kayınbabam hep bizimle çaresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet işte bu detay beni yoruyor yani ben eve geldiğimde rahat gezmek istiyorum başka durum oolsa evime haftada maksimum 1 kere misaifr gelir çalışıyorum çünkü ama bu durumda ben o gidincerahat giyinebiliyorum bu da şu demek oluyor sabah 8 de kapattığım başımı akşam 22.00 da açıyorum :KK43:
Eşinin babasının yanında başı açık gezebilirsin. Bende kapalıyım ve eşimin babasının yanında açık geziyorum.

Ailem bu konuda kp me üzülüyor bir kere iftara çağırdım annemleri dedim o da gelsin babamla araları iyidir gelirken ekmek al dedik iftara 45 dk varken annem camdan onu gelirken görmüş durmuş bir an ve evin biraz ötesindeki banka gidip oturmuş beklemiş iftara az zaman kala geldi annem de bu davranışını o da size yük olmak istemiyor ailenlediye yorumluyor yani
Bu yorumla mahvettin beni .vala gözlerim doldu ben ayrılıyorum artık ben pas .cok üzüldüm devamina baska seyler cikar yine üzülürüm cigerim yandi

Son düzenleme:
2-3 gun vardıyasında geliyormus.1 kere gelse zaten sıkıntı yok.Adamın vardıya donusumunde zaten kızda goremıyor kı esı.Bız de 4-12 vardıyası var esımın.O hafta ben ısteyken esim evde.Ben gelmeden o cıkıyor.Aksam 24.00 de geliyor sen uyuyor oluyorsn flaan.
Hee o hafta dınlenırsın dıyorsanız ona bısey dıyemem.
mesele dinlenmek değil zaten ben eşime çok aşık bir kadınım annesi 4 yıllık bir kanser süreci geçirdi biliyorum bu zor bir durum ama benim ne düğünüm ne balayım bu hastalıktan dolayı güzel geçmedi hatta kv min hastalığından dolayı maddi durumları yetmediği için düğünüm tam 1 yıl ertelendi balayında bile eşim sürekli telefonda ailesi annesi ile görüşürdü aklı orda kalmıştı bunlar hastalıktan dolayı normal biliyorum ben gerçekten çok bana göre elimden geleni yaptım

evet işte bu detay beni yoruyor yani ben eve geldiğimde rahat gezmek istiyorum başka durum oolsa evime haftada maksimum 1 kere misaifr gelir çalışıyorum çünkü ama bu durumda ben o gidincerahat giyinebiliyorum bu da şu demek oluyor sabah 8 de kapattığım başımı akşam 22.00 da açıyorum :KK43:
Evde işyerindeki gibi kapatmak zorunda değilsiniz başınızı.
Ne kadar dram yaptınız.
Kayınpeder anlasa da gelmese keşke evinize falan.

Amcayı cıdden ayrı tutuyırm.Evet cok zor.Benım kvdem hayatta ama kzızının cocuguna baktı ilk evlendiğinde 5 sene.Haftasonu eve geliyordu kvdem sadece.Ben yenı evliydim.Cagırırdık gelmezdı.Bılmıyorm belkı ordan garip geldi size gelmesı bana.Bı alt sokakta buyuk kızı vardı arada oraya gıderrdı.Gundz calıstıgı ıcın eve gelıp dınlenıyordu oda.Bız hıc sorun yasamadık.Valla 10 sene sonra torun oldu ama cat kapı torun sevcm dıye geliyor.Azcık dellenıyorm.(Sonucta sınsı gelinlik bunu gerektırır:p)
AMa cıdden yarım saat gelip torun gorecek diye,evı ayagı kaldırıyorm ,hadı cay koy,bisyler hazırla.Üst değis.Lincliyolar ama cıdden bana zor geliyr.
Hadı gıttı evde katya yok bızım.Arkadan bosları topla,yemek hazırla,yemekten once gelir genelde.
Cocugun uyku saatı,vs ben bı gozumu acıyorum sabah olmus.

, evime biri geleceği zaman üstümü toparlamak beni rahatsız etmez çünkü zaten gelenin yanında ben rahat edemem daha tertipli giyinmek isterim , yani tesettürlü olsaydım da birşey değişmezdi tesettürsüz olunca evde rahat giyinince her geleni de öyle rahat karşılamıyoruz bizlerde...

