kayınbabam hep bizimle çaresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bir de nasıl dramatize ediliyor nereye kadar devam edecekmiş. Yahu evde pişen yemekten haftanın iki günü adamın önüne koyuyor, adam iki saate evine dönüyor. Bu kadar. Bu nasıl bir insanı yorabilir ki? Buna nasıl insan yükü denir? Olayın götürüldüğü yerlere, verilen örneklere bakın. Sanki adam bakıma yemeğe muhtaç, çalışan adam parası da var istediğini de alıp yiyecek güce sahip, hiçbir şey yapamazsa suya hazır çorba çalar ekmek doğrar yer.

Olay şu ki, kayıp yaşamış insan tek başına o evde kalmak istemiyor. İnsan arıyor, konuşmak; bir nebze de olsa acısını unutmak istiyor. Bunu da her gün yapmıyor haftanın birkaç günü birkaç saat yapıyor. Orası evladının da evi ayrıca, o gelecek oğlu gidecek derken bugünler de geçecek.

Konunun dışında hiç mi insan, eş, dost, akraba, komşu, aile ağırlamıyorsunuz? Taş deliğinden mi çıktı bu insanlar anlamıyorum. Öyle biri bulsaydınız ne anası ne babasıyla muhatap olmazdınız. Başlığa bak, başlık bile art niyetli, gören de sanar ki 7 24 onlarla. Öyle olsa size hak verirdik emin olun.

Bıde bı usta meselesı var,
Ev de hergun ne is var arkadasım ustalık?Kat mı cıkıyorsunuz yanı?Hergun usta gelıyr basında duruyır dıye neden kadın kpderiyle yasasın?:)

7 24 onalrla olamaz kp çünkü koca vardiyali , konu sahibi hafatada 6 gün çalışıyor. Tek tatil gününde her hafta onlarla esiyelde gorusemiyormus eşi varsiyali çalıştığı için yani 7/24 değil ama kocasıyla denk geldikleri her zaman onlarla yani 7/24 sayılır

Ev de hergun ne is var arkadasım ustalık?Kat mı cıkıyorsunuz yanı?Hergun usta gelıyr basında duruyır dıye neden kadın kpderiyle yasasın?:)
kadın kayınpederiyle mi yaşıyormuş ?
konu sahibi kendisi dedi evimin tüm gereken işlerine koşturur diye, bir zahmet herkes kendi evinin işine koştursun o zaman?

Sizce esini kaybetmis biri ve diger tarafta annesini kaybetmis bir evlatla baba ogulun yemekten sonra cay icmesi ne degistirir?
Bunu bana konu sahibi dese bi nebze mantıklı. Ne sanıyorsunuz her gün üzülüp ağlayacaklar zar zor yemek yiyecekler falan mı. Çok şeyi değiştirir hanımefendi, konu sahibi yemeği toplarken bi yandan çay koyacak bi yandan kahve yapacak yanına bir şeyler koy biraz daha otur et.. Kadın hem ekstra yorulacak hem eşiyle yemekten sonra bile vakit geçiremeyecek

Bana haftada 3 mısafır agırlamak ölüm gelir.Mağaralarda buyuduysem demek:)Mesela kapalı kız,ben kpderim gelince sort vs giymem.Benım sortlarım mınıcık cunku.Yada mısafirin yanında.Hava bın derece ,bu kadın haftada 3 gun ferace yada elbıseyle,belkı bonesı esarbı kostur kostur yemek yapıyor falan.Ben kapalı olmadıgım ıcın bilmiyorm ama esinin yanında daha rahat giyiniyrdur,uzatıp ayagını yatıyordur.(aklıma sürekli kendımı lincletecek yorumlar geliyor)
Ben cıkamadım bu konudan off

Buzluğuna yiyecek bir şeyler hazırlayın.
Yaptığınız yemeği alıp kayınbabanıza beraber gidin. Sonra baba sana da gönderiyorum deyin. Aklı olan zaten anlar. Ki o da yük olmak istemezdir iyi niyetli biriyse.
Ama haftada bir iki normal şartlarda da ailelerle görüşüyoruz. O açıdan bakarsak sorun olmaz ama siz üzerinize sorumluluk olarak gelmesinden rahatsızsınız.

Ailem bu konuda kp me üzülüyor bir kere iftara çağırdım annemleri dedim o da gelsin babamla araları iyidir gelirken ekmek al dedik iftara 45 dk varken annem camdan onu gelirken görmüş durmuş bir an ve evin biraz ötesindeki banka gidip oturmuş beklemiş iftara az zaman kala geldi annem de bu davranışını o da size yük olmak istemiyor ailenlediye yorumluyor yani

Üzüldüm ben adama.

konu sahibi kp size her hafta gelmiyor benim anladığım. eşinizin aksam yemeğinde evde oldugu vardiyasında geliyo.

yanlış anladıysam düzelt A acinasibirgirl96
2-3 gun vardıyasında geliyormus.1 kere gelse zaten sıkıntı yok.Adamın vardıya donusumunde zaten kızda goremıyor kı esı.Bız de 4-12 vardıyası var esımın.O hafta ben ısteyken esim evde.Ben gelmeden o cıkıyor.Aksam 24.00 de geliyor sen uyuyor oluyorsn flaan.
Hee o hafta dınlenırsın dıyorsanız ona bısey dıyemem.

ahh ... evet yük olmak istemiyor
allah rahmet eylesin kayınvalidenize kayınpederinize de sağlık sıhhat versin... iyi bir aileye gelin gitmişsiniz 8 yıllık evliyim bir çocuğum var telaş yoğunluk koşuşturma ne bilirim ve gerçekten kayınbabanız iyi bir insan ...

yok her gün değil ya mesela bir aksilik olur arada bir işte musluk bozulur veya avizenin kabloları bozulur öyle örnek için dedim yani nadiren olan durumlar tabiki

Ahh ya sımdı buna da ne denırkı.
Kaderınmıs dıyelım ne dıyelım.Icıme okuz oturdu gozumde canlandı.
Sana ayrı amcaya ayrı uzuldm ALlah yardımcınız olsun.

Evet bence de ama sürekli olunca onun bakımıyla ilginene n kişi de depresyona giriyor
Evet diğer kardeşlerin de desteği lazım ama onlar destek olmuyorsa da kendilerine yavaş yavaş evine alıştıracaklar, mesela 10-15 günde bir yemek yapıp baba sen bu yemeği seversin beraber yiyelim diye geldik deyip yemeği alıp gidecekler. Belli yaşa gelince insanlar ikinci çocukluğu yaşıyor. Onlar bize nasıl emek verdiyse biz de yapmalıyız bence.

Bu gun kk.nin sakaci uyeler gunu herhalde.

Siz degilmiydiniz 2 gunluk tanidiginiz adam baskasi yuzunden sizi terketti diye donmesini bekleyen. Ben mi yanlis hatirliyorum. Demek ki insaniz etten kemikten yaratilmisiz ve duygularimiz var. Sevgiliye uzulmek normal ama hastalik ve olum karsisinda gunlerce uzulmek ve aglamak anormal. Anliyorum..

evet işte bu detay beni yoruyor yani ben eve geldiğimde rahat gezmek istiyorum başka durum oolsa evime haftada maksimum 1 kere misaifr gelir çalışıyorum çünkü ama bu durumda ben o gidincerahat giyinebiliyorum bu da şu demek oluyor sabah 8 de kapattığım başımı akşam 22.00 da açıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…