kayınbabam hep bizimle çaresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes kendinden sorumlu ama.
Diğer eltinin vicdanını ilgilendirir bu durum.
Lanet bir adam olsa anlarım, ama böyle bir kayınpeder ve böyle bir eşi varken 3 saat özgürleşmeyiverin yahu..
kesinlikle
ve ayrıca evin tüm tamirat işini ustalarla ilgilenme işini yaptıran ölümlü konu olmasa bile kişiyi zaten ağırlamalı
1 gün usta bulsun başında dursunlarda görelim tüm zamanını alan yoran birşey... ikiyüzlülük... evimin tüm işine koşsun ama ben ona 1 tabak yemek verirken yoruldum diyeyim

Bak ben kendı annemden bılıyorum.Annem yaslı değil 60 yasında.
Bana gecen senın igda neden az resmım var benım diye trip attı.Gunlerce.Ben bıde saf anne ben onları arsıvliyorm dedim gfklgfbklgfk Saf bunu barı söyleme.Benı arsıve attım kjızım ha tmm canın saolsxun flan dedı

Daha yeni evlisiniz, zamanla alışırsınız ve düzen oturur. Özellikle çalışan kadınların zaman sorunu olduğu için daha pratik çözümleri oluyor. Mesela benim buzluluğumda pişmiş vaziyette, zeytinyağlı yaprak sarması, biber dolması, pişmeye hazır börek, ve pişmiş vaziyette bir kaç çeşit yemek bulunur. Hiç kimse gelmese bile bazen ne yemek yapacağını bilemiyor insan, bazen hasta oluyor hatta bazen canı yemek yapmak istemiyor, buzluktaler imdada yetişiyor. Yavaş yavaş böyle bir düzen oturtursanız rahat edersiniz, işten gelince de koşuşturma olmaz size.

Geçecek hepsi gececek kalp kırmadan agir agir duzen oturur.arkdsimin annesi demistim vefat etti 1.5 yil oluyor hala acisi cok taze der böyle bir aci yokmus nasil boşluktur annesizlik anlatamam der. geçecek kirmadan sadece .adam torunu olunca saga sola aşısı dr biryere gidince sizi seve seve götürür inşallah

Gerçekten bir insanın sorumlulugunu almak zor yaşlandıkça daha çok trip atiyorlaf

ortada yüzsüzleşen kayınpeder yok ki ? eğer elini uzatıp kolunu kaptıran bir durum olsaydı hepimiz yüzde yüz hemfikir olurduk, haftada 1 gün böyle bir konudan akşam babamızı yemeğe çağırmak evin içinde mesele olmamalı... alışana kadar biraz kendinde biraz o tarafda zaman geçirilir ,sonra o tarafda daha çok zaman geçirilir sonra 2 haftada bir olur . hayat geçiyor zaman akıyor kimse ömür boyu kayınbabasına yemek yapmıyor zaten

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin valla. Ne kadar iyi olursan ol, insan eti ağır geliyor demek ki.

.adam torunu olunca saga sola aşısı dr biryere gidince sizi seve seve götürür inşallah
birde o mesele var
çocuk olunca babaaa hastane babaaa eczane babaaa demeyi bilecekler babam kızımla öyle bir ilgileniyor ki ... 1 saat oyun oynamaları bile tüm işlerimi rahat halletmeme yetiyor

Burda hıc bırımızın haklı cıkması,cıkmaması onemlı değil.Sayfayı kapatıyoruz hayatımıza devam edıyoruz.
Kız dıyorkı 'mesela biz işten geldiğimiz gibi bazen yemek düşünmeden eşimde bir süre biribimizi sever sarılır özlem gideririz ama kayınbabam gelicekse kendimizi mutfakta yemek yetiştirme telaşında buluyoruz' dıyor.
AMa tabıkı engın bılgılerınızle sız daha ıyı bılırsınız bu kız nezaman yakınlassın kocasıyla:)
Aradakı 3 gun yakınlas konu sahıbı.Ben game over oldum fklfklflkdlk

İnşallah böyle olur ama zamanla şöyle oluyor bir kişi zaten sorumluluğunu alıyor ona daha çok gitsin işten de çıktı evde işi ne zaten . Malesef ki genellikle sesi çıkmayan kişiye yükleniyor evlatlar arasında da sorumluluk . Bence bu sebeple düzen oturana kadar çocuğu ertelese iyi olur konu sahibi . Bu bir yıllık bir mevzu değil de ömür boyu katlanarak artan bir sorumluluk oluyor . Malesef bu durumda insanların kendi evladı bile artık depresyona giriyor .

