe başlıyyım ama bunlara hi çocuk emanet edilirmi çok korkuyorum çocuk konusunda biz bakacağız diyecekler diye diyorlarda izindeyim diyorum ben bakıyorum
hep kardeşimde diyor cahil cahil konuşma sen ünüverste mezunusun polis çağır diye..
ben de bu sefer çok düşündüm polis olayını onları dinleyen herkes aynı şeyi söylüyor eğer bu sefer öyle tartşırlarsa polis çağıracam ..
çünkü sessiz kaldıkça daha çok yapıyorlar efendiliğimizden saygımızdan susyoruz ama işi küfüre kadar getirdiler herşeyi para için yapıyorlar biroğlunu evden attı para için bir oğlunu benim eşimi para için senle yaşayalım diyor hergün ona bana hakret adam kendi kardeşinin karısını hakaret ediyormuş..ki o adamın karısı bana göre çok dişli çok...ben öyle normal zamanlarda bile tartışmlarda çok dişli değilimdir. eşim diyor babam amcamın karısnı oturtuyordu ya oysaki ben o amcamın karsısı kadar gözü açık bir kadın görmemeiştim...
ya okadar zalim ve kötüler ki...

Son düzenleme:
eşin 18 yaşında tüyü bitmemiş sakalı terlememiş bi sabi mi kusura bakma bana mantıklı gelmiyo anlattıkların

çok dua edin kızlar bize ne olursunuz çok küçük bebeğimiz de var gelirlerse ne olur bilmiyorum onun gözü önünde bize aşağılama hakret bebeğim nasıl ağlıycak...

eşin 18 yaşında tüyü bitmemiş sakalı terlememiş bi sabi mi kusura bakma bana mantıklı gelmiyo anlattıkların
İnanması zor biliyorum ama çok zalimler biz de hep tam tersi tayinim çıktığında iş yerindekilerle vedalşamya gittiğimde bir müdür ben ve eşim için ikisi de çok iyi çok mazlumlar demişti...
Bunları duyanlar inanmıyorum diyor ama sen çok mazlum sessizsin nasıl sana öyçe yaparlar diyorlar eşimde benim gibi işte insan onada acıyor...haa annesinden babasında biraz merhamet olsaydı kafa tutardı onlara emin ol.kardeşimin eşi tutyor anna babasına kafa ama onlar yumuşak oldukları için
görseydin onları anlardın ne demek istediğimi herkesin kötü kayanası kayınbabası ama bunlar çok başka çok zalimler gözleri çok kara ölüm öldürmekten bahsediyorlar babam bile demişti anlatmıştım ona-ki üzülmesin diye hepsini anlatamamıştım- en son demişti ki kızım delinin üstüne çok gidersen ne yapacağı belli olmaz diye...
o kadar ailem bile çok afendi hiç muahttap olamadılar onlarla olmazlarda...onlar sürekli benim ailemle muhattap geldilermi size ki benim ailem en fazla bir hafta kalır onlar gibi üç ay değil

Son düzenleme:
Allah sabır versin o zaman ne diyim mazlum ezik bir çift...inşallah sizi öldürmezler ölsenizde kim vurduya gidersiniz zaten adamlar yaşlı tetikte olun bari ne diyelim yani bilemiyorum ki ah ah vah vah tüh tüh

biraz çirkef olsaydık zaten bunlar olmazdı ya da bu durumlara düşmezdik yoksa artık kimse kimsenin evinde üç ay kalamıyor kimse kimseye onların bize yaptıklarını yapamaz...baksana kendi çürkefliklerinden ikisi de nasıl da annelerini evden kovmuşlar kayınbabamın annesi diyormuş ki ben onların evine gitmem köpek gibi davranıyorlar bana..baksana çirkeflik yaparak sokmuyormış kadını eve..
ben hiç okadar uzun süreli zalim olamam ne bileyim bir şey söylesem üzülür vicdanenen çok rahatsız olrum gider özür dilerim yada gönlünü alırım hemen...onların en baştan bizi anlamaları gerekirdi

Çok dua edin ne olur Allah bizi bu dualar sayesinde kurtarıyor her defasında hep

Son düzenleme:
Bu kadar kötülerse görüşmeyin arkadaşım, çok mu zor?
Siz çağırmadan geliyolarsa açmayın kapınızı, kapıda yatacak halleri yok ya.
Kapıyı çalarlar , telefon ederler, cevap veren çıkmazsa bi daha gelmezler.
Hem hayatımız tehlikede diyorsunuz, hemde geliyolar ne yapalım diyorsunuz.,,

Kayınvabanızın yaşlı karısı için birşeyler yapın bari, kadını öldürmelerini mi bekliyorsunuz.
155 e ihbar edersiniz, kim bilecek polisi arayanın siz olduğunuzu.

