How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kayınbabam Para İçin Anneme Bakmıyorum Oğlumun Evde Durması Gözüme Batıyor Diyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi slax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendi çocuklarına köt davranıyorlar benim bebeğime ne yaparlar doğumdan sonra hep çok korktum uzun süre ne olacak diye Ama Allaha şükürler olsun maşaalah Allah korudu bebeğimi ve beni çok acıdı bize...
Yoksa asla yapamazdım onlar varken çok zalimlik yaparlardı bize..
daha yeni doğum yapmışım kaynanam kucağımdan almıştı bebeğimi elleme sen karışma çekil o benim oğlum diye..kardeşim görmüştü onarda çok üzüldüler...
bebeği kucağıma alıyorum bırak onu koy yerine diyor eşim alıyo elleme ver bana diyor iki ay kaldı burnumuzdan getirdi hiç bir şey yapmadı ne yemek ne temizlik zaten yapsada istemezdim ben yapardım normalde hep kendi yapmaya çalışıyordu ben yapamıyormuşum diye sözde ...bebek ağlıyordu geliyordu bu çok hasta şöyle böyle..sancısı var bebek kusmuş sabaha kadar yanında bekliycek sanki önemli bir şey sırf bizi endişelendirmek için...
bebeğim ağlamasın istemiyordum artık gelip saatlerce başımda bekliyordu önemli bir şey olmuş gibi sessiz sesiz eşim hala bebeğine çekinerek dokunuyor onun yüzünden..
ben lohusayım bebekle ilgileniyorum eşim ağlayınca sakinleştirmeye çalışıyordu oğlum bırak belin ağırır sallama gezdirme...
daha bunlar en hafifleri lohusayım diye acıdı herhalde..
normalde kapı dinler çekmece karıştırır ilaçalrımı görmüş kocasına vermiş eczane eczane gezdirmiş adamı bu ne diye..hamile kalmadan önce adet düzensizliğinden kullanıyordum bana senim çocuğun olmuyor diyorlardı o ilacı sormuşlar...
ya çok zalimler ya..

Son düzenleme:
kendi çocuklarına kötü davranıyorlar benim bebeğime ne yaparlar doğumdan sonra hep çok korktum uzun süre ne olacak diye Ama Allaha şükürler olsun maşaalah Allah korudu bebeğimi ve beni çok acıdı bize...
Yoksa asla yapamazdım onlar varken çok zalimlik yaparlardı bize..
daha yeni doğum yapmışım kaynanam kucağımdan almıştı bebeğimi elleme sen karışma çekil o benim oğlum diye..kardeşim görmüştü onarda çok üzüldüler...
bebeği kucağıma alıyorum bırak onu koy yerine diyor eşim alıyo elleme ver bana diyor iki ay kaldı burnumuzdan getirdi hiç bir şey yapmadı ne yemek ne temizlik zaten yapsada istemezdim ben yapardım normalde hep kendi yapmaya çalışıyordu ben yapamıyormuşum diye sözde ...bebek ağlıyordu geliyordu bu çok hasta şöyle böyle..sancısı var bebek kusmuş sabaha kadar yanında bekliycek sanki önemli bir şey sırf bizi endişelendirmek için...
bebeğim ağlamasın istemiyordum artık gelip saatlerce başımda bekliyordu önemli bir şey olmuş gibi sessiz sesiz eşim hala bebeğine çekinerek dokunuyor onun yüzünden..
ben lohusayım bebekle ilgileniyorum eşim ağlayınca sakinleştirmeye çalışıyordu oğlum bırak belin ağırır sallama gezdirme...
daha bunlar en hafifleri lohusayım diye acıdı herhalde..
normalde kapı dinler çekmece karıştırır ilaçalrımı görmüş kocasına vermiş eczane eczane gezdirmiş adamı bu ne diye..hamile kalmadan önce adet düzensizliğinden kullanıyordum bana senim çocuğun olmuyor diyorlardı o ilacı sormuşlar...
ya çok zalimler ya..

Son düzenleme:
hepsinden korusun kurtarsın Allah...ne olur siz de dua edin Allah bebeğimle bana çok acısın hiç getirmesin onları ...inşallah bize yeni güzel -kolay bir kapı açar onlardan uzak...
Yoksa bebeğimin yanında bana bağırırlarsa ne yaparım gözüme korkarak bakarsa...

çok kötüler ya Allah bizi onlardan korusun..
Allaha şükürler olsun Allah çok yardım etti korudu bizi o kadar mucize oldu ki Allaha şükürler olsun onlardan kurtardı Allah bizi..
Ne olur çok dua edin sizde..
Duayla oluyor herşey bunu bunları çok yiyi gördüm bu süreçte
herkesin bir imtahanı var bizimde bu..
bu imtihanımıza sebeb olan kötü yönlerimizi törpülemeye çalışıyorum..
Allah bizi korusun hepimizi korsun
Amin
selamlarımla...

Ben de öyle düşünüyorum hep Allaha dua ediyorum onlardan koruması kurtarması için bizi çok tehlikleliler aynı katil gibi herkesinki kötü ama bunlar çok başka çok zalimler katil gibi şimdi bebeğim doğdu sürekli biz bakacağız yanınıza yerleşeceğiz demelrinden korkuyorum.
90 yaşındaki büyükanneyi sırf kendileri kurtulsun diye al bebeğe bu bakacak diyorlar tamam gelsin ama o bakamazki sürekli hasta uyuyor 14 aylık bebekle ilgilenebilirmi..
ama diycem kreşe gidecek o diye inşaalah iznim bitsin...