Bence yalnız kalmak istemiyorlar. Görümcemler, biz ve kayınvaldem bir yere gidecektik, biraz rahatsızlandım ben gelmesem olur mu dedim kayınvaldem kızım ben de seninle kalabilir miyim kızım dedi, tabi anne ne demek dedim. Gidecekleri gönderdik, kahve yaptım karşılıklı keyif yaptık kayınvaldemle.

Esin ev işlerine ortak olması zaten normal zamanda d aolmasi verekn bişey kadın haftada 6 gün çalışıyor tüm evin yükünü zaten kaldıramaz .kocasının yaptığı şey lütuf değil normal olması gereken bu bir .
İkincisi yardım karşılıksız yapılan biseydir ben onların evine tadilat yapmaya gidiyorum her tatierini işgal edebilirim anlamın gelmez konu sahibinin kp icin söylemiyorum ama bazi insanlar başkalarının işlerine üstlerine vazifeymis gibi atlayıp karsi taraf talep etmemesine ragmen yardım edip sinrada ben sana şunu yaptım bunu yaptım diye farklı konularda hak talep ediyorlar. Kp yeterince ince dusunceli olsaydı oglna zaten vardiyalı çalışıyor karısıyla vorusemiyor gelin hafatada 6 gün çalışıyor izin gununde ayağını uzatıp yatmak ister diye dusunurdu. 6 ay yapacaklarını yapmislar zaten . Amca dincmis yavaş yavaş kendi hayatını kurmaya başlamalı

işte onun yaşadığı en fazla şey işten gelince kocasına daha fazla sarilamaması, siz yanlarından hiç ayrılmayan, tatile gittiklerinde trip atan görümce kayınpederini örnek veriyorsunuz.

Neyse sizi mükemmel espri anlayışınızla baş başa bırakayım ben.

Evet bence de ama sürekli olunca onun bakımıyla ilginene n kişi de depresyona giriyor

kocası karısına yardım ediyor olması gerektiği gibi ,bunca zamanda nasılsa yapan var diye daha da yüklenmemişler bu zamana kadar güzel ilerlemişler ,iyi niyet hiç suistimal edilmemiş üstelik evinin her işini yapan senden daha önde koşturan bir adam konudaki kayınpeder ... ona göre değerlendirmek gerek ,etrafta iyi niyeti suistimal eden var kadına görevi gibi davranan var diyerek bu konuyu da ona göre değerlendiririsek haksızlık olur aslında...

şöyle de düşünelim niye kimse şunu demiyor
o adam sizin evin her işine koşmak zorunda mı farklı şehirde otursaydınız kim ustalarla ilgilenecekti demiyor :) onlarda babanın iyi niyetini suistimal etmesin ömür boyu kayınpeder onların ev işlerine mi koşturacak bilsin ne zamana kadar usta başında bekleyeceğini

Konu sahibi burda yazılanlara hiç bakma kendini hiç suclama . İzin günlerinde kocanla başbaşa kalmak tabikii hakkın 6 ay dediğin yarım yıl zaten oda yavaş yavas kendi hayatına adapte olmalı . Bence senin yada kicanin ailesinden bir aile büyüğü yavaş yavaş bunu söylesin kican zaten vardiyalı çalışıyor sen haftada 6 gün kusura bakmayın ne zaman seviseceksiniz ?! Kocanizin yaptiklarida lütuf değil ayni evi ve hayatı paylasiyorsunuz bulaşıklar sadece sizin değil evi tek başınıza kirletmiyorsuniz tabikii esinizde temizlik yapacak babası gelmesede. Kp nazik biriyse sizde nazikçe bu gelip gitmeleri azaltın adamı. Kendi evi var dincmiste . Herkes sanki adamı sokağa atiyirmussunuz gibi yazmış . Ama kendisinizi suçlamayın 6 ay yapacağınızı yapmışsınız zaten .kocanizla tartışmayın başka bir büyük uyarsın amcayi .sizin aileniz yok mu ? Yada bu konudaki tavırları nedir ?

Bunu soyledım arada cıcım ayı gecırdım dıye lınc yedım ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…