Çok dua edin ne olur Allah bizi bu dualar sayesinde kurtarıyor her defasında hep

Arkadaşım çılgınmısın başınıza bişe gelecek Allah korusun ölünce Allhım niye krumadın dersen sana kk da okadar polis çağır dedirttim kullarıma dinlemedin der valla
Normal değil bunlar telefona gizlice kaydet kameraya kavgalarını darplarını dövmelerini nebileyim

Ne diyeceğimi bilemedim.
Kayınvaliden ve kayınpederin cehennemi garantilemişler resmen.
Yapılan zalimlikler yanlarına kar kalmaz elbet.
ancak sen ve eşin de eli kolu bağlı beklemeyin.
birkere asla ve asla bebeği emanet etmeyin.
sizin evinizde kavga gürültü olduğunda veya tehtit vs.
polis çağırın korkmayın.
canınız tehlikeye düştükten sonra ötesi var mı.
çağırın bikaç kere polis gör bak nasıl korkuyorlar ve gelmiyorlar.
bebek konusunda asla geri adım atma asla.
bak bu işlerin şakası yoktur.
korksanız da kendinizi korumalısınız en nihayetinde.

Bu karakterdeki insanlarla böyle ilişkinizi sürdürmeyin başınıza bir iş gelir...gözü dönmüş bunların. Memurmuşsunuz tayin isteyin gelemeyecekleri yerlere gidin nasıl çocuk büyüteceksiniz hep böyle yüreğiniz ağzınızda. huzursuz etmesi yeter. Ayrıca neden polis çağırmıyorsunuz. canınız tehlikeye girmiş daha ne olabilir ki. Kapıyı baacayı telefonu açmamak data çözüm değil . Bence de ki eşine tayin isteyelim daha az gelsinler uzak olunca yol parasına kıyıp da gelemezler zaten. O yaşlı teyze için de yetkililere haber verin yoksa vebal sizin de boynunuza olur...en azından size düşeni yapın...

ben kaynananların cimriliğinden çok hassas olduğum bir konuya takıldımm

yaşlı teyze için üzüldüm ama zamanında parasını kullanarak kendisinden nerdeyse 30 yaş küçük adamla evlenirken düşünecekti ilerisini
allh yardımcısı olsun ama çok parasıyla oğlu yaşında koca satın alan kadınlar

nefret ediyorum onlardan bunlardan birisiylede dayım evli annesı yaşında parası için evlenmiş 5 çocuklu kadınla nekadar iğrenç şeyler ya aynı evde kumayla yaşamak parayla birini koca satın almak işte insanlar yaşlılığı düşünmeden yaşadıkları için böyle şeyler yaşıyorlar

kaynananlara gelincede allh ıslah etsin uzak olun rahat olun paraları mezara götürürler belki cimri insanlar sadece kendileriine zulmediyorlar yarın ölecekler evler arbalar paralar çocuklara kalacak ozamnda mezarlarından çıkıp engel olabileceklermi acaba evlerin çocuklarına kalmasına çok yazık

.
.o yaşlı teyze büyükanne ne bileyim bilerek katlanıyor gibi o kadar zulmediyorlar evleri var çıkmak için mücadele etmiyor değişik yani sıcak yemeğim önüme geliyor diyor ama sıcak yemek içinde çekilecek dert değil...adamdan ayrılmıyor ne olsa...
hala seviyor diyor kaynanam adamı gerçekten de hala seviyor ne yaptıysam ben de çok dil döktüm ayrılmam diyor iki tane de evi var oysaki...Affediyorum ben diyor Ahiretde de affedicem diyordu ama Allah affeder mi orasını bilmem diyor...
.
Ben de artık canımıza bir şey olacağından kokuyorum eşimde çünkü artık son haddeye geldik...

Son düzenleme:

Canim ozel olacak biraz ama bu anlattigin cok afedersin ama seytan kilikli insanlar turkiyenin hangi bolgesinden ??? cevap vermessen onemli degil anlarim

Canim sen bunlardan mumkun mertebe uzak dur sakin islerine karisma olan sana olur Allah korusun bunlar nasil insanlar yaaa anlamis degilim bunlarin yaptiklarini afedersin hayvan bile yapmaz bebegini uzak tut onun gelecegini dusun boyle bir ortamda cocuk sagliksiz yetisir yazik ya o kadina vallah vicdanim sizladi

Ben de öyle düşünüyorum hep Allaha dua ediyorum onlardan koruması kurtarması için bizi çok tehlikleliler aynı katil gibi herkesinki kötü ama bunlar çok başka çok zalimler katil gibi şimdi bebeğim doğdu sürekli biz bakacağız yanınıza yerleşeceğiz demelrinden korkuyorum.
90 yaşındaki büyükanneyi sırf kendileri kurtulsun diye al bebeğe bu bakacak diyorlar tamam gelsin ama o bakamazki sürekli hasta uyuyor 14 aylık bebekle ilgilenebilirmi..
ama diycem kreşe gidecek o diye inşaalah iznim bitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…