Ben sizi anlıyorun konu sahibi. Çalıştığınız için extra zor. Bilmiyorum burada atıp tutanlar 6 da işten çıkmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyorlar gibi geliyor bana. İnsan rahat rahat giyinmek ister en rahat kıyafetleri. Öte yandan arada bir olsa idare edilebilir fakat günler belli olduğunda, arkadaşınla görüşmek bile istemeyeceksin onun geleceği günlerde. Belki o gün başın çatlayacak yorgunluktan dışarıdan yemek söyleyeceksin. Kendisi de bir akşam hazır yemek alsa mesela? Tamam durumu zor olabilir fakat haftada 6 gün çalışan insanı biraz düşünmeli. Kendi kendine yetiyor olabilmeli. Dediğim gibi bir iki günü de lahmacun pizza günü yapabilirsiniz. Ve dahası siz yemeği ne ara yapıyorsunuz? O saate kadar aç mı bekliyor bu adam?

Evin temizliğini de yapıyor musunuz peki o ne oluyor?

Bu gun kk.nin sakaci uyeler gunu herhalde.

Siz degilmiydiniz 2 gunluk tanidiginiz adam baskasi yuzunden sizi terketti diye donmesini bekleyen. Ben mi yanlis hatirliyorum. Demek ki insaniz etten kemikten yaratilmisiz ve duygularimiz var. Sevgiliye uzulmek normal ama hastalik ve olum karsisinda gunlerce uzulmek ve aglamak anormal. Anliyorum..
benim konuma nasıl gelmeyi becerdiniz ne alaka? Beni eleştirmeye devam etmek isterseniz konumda yazabilirsiniz burada yersizlik olur
Anormal demiyorum ben burada konu sahibinin manevi yorgunluğunu sıkıntısını konuşuyoruz onca yorumdan çaya takılıp anlam çıkarmanız ve benim olayıma yorum yapmanız gülünç.

Ben sizi anlıyorun konu sahibi. Çalıştığınız için extra zor. Bilmiyorum burada atıp tutanlar 6 da işten çıkmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyorlar gibi geliyor bana.
6 da işten çıkmak bana da nimet gibi geliyor gece 11 e kadar çalıştığımı bilirim sabah 6 da evden çıkmak zorunda kaldığımı bilirim sabah 8 akşam 6 çalışır çoğu insan zaten ?

benim konuma nasıl gelmeyi becerdiniz ne alaka? Beni eleştirmeye devam etmek isterseniz konumda yazabilirsiniz burada yersizlik olur
Anormal demiyorum ben burada konu sahibinin manevi yorgunluğunu sıkıntısını konuşuyoruz onca yorumdan çaya takılıp anlam çıkarmanız ve benim olayıma yorum yapmanız gülünç.

Sizin konunuza yazmistim zaten. Herhalde benim evlilik nedir ne degildir pek bir fikrim yok. Siz benim cahilligime verin. Genel olarak kendimi gulunc duruma dusururum ben boyle cok saapmayin.

Iyi forumlar.

Anneniz kanser olsa cicim ayına mı üzülürdünüz cidden.
Adamın annesi kansermiş. Sonra da ölmüş. Kolay süreç mi bu? Cicim ayının hesabına düşmek şu durumda gerçekten ne denir bilemiyorum ya.
Bence Allah bu insanlara zor süreç vs vermemis ondan bu rahatlık. Kanser hastalığı, aşırı yakın birisinin kaybı vs. Allahta verip bildirmesin tabiki kimseye ama yani başa gelinmeden de empati yapılabilir bence, yapılmalı.

Ben sizi anlıyorun konu sahibi. Çalıştığınız için extra zor. Bilmiyorum burada atıp tutanlar 6 da işten çıkmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyorlar gibi geliyor bana. İnsan rahat rahat giyinmek ister en rahat kıyafetleri. Öte yandan arada bir olsa idare edilebilir fakat günler belli olduğunda, arkadaşınla görüşmek bile istemeyeceksin onun geleceği günlerde. Belki o gün başın çatlayacak yorgunluktan dışarıdan yemek söyleyeceksin. Kendisi de bir akşam hazır yemek alsa mesela? Tamam durumu zor olabilir fakat haftada 6 gün çalışan insanı biraz düşünmeli. Kendi kendine yetiyor olabilmeli. Dediğim gibi bir iki günü de lahmacun pizza günü yapabilirsiniz. Ve dahası siz yemeği ne ara yapıyorsunuz? O saate kadar aç mı bekliyor bu adam?

Evin temizliğini de yapıyor musunuz peki o ne oluyor?
genelde pratik şeyler yapmaya çelışıyorum sofraya oturmamaız 7-30 u buluyor evet bunu eşime söyledim arada dışarıda yesin dedim ama bu fikrimi çok yadırgıyor ben söyleyemem bunu üzülür diyor temzilik konusunda görümcem eltimle bana bir iki kere laf çarptı ama o gitmeyince bende giymedim en son görümcem kocamı alıp gitti beraber temizlediler evini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X