Cnm Allah'a dua etmekten baska caren yok biliyorum zor. Bebegini onlara sakin yaklastirma hatta dokunmasinlar bile. Tayinini baska bir yere iste uzaklas bunlardan. Kac yani kac aslinda ben olsam gider polise sikayet ederdim vallah o buyukannenin kurtulabilmesi icin bu zalimlerden tovbe yarabbim bir de insaniz diye gecinirler cok sinir oldum su an

hepsinden korusun kurtarsın Allah...ne olur siz de dua edin Allah bebeğimle bana çok acısın hiç getirmesin onları ...inşallah bize yeni güzel -kolay bir kapı açar onlardan uzak...
Yoksa bebeğimin yanında bana bağırırlarsa ne yaparım gözüme korkarak bakarsa...

canım okudukça korku filmi izliyormuşum gibi oldu böyle insanlar varmı gerçekten:18:

Cnm Allah'a dua etmekten baska caren yok biliyorum zor. Bebegini onlara sakin yaklastirma hatta dokunmasinlar bile. Tayinini baska bir yere iste uzaklas bunlardan. Kac yani kac aslinda ben olsam gider polise sikayet ederdim vallah o buyukannenin kurtulabilmesi icin bu zalimlerden tovbe yarabbim bir de insaniz diye gecinirler cok sinir oldum su an
Amin canım Allah çok çok razı olsun tek onu düşüyorum şu anda hep eşimle bile ayrılırım diyorum bazen bebeğimi korumak için eşimde üzülüyor kokuyor...
Allahım inşallah bir kapı açar çok sağolun Allah razı olsun tekrar çok dua edin ne olur
selamlarımla..
bu süreçte bazen hep dua etcek gücü bile kendimde bulamadım sonra tekrar hep Kuran-ı Kerimden ayet seçtiğimde dua et biz seni koruduk daha önce yine koruyacağız şeklinde ayetler çıktı hep dua ediyorum..
Allaha şükürler olsun Allah okadar çok mucize yarattıki bu süreçte onlarıda bir başlıkta anlatsam...birsürü sayfa tutar..
hep dualr kurttardı beni arkadaşlarımın ailemin kendimin duası bazen..ve Allahın acıması ve lutfu...
İnşallah Allah hiç korumasını eksik etmez hiç birimizin üzerinden...
selamlarımla tekrar hepinize...ilgilendiniz vaktinizi aldım helal edin çok sağlolun tekrar

Son düzenleme:
Amin canım Allah çok çok razı olsun tek onu düşüyorum şu anda hep eşimle bile ayrılırım diyorum bazen bebeğimi korumak için eşimde üzülüyor kokuyor...
Allahım inşallah bir kapı açar çok sağolun Allah razı olsun tekrar çok dua edin ne olur
selamlarımla..
bu süreçte bazen hep dua etcek gücü bile kendimde bulamadım sonra tekrar hep Kuran-ı Kerimden ayet seçtiğimde dua et biz seni koruduk daha önce yine koruyacağız şeklinde ayetler çıktı hep dua ediyorum..
Allaha şükürler olsun Allah okadar çok mucize yarattıki bu süreçte onlarıda bir başlıkta anlatsam...birsürü sayfa tutar..
hep dualr kurttardı beni arkadaşlarımın ailemin kendimin duası bazen..ve Allahın acıması ve lutfu...
selamlarımla tekrar hepinize...ilgilendiniz vaktinizi aldım helal edin çok sağlolun tekrar

Son düzenleme:
sürekli aynı şeyleri -bozuk plak gibi- kelimesi kelimesine yazıp duruyorsun. yazdıkların gerçekmi-değilmi anlayamadım ama konun gerçekse bile yazım ve anlatım şeklin bir tuhaf...

hem üniversite mezunu hemde çalışan bir kadınsın madem, o zaman türkçen niye bu kadar kötü?

anlattıklarında da tutarsızlıklar var, hem kadın 90 yaşında, hasta, sürekli uyuyor bebeğime bakamaz diyorsun hemde bakkala, çakkala gönderiyorlar, ayak işlerini yaptırıyorlar, köyde iş var gelsin çalışsın diyorlar, diyorsun.. bu yaşta bir kadın iş miş yapamaz arkadaşım.. haa birde 2 evi var ama gitmiyor evine demişsin ee nasıl gitsin evleri kp üstüne yaptı diyorsun ya, verirler mi o evi ona?

bu kadar kötülerse, öldürmekle tehdit ediyorlarsa niye hala görüşüyorsunuz, evinizi başka bir yere taşıyın, vermeyin adresinizi olsun bitsin

selamlarımla..

Canim yer gök dua'yla Allah kimsenin duasini geri cevirmez !!! sen kalbini temiz tutu yeterki cnm tabikide helal olsun ne demek burada birbirimizin sorunlara ortak olmak icin variz empati kurup onlarin yerine kendimize koymak icin variz ornek almak icin variz

insanlik ölmüs , .. hersey madiyat olmus ...

yazik o yasli kadina onun icin yapilicak birseyler olmali..
sizde uzak durun boyle insanlardan .

eğer durum böyle ise, yani abartma yok ise, ypabileceğin en iyi şey uzak durmak arkadaşların dediği gibi... büyükanneye de yazık ama o biraz kendi etmiş kendi bulmuş gibi olmuyor mu, hem kendisine kötü davranılıyor hem de huzurevine çıkmak istemiyor, 2 evi varsa birini satıp çok güzel lüks huzurevlerinde kalabilir şuanki ortamından 1000 kat iyi. bu yaştan sona 2 evi napcak ki zaten... en iyi bunu önerebilirsiniz ona.

sizde kalması olasığılını da düşündüm, istese kalabilir ama onu da istemiyormuş. bir de siz evinizealırsanız daha beter bela olurlar mı diğerleri başınıza?